2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2835106 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Akil Emre

Sanırım lens mirin douglas nkoudu gönderemeyecekler, vida ve ljaiç problemini de çözemeyecekler, arafta kalan boyd gibi dümdüz topçuyu izlemeye devam ettirecekler.
Daha kadroda olmaması gereken welligton, nsakala, utku da takımda, başarı şansı sıfıra yakın.
Valla son 3 gün gün, sıkıldık bunaldık isyan ettik az kaldı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sanırım lens mirin douglas nkoudu gönderemeyecekler, vida ve ljaiç problemini de çözemeyecekler, arafta kalan boyd gibi dümdüz topçuyu izlemeye devam ettirecekler.
Daha kadroda olmaması gereken welligton, nsakala, utku da takımda, başarı şansı sıfıra yakın.
Valla son 3 gün gün, sıkıldık bunaldık isyan ettik az kaldı

Transfer döneminin uzatılması konuşuluyor. Uzatılırsa kanser devam eder.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ɹɐʞɐqnoq∀  :naughty:

https://twitter.com/BesiktasEnglish/status/1312017038492291072

elimizde tek elle tutulur bir adam var adam zaten cam gibi yaptığı hareketlere bak.

Çevrimdışı tangaz

wuran wurana arada sağ kalan taraftar olursa onlarda kaynamasın diye alınır bu karar ve bence yerinde olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Kötüyü savunmak için daha kötüsünü mü gösteriyorsun? Mahkemelerde de bu taktiği mi kullanıyorsun savunma yaparken? 

Adam hiçbişi yapmadı işte. Zaten dediğim de o. Tepeden inme biriydi. Sana kalsa geleceğin başkanıydı.
Beşiktaş kariyerine getir götür işleriyle başlayan biri nasıl tepeden inme olur :alala:
nasıl hiç birşey yapmadı ne yapmasını bekliyordun kulübümü yönetmesi gerekiyordu.
gerçekten anlamıyorum elinizde tek standart var herkesi aynı standartla değerlendiriyorsunuz.
onun yaptığı işi yapan bir sürü insan var kulüpde bunca yıl onun adını duyuyorsan aralarından sıyrıldığı içindir.
ben ilk adını olimpiyatta oynarken duymuşdum yurt dışından menejerleri getirip Beiktaş maçları izletip
ağırlıyordu kulüp bunuda naibi yapıyordu genelde sonra bunun faydasını çok gördük.
sanki naibi ile birlikte yaşadınız da hiç birşey yapmadı diyorsunuz ne yapması gerekiyorduda yapmadı
belkide yapmamışdır ama ben bilemem bunu
ha son atandığı mevki ona birkaç beden bol geliyordu. tecrübesi yeterli olmazdı
ama türküyede o mevkiye gelecek tecrübeli kimsede yok doğru olan birini alıp yetiştirmekti. dünyada hep böyle başarılı olunuyor zaten. ne bekliyorsunuz bir senede ne yapabilirdi kimse büyücü falan değil tecrübeli birinide getirsen bir senede birşey yapamaz sabır göstermek ve zaman tanımak gerekiyor. ama bizde olmaz böyle birşey adamı getirirsin mevkiye ertesi gün sen birşey yapmıyorsun denir. kaldıki yüz tane doğru iş yapsa ilk hatasında dar ağacı kurulur.

Çevrimiçi Necmi

ne olacakki zaten bizim için transfer dönemi bitti

Çevrimdışı tangaz

ɹɐʞɐqnoq∀  :naughty:

https://twitter.com/BesiktasEnglish/status/1312017038492291072

yok mu lan şunu odunla kovalayacak biri pamuklara sarıp saklamak lazım şu harekete bak :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

bunca yıllık gömücüyüm walla sen gibi gömücü görmedim. ustamsın  :friendship:
sen onu bırak geçen gün bir arkadaş yönetim eleştirmenize izin vermiyoruz diye bize carladı :D
benim bile eleştirmediğim tek mesajım yokken üstelik
sanırım beklenti foruma darağacı kurup getirip tek tek burda asmamız yönünde

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne olacakki zaten bizim için transfer dönemi bitti
Elimizde göndermemiz gereken oyuncular olduğu için transfer dönemi biterse bunları gönderemeyiz. Dediğin gibi biter.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

yok mu lan şunu odunla kovalayacak biri pamuklara sarıp saklamak lazım şu harekete bak :D
odunla kovalamaya şimdi gerek yok sakatlanır falan neme lazım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel soru. Benim cevabım hayır. Yeterince rehabilite edilecek oyuncu oldu takımda.

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1312031076936814592

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

sen onu bırak geçen gün bir arkadaş yönetim eleştirmenize izin vermiyoruz diye bize carladı :D
benim bile eleştirmediğim tek mesajım yokken üstelik
sanırım beklenti foruma darağacı kurup getirip tek tek burda asmamız yönünde

o arkadaş eski günleri biliyordur şimdi yönetime denmeyen kalmıyor walla başkana capsız demeye bile izin verildi

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Güzel soru. Benim cevabım hayır. Yeterince rehabilite edilecek oyuncu oldu takımda.

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1312031076936814592

zor soru ama neden olmasın

Çevrimdışı MUSTAFA_

zor soru ama neden olmasın
Cenk'in oynaması Ocak ayını bulur. O sırada da zaten transfer dönemi açık olacak. Şimdiden alıp niye fazla para ödeyelim? İyileştikten sonra gelsin gelecekse.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens'i isteyen de varmış. Zararın neresinden dönersek kardır. Maaşının yarısını bile ödesek göndermek lazım.

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1312032758919725059

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Cenk'in oynaması Ocak ayını bulur. O sırada da zaten transfer dönemi açık olacak. Şimdiden alıp niye fazla para ödeyelim? İyileştikten sonra gelsin gelecekse.

ara başlamadan gelsin belki 5-6 maç fazla oynar belli mi olur belki o 5-6 maç bize çok şey katacak

Çevrimiçi Necmi

o arkadaş eski günleri biliyordur şimdi yönetime denmeyen kalmıyor walla başkana capsız demeye bile izin verildi
bir şeye izin verilmiş değil sadece ceza sistemi farklı işliyor
insanlar yaptıkları nedeniyle ilk önce uyarılıyor devam ederse ceza alıyor

Çevrimiçi Necmi

niye acele ediyorlar ki daha 3 gün var  :ebebe:
he valla biz alışık değil böyle hızlı işlere

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

O işe giren adam çok hayırlı bir adammış...
Allah kurtarmıştır umarım bizden, o araya giren adamı mutlaka ödüllendirilmeli.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Eger bu haber dogruysa indirim yapan oyuncudan tekrar indirim istedigimiz haberi de doğrudur. Elimizdeki indirimden de olmuştuk.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★