2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862903 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1346563361090236416

ne boyduuuu ne boyduuuuu aloooooooooooooo
takıma yaratıcı oyuncu gerekliyken elimizde en potansiyelli yaratıcı oyuncu yerine hiç bir yaratıcılık göstermeyecek düz futbolcuyu mu tutacaklar....

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Böyle bir sacmalik yapilacagini sanmiyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı kaan1903

TS> Danny Rose ile ilgileniyor FB> Mesut Özille ilgileniyor biz koita çıldıracağım :lol:

Çevrimdışı Sinan23

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Sinan23

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Epl den isteyenler varmış.

Zannetmiyorum...
İstiyolarsa göndersinler, 5 m eurosunu alabildik o da taksitle.
Güvenilmeyecek bir adam kendisi.
Ama hazır ingiltere takımı ise diyelim ki totnema para kazandırmayın bizde kazandırmayalım yaklaşık 7-8 milyon euroluk bir oyuncu takası yapalım diyelim  :lol: :lol: hem siz 15 m falan ödemek zorunda kalmazsınız hem zaten biz o kadar para kazanmış oluruz. win-win.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sinan23

https://www.transfermarkt.com.tr/mbala-nzola/profil/spieler/354814

Adamlar bedava aldı sezon başı. Tam bizlik oyuncu. Fizik mükemmel. Tam bir kütük.Biraz yetenekli olsa çok büyük oyuncu olur. Ama yeteneği sınırlı.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Birisi hayrına Falcao besler diğeri bu olan bitene rağmen Mesut Özil beslemeyi planlar. Bu lig ve kulüp yöneticileri tam bir çöp.

Arap'ın, Çinli'nin parası var yapıyor anlarım, Amerika'nın hem parası hem ticari pazarı var yapıyor anlarım. Ulan sizin neyiniz var da borç parayla emeklilik ikramiyesi dağıtıyorsunuz? Artık futbol mantalitesi bakımından gerçek dünyadan o kadar koptuk ki futbolun başka bir versiyonu oynanıyor ülkede. Bu sebeple şampiyonlar ligi yolu filan da kapanmak üzere ama hiçkimse enayiliklere doymuyor.

Bir rakip olarak Mesut'un Fenerbahçe'ye gitmesini o kadar çok istiyorum ki anlatamam ama buna rağmen ağız dolusu küfretmekten de kendimi alamıyorum. Çünkü her ne kadar işin ucu size dokunmasa da ve sonunda siz karlı çıkacak olsanız da ortada bariz bir enayilik varsa hiçkimse tepki vermekten kendini alamaz. Söz konusu enayi rakibin olsa bile.

Biraz forumlarına bakayım dedim; "gelsin kulübede otursa da yeter" diyen mi ararsın, "arkadaşlarına su tutar" diyen mi, yoksa Real Madrid günlerinden Fenerbahçe'ye geleceğini sanan mı... her kafadan adam var. Falcao öncesi ne okuduysam aynılarını okuyup dejavu yaşayıp çıktım.

Öyle berbat bir tüketim toplumu oluştu ki bireysel olarak kendi kontrolsüz yaşantıları yetmiyormuş gibi destekledikleri kulüpleri de batacağını bilseler bile bir şeyleri tüketmeye, para harcamaya, borç biriktirmeye can siparene bir şekilde yönlendiriyorlar. Daha sonra da hiçbir şeyden haberleri yokmuş gibi kim bu olan bitenin sorumlusu diye ağlayıp zırlıyorlar.

Allah akıl izan versin.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2021, 06:58:32 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı kaan1903

Alaxander Barboza diye Arjantinli bir stoper gündemimizdeymiş nasıl bir oyuncu bilen var mı ?

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/facujauregui/status/1346554981311242248

stoperi ne yapacağız yav önceliğimiz stoper mi hemde sol ayaklı sol stoper montero kiraladık ya 6 ay daha bizimle adam .

Çevrimiçi Samet Demir

stoperi ne yapacağız yav önceliğimiz stoper mi hemde sol ayaklı sol stoper montero kiraladık ya 6 ay daha bizimle adam .
Belki vida yi satacaz :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı cursedofdragon

Belki vida yi satacaz :)

iyi de vida sağ stoper sol stoper değil ki :)

Sağ stoper satıp yerine sol stoper mi alacaz :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Nkodou gidecek sanırım. Atiba yerine şuna bir baksak.
https://www.transfermarkt.com.tr/mohammed-diomande/profil/spieler/658531

N'Koudou'nun çılgın rakamları var görüyordur Tottemham, 3-5 onlar için çerez parası ritmini bulmuşken daha oynamasını isterler. Böyle devam ederse sezon sonu büyük para eder.

Diomande - Singo - Nzola epey düzgün, siyahi oyuncuyu senden almak lazım valla yapıyorsun bu sporu.  :tabe:

Çevrimdışı Erman1903

Birisi hayrına Falcao besler diğeri bu olan bitene rağmen Mesut Özil beslemeyi planlar. Bu lig ve kulüp yöneticileri tam bir çöp.

Arap'ın, Çinli'nin parası var yapıyor anlarım, Amerika'nın hem parası hem ticari pazarı var yapıyor anlarım. Ulan sizin neyiniz var da borç parayla emeklilik ikramiyesi dağıtıyorsunuz? Artık futbol mantalitesi bakımından gerçek dünyadan o kadar koptuk ki futbolun başka bir versiyonu oynanıyor ülkede. Bu sebeple şampiyonlar ligi yolu filan da kapanmak üzere ama hiçkimse enayiliklere doymuyor.

Bir rakip olarak Mesut'un Fenerbahçe'ye gitmesini o kadar çok istiyorum ki anlatamam ama buna rağmen ağız dolusu küfretmekten de kendimi alamıyorum. Çünkü her ne kadar işin ucu size dokunmasa da ve sonunda siz karlı çıkacak olsanız da ortada bariz bir enayilik varsa hiçkimse tepki vermekten kendini alamaz. Söz konusu enayi rakibin olsa bile.

Biraz forumlarına bakayım dedim; "gelsin kulübede otursa da yeter" diyen mi ararsın, "arkadaşlarına su tutar" diyen mi, yoksa Real Madrid günlerinden Fenerbahçe'ye geleceğini sanan mı... her kafadan adam var. Falcao öncesi ne okuduysam aynılarını okuyup dejavu yaşayıp çıktım.

Öyle berbat bir tüketim toplumu oluştu ki bireysel olarak kendi kontrolsüz yaşantıları yetmiyormuş gibi destekledikleri kulüpleri de batacağını bilseler bile bir şeyleri tüketmeye, para harcamaya, borç biriktirmeye can siparene bir şekilde yönlendiriyorlar. Daha sonra da hiçbir şeyden haberleri yokmuş gibi kim bu olan bitenin sorumlusu diye ağlayıp zırlıyorlar.

Allah akıl izan versin.

Boşver hiç mantıklı şeyler yazmamak lazım, onlar da buraları okuyor 1-2 tanesine bulaşır mulaşır... Ebeveynlerinin şımarttığı çocuklar gibi ister babam isterler, en pahalısı hangisiyse o olsun. Aslında pahalı bir adama ilgileri olduğunu görünce hemen organize olup sağda solda ağlaşmak lazım çok hoşlarına gidiyor iyice gaza geliyorlar. Bu Falzao transferinde bizim forumda da pek bir tedirginlik olmuştu rahat olan 2-3 kişi ya vardık ya yoktuk.

Çevrimdışı levitate

mesut gazıyla belki talisca'yı alır bizimkiler :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Benim için akan suları durduran tek futbolcudur, yok mu bir sponsor gelsin izleyelim yarım sezon 🙂. Guangzhou şu yeni kontrat kuralı dolayısıyla satmayı düşünüyorsa buradan daha iyi gol atacağı yer bulamazlar bu işten onlar da karlı çıkar.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Aynisini bende düsünüyorum. Yalan yok mesut cok kaliteli futbolcu, bana göre bukadar inatci olmasaydi gider baska büyük kulübde aktiv oynardi. Ama talisca baska, 5 tane özilim olacagina 1 tane taliscam olsun.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı levitate

Benim için akan suları durduran tek futbolcudur, yok mu bir sponsor gelsin izleyelim yarım sezon . Guangzhou şu yeni kontrat kuralı dolayısıyla satmayı düşünüyorsa buradan daha iyi gol atacağı yer bulamazlar bu işten onlar da karlı çıkar.
paylaşımlarına bakarsak yol yapıyor

prim yapıyor da olabilir bilemedim
Aynisini bende düsünüyorum. Yalan yok mesut cok kaliteli futbolcu, bana göre bukadar inatci olmasaydi gider baska büyük kulübde aktiv oynardi. Ama talisca baska, 5 tane özilim olacagina 1 tane taliscam olsun.
+1903
bipbipbupbup