2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2847113 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi tolga1903

Fikret Orman'la bir röportaj yapsam, soracağım ilk sorulardan biridir.

Bir diğer soru da, yabancı kontenjanında oynayan Aras'ı neden almıştı?

Ben hala julio alves'deyim ya. O transferden sonra gelen hiçbir yönetimin hiçbir transferi onun kadar acayip değildi. Bunun gibi bir tane daha varmış futbolcu olmayıp milyonlar kazanan menajeri sayesinde fırat günayer anlatıyor şahsi youtube kanalında. Koca kulüp 3.5 milyon dolar dolandırıldı göz göre göre ya.

Çevrimdışı mellfred

Millet Larin'e sarmış, çocuk 3 resmi maçta 2 gol attı.

Dünya üzerinde başka hiç bir takıma satamayacağımız Kalinic'i ve Aboubakar'ı getirmek için Larin'i gönderecekler, gerçekten sinir olmaya başladım.

benzer fikirdeyim
üstelik genç üstelik kendi malımız

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bedava alacağız sanıp 2 milyon dolar ödemeleri enayilikti. Ama neyse ki hayırlı oldu. Şimdi o paraya almayacağın bir santrafor var elimizde.
Mesajını da tam anlamadım. Haklı çıkmak için, Larin'i mi itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun?
Larin başarılı oldu, kulübü satın almadıysa kendi bileceği iş. Pandemiden dolayı o maaş ve bonservisi ödeyemedi muhtemelen.
Sana göre 1 milyon dolar çöpe gitti, bana göre o 1 milyon dolar sayesinde şampiyon olduk ve karşılığında ödenen küçük bir bedeldi.
Lafa gelince kulübün hakkını savun, vur masaya yumruğu; lafa gelince "Öyle şeyler yapmayalım, çok ayıp".

Çebi yanlış yapınca olabilecek en sert eleştiri, Orman yapınca hayırlısı oldu. Orman dönemin saçmalıklarından bahsederken fabrika ayarlarına dönüp Polyannacılık yapmışsın  :ok:

Kulübün hakkını savunmak 1 milyonu çöpe atmakla olmuyo. Sen taraftarların TFF üstünde baskı kurmuşken onları terste bırakıp Terim'e destek atıp birlikte fikstür yaptık diyeceksin. Sen Beşiktaş'lılar hakemlere baskı kurup MHK'yı topa tutarken başkanına pırlanta diyip yine taraftarı terste bırakacaksın. Sonra 1 milyonu çöpe atıp şampiyonluk bunla geldi diyeceksin. Bedava hakkını savunma yöntemlerini uygulamayıp her fırsatta taraftara gömen Orman niye gizli kapaklı işlere giriyo? Ayrıca en baştan beri diyorum Ekici gelse fb şampiyonluk yarışına girerdi tezi çürük bi tez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bilemiyorum, biraz fazla atıyor, ocakta bitecek kontratı. Bu maaşların olduğu kadroya gelecek olsam ben de isterim. Artık transferin son günleri, baştan gider f/p adamlarla masaya oturursun. Vereceğin ücreti kabul edenle anlaşırsın dunyadaki tek oyuncu o değil. Biz 2ligdeyken söylüyorduk şimdi 1.de açık ara gol kralı.
Umutsuzluğa kapılmayalım, belki orta vadeli planlarımızda vardır.

Belki bir planımız vardır, en azından.

Çevrimdışı caner.eryigit

Deprem oldu az önce valla geçmiş olsun iliklerime kadar hissettim.

Çevrimdışı mellfred

Ben hala julio alves'deyim ya. O transferden sonra gelen hiçbir yönetimin hiçbir transferi onun kadar acayip değildi. Bunun gibi bir tane daha varmış futbolcu olmayıp milyonlar kazanan menajeri sayesinde fırat günayer anlatıyor şahsi youtube kanalında. Koca kulüp 3.5 milyon dolar dolandırıldı göz göre göre ya.
o alves’i haftalarca ne zama. oynatacaklar diye bekledim ben

Çevrimdışı tuncaboylu

Çebi yanlış yapınca olabilecek en sert eleştiri, Orman yapınca hayırlısı oldu. Orman dönemin saçmalıklarından bahsederken fabrika ayarlarına dönüp Polyannacılık yapmışsın  :ok:

