2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2841049 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu oyuncuyu da 3 senedir bize kitlemeye uğraşıyorlar. Bu yönetim sayesinde başarmaya çok yaklaştılar.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1311631264013856769

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu kafa bizi dibe götürür. Tercumanı futbol işlerinin başına getirmek nasıl bir akıl tutulmasıdır  :alala:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1311622899896377344

belki halilde naibinin gittiği kursa gitmiştir naibinin ne geçmişi vardı bizde başlamadan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

belki halilde naibinin gittiği kursa gitmiştir naibinin ne geçmişi vardı bizde başlamadan
Eğitimi olmadığı için eleştirdim ben de sizin gibi. Zaten oraya eğitimli birini koymamamıza kızıyorum. Ama Naibi'nin ene azından belli bir çevresi oluşmuştu. Tercümanımızın ne çevresi var?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Eğitimi olmadığı için eleştirdim ben de sizin gibi. Zaten oraya eğitimli birini koymamamıza kızıyorum. Ama Naibi'nin ene azından belli bir çevresi oluşmuştu. Tercümanımızın ne çevresi var?

naibinin başladığı günden fazla çevresi vardır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

naibinin başladığı günden fazla çevresi vardır
Şimdi tercümanın da aynı seviyeye ulaşmasını bekleyeceğiz. Ya da yönetime ayak bağı olmadan görüşmelerde tercumanlık yapacak. Görevi daha öteye geçmeyecek. Bu kafa sonumuza götürüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Çevrimiçi Necmi

ozamanlar anç yanındaydı sonra şafakla umut gelince son gün diabi enkudu daglıs mirin roco seviyesine düşmüştük hatırlatırım  :bandit:
yanında dururken bunları yapabildiyse şimdi koltukta oturuyor daha iyi performans bekliyoruz kendisinden :D

Çevrimiçi Necmi

Bu oyuncuyu da 3 senedir bize kitlemeye uğraşıyorlar. Bu yönetim sayesinde başarmaya çok yaklaştılar.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1311631264013856769
çok değil %50 yaklaşmışlar :D

Çevrimiçi sEuL

Bence iyi bir secim, egitimli ve donanimli birini getirseler adam zaten iki haftaya istifa edip birakir.
Skout'imiz Gursoy Yalcin ve Sergen hoca kendi bildiklerini birakip onu dinlemezler zaten - yada transfer sihirbazimiz Erdal bey oo bu arkadas cok donanimli ben elimi yorganimi cekeyim de demez.
Mevcut yonetim yapisi ve futbol akli degismedikce o pozisyona kimi getirirlerse getirsinler cok fazla birseyin degismeyecegi gorusundeyim.

Çevrimiçi Necmi

Bu kafa bizi dibe götürür. Tercumanı futbol işlerinin başına getirmek nasıl bir akıl tutulmasıdır  :alala:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1311622899896377344
daha başka dip varmı :alala:
zaten dibi gördük. bundan daha kötüsünü artık isteselerde başaramazlar.

Çevrimdışı saricasi

kafaya yemeye devam  :D transfer sezonu 25 ekime kadar uzatılabilirmiş.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı MUSTAFA_

daha başka dip varmı :alala:
zaten dibi gördük. bundan daha kötüsünü artık isteselerde başaramazlar.
Bu yönetimin dibini sınadığımızı düşünmüyorum. Daha son gün çıkıp taraftarı azarlayacak Ahmet başkan  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel olur. Hatta dönemi hiç kapatmayalım. Zaten arada 2 ay kalacak yeni transfer dönemine  :hiho:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

aynı görüşteyim 2.forvet olarak alınması olumlu olurdu en kötü webonun fenere yaptığı katkıyı bizde fazlası ile yapardı larinden fazla güven verirdi. mesela larin yedekten oyuna girse bize bişey waad edemiyor cisse ederdi.
Ya da Vagner Love'ın bize verdiği katkıyı verirdi.

35 yaşındaki adamları 1.5 milyon Euro maliyetle alacak lüksümüz yok artık.

