2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855998 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

İlgilendiğimiz söylenen bir futbolcu var. Amar Rahmanovic, beğendim ben.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yahu iyi güldüm şu kel Cenk muhabbetine Allah da sizi güldürsün. Ben de kelim epey elinize düşmemek lazım 🤣

Sen iyi kel ol, kötü kellerden olma :d

Çevrimdışı cursedofdragon

Video ile destekleyelim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Video ile destekleyelim.

Ben böyle kıyıda köşede kalmış, bizde iyi oynayacak bir adam bulacağımızı inanmıyorum bu transfer döneminde.

Çevrimdışı Erman1903

Video ile destekleyelim.

Sonuca oynayan bir adam değişik özellikleri var az da frikik, sert şut olaymış hoş olurmuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi oyuncuya benziyor  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

@MUSTAFA_  yolladığın arkadaşın twitlerine bir göz atayım dedim şöyle bir şey gördüm
https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1347297674861682688

@Erman1903 abi bu bahsettiği özelliklerine girer mi bu rahmanovic

Çevrimdışı Erman1903

İyi oyuncuya benziyor  :)

Uzun bacaklı değişik biri, bizim Ljajic bir dönse hiç gerek yok aslında takım savunması hariç bundan çok daha iyi futbolcu. Bana daha çok reklam kokan hareketler gibi geldi 🙂. Kafamızda 10 numara yok gibi bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

@MUSTAFA_  yolladığın arkadaşın twitlerine bir göz atayım dedim şöyle bir şey gördüm

Ben de ofansif orta saha alsak çoğu şeye ilaç olacağını düşünüyorum. Ama alacağımız oyuncunun istikrarlı olarak skora katkı yapması lazım. Böyle bir oyuncu bulursak forvet almamıza da gerek kalmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben de ofansif orta saha alsak çoğu şeye ilaç olacağını düşünüyorum. Ama alacağımız oyuncunun istikrarlı olarak skora katkı yapması lazım. Böyle bir oyuncu bulursak forvet almamıza da gerek kalmaz.

Katılmıyorum, forvet çok önemli.
Abou takıma çok katkı sağlıyor larin işliyor abu varken.
O yüzden mandzukic gerekli
fakat yaratıcı bir oyuncuda gerekli, bu yaratıcı oyuncuya ek olarak hasicte ara sıra katkı yapsa fena olmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Katılmıyorum, forvet çok önemli.
Abou takıma çok katkı sağlıyor larin işliyor abu varken.
O yüzden mandzukic gerekli
fakat yaratıcı bir oyuncuda gerekli, bu yaratıcı oyuncuya ek olarak hasicte ara sıra katkı yapsa fena olmaz.
Bir transfer yapacak olsak ben ofansif orta saha isterim. Ama tabi forvet de alabiliyorsak ikisi de lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bir transfer yapacak olsak ben ofansif orta saha isterim. Ama tabi forvet de alabiliyorsak ikisi de lazım.

Ben forvet isterim sol kanatta da oynayabilecek, kreatif olarak hasic ljajic ve oğuzhandan bir şeyler bekleyeceğiz.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Okadar isim geciyorki yine.
kadro dişi olanlari bide lajici göndersek, hic eveleyip gevelemeden sadece taliscayi 6 ayligina kiralasak tüm ihtiyacimiz cözülmüş olcak sanki🙂
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi murat

Okadar isim geciyorki yine.
kadro dişi olanlari bide lajici göndersek, hic eveleyip gevelemeden sadece taliscayi 6 ayligina kiralasak tüm ihtiyacimiz cözülmüş olcak sanki🙂
ikisi bir arada olur diyorsun yani :D

Çevrimdışı Erman1903

Çeşitli çözümler olabilir de biz aslında 10 kullanmıyoruz eğer istesek elde Ljajic ve Hasiç var öyle. Daha playmaker Ozzy yeni almış formayı. Kiralık bir Mensah da var şu anda Uber bir topçu olmadığı sürece bence gerek yok he sezon başında Mensah yerine daha başka biri alinabilirdi ama o tarz normalde Papu Gomez değil. Daha 8 özelliklerinde olup skor yapmalı.

Papu olsa fena mı olur olmaz, Talisca 8 e benziyor mu hayır gelse süper olur mu olur futbolda tek bir yol yok.

