2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869195 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/nexustransfer/status/1343984989558480897
Abu-larin-güven varken gereksiz transfer olur bence.

Bize orta saha lazım. İyi bir 10 numaraya ihtiyaç var.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1343876040389767171
Çok fazla işe yaramayan yabancımız var. Onlardan kurtulmadan yenisini alamayız. Bu listeden onu görüyoruz. Bu arada Salih Uçan GS ile anlaştı diyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Çok fazla işe yaramayan yabancımız var. Onlardan kurtulmadan yenisini alamayız. Bu listeden onu görüyoruz. Bu arada Salih Uçan GS ile anlaştı diyorlar.

Aman gitsin GS.ye de bize gelmesin.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

3 dil biliyormuş avrupa'ya hazırlık galiba

Bilemiyorum kardeşim ağzı biraz laf yapan bir arkadaş ben bu tarz yeni palazlanan topçuların çok konuşmasından hoşlanmıyorum. Bonservis ister kulübü, bizde öyle paralar yok artık, yolu açık olsun.

Bu arada şu Salih Uçanı en son Denizli maçının ikinci yarısı izleyip hayalet gibi bulmuştum. Özel olarak takip etmedim nasıl oynadığını lakin istatistiklerde defansif olarak güzel iş yapmış gözüküyor geçenlerde gözüme çarptı.

Hmm mevcut sezon ve yıl'ı karıştırmışım. Geçen sezondan maçları girmiş, bu sezon ortalama defans. Geçen sezon epey yüksek.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2020, 18:40:44 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Senin Olunga yakınlara gelmiş  :ebebe: @Erman1903

https://twitter.com/KBCChannel1/status/1343952389028655104

Bence şahane adam kontratı bitiyordu Ocak ayında yenilediler. Tek başına takım sırtlıyor, isteseydik alırdık yazın, ya da temasa geçer Ocak'da bonservissiz getirirdik.

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1344265082604281863

Antepde ki papy djiblodji ile ilgileniyormuşuz daha öncede ilgilenmiştik bu oyuncuyla.

Çevrimiçi mayguntr

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1344265082604281863

Antepde ki papy djiblodji ile ilgileniyormuşuz daha öncede ilgilenmiştik bu oyuncuyla.
wellingtonun yerine gelmesini istemistim ben zamaninda, uzun boylu saglam stoper antep zor birakir bence, gerci sozlesmesi bitiyormus yazin.

wellingtonun yerine gelmesini istemistim ben zamaninda, uzun boylu saglam stoper antep zor birakir bence, gerci sozlesmesi bitiyormus yazin.

welinton-papy mi olacak tandem acep.

Çevrimdışı Çağrı Öz

G.saray Diego Costa'yı alıyormuş. Bunlarda ciddi manada zeka geriliği var. Sıfır hakaret.

Çevrimdışı Erman1903

G.saray Diego Costa'yı alıyormuş. Bunlarda ciddi manada zeka geriliği var. Sıfır hakaret.

Atacağını bilsem bile o tarz birini bu kulüpte görmek istemem. Ucuz da olsa fark etmez. Leş bir karakter, tam onlara göre.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2020, 21:29:54 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Atacağını bilsem bile o tarz birini bu kulüpte görmek istemem. Ucuz da olsa fark etmez. Leş bir karakter, tam onlara göre.
Alamazlar. Onun için önce hiç para vermeden falcao gitmesi lazım. Oda imkansız :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yavaş alsınlar. Zorlanırlar ...  :kop:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Mangala ismi geciyor, nekadar dogru bilmiyorum, ama 6 ay sonra sözlesmesi bitiyor, 29 yasinda daha, son yillarda form düsüklügü olsada  bize tam lazim olan adam, fransizca konusmasi'da bir arti tabi.
Zor ama keske olsa.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şöyle bir transfer hesaplarına baktım. Vida ismi geçen defans oyuncularından daha iyi bir oyuncu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şöyle bir transfer hesaplarına baktım. Vida ismi geçen defans oyuncularından daha iyi bir oyuncu.
Vida fiyat-performansta geride kalıyor. Yoksa kimse çok kötü demiyor. Bizim ödeyeceğimizden çok fazla maaş alıyor. Onun için gönderebiliyorsak gönderelim diyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Belarus Ligi'nde çıkış yapan bir iç forvet Jasur Yakhshiboev, ilginç bir futbolcu.

Çevrimdışı Erman1903

Bizim N'Koudou biraz gol atsa çok para eder, bazı rakamları iyice yükselmiş.

Bizim N'Koudou biraz gol atsa çok para eder, bazı rakamları iyice yükselmiş.

yeni yıl yeni Profil fotoğrafı diyorsun :)

Güzelmiş.

Çevrimdışı Erman1903

yeni yıl yeni Profil fotoğrafı diyorsun :)

Güzelmiş.

Eyvallah, mutlu yıllar 🙂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi de Alanyaspor'dan Steven Caulker ile ilgileniyormuşuz. Yeryüzünde başka takım ve oyuncu kalmadı herhalde  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Stuttgart, Rıdvan Yılmaz için devre arasında Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Güven Yalçın için Bordeaux ve 2 Alman kulübü temasa geçti. Teklifler geri çevrildi.
Ersin Destanoğlu, Lyon'un yanı sıra İngiltere'den de farklı kulüplerin listesinde yer alıyor.
(NTV)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stuttgart, Rıdvan Yılmaz için devre arasında Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Güven Yalçın için Bordeaux ve 2 Alman kulübü temasa geçti. Teklifler geri çevrildi.
Ersin Destanoğlu, Lyon'un yanı sıra İngiltere'den de farklı kulüplerin listesinde yer alıyor.
(NTV)
İyi teklifler gelirse satmamak gibi bir lüksümüz yok. Satmayınca sonra pişman oluyoruz. Düzlüğe çıkmak istiyorsak satmak zorundayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★