Yönetimin bu transfer dönemindeki en doğru hamlesi, bu herifi getirmemek oldu.

Çevrimdışı levitate

24 gün daha kalinic bekliycez hadi bakim
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

çok değil %50 yaklaşmışlar :D
Hala kanat almaya çalışıyorlar, aldıkları santraforu(Aboubakar) bile kanat olarak oynatmayı düşündükleri söylendi bir ara.

Çevrimdışı Erman1903

Tam bu seneki transfer politikasına uygun bir oyuncu profili işte, neden bu saate kadar beklemiş ki?

Günler azaldıkça karlılık artıyor olabilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aynı görüşteyim 2.forvet olarak alınması olumlu olurdu en kötü webonun fenere yaptığı katkıyı bizde fazlası ile yapardı larinden fazla güven verirdi. mesela larin yedekten oyuna girse bize bişey waad edemiyor cisse ederdi.
%200 aynı fikirdeyim abi , 1+1 sözleşme imzalamış

En kotu 1 yıl oynardı bisey de kaybetmezdik

Hata üstune hata yapıyoruz , Kalinicden de daha faydalı olurdu
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2020, 18:31:06 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

fbye teşekkür ediyoruz, sangareden sonra cisseyi de alarak bir başka yanlış transferden bizi kurtardı.
Kalinic için de gs ts gibi rakiplerimizden atak bekliyoruz, hadi skout şefimiz sergenin kardeşinden önce siz bulmuş olun ve adam için son admlarda olun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya da Vagner Love'ın bize verdiği katkıyı verirdi.

35 yaşındaki adamları 1.5 milyon Euro maliyetle alacak lüksümüz yok artık.

Yönetimin bu transfer dönemindeki en doğru hamlesi, bu herifi getirmemek oldu.

33 yaşında 3 milyon € maliyetli Kalinic yerine

35 yasinda 1.5 milyon € maliyetli Cisseyi 50 kere tercih ederim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

33 yaşında 3 milyon € maliyetli Kalinic yerine

35 yasinda 1.5 milyon € maliyetli Cisseyi 50 kere tercih ederim
İkisini de almasınlar, şart değil ki.

Bunlar alınacağına ikinci santrafor Güven ve Larin oynasın, biri parlarsa satarsın belki.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rosier imza atmış.

200 bin Euro kiralama bedeli + 800 bin Euro maaş.

Satın alma opsiyonu yok, zaten olsa da kullanamazdık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rosier imza atmış.

200 bin Euro kiralama bedeli + 800 bin Euro maaş.

Satın alma opsiyonu yok, zaten olsa da kullanamazdık.

Bu nasıl akşam pazarıymış? Kiralama bedeli verince daha iyisini de bulurdun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

@Necmi ve @mrred  de ne överdi Ali Naibi'yi eskiden :D Eski mesajlarımdan baktım geçen sene CV'sini incelemiştim. @mrred bu CV ile rahat CEO olunur demişti de onun üzerine :D Hatta hızını alamayıp gelecekteki başkanımız olsun demişti.  :evillol: :evillol: :evillol: Ben de şöyle yazmışım:

Özetlersek özel lise, özel üniversitede okuyup, yurt dışında 1 yıllık kurs almış bir arkadaş, üstelik bi yerde çalışırken almış, online kurs demek ki, ya da çalışmadı çalıştı gösterildi. Yaptığı stajlar da spor salonu gibi yerlerde. O zaman da yazmışım tepeden inme biri, bu CV'yle stadın önündeki güvenlik bile yürü kardeşim gölge etme der kovalar. Vasıflı biri gibi gelmedi bana hiç, temiz yüzlü bi arkadaş. Bakalım bundan sonra hangi firmada görev alacak artık ünlü biri :D
Size Gürsoy Yalçın falan müstehak.

Ali Naibiyi neden övmeyecekmişim ? Adam hırsızlık mı yapmış yolsuzluk mu yapmış transferlerde komisyon mu almış en

fazla yanlış transfer yapmıştır hepsi bu.
The great gig in the sky