Çok benzemiyor ama şöyle pıtı pıtı oyunun içinde olan, pas sayısı, yüzdesi yüksek yeni nesil bir 10 var bildigim Fakir Papusu olabilecek Francesco Antonucci adı mesela ama o da ideal bir şey değil, ucuza verdiler ligi düşük vb.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ikisi bir arada olur diyorsun yani :D
Suan en büyük sorunumuz kapali takimlara karsi kilidi acmak, bide abuşun yedegi olmamasi, aslinda var Larin, ama oda abuş olmayinca verim alamiyoruz. Yada kreatif bir ofansif orta saha yada forvet arkasi,  Lajic bu saaten sonra olmaz, bitirmis kendini, mensah'danda olmuyor, takim eksik oynuyor onunla kaybulup gidiyor maclarda. Sirf talisca ile tüm bu sorunlar cözülür :), abuş olmayinca talisca - larin, ikiside varsa talisca ofansif ortasaha, nkoudu yada ghezzal olmayinca busefer hem abus hem larini kanata cekebilirsin forvet talisca, sirf talisca ile bu sefer okadar variyason imkanin oluyorki, nerdeyse her sorunun anahtari😃
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yahu zaten kim gidecek ki şimdi kadrodan Hasiç kiralık deniyordu hocayla konuşmuşlar falan takımda kalacak gibi duruyor. Dışarıdakilerden giden olursa kaydedemeyeceğiz. Nasıl olacak bu iş ben anlamadım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yahu zaten kim gidecek ki şimdi kadrodan Hasiç kiralık deniyordu hocayla konuşmuşlar falan takımda kalacak gibi duruyor. Dışarıdakilerden giden olursa kaydedemeyeceğiz. Nasıl olacak bu iş ben anlamadım.
Ljajic ve X bir oyuncuyu göndereceğiz ya da kadro dışı bırakacağız herhalde  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Onun dediğinden çok farklı bir oyuncu kardeşim bölgeleri aynı sadece.

Çevrimdışı Erman1903

Ljajic ve X bir oyuncuyu göndereceğiz ya da kadro dışı bırakacağız herhalde  :alala:

Bilmiyorum kardeşim bence henüz tam bir kararımız yok duruma göre bekleyecek gibiyiz. Hani vardır karar da netleştirmemize yardım edecek bir teklif vb olmayabilir. Durumun böyle devam etmesi halinde en yakın isim Montero gibi duruyor. Tabi onda da kontratı iptal etme opsiyonu varsa.

Onun dediğinden çok farklı bir oyuncu kardeşim bölgeleri aynı sadece.

Valla tabi her şey Sergen’e bağlı.
İçi kime sinecekse kim olacaksa hafif pahalı da olsa alsın, yönetimin Sergen’e jest yapması lazım. 100 200 500 bin euro’luk pintiliğin zamanı değil. Ben Sergen’de Mandzukic söylerken heyecanını gördüm, belli adam istiyor gelsin yarın başlasın.

Çevrimdışı Erman1903

Valla tabi her şey Sergen’e bağlı.
İçi kime sinecekse kim olacaksa hafif pahalı da olsa alsın, yönetimin Sergen’e jest yapması lazım. 100 200 500 bin euro’luk pintiliğin zamanı değil. Ben Sergen’de Mandzukic söylerken heyecanını gördüm, belli adam istiyor gelsin yarın başlasın.

Olm sende bir Sergencilik başlıyor hee 🤣. Valla Mandzukic'in topçuluğuna laf eden taş olur önemli olan onun top oynamayı isteyip istememesi, çok istiyor olsaydı bence bulurdu yazın lakin Sergen bu oynatır mı oynatır.

Normalde ben istemem, şimdi bile para yapacak topçu gelsin isterim ama ortam güzel, hoca da oynamayan topçuları oynattı abuk subuk bir fiyat olmayacaksa gelsin belki döner eski günlere.

Olm sende bir Sergencilik başlıyor hee 🤣. Valla Mandzukic'in topçuluğuna laf eden taş olur önemli olan onun top oynamayı isteyip istememesi, çok istiyor olsaydı bence bulurdu yazın lakin Sergen bu oynatır mı oynatır.

Normalde ben istemem, şimdi bile para yapacak topçu gelsin isterim ama ortam güzel, hoca da oynamayan topçuları oynattı abuk subuk bir fiyat olmayacaksa gelsin belki döner eski günlere.

Ben Sergen’ci şenolcu avcıcı falan olmadım Beşiktaş için ne doğruysa kim ne doğru yapıyorsa onları söylüyorum, şimdi bu kadar oyuncudan performans alabilmiş bir adama da her dakika işlenmemiş adam göndermek yerine bir tane hazır kendine bakan iyi bir adam göndermek, adamın isteğini yerine getirmek lazım ki adam yaptığının bir karşılığını olduğunu bilsin mutlu olsun 😂

Benimde birinci tercihim olmazdı ama koitayla falan uğraşacağımıza mandzukicle uğraşalım. Bu filmi hatırlıyoruz Şenol hoca performans alıyor diye diye çok saçma sapan transferler yapmıştık.