2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2849678 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Alakasız bir örnek.

Palace Sörloth'u 2 sene içinde 6 milyon Euro zorunlu satın alma bedeli ile Trabzonspor'a kiraladı 9 milyona geri alma hakları vardı.

Leipzig muhabbeti olunca Trabzonspor da haklı olarak 6 milyon opsiyonu şimdi kullanmadı, yoksa Palace 9'a geri alacaktı.

Burada akıllı olan Palace idi, 9 milyona geri alma maddesi olmasa bu transferden sadece 6 milyon kazanacaktı.

Şimdi 11 kazandılar.

gayette alakalı bir örnek!

demek ki dünyada kiraladıkları adamın satışından pay verme işi bizim icadımız değilmiş bu tezin de çürüdü, adamlar daha geçen sene sözleşmeye yazmışlar bunları  :bandit: :bandit: :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Adam 6 bavulla geldi. Bunlar işin şovu  :bandit:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1309066333653475331

ben olsam bir hafta da deneme idmanı yapar yükleyeceğim kadar yükler sonra bidaa doktora gösterirdim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

gayette alakalı bir örnek!

demek ki dünyada kiraladıkları adamın satışından pay verme işi bizim icadımız değilmiş bu tezin de çürüdü, adamlar daha geçen sene sözleşmeye yazmışlar bunları  :bandit: :bandit: :bandit:
Neyse abi, uzatmayacağım daha fazla.

Aynı, birebir aynı. Sörloth'u 1+1 kiralayıp %40'ını da verdiler.

Çevrimdışı tangaz

Neyse abi, uzatmayacağım daha fazla.

Aynı, birebir aynı. Sörloth'u 1+1 kiralayıp %40'ını da verdiler.

ister uzat ister uzatma durum ortada ve NET zaten  :bandit:

+ %40ını değil %50sini verdiler  :money:

Çevrimdışı tuncaboylu

ister uzat ister uzatma durum ortada ve NET zaten  :bandit:

+ %40ını değil %50sini verdiler  :money:
Evet, hatta kiralama maddesi de bizimkiyle aynıymış.

Çevrimdışı Erman1903

Kalinic ya da Koita gibi oyunculardansa Larin'in kalmasından yanayım. Asist özelliği olan bir çocuk, beraber oynadıkları takdirde Kalinic/Koita ile olduğundan daha verimli olacaktır bence Abou ile. İlk 5'e bile giremeyen Fener santraforunu dünya paraya sattı, aldığı maaş da hiç düşük değildi...

Çevrimdışı tuncaboylu

Kalinic ya da Koita gibi oyunculardansa Larin'in kalmasından yanayım. Asist özelliği olan bir çocuk, beraber oynadıkları takdirde Kalinic/Koita ile olduğundan daha verimli olacaktır bence Abou ile. İlk 5'e bile giremeyen Fener santraforunu dünya paraya sattı, aldığı maaş da hiç düşük değildi...
Tam düşündüklerimi anlatmışsın.

Çevrimdışı tangaz

Evet, hatta kiralama maddesi de bizimkiyle aynıymış.

aynı veya farklı neticeye bak sen :money:

Çevrimiçi Kartal Ç

Hayır yani o kadar üstüne düşüldü ki adam kontrollerde turp gibi çıkacak sonra nazara gelecek yolda araba çarpacak.
Salsınlar artık şu adamı. Sanki lig kasaplar ligi değil. Terminatör gibi topçu gelse arkadan dalıp sakatlayıp sarı kartlarını alıp gidiyorlar.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 13:21:10 Kartal Ç ]

Çevrimdışı tangaz

vedat muriçi ben dediğimde biz alsaydık muriç önde burak solda babel gibi kullansaydık şampiyon olurduk ve vedatı 28-30a rahat okuturduk

Çevrimdışı tangaz

Tam düşündüklerimi anlatmışsın.

demek ki düşündüklerini kaleme alamıyorsun geçende necmi abiye 1 aydır anlatmaya çalıştığım şeyi anlatmışsın die bir iletin wardı  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

demek ki düşündüklerini kaleme alamıyorsun geçende necmi abiye 1 aydır anlatmaya çalıştığım şeyi anlatmışsın die bir iletin wardı 
Aynı abi, birebir aynı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kontroller sona erdi. Başkan Ahmet Nur Çebi, heyet ile görüşmeye gidiyor.

Bakalım ne çıkacak :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi terapati

Yabancı oyuncu sayımız kaç oldu? Yarın olmayacakmış gibi yabancı oyuncu alıyor yönetim sağolsun da dikkatimi çekti bir sorayım istedim?

