2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2864373 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Ocak ayında kontratı bitecek santrafor var mıdır diye bir bakayım dedim. Pek bir şey yok, Aboubakar'ı yedekleyebilecek tarzda Leoandro Damiao ve Leke James bulunuyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bence hoş yakıştırmalar değil bunlar televizyona çıkan ersin düzen ve tümer metin kadar antipatik oluyorsun.

Onlardan bir farkın olmuyor hocaya bu tarz yakıştırmalar yapman.

hocaya bu kadar karşı bir kişi daha forumda yoktur ama hocaya en ufak dışarıdan dil uzattığında x y z dinlemeden tepkimi fazlasıyla koydum. Elma ile armutu karıştırmamak lazım. Biz taraftarız eleştiririz de bazen ağır da eleştiririz. Ama onlar manipüle yapmaya çalışan kötü niyetli insanlar. Biz ise Beşiktaş bahsettiğimiz şahıs welilton yüzünden puan kaybettiğinde o haftamız kötü geçen Beşiktaş üzerine yaşadığımız bir hayat var.Kendimizce bazen yumuşak bazen sert bir dille düşüncelerimizi fikirlerimizi falan belirtiyoruz, gidipte küfür falan etmedim. Aynı kefeye koyman çok yanlış. Ben hala dediğimin arkasındayım welilton hocanın prensi gözünü boyamış. Adam başka bir şey görmüyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

hocaya bu kadar karşı bir kişi daha forumda yoktur ama hocaya en ufak dışarıdan dil uzattığında x y z dinlemeden tepkimi fazlasıyla koydum. Elma ile armutu karıştırmamak lazım. Biz taraftarız eleştiririz de bazen ağır da eleştiririz. Ama onlar manipüle yapmaya çalışan kötü niyetli insanlar. Biz ise Beşiktaş bahsettiğimiz şahıs welilton yüzünden puan kaybettiğinde o haftamız kötü geçen Beşiktaş üzerine yaşadığımız bir hayat var.Kendimizce bazen yumuşak bazen sert bir dille düşüncelerimizi fikirlerimizi falan belirtiyoruz, gidipte küfür falan etmedim. Aynı kefeye koyman çok yanlış. Ben hala dediğimin arkasındayım welilton hocanın prensi gözünü boyamış. Adam başka bir şey görmüyor.

her 2 mesajından biri hoca moca değil diyorsun sergen hoca için iyi gittiğimiz için şuanlık yazmıyorsun 1 maç kaybedince yine aynı şeyleri yazıyorsun niyet okumak istemiyorum ancak kötü niyet içeriyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orta saha için Salih Özcan ile ilgileniyormuşuz. @Erman1903 sence nasıl olur?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

her 2 mesajından biri hoca moca değil diyorsun sergen hoca için iyi gittiğimiz için şuanlık yazmıyorsun 1 maç kaybedince yine aynı şeyleri yazıyorsun niyet okumak istemiyorum ancak kötü niyet içeriyor.

Düşündüğüm şeyleri yazıyorum. Kötü niyetli olsam asıl iyi giderken araya çomak sokmaya çalışırım kendinle çelişmişsin burda. İyi de gitmiyoruz aslında da neyse. Demek istediğim iyi gidiyormuş gibi olduğumuz durumda bile motivasyonu düşürmemek adına fazla bu konulara girmemeye çalışıyorum fakat yine de bazı şeyleri de söylemeden edemiyorum.

Çevrimiçi levitate

inş yalan haberdir.

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1343316468482641921
buna verilen parayı çöpe atsak, dolduracağı yabancı kontenjanı yerine kadro dışı kalan dörtlüden birini kaydetsek çok daha faydalı olur

fener thiam'ı aldı nasıl oynuyor görüyoruz bu da farklı olmaz
bipbipbupbup

inş yalan haberdir.

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1343316468482641921

Eğer iki tekerleği varsa iyi bir çöp kutusu görevi yapabilir.Kulüpte eksikse alınabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eğer iki tekerleği varsa iyi bir çöp kutusu görevi yapabilir.Kulüpte eksikse alınabilir.
Maalesef bir tekerleği arızalıymış. Yarı yolda bırakır bu. Biz temizinden bir çöp kutusu bulalım. Yeterince sorun çıkaran parçaya sahibiz. En önemli viraja girdik sakatlanan sakatlanana. Töre desen artık bahseden yok. Geldiğinden beri sakat. Boşa para ödemeye bu kadar istekliysek gidelim Talisca'yı getirelim. En azından işe yarar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben kendimce cevaplayayım, tam istediğim oyuncu profili.

Almanya'da yetişmiş, yerli, genç ve sözleşmesi bitiyor.

Çok isabetli olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ocak ayında kontratı bitecek santrafor var mıdır diye bir bakayım dedim. Pek bir şey yok, Aboubakar'ı yedekleyebilecek tarzda Leoandro Damiao ve Leke James bulunuyor.
Ocak ayında bitmesi şart değil, Haziran ayında bitecek bir santrafor da olur.

Düşük bir bonservis bedeli ile, imza parası ödemeden alınabilir.