Kulübün hakkını savunmak 1 milyonu çöpe atmakla olmuyo. Sen taraftarların TFF üstünde baskı kurmuşken onları terste bırakıp Terim'e destek atıp birlikte fikstür yaptık diyeceksin. Sen Beşiktaş'lılar hakemlere baskı kurup MHK'yı topa tutarken başkanına pırlanta diyip yine taraftarı terste bırakacaksın. Sonra 1 milyonu çöpe atıp şampiyonluk bunla geldi diyeceksin. Bedava hakkını savunma yöntemlerini uygulamayıp her fırsatta taraftara gömen Orman niye gizli kapaklı işlere giriyo? Ayrıca en baştan beri diyorum Ekici gelse fb şampiyonluk yarışına girerdi tezi çürük bi tez.

Ya bırak şu Çebi'yi eleştirdin, Orman'ı eleştirmedin muhabbetini artık.

Çebi de 2 şampiyonluk ve Avrupa'da başarı yaşattığında, o da o krediye sahip olur.

Bu ülkede futbol böyle oynanıyor, masa başında da oynayacaksın. Yıldırım Demirören gibi bağırıp çağırarak değil, perde arkasından yürüteceksin bazen.

Sana göre zayıf tez olabilir, bana göre güçlü bir tez. 2 sene önce 10 puan gerideyken ara transferde yaptığımız geberik Kagawa hamlesi bizi yarışa soktu işte. O dönem Mehmet Ekici hamlesi de 4 puan gerideki Fenerbahçe'yi yarışa sokabilirdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

"Mendes giren kulübe güneş girmez" diye bir tezim var.

Fikret Orman da Pepe ile soktu o musibet herifi, o seneden sonra toparlayamadı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sakat aboubakar mı gerçekten ali koç veya gsnin başkanına versek takımı bu kadar batırabilirdi.

Anadolu yetersizleri ve bir kaç sene sonra bırakın futbol hayatı yürümekte zorluk çekecek oyunculara paralar veriyoruz.

fb ise gitti samatayı aldı yazıklar olsun, tam bizlik adamdı, ama şaşırtmadı yönetim bizi, gerçi hoş o mentalitede olan sadece yönetim yok kadroda anadolujk yapmak isteyen bir teknik heyetimizde var.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ya bırak şu Çebi'yi eleştirdin, Orman'ı eleştirmedin muhabbetini artık.
Çebi de 2 şampiyonluk ve Avrupa'da başarı yaşattığında, o da o krediye sahip olur.
Bu ülkede futbol böyle oynanıyor, masa başında da oynayacaksın. Yıldırım Demirören gibi bağırıp çağırarak değil, perde arkasından yürüteceksin bazen.
Sana göre zayıf tez olabilir, bana göre güçlü bir tez. 2 sene önce 10 puan gerideyken ara transferde yaptığımız geberik Kagawa hamlesi bizi yarışa soktu işte. O dönem Mehmet Ekici hamlesi de 4 puan gerideki Fenerbahçe'yi yarışa sokabilirdi.

Niye bırakayım tarafsız bakmıyorsun gömmek için fırsat arıyorsun. Hem sana göre 2. başkan olduğu için o başarılarda Çebi'nin de büyük payı var. Kredisi neden olmasın ki? Çebi gittikten sonra Beşiktaş çöktü resmen.

Madem Orman kuralına göre oynamayı biliyo sonraki 2 yıl niye oynamadı? Unuttu mu kuralları birden bire? Hep bahane peşindesin. Şu 1 milyon doları da akladın ya diyecek bişey yok.

Çevrimiçi tolga1903

o alves’i haftalarca ne zama. oynatacaklar diye bekledim ben

Valla abi hiç sorma şey muhabbeti vardı bir de "ya bir oynasa aslında iyi futbolcu ama hoca taktı oynatmıyor" bu kanıya da maçın birinde 84'de ne oyuna sokmuştu iki pas attı ordan vardı bizimkiler:) şimdi baktım bizden sonra futbolu bırakmış herif bir tane amatör kulübe dönmüş 5 yıl sonra:)

Çevrimiçi mayguntr

Valla abi hiç sorma şey muhabbeti vardı bir de "ya bir oynasa aslında iyi futbolcu ama hoca taktı oynatmıyor" bu kanıya da maçın birinde 84'de ne oyuna sokmuştu iki pas attı ordan vardı bizimkiler:) şimdi baktım bizden sonra futbolu bırakmış herif bir tane amatör kulübe dönmüş 5 yıl sonra:)
mendes arada guzel cakmisti bize. kucuktu tabi isleri o zaman bizim gibi kuluplere cakiyodu, simdi wolvesle yapiyorlar daha buyuk paralara

Çevrimdışı tuncaboylu

Niye bırakayım tarafsız bakmıyorsun gömmek için fırsat arıyorsun. Hem sana göre 2. başkan olduğu için o başarılarda Çebi'nin de büyük payı var. Kredisi neden olmasın ki? Çebi gittikten sonra Beşiktaş çöktü resmen.

Madem Orman kuralına göre oynamayı biliyo sonraki 2 yıl niye oynamadı? Unuttu mu kuralları birden bire? Hep bahane peşindesin. Şu 1 milyon doları da akladın ya diyecek bişey yok.

Çebi gittikten sonra çöktüyse, geldikten sonra kalkalım.

Millet Adalı derken, ben Çebi diyordum her yerde. Çebi'ye karşı bir önyargım yok, hatta ayağımızı yorganımıza göre uzatacak diye seviniyordum.

Ama alakası yok, eski yönetim getirdi diye medya önünde kendi oyuncularını değersizleştiren, hiç bir planı olmadığı ortaya çıkan bir başkanın neyini destekleyeyim?

Takımda 3 aydır tek bir sağ bek yokken stoper üstüne stoper, kanat üstüne kanat alınıyor.

Oyuncu satamıyoruz.

O beceriksiz Ali Koç geldiğinden beri Josef'i Fernandao'yu Guiliano'yu, Eljif Elmas'ı, Muriç'i ve Jailson'u satabilirken; biz Ljajic, Vida, Larin, N'koudou gibi adamları neden satamayıp itibarsızlaştırıyoruz?

1 sene geçti bak, kendilerini savunanların geldiklerinden beri yaptıkları şeylere tek cevapları "Ama eski yönetim".

Bütün saçma sapan şeylere getirilebilen tek açıklama bu.

[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 17:21:20 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

mendes arada guzel cakmisti bize. kucuktu tabi isleri o zaman bizim gibi kuluplere cakiyodu, simdi wolvesle yapiyorlar daha buyuk paralara
Wolves kendi kulübü artık, 10 tane Portekiz'li var.

Çevrimdışı tangaz

Wolves kendi kulübü artık, 10 tane Portekiz'li var.

ama dün porto ingiltereye son 4 yılda 130 milyonluk satış yaptı diyordun o zaman mendezin filmleri değildi konu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

ama dün porto ingiltereye son 4 yılda 130 milyonluk satış yaptı diyordun o zaman mendezin filmleri değildi konu
Yarısını Mendes almış, yarısını başka takımlar.

Çevrimdışı Necmi

umarım herkes yanılıyordur sakatlığı nüksetmez faydalanabiliriz.
sakat olmazsa iyi transfer ama ihtiyacımıza ne kadar çare olur göreceğiz.
tek avantajlı yani kendi pozisyonunu yaratabilmesi yoksa bu takım ona pozisyon falan yaratamaz :D

Çevrimiçi Samet Demir

Abu eskiye göre daha mı irileşmiş yoksa bana mı öyle geldi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Umutsuzluğa kapılmayalım, belki orta vadeli planlarımızda vardır.

Belki bir planımız vardır, en azından.

İnş.  :)

Çevrimdışı Erman1903

Bu Yedlin'in istatistiği hatırladığımdan çok daha kötü çıkıyor yaw :)... Adam bir tek faul yapmama konusunda iyi.

Gusacam...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu Yedlin'in istatistiği hatırladığımdan çok daha kötü çıkıyor yaw :)... Adam bir tek faul yapmama konusunda iyi.

Gusacam...

yedekler büyük ihtimal şeydir

anadoluda çok basit iş yapan anadolu topçusu
sakatlığından dolayı bırak futbolu ileride yürüme konusunda sıkıntı yaşama ihtimali olan futbolcu

alırlar.
Bunun karşılığında da takımda para edebilecek, gelecek en azından ümit vadeden futbolcuyu veririz.

Çevrimdışı murat

demek ki düşündüklerini kaleme alamıyorsun geçende necmi abiye 1 aydır anlatmaya çalıştığım şeyi anlatmışsın die bir iletin wardı  :lol:
bence gayet iyi anlatıyor ama anlamak istemeyene ne yaparsan yap farketmez.