2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2864630 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu cocukla ilgileniyormusuz.
Hem ofansif ortasaha hemde sag ve sol kanat oynayabiliyormus transfermarkt bilgilerine göre

[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2021, 04:24:14 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Hem ofansif ortasaha hemde sag ve sol kanat oynayabiliyormus transfermarkt bilgilerine göre

Yetenekli ve zekası ile oynayan yapıda. Çocukta her şeyden biraz var ama bölgesi net değil. Alacak takımın solda mı yoksa 10 numara olarak mı oynatmak istediğine karar verip biraz ısrarcı olması lazım. Mesela 10 numara için 3. Bölgeye pas sayısı, solda oynatsan içeri basış sayısı az. O içeri pasların sayısı biraz az ama hop diye bir anda asisti bırakıveriyor.

Faydalı olur mu onu yazmadık, kesinlikle olur. Işığı ve geleceği olan bir futbolcu. Lakin gerçekleşmesi çok zor bir transfer, talibi epey var.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2021, 07:10:27 Erman1903 ]

Çevrimiçi murat

serkan reçberin bir ara bahsettiği oyuncular ne durumda? içlerinde bize uygun oyuncu varmı? @Erman1903

Çevrimdışı Erman1903

serkan reçberin bir ara bahsettiği oyuncular ne durumda? içlerinde bize uygun oyuncu varmı? @Erman1903
Benim bildiğim Tankovic ve Mustapha Bundu var abi.

Tankovic gittiği yerde %50 civarı şans buluyor, pek gol bulamadiysa da dakikaya vurunca asist gol fena katkısı yok, bizde paylaşıyorduk onu.

Mustapha Bundu benim daha önce incelediğim biri, o kenar forveti olarak önermiş ama bilirsin ben kontra topçularına özellikle ayar olurum. Birisi burada sorduğunda önceki istatistikleri yüksek olmasına rağmen tarzım olmadığını belirtmiştim, hiçbir şey yapamamış. Sağ ayaklı sağ kenar oyuncusu iç forvet falan değil o.

Başka önerisi var mı bulamadım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Koita'yı tercih ederim, santraforluğu geç öğrenmiş bir futbolcu, düşünüldüğü kadar kötü değil. Kalinic çok kabiliyetsiz bir adam, bir de utanmadan statik oynuyor.

Koita Kapan - çık takımında oynuyor ama pozisyonları gole çevirme, şut yüzdesi fena değil. Topu taca atmalar falan var evet. Adamda bir ustalık yok lakin o Fm'de çok öldürmüşler aldanmayın, oraya kalsa Kalinic top class golcü.

Ben de bayılmıyorum, tarz olarak Samatta'ya benzetiyorum sevmem ama çok korkulacak gibi değil yani söyleyeyim, istatistiği de temiz. He gelir burada ne yapar orasını Allah bilir.

Ciddi ciddi Koita savundum, o kadar korkuyorum şu Kalinic ve benzeri adamlara para düşüreceğiz diye. Fenerin Şamatası da dahil ilgilendiğimiz hiçbir santrafor şu an top oynamıyor.

Koita kötü çıkarsa sorumlusu sensin abi  :lol:

Çevrimdışı yigiter38

Çevrimiçi Samet Demir

Hayırlı olsun Talisca....bunların alayı Corona ya yakalandı
2016 da atılan post yalnız bu

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hayırlı olsun Talisca....bunların alayı Corona ya yakalandı

Yanlış anladın abi totem bu ilk taliscanın geldiği dönem postu bu  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Koita kötü çıkarsa sorumlusu sensin abi  :lol:

:D ben iyi çıkacak demedim, malzemeyi anlattım yoksa bana kalsa başka tip oyuncu tercih ederim. Pahalı ve abuk biri olacağına Koita olsun para cepte kalır.

Bu arada Talisca falan yapma öyle şeyler, gezmeye falan geldi sandım cidden insan inanmak istiyor.

Çevrimiçi levitate

habere göre lens ve mirini önermişiz ve maaşlarını biz ödeyecekmişiz

kendisiyle nice ilgileniyormuş, sezon başında leeds ve wolverhampton'da fiyat yoklamış
bipbipbupbup

Çevrimdışı yigiter38

2016 da atılan post yalnız bu

Biliyorum...bizde kendi çapımizda komiklik yapalım dedik

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Çevrimdışı leylileyli

Ahmet Calik gerçekten çok iyi bir mac oynadı bence maçın adamıydı. Montero veya Welinton iyi ikili olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ahmet Calik gerçekten çok iyi bir mac oynadı bence maçın adamıydı. Montero veya Welinton iyi ikili olur.

iyi oynadı ancak bence abartmaya gerek yok bizim seviyemizde bir oyuncu değil ayrıca 4 ekimde bu sezon başı gitmiş konyaya bedelsiz öyle kolay vermezler gerekte yok bence.

Çevrimdışı goktasoktay

O Ahmet Çalık gs de ne oynadı ki konyada iki maç kendini gösterdi diye alalım? Geçiniz...

Çevrimdışı leylileyli

iyi oynadı ancak bence abartmaya gerek yok bizim seviyemizde bir oyuncu değil ayrıca 4 ekimde bu sezon başı gitmiş konyaya bedelsiz öyle kolay vermezler gerekte yok bence.
Belki özellikle gs karşı ekstra oynadı ama böyle devamlik oynarsa kesinikle avrupaya satarlar.

Çevrimdışı Kartal Ç

babayiğit bi sponsor çıkıp bir futbolcunun maaşıydı bonservisiydi üstlenirse bu tff bütçesi yine ona da yassah hemşerim diyor mu?

Çevrimdışı can1903

Fenerin limit git gide artıyor bizimki aynı stabil. Adamlar mesut falan kovalıyor biz taliscayı limitten dolayı teklif bile yapamıyoruz yok mu bi babayiğit akıtsın para mara
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

babayiğit bi sponsor çıkıp bir futbolcunun maaşıydı bonservisiydi üstlenirse bu tff bütçesi yine ona da yassah hemşerim diyor mu?
Resmi olarak anlaşirsin 500 bine falan imzalar atilir, gerisini bir sponsor özel olarak anlaşir verir kimse karişamaz,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★