Çevrimdışı levitate

Bunlar eğitilmezdir  :ebebe: Geçen gün @Erman1903 Samatta hakkında söylediklerinden sonra oyuncuyu inceledim biraz. Larin ile Belçika performanslarını karşılaştırınca acayip bir durum ortaya çıkıyor. Bizim beğenmediğimiz Larin, Samatta'yı en iyi performansını verip İngiltere'ye transfer olduğu dönemde istatistiksel olarak geçmiş. Elimizdekilerin değerini gitmeden anlamıyoruz.

boşuna lukaku demiyoruz :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aboubakar otele geri döndü.  Test sonuçları inceleniyor ✋

Via BTİ
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 13:40:26 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erman1903

vedat muriçi ben dediğimde biz alsaydık muriç önde burak solda babel gibi kullansaydık şampiyon olurduk ve vedatı 28-30a rahat okuturduk

Öyle de abi her dönemde oluyor değişik değişik futbolcular, sorun bizim burnumuzun ucu dışında birilerini göremeyişimiz. Burun ucundakilerle de İstanbul kulüpleri teklif savaşına giriyor anlamsızca. Ben mesela Muriç istiyorsam gider Aldin Turkeş'e bakardım, bana göre daha kabiliyetli bir adam. 300Bin Euroya oynuyor... Bir sürü paylaşılan futbolcu oldu bu ismi sadece Muriç'e benzediği için söylüyorum.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 13:46:34 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Muriç'i biz alsaydık, maaşı fazla diye alacaklarına karşılık bonservisini verir; sonra da sosyal medyadaki dostlara  "7.5 milyon Euro tasarruf ettik" diye açıklama yaptırırdık.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Aboubakar ve Kalinic'in istediği paraları görünce artık Larin'in maaşı konuşulmaz diyordum, ama eskimiyor demek.

Bence Ahmet Nur Çebi de, Trabzonspor ile yakın ilişkileri sebebiyle işin içindeydi, o yüzden Mertcan konusunda hesap sormaz diyorum.

Aboubakar ve Kalinic kendini ispatlamış adamlar. Ben Larin'in daha kendini göstermeden as forvet Cenk'le aynı maaşı almasından bahsediyorum. Kendini göstersin hem sözleşmeyi uzat hem de maaşı arttır. Bak Bayern'e aynen öyle yapmış. Kaldı ki adamlar potansiyelli birini almışlar. Biz Atiba referans oldu diye aldık hemen. Scoutlar falan izledi mi bilmem. Zaten avukat sıfır bonservis rahat olun biz MLS'ye değil FİFA'ya bağlıyız diye sırıtarak roportaj veriyorsa scout izlemesine hayatta inanmam.

Mertcan konusunda söylediklerin varsayım. Başkan orada verilen para ortada. Bi topçu başka takıma gitmesin diye 1 milyon verildiyse sorumlu başkandır. O yüzden Nkudu'dan beter bi durum. Adam hiç değilse arada bi maça çıkıyo.

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yabancı oyuncu sayımız kaç oldu? Yarın olmayacakmış gibi yabancı oyuncu alıyor yönetim sağolsun da dikkatimi çekti bir sorayım istedim?
Haydaa, 14 yabancı sınırı mı vardı yoksa :alala:

Ama merak etme, her şeyi planlıyorlar. Bu kusursuz planlamada bir hata olamaz

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Aboubakar otele geri döndü.  Test sonuçları inceleniyor ✋

Via BTİ

Bu ne ya Aboubakar yazıyo sanki adım adım izliyoruz transfer sürecini çok heyecanlı  :lol: Birazdan tuvalete gitti haberi de düşer.

Çevrimiçi terapati

Haydaa, 14 yabancı sınırı mı vardı yoksa :alala:

Ama merak etme, her şeyi planlıyorlar. Bu kusursuz planlamada bir hata olamaz

Tam tahmin ettiğim gibi, içime su serptin dostum teşekkür ederim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar ve Kalinic kendini ispatlamış adamlar. Ben Larin'in daha kendini göstermeden as forvet Cenk'le aynı maaşı almasından bahsediyorum. Kendini göstersin hem sözleşmeyi uzat hem de maaşı arttır. Bak Bayern'e aynen öyle yapmış. Kaldı ki adamlar potansiyelli birini almışlar. Biz Atiba referans oldu diye aldık hemen. Scoutlar falan izledi mi bilmem. Zaten avukat sıfır bonservis rahat olun biz MLS'ye değil FİFA'ya bağlıyız diye sırıtarak roportaj veriyorsa scout izlemesine hayatta inanmam.

Mertcan konusunda söylediklerin varsayım. Başkan orada verilen para ortada. Bi topçu başka takıma gitmesin diye 1 milyon verildiyse sorumlu başkandır. O yüzden Nkudu'dan beter bi durum. Adam hiç değilse arada bi maça çıkıyo.

Kendini ispatlamış dediğin adamlardan biri 2 senedir top oynamıyor, öteki 33 yaşında ve son 2 senedir berbat oynuyor.

"Cenk'le aynı para verdik" demeye gerek yok, Cenk de geldiğinde Gaziantepspor'da aldığının 5 katını alarak geldi. (Hatta onun için de bu kadar para verilir mi diyenler oldu.)

Muriç Fenerbahçe'ye Rizespor'da aldığının kaç katına geldi?

Bir futbolcu 100 bin Euro ile başladı diye, ömrü billah %10 arttırarak mı gidecek?

Mertcan konusunda da varsayım değil, sana olanı söylüyorum. Mehmet Ekici transfer görüşmeleri sırasında 1 milyon dolar Trabzonspor'a gönderildi, her şey ortada işte.

O konuda da yönetim iyi iş yapmıştır. Fenerbahçe o dönem Mehmet Ekici'yi alsa, yarışa dahil olup çirkeflikle sampiyon olacaktı belki de. Başakşehir ile yalnız kalıp, nispeten rahat bir sampiyonluk aldık.

[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 13:55:48 tuncaboylu ]