2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2834779 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

kusura bakmayında niye 24 saat kala bunu gerçekten anlamıyorum

action

Çevrimdışı Erman1903

2018-19 sezonunda da PTT 1. ligde oynadı.

Şu vasat heriflerin peşini bırakmamız lazım.

Atakan'ı beğeniyordun, çocuğun hiç süperlig tecrübesi yok. O çoçuğun PTT'de yaptığı istatistiğin 3 katı performans falan göstermiş kendi alanında Ahmet Oğuz. Bu sezon oynadığı maçlarda da en yüksek toplam istatistiğe ulaşan yerli sağ bek Gönül'den sonra. Bir iki tane defansif adam var Mikail Tırpan gibi onlarda o kadar geniş istatistikle oynamıyor. Ben buraya aylar önce paylaştım yerli sağ bekleri, birine de şunu mutlaka alalım falan demedim çünkü seviyesi belli adamlar.

Kaleci - sağ bek yerli düşünülüyor sezonun sonundan beri, biz bırakmasına bırakalım da alınabilecek adamlar belli, mal bu. İnsan önce ne istediğini bilecek, yerli adam alacaksan bunlardan beğendiğini çekip alacaksın. Yok eğer beğenmiyorsan Gönülle imzalayacaksın, yaşlı diyorsan Dorukhan'ı oraya planlayacak sözleşmesini yapacaksın. Hiçbiri olmuyorsa yabancı bakacaksın. Ama bir şey yapacaksın, yumurta kapıya dayanmadan. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir, biz kırdık bile yumurtanın hasosunu; PAOK maçını verdik şimdi Trabzon maçına muhtemelen Neciple çıkacağız. Ha adamların eksikleri var, eski güçleri yok ama biz şansa yaşıyoruz problem orada.

Çevrimdışı worns

Atakan'ı beğeniyordun, çocuğun hiç süperlig tecrübesi yok. O çoçuğun PTT'de yaptığı istatistiğin 3 katı performans falan göstermiş kendi alanında Ahmet Oğuz. Bu sezon oynadığı maçlarda da en yüksek toplam istatistiğe ulaşan yerli sağ bek Gönül'den sonra. Bir iki tane defansif adam var Mikail Tırpan gibi onlarda o kadar geniş istatistikle oynamıyor. Ben buraya aylar önce paylaştım yerli sağ bekleri, birine de şunu mutlaka alalım falan demedim çünkü seviyesi belli adamlar.

Kaleci - sağ bek yerli düşünülüyor sezonun sonundan beri, biz bırakmasına bırakalım da alınabilecek adamlar belli, mal bu. İnsan önce ne istediğini bilecek, yerli adam alacaksan bunlardan beğendiğini çekip alacaksın. Yok eğer beğenmiyorsan Gönülle imzalayacaksın, yaşlı diyorsan Dorukhan'ı oraya planlayacak sözleşmesini yapacaksın. Hiçbiri olmuyorsa yabancı bakacaksın. Ama bir şey yapacaksın, yumurta kapıya dayanmadan. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir, biz kırdık bile yumurtanın hasosunu; PAOK maçını verdik şimdi Trabzon maçına muhtemelen Neciple çıkacağız. Ha adamların eksikleri var, eski güçleri yok ama biz şansa yaşıyoruz problem orada.

yerli de kalmadı artık mecburen yabancı bakacaklar sağ bek. zaten sol bek n'sakala, 6 numara josef gibi değişkenleri düşünürsek ofansif ekstrası olmayan bir sağ bekle yamamaya kalkarsak hücumu genişletmekte, çoğalmakta büyük güçlük çekeceğiz gibi duruyor.

Çevrimdışı Sinan23

RC Lens - PSG maçını izledim RC Lens sağ bek'de Clément Michelin diye bir 23 yaşında oyuncuları var. Piyasa değeri fazla değil.
Offensiv anlamda baya katkı veriyor, paslari iyi, ver kaç baya iyi yapıyor, ortası güzel.
Defansi kayet stabil, oyuncu hiç kaçırmadı ve posizyon bilgisi iyi. Boyu sağ bek için uzun ve hava toplarda başarılı gördüm. Reaksiyonları hızlı.

Tam bize göre bir bek ve sadece 200 bin maaşi var. Nazım Sangara hiç beğenmiyorum üstelik 2.5 milyon istiyorlar.

Üstelik Facundo Medina stoper olarak almışlