Birisi hayrına Falcao besler diğeri bu olan bitene rağmen Mesut Özil beslemeyi planlar. Bu lig ve kulüp yöneticileri tam bir çöp.
Arap'ın, Çinli'nin parası var yapıyor anlarım, Amerika'nın hem parası hem ticari pazarı var yapıyor anlarım. Ulan sizin neyiniz var da borç parayla emeklilik ikramiyesi dağıtıyorsunuz? Artık futbol mantalitesi bakımından gerçek dünyadan o kadar koptuk ki futbolun başka bir versiyonu oynanıyor ülkede. Bu sebeple şampiyonlar ligi yolu filan da kapanmak üzere ama hiçkimse enayiliklere doymuyor.
Bir rakip olarak Mesut'un Fenerbahçe'ye gitmesini o kadar çok istiyorum ki anlatamam ama buna rağmen ağız dolusu küfretmekten de kendimi alamıyorum. Çünkü her ne kadar işin ucu size dokunmasa da ve sonunda siz karlı çıkacak olsanız da ortada bariz bir enayilik varsa hiçkimse tepki vermekten kendini alamaz. Söz konusu enayi rakibin olsa bile.
Biraz forumlarına bakayım dedim; "gelsin kulübede otursa da yeter" diyen mi ararsın, "arkadaşlarına su tutar" diyen mi, yoksa Real Madrid günlerinden Fenerbahçe'ye geleceğini sanan mı... her kafadan adam var. Falcao öncesi ne okuduysam aynılarını okuyup dejavu yaşayıp çıktım.
Öyle berbat bir tüketim toplumu oluştu ki bireysel olarak kendi kontrolsüz yaşantıları yetmiyormuş gibi destekledikleri kulüpleri de batacağını bilseler bile bir şeyleri tüketmeye, para harcamaya, borç biriktirmeye can siparene bir şekilde yönlendiriyorlar. Daha sonra da hiçbir şeyden haberleri yokmuş gibi kim bu olan bitenin sorumlusu diye ağlayıp zırlıyorlar.
Allah akıl izan versin.