2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2852431 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hiç birşeyi yok bunun sadece fizik olarak takımın gerisinde olduğu için muhtemelen oynayamamış burada oynar.

https://twitter.com/chefanalysisvid/status/1309078326791766018

Çevrimdışı ALDENYX

Söğle dokdorrrr söğleeee abuşşş koşabilecekmiiiiiiii
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Kendini ispatlamış dediğin adamlardan biri 2 senedir top oynamıyor, öteki 33 yaşında ve son 2 senedir berbat oynuyor.
"Cenk'le aynı para verdik" demeye gerek yok, Cenk de geldiğinde Gaziantepspor'da aldığının 5 katını alarak geldi. (Hatta onun için de bu kadar para verilir mi diyenler oldu.)
Muriç Fenerbahçe'ye Rizespor'da aldığının kaç katına geldi?
Bir futbolcu 100 bin Euro ile başladı diye, ömrü billah %10 arttırarak mı gidecek?
Mertcan konusunda da varsayım değil, sana olanı söylüyorum. Mehmet Ekici transfer görüşmeleri sırasında 1 milyon dolar Trabzonspor'a gönderildi, her şey ortada işte.
O konuda da yönetim iyi iş yapmıştır. Fenerbahçe o dönem Mehmet Ekici'yi alsa, yarışa dahil olup çirkeflikle sampiyon olacaktı belki de. Başakşehir ile yalnız kalıp, nispeten rahat bir sampiyonluk aldık.

Gomez'de yokları oynuyordu geldi ligi dağıttı gitti. Adamın referansı var porfolyosu Larin'inki gibi 1 sayfa değil. Biz Larin'i aldığımızda CV'sine baksak ortaokulda aldığı kurslar falan yazıyordur heralde. Neden kötüden örnek gösteriyorsun. Vermişsin Bayern örneğini oradan gitsene. fb kötü iş yapıyo biz de mi öyle yapıcaz. 100 alan adama 300 ver bonus koy iyi oynarsa sözleşme uzat 2 milyon ver. Böyle kötü sözleşmeler yüzünden milyarlarca borca battık zaten.

Mertcan konusu da rezillik. Yine bi varsayım üzerinden gerçekmiş gibi yorum yapıyorsun. Sonraki sezon aldılar da ne oldu çöp ötesi çöp bi adam işte. Elimizdeki veriler senin yaptığın çıkarımın tam tersi. Bunlar ekiciyi alsa 3. değil ilk 8'e bile giremezlerdi bana kalırsa.

Çevrimdışı Necmi

O olsaydı, bu olsaydı deyip duruyoruz. Biz sonuca bakalım. Elimizde her an patlayacak bir bomba ile sezona gireceğiz. Sakatlanırsa da sözleşme feshedecekmişiz. Etmesek ne olacak ki forvetsiz sezona devam ettikten sonra. Ben kesinlikle bu transferin herhangi bir olumlu açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Taraftarı yatıştırmak için yapılmış bir transferdir. Eski futbolcu aşkımız bizi bitirecek...
her an patlayacak iki bomba ile giriyoruz töreyi unuttun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez'de yokları oynuyordu geldi ligi dağıttı gitti. Adamın referansı var porfolyosu Larin'inki gibi 1 sayfa değil. Biz Larin'i aldığımızda CV'sine baksak ortaokulda aldığı kurslar falan yazıyordur heralde. Neden kötüden örnek gösteriyorsun. Vermişsin Bayern örneğini oradan gitsene. fb kötü iş yapıyo biz de mi öyle yapıcaz. 100 alan adama 300 ver bonus koy iyi oynarsa sözleşme uzat 2 milyon ver. Böyle kötü sözleşmeler yüzünden milyarlarca borca battık zaten.

