2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848666 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1310963095897026561
Transfer döneminin başında forumu takip etseler çok daha kaliteli isimler gelirdi Josef in lisans bugun çıkmış Konya maçından önce çıkaramıyor muyduk bilmiyorum ama yazık ediyorlar bu takım Konya gibi leş takımdan 4 yedi ancak ne başkan ne yöneticiler ortalıkta ne kadro dışı falan var yönetim uzun kalamayacak bu gidişle kendi sonlarını hazırlıyorlar

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı Erman1903

rosier'e bişey demedim nsakala'yı gömdüm

polyanna modunu açıyorum: sporting defansif oynatıyor belki o yüzden istatistikleri kötüdür (49 gol atabilmişler)

Düşük evet ama diğer beklerde Rosier kadar radikal bir kıtlık gözükmüyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

Transfer döneminin başında forumu takip etseler çok daha kaliteli isimler gelirdi Josef in lisans bugun çıkmış Konya maçından önce çıkaramıyor muyduk bilmiyorum ama yazık ediyorlar bu takım Konya gibi leş takımdan 4 yedi ancak ne başkan ne yöneticiler ortalıkta ne kadro dışı falan var yönetim uzun kalamayacak bu gidişle kendi sonlarını hazırlıyorlar

Şu isimlerin 3ü'de defansif bek, Van Rijn bildiğin küfür eder gibi top oynamış. Takip ediyorlardır şüphen olmasın ölüden korkar gibi korkuyorlar. Herkes yolunda gibi gözüküyor + gururlarına yediremezler.

Saidy Janko bunların hepsinden iyi oyuncu ve açık kiraya, bir daha söylemeyeceğim. Bir defansif bek daha gelirse Sergen Ocak ayını göremez, ben de ona Abdullah'a yaptığımı yapar ortadan ikiye bölerim. Sen misin Beşiktaş'ı kestane yapan; bir daha bu kulübün kapısından giremez, Anadolu kulüplerinin kapısında yatarsın beni alın diye.

Tembel herif seni...
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2020, 19:50:36 Erman1903 ]

Çevrimdışı 38life

FIFA 21 reytingleri açıklandı. İşte Beşiktaş kadrosundaki en yüksek reytingli oyunculardan yapılan 11!

Çevrimdışı tuncaboylu

en azından tutarlıyım  :bandit:
Tutarlı olduğun tek konu, devamlı açığımı arayıp her seferinde baltayı taşa vurman

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1310963176863944712

Komedi ya valla
Diren ve efsane ol Larin.

Adam gidiyorum dese, 100 milyon lira daha zarara girecek kulüp.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/MadidAsper/status/1310982919079555073

haklı
Geçen sezon Larin yoktu.

Fikret Orman'ın geçen seneki hamleleri çok kötüydü, Demirören'in Del Bosque'li dönemine yakındı.

Bu yönetim de o yoldan gidiyor şu ana kadar.

Çevrimiçi Samet Demir

Diren ve efsane ol Larin.

Adam gidiyorum dese, 100 milyon lira daha zarara girecek kulüp.

Keşke hiç kimseyi almasaydık. Abu ve Josef ile kapatsaydilar transferleri.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

FIFA 21 reytingleri açıklandı. İşte Beşiktaş kadrosundaki en yüksek reytingli oyunculardan yapılan 11!

Fazla vermişler Welinton,Douglas,Nsakala,Lens max 70
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1311004175090806787

Bu arkadaş paok maçı öncesinde getirilemezmiydi
Daha iyisini kovaladık ama alamadık derler. Menajerler takımların istemediği elde kalan oyunculardan birisini bize çaktı işte. Akşam pazarı böyle oluyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

adamlar çöp Michael Frey i bile Belçikaya gönderdiler bizimkiler geçen sezon Belçikada 9 gol 11 asist yapan oyuncuya alıcı bulamıyorlar
(...)

Çevrimiçi yaço58

Başkanım paok maçı öncesi vida Oğuzhan falan isim vererek eleştiriyordunuz konyadan 4 yedik transfer tahtası 5 gün sonra kapanacak siz neredesiniz hadi çıkın konuşun limit falan eski yönetim aldı gönderemiyorız diye rakip camia kötü freyi falan kitliyor biz izliyoruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz taraftarız, finans uzmanı değiliz. Bunu hatırlamamız lazım. Yöneticiler bunu çok kullanıyor beceriksizliklerini saklamak için.

https://twitter.com/MeteTarkKEMAL1/status/1311016579811999744

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Duyumcularin çoğu başkanı övüyor. Acaba tesadüf mü?

Çevrimdışı can1903

Bu ANÇ savunan arkadaşlardan birisiydi. O böyle yazmış  :tabe:
bu arkadaş ANÇ savunan biri değildi ağır FO ve Serdal Adalı savunucusuydu. Ama yorumu doğru.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Duyumcularin çoğu başkanı övüyor. Acaba tesadüf mü?
Adem Ljajic için algı yapanlar da onlar. Hiç şaşırmadım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu arada keşke dick advocaat'ı dinleseydik zamanında. Lens için uzun süreli kontrat yapmayın, oynamaz demişti. Haklıymış.