2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2849042 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1310881147812024320
Yine mi kaçmış :alala: Bu kaçıncı oldu ben artık saymayı bıraktım da :bandit:

Bu adamı yere göğe sigdiramayanlara da anlam veremiyorum sadece adı var :D En ufak bir sıkıntıya geldimi kaçıyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Mert Yılmaz'ı Antalyaspor almış, çok para da vermemişlerdir.

Necip'le devam.

Manüel Fernandesi Kayserispor almış , iyi transfer onlar adına, iş yapar , maaşi da 750.000 Euroymus

Mensahdan da ljajicden de iyi oyuncu :bandit:
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2020, 01:20:30 Yunus Emre Dökmeci ]

Vizyonlu adam, ne işi var o kıraathanede üstünü başını kokutacak.
Onun en büyük vizyonu Kaçmak :bandit: Zoru gördü mü anında kaçar

Bu kaçıncı kaçışı , ben artık saymayı bıraktım :bandit:

Ajax modeli olmadı belki bir bayer modeli benimseyen yönetimde kendisini görürüz

Mümkünse bir daha görmeyelim kendisini

Bu adamın sadece adı var , başka da biseyi yok

Çevrimdışı Erman1903

Uzman olduğunu düşünmüyorum, sadece vizyonu Alanya olanlarla karşılaştırınca uzay geliyor. Bir beklentisi olduğunu sanmıyorum, yardım etmek istemiştir olmayınca gitmiştir zorla güzellik olmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Sen olsan yerinde ne yapardin ?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Çevrimdışı MUSTAFA_

Giden gitmiyor, gelen gelmiyor. Son dk gelen adamdanda ne hayır gelecek hayırlısı artık

Asıl soru son dakika birisi gelecek mi? Sadece sakatlanma riski yüksek Aboubakar ile mi sezona başlayacağız?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Asıl soru son dakika birisi gelecek mi? Sadece sakatlanma riski yüksek Aboubakar ile mi sezona başlayacağız?
Kale için ortalama yetenekte biri ile yedeksiz başlıyoruz, sağ beke fransız gelse yedeği necip. Kanat işini çözemediler, vida ve ljaiç mutsuz. Abubakar sakatlanırsa larin ve güvenle sezon bitmez, tecrübeli iyi topçu dieceğin adamlar bir elin parmağını geçmez.
Bu kadro hangi amaçla kuruldu hedef nedir.
Malesef bu yapılaşma ilk 6 hedefini karşılar.

Çevrimdışı tangaz

Giden gitmiyor, gelen gelmiyor. Son dk gelen adamdanda ne hayır gelecek hayırlısı artık

21 gün ara girecek o dönemi iyi değerlendirip 2-3 tane de hazırlık maçı organize etmek lazım o zaman hayır gelebilir, bu hafta kazanıp arayı iyi değerlendirip dönüşte 3 maç üstü üste kazanırsak işler yoluna girebilir. böyle süreçlerde galibiyetler toparlayıcı etki eder.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Kale için ortalama yetenekte biri ile yedeksiz başlıyoruz, sağ beke fransız gelse yedeği necip. Kanat işini çözemediler, vida ve ljaiç mutsuz. Abubakar sakatlanırsa larin ve güvenle sezon bitmez, tecrübeli iyi topçu dieceğin adamlar bir elin parmağını geçmez.
Bu kadro hangi amaçla kuruldu hedef nedir.
Malesef bu yapılaşma ilk 6 hedefini karşılar.

kalede ersin kumarını oynayacaksan stopere marcelo gibi rodolfo gibi hava kuvvetleri komutanı birini koymak şarttı ersin yan toplarda çok yetersiz büyük hata yapıldı planlamada.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

21 gün ara girecek o dönemi iyi değerlendirip 2-3 tane de hazırlık maçı organize etmek lazım o zaman hayır gelebilir, bu hafta kazanıp arayı iyi değerlendirip dönüşte 3 maç üstü üste kazanırsak işler yoluna girebilir. böyle süreçlerde galibiyetler toparlayıcı etki eder.
Galibiyetler dışında havayı değiştirecek bir şey kalmadı. Bir de transfer değiştirebilir ama yönetime hiç güvenmiyorum. Gölge etmesinler yeter.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Galibiyetler dışında havayı değiştirecek bir şey kalmadı. Bir de transfer değiştirebilir ama yönetime hiç güvenmiyorum. Gölge etmesinler yeter.