Çevrimdışı Erman1903

O oyuncuyu daha önce burada incelemiştik. Tekniğiyle, modern oynamaya çalışan bir oyuncu. Gol ve asist katkısı yapma potansiyeli var ama iş hacmi olarak bakarsan çok geniş değil. Kumaş var ama yüksek oynamıyor öyle söyleyeyim, Bundesliga-2'de skor yaptığı geçen sezon da orta saha oyun katkısı yüksek değil. İlginç bir şekilde kafa toplarında etkili. İkisi de sahanın ağırlıklı olarak sol tarafını kullandığı için Mensah'la pek uyumlu olmayabilirler ama çok fazla yerli seçeneği de yok. İnce eleyip sık dokumak, ne istediğimizi iyi belirlemek lazım skor anlamında çok faydalı da olabilir, sahada Mensah'la uyumsuz da. Gerektiğinde 6 ya çekelim desek orada da çok uygun olmaz lakin Sergen hoca faktörü var oyuncunun potansiyelini kırmasını sağlayabilir, bir çok adamda bunu yaptı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben kendimce cevaplayayım, tam istediğim oyuncu profili.

Almanya'da yetişmiş, yerli, genç ve sözleşmesi bitiyor.

Çok isabetli olur.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ben tutmasa da bu tip genç gurbetçi gençleri almaktan yanayım. Tutmazsa zararın az olur. Tutarsa şampiyon yapar. Daha önce Oğuzhan, Olcay gibi oyuncularda gördük. Öyle çok yetenekli olmalarına da gerek yok. Avrupa altyapısı ile fark yaratıyorlar ligimizde.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

O oyuncuyu daha önce burada incelemiştik. Tekniğiyle, modern oynamaya çalışan bir oyuncu. Gol ve asist katkısı yapma potansiyeli var ama iş hacmi olarak bakarsan çok geniş değil. Kumaş var ama yüksek oynamıyor öyle söyleyeyim, Bundesliga-2'de skor yaptığı geçen sezon da orta saha oyun katkısı yüksek değil. İlginç bir şekilde kafa toplarında etkili. İkisi de sahanın ağırlıklı olarak sol tarafını kullandığı için Mensah'la pek uyumlu olmayabilirler ama çok fazla yerli seçeneği de yok. İnce eleyip sık dokumak, ne istediğimizi iyi belirlemek lazım skor anlamında çok faydalı da olabilir, sahada Mensah'la uyumsuz da. Gerektiğinde 6 ya çekelim desek orada da çok uygun olmaz lakin Sergen hoca faktörü var oyuncunun potansiyelini kırmasını sağlayabilir, bir çok adamda bunu yaptı.
Genç oyuncudan zarar etmezsin. Ben de olumlu bakıyorum. Umarım bu tip hamleler yaparız. Yaz transferinde bu tip hamleler bekliyordum, yapmadık. Töre'ye verdiğimiz paraya böyle 2 tane oyuncu getirirdik.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Genç oyuncudan zarar etmezsin. Ben de olumlu bakıyorum. Umarım bu tip hamleler yaparız. Yaz transferinde bu tip hamleler bekliyordum, yapmadık. Töre'ye verdiğimiz paraya böyle 2 tane oyuncu getirirdik.

Ben onu bonservisiyle çıkarabileceğimizi pek sanmıyorum Kiel takımında güzel skor katkısı verdi bu yüzden Köln Bundesliga'da denemek istedi kendisini. Yalnız dediğim gibi skor katkısını forvete yakın oynayarak yapan bir oyuncu, gol yaptığı sezon 4-1-4-1'de ağırlıklı olarak yanında daha defansif iki orta saha ile ofansif rolde kullanılmış. Tarz olarak çok farklılar ama bizim yanında Atiba/Dorukhan arkasında Josef ile Mensah'a verdiğimiz rol. Yani bu oyuncuyu destek  rolüyle oynattığında o beklediğin skorları alamayabilirsin, kağıt üstünde durum böyle.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kenan karaman ismi iyice dinlendirilmeye başlandi, hoca istiyormus, umarim yalan haberdir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı blackeagle35

Sinica Sanicanin kimdir? Ismi geçiyor bizimle

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

İlk defa duyuyorum bu oyuncuyu. İlginç  :alala:

https://twitter.com/TransferMerkez/status/1343590857962827777

Sol stoper. Defansı sağlam çıkıyor, ileride oynamaya da alışkın lakin biraz fazla faüllü oynuyor. Pas oyununda çok iyi değil ama gelişim göstermiş geçen sezona kıyasla, faul konusunda da gelişim var. Sağlam bir tarzı var, kafa topu-pozisyon alma iyi. İş yapar bence, tutarsa para da kazandırır. Benim gördüğüm kadarıyla Ocakta boşa çıkacak pek düzgün stoper yoktu, çıkış maddesi cazip gelmiştir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bakalım neler yapacağız? 5 Ocak -1 Şubat arası bizim için kritik olacak.

https://twitter.com/demarkesports/status/1343632579845640192

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bi berat özdemir almamız yok mu be
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfer döneminde bizle adı geçen Moussa Wague fena sakatlanmış, 1 sene oynamayacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

O isim soyad kombinasyonundan hayırlı bir şey çıkmaz bence. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence çok abartılan bir isim. Ayrıca Gençlerbirliği ondan istediği bonservis bedelini almadan bırakmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★