Mertcan konusu da rezillik. Yine bi varsayım üzerinden gerçekmiş gibi yorum yapıyorsun. Sonraki sezon aldılar da ne oldu çöp ötesi çöp bi adam işte. Elimizdeki veriler senin yaptığın çıkarımın tam tersi. Bunlar ekiciyi alsa 3. değil ilk 8'e bile giremezlerdi bana kalırsa.
Alphonso Davies'in Cv'sinde ne yazıyordu da, 10 küsur milyon Euro bonservis verdiler?

Bazı oyuncunun CV'sine bakarsın, bazısının potansiyeline.

Larin'de potansiyel var, Belçika'da 7 gol 10 asist yaptı bu adam. Avrupa'da santrafor maaş skalası da yüksek, yapacak bir şey yok.

2 aydır arıyorlar, Larin'le aynı maaşa dizleri dünya haritası gibi olmuş Aboubakar'ı bulabildiler işte.

Lille gibi takım 35 yaşındaki Burak'la 2.5 milyondan 2 senelik sözleşme imzaladı.

O sene Fenerbahçe'nin sadece 2 milyon Euro harcama hakları vardı, 8-10 lazımdı ve o parayla sadece Mehmet Ekici'yi alabilecek durumdalardı.

Aldırmadık, 1 milyon dolara değdi  Mehmet Ekici o dönem çok formdaydı, biz de istiyorduk. (Tolgay satılacaktı)
2 frikik golüyle 6 puan getirse, Fenerbahçe yarışta olurdu.

Eğer rakibini ekarte etme şansın varsa, edeceksin. Bu sene Fenerbahçe yarışta olmayacak, ama 1 milyon Euro ver deseler, millet para toplayıp verir.

Çevrimdışı Necmi

Sakat makat, ama yine de heyecanlandırıyor kerata.

bir zamanlar şunu savunacağım diye ne çile çekmişdim forumda :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu ne ya Aboubakar yazıyo sanki adım adım izliyoruz transfer sürecini çok heyecanlı  :lol: Birazdan tuvalete gitti haberi de düşer.
Yok abi heryerde yazıyor

Aboubakar otele geri donmuş , Heyet toplanmış bütün raporları tek tek inceliyorlarmış , Başkan da hastanedeymiş heyetle bir araya gelmiş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bir zamanlar şunu savunacağım diye ne çile çekmişdim forumda :D
:lol: :lol: :lol: :evillol: :evillol: :evillol:

Evet hatırlıyorum rezalet bir ilk 10 hafta performansı varken , herkes yerden yere vururken tek başına savunuyordun abi hatırlıyorum :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Rakiplerle sidik savaşına girmeye gerek yok.

Geçen sene birinde Falcao, ötekinde Muriç olan takımlar 6. ve 7. oldu

Daha önce kimsenin adını duymadığı Crivelli ve Sörloth'lu takımlar ise 1. ve 2.

Çevrimdışı tuncaboylu

:evillol: :evillol: :evillol:

Evet hatırlıyorum rezalet bir ilk 10 hafta performansı varken , herkes yerden yere vururken tek başına savunuyordun abi hatırlıyorum :kop:
Ben de savunuyordum, ama dinleyen yoktu pek.

Çevrimdışı tangaz

Alphonso Davies'in Cv'sinde ne yazıyordu da, 10 küsur milyon Euro bonservis verdiler?

Larin'de potansiyel var, Belçika'da 7 gol 10 asist yaptı bu adam. Avrupa'da santrafor maaş skalası da yüksek, yapacak bir şey yok.

2 aydır arıyorlar, Larin'le aynı maaşa dizleri dünya haritası gibi olmuş Aboubakar'ı bulabildiler işte.

Lille gibi takım 35 yaşındaki Burak'la 2.5 milyondan 2 senelik sözleşme imzaladı.

O sene Fenerbahçe'nin sadece 2 milyon Euro harcama hakları vardı, 8-10 lazımdı ve o parayla sadece Mehmet Ekici'yi alabilecek durumdalardı.

Aldırmadık, 1 milyon dolara değdi  Mehmet Ekici o dönem çok formdaydı, biz de istiyorduk. (Tolgay satılacaktı)

Eğer rakibini ekarte etme şansın varsa, edeceksin. Bu sene Fenerbahçe yarışta olmayacak, ama 1 milyon Euro ver deseler, millet para toplayıp verir.

avrupada santrafor maaş skalası yüksek deyip kaliniçin talep ettiği maaşdan dem vurmak nasıl bir paradokstur  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kahyaoglueren

Faizler tekrardan artmaya başladı. Hazir düşük faiz varken revize edilseydi tekrardan keşke bankalar birliği anlaşması. Yoğun çaba var haberleri vardı aslinda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

her an patlayacak iki bomba ile giriyoruz töreyi unuttun.
Önceki yönetimden kalan bombalar da var. Bu sezon işimiz zor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Faizler tekrardan artmaya başladı. Hazir düşük faiz varken revize edilseydi tekrardan keşke bankalar birliği anlaşması. Yoğun çaba var haberleri vardı aslinda.

Bugün Merkez Bankası'nın toplantısı vardı.
Faiz oranlarını 8,25'ten % 10,25'e yükselttiler.
Bu ekonomide giderek artacak.

İşin kötüsü Moody's Türkiye için devalüasyon uyarısı yaptı.
Kısa süre sonra Afrika ülkelerinden beter olacagız. Kendi düşen ağlamaz bize müstehak gerçi.

Çevrimdışı Necmi

Yav ne var bu Kalinic de onu anlamadım takılıp kaldılar Kalinice

Yahu git getir olungayi yarı parasına oynar ya , En kötü ihtimalle Samattayi alsaydık bu zamana kadar beklemeden , bekledik Fener aldi buyur burdan yak :bandit:
sepette başka elma olmayınca kurtluda olsa evirip çevirip kemiriyorsun işde

Çevrimdışı tangaz

bu arada ben samatta transferini yapmadığımıza memnunun bakmayın bize attığı gole kontracıdan başkası değil tam fenerlik anadolu topçusu :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

sepette başka elma olmayınca kurtluda olsa evirip çevirip kemiriyorsun işde

kurtlu elmanın da yenilebilir kısmı iyi oluyor walla, mesele ne kadar kurt kapladığı  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

avrupada santrafor maaş skalası yüksek deyip kaliniçin talep ettiği maaşdan dem vurmak nasıl bir paradokstur  :ebebe:
Kalinic'in istediği parayı eleştirmiyorum, bizimkilerin o parayı vermesini eleştiriyorum.

Sen eskiden daha iyi anlardın okuduklarını, hayırdır?

Çevrimdışı tangaz

leslie ferdinand reis enkudu için 3,5 milyon teklif etti iddiası var hemen paket servisi yapmak lazım doğruysa

Çevrimdışı tangaz

Kalinic'in istediği parayı eleştirmiyorum, bizimkilerin o parayı vermesini eleştiriyorum.

Sen eskiden daha iyi anlardın okuduklarını, hayırdır?

ben gayet iyi anlıyorum herkes görüyor eleştirilerindeki ve iletilerindeki tutarsızlıkları rahat ol  :bandit:

senin iyiliğin için yazıyorum sürekli kendini açık etmen eski bir forumdaşın olarak üzüyor beni

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yine yazdıklarımı çarpıtmışsın. Önceki mesajında Aboubakar ve Kalinic'le Larin'i kıyasladın maaş açısından. Ben de onların referansı kabarık portfolyosu geniş CV'si 50 sayfa dedim. Şimdi sanki Larin'le Davies'ten bahsetmişim gibi yazmışsın. Verdiğim örneği bahsetmediğim kişiler üzerinden çarpıtırsan mantıklı bişey söylemişsin gibi duruyo bi an. Ama sadece bi an  :lol:

Davies için cevabımı verdim. Adamlar scout işini bizim gibi ülke gezmek görmek turistik faaliyetlerde bulunmak için yapmıyolar, görmüşler potansiyeli almışlar. Üstelik bizim referansımız Atiba. Kim incelemiş de potansiyeli görmüş almış? İşi ne kadar ciddiye aldığımız avukat yönetici Şafak bey'in bedavaya aldık sorun yok açıklamasından belli. Sonra apar topar 2 milyon ödedik.

Mehmet Ekici olayı da klasik varsayımların. Adam sonrasında fb'ye geldi de ne yaptı? Elimizde istatistik var. Ekici fb'de oynamış ve rezalet performans göstermiş. Buradan yola çıkıp nasıl şampiyon olabileceklerini çıkartıyosun? Varsayımın da tutarsız. Çıkarımın da mantıksız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

leslie ferdinand reis enkudu için 3,5 milyon teklif etti iddiası var hemen paket servisi yapmak lazım doğruysa
Yüzde ellisini verelim direkt. Diğer yarısını da Totenham satsın  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Yine yazdıklarımı çarpıtmışsın. Önceki mesajında Aboubakar ve Kalinic'le Larin'i kıyasladın maaş açısından. Ben de onların referansı kabarık portfolyosu geniş CV'si 50 sayfa dedim. Şimdi sanki Larin'le Davies'ten bahsetmişim gibi yazmışsın. Verdiğim örneği bahsetmediğim kişiler üzerinden çarpıtırsan mantıklı bişey söylemişsin gibi duruyo bi an. Ama sadece bi an 

Davies için cevabımı verdim. Adamlar scout işini bizim gibi ülke gezmek görmek turistik faaliyetlerde bulunmak için yapmıyolar, görmüşler potansiyeli almışlar. Üstelik bizim referansımız Atiba. Kim incelemiş de potansiyeli görmüş almış? İşi ne kadar ciddiye aldığımız avukat yönetici Şafak bey'in bedavaya aldık sorun yok açıklamasından belli. Sonra apar topar 2 milyon ödedik.

Mehmet Ekici olayı da klasik varsayımların. Adam sonrasında fb'ye geldi de ne yaptı? Elimizde istatistik var. Ekici fb'de oynamış ve rezalet performans göstermiş. Buradan yola çıkıp nasıl şampiyon olabileceklerini çıkartıyosun? Varsayımın da tutarsız. Çıkarımın da mantıksız.

Larin'i kim incelemiş görmüş, onu ayrıca tartışırız.

Senin eleştirdiğin konu bu değildi, neden 2 milyon bonservis verildi, neden maaşı yüksek dedin.

Ben de dedim ki, bir potansiyel gördüysen, 2 milyon bonservis de normal, böyle bir santrafor getiriyorsan 1.6 maaş da anlaşılabilir.

Sen bunları eleştirirken, şimdi kim izlemişe döndü konu. Kim izlemişse Allah razı olsun, 24 yaşına geldiğinde Belçika'da 7 gol 10 asist yapabilecek santraforu tavsiye etmiş.

Ekici Fenerbahçe'ye geldiğinde 6 ay kadro dışı kalmıştı, belki o yüzden de gelir gelmez sakatlandı. Ara transfer döneminde ise düzenli oynuyordu, gelir gelmez fayda verebilirdi.

Neyi tartışıyoruz, onu da anlamadım. Başka bir adam alma şansı olmayan Fenerbahçe'ye yarama ihtimali olan bir adamı ara transferde aldırmadık ve bunun için de 1 milyon dolar verdik.

Sonunda da Fenerbahçe yarış dışı kaldı ve sampiyon olduk.

Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsunuz da, 4 senedir Mertcan muhabbeti yapıyorsunuz? Onu sorun, cevaplayayım.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben gayet iyi anlıyorum herkes görüyor eleştirilerindeki ve iletilerindeki tutarsızlıkları rahat ol  :bandit:

senin iyiliğin için yazıyorum sürekli kendini açık etmen eski bir forumdaşın olarak üzüyor beni
Üzülme sen, keyfine bak

Çevrimdışı Necmi

Yüzde ellisini verelim direkt. Diğer yarısını da Totenham satsın  :ebebe:
uyanık :D