havayı değiştirecek isim yok bence (transferi olası isimler arasında) ancak dediğim gibi bir şey olur gençleri yenip 21 gün kamp yapıp 2-3 hazırlık maçı ile yenileri eskileri kaynaştırıp ardından 3de 3 yapıp 8.haftasonunda 16 puanı yakalayıp oturmuş oyunla başaksiti başına kapağı atmak lazım

Çevrimiçi Akil Emre

havayı değiştirecek isim yok bence (transferi olası isimler arasında) ancak dediğim gibi bir şey olur gençleri yenip 21 gün kamp yapıp 2-3 hazırlık maçı ile yenileri eskileri kaynaştırıp ardından 3de 3 yapıp 8.haftasonunda 16 puanı yakalayıp oturmuş oyunla başaksiti başına kapağı atmak lazım
Nsakala Welighton Mensah Larin tadında adamlarla ve teknik kurgunun olmadığı yerde hiçbiriey olmaz abi, az çok futboldan anlıyoruz takımda ve oyuncularda ışık yok, Töre Abubakar Montero harici.
Başarı iyi oyuncularla , huzurlu ortamda ve teknik disiplinle sağlanır, bizde malesef hiçbiri yok, yönetim ayrı, teknik kadro ayrı, oyuncular ayrı , hatta biz de ayrı takılıyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Nsakala Welighton Mensah Larin tadında adamlarla ve teknik kurgunun olmadığı yerde hiçbiriey olmaz abi, az çok futboldan anlıyoruz takımda ve oyuncularda ışık yok, Töre Abubakar Montero harici.
Başarı iyi oyuncularla , huzurlu ortamda ve teknik disiplinle sağlanır, bizde malesef hiçbiri yok, yönetim ayrı, teknik kadro ayrı, oyuncular ayrı , hatta biz de ayrı takılıyoruz.

dur bakalım enseyi hemen karartmamak lazım (fazla iyimserlik içeriyor biliyorum) şu gençleri yenelim önce transferi kapatalım ardından 21 gün sonra denizli maçı bişiler kendini belli eder

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ın içini boşalttıkları zaman herşey ortaya çıkar. Biz de böyle mi olmuş der dururuz. Eski futbolculara efsane der takımın anahtarını teslim edersen böyle olur. Gelecek artık eskisinden daha karanlık...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://twitter.com/menajerler1/status/1311082442040713216

Severim böyle araştırmacı gazetecilik işlerini. Normalde bunu twitter hesabının değil gazetecinin yapması lazım tabi. Okudum yazı gayet mantıklı.

Dün de Sergen'le ilgili Fatih Altaylı yazmıştı. Öncesinde de gördüm biz avrupa maçı heyecanı yaşarken teknik taktik konuşurken bizi sergen hocamız korona karantinası yerine kız arkadaşıyla restoranda buluşmuş. Fotoğrafları falan da var. Normalde en azından teknik taktik çalışması futbolcularla ilgilenmesi vs gerekmez miydi? Teknik direktör sallamıyosa futbolcu hiç umursamaz. Sonra soyunma odasında oyunculara küsmekle trip atmakla toparlayamazsın. Burada üzerine fazla konuşulmadı ama Sergen'i de masaya yatırıp tartışma vakti geldi galiba.

Çevrimiçi Akil Emre

Severim böyle araştırmacı gazetecilik işlerini. Normalde bunu twitter hesabının değil gazetecinin yapması lazım tabi. Okudum yazı gayet mantıklı.

Dün de Sergen'le ilgili Fatih Altaylı yazmıştı. Öncesinde de gördüm biz avrupa maçı heyecanı yaşarken teknik taktik konuşurken bizi sergen hocamız korona karantinası yerine kız arkadaşıyla restoranda buluşmuş. Fotoğrafları falan da var. Normalde en azından teknik taktik çalışması futbolcularla ilgilenmesi vs gerekmez miydi? Teknik direktör sallamıyosa futbolcu hiç umursamaz. Sonra soyunma odasında oyunculara küsmekle trip atmakla toparlayamazsın. Burada üzerine fazla konuşulmadı ama Sergen'i de masaya yatırıp tartışma vakti geldi galiba.
Teknik adamı değerlendiriken en önemli kriterlerimden biri yardımcılarıdır. Bence yardımcılarıyla konuya başlarsak daha iyi olur. Tabi oynatmak istediği oyunda önemli ama oyuncu grubun kalitesiz ise ve bizdekiler bu tanıma uyuyor, malesef pek ışık yok ben hocanında devre arası yönetimle beraber ayrılacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

bence o işin vakti 8.hafta bitimidir.