Kötüyü savunmak için daha kötüsünü mü gösteriyorsun? Mahkemelerde de bu taktiği mi kullanıyorsun savunma yaparken?
Adam hiçbişi yapmadı işte. Zaten dediğim de o. Tepeden inme biriydi. Sana kalsa geleceğin başkanıydı.
Beşiktaş kariyerine getir götür işleriyle başlayan biri nasıl tepeden inme olur

nasıl hiç birşey yapmadı ne yapmasını bekliyordun kulübümü yönetmesi gerekiyordu.
gerçekten anlamıyorum elinizde tek standart var herkesi aynı standartla değerlendiriyorsunuz.
onun yaptığı işi yapan bir sürü insan var kulüpde bunca yıl onun adını duyuyorsan aralarından sıyrıldığı içindir.
ben ilk adını olimpiyatta oynarken duymuşdum yurt dışından menejerleri getirip Beiktaş maçları izletip
ağırlıyordu kulüp bunuda naibi yapıyordu genelde sonra bunun faydasını çok gördük.
sanki naibi ile birlikte yaşadınız da hiç birşey yapmadı diyorsunuz ne yapması gerekiyorduda yapmadı
belkide yapmamışdır ama ben bilemem bunu
ha son atandığı mevki ona birkaç beden bol geliyordu. tecrübesi yeterli olmazdı
ama türküyede o mevkiye gelecek tecrübeli kimsede yok doğru olan birini alıp yetiştirmekti. dünyada hep böyle başarılı olunuyor zaten. ne bekliyorsunuz bir senede ne yapabilirdi kimse büyücü falan değil tecrübeli birinide getirsen bir senede birşey yapamaz sabır göstermek ve zaman tanımak gerekiyor. ama bizde olmaz böyle birşey adamı getirirsin mevkiye ertesi gün sen birşey yapmıyorsun denir. kaldıki yüz tane doğru iş yapsa ilk hatasında dar ağacı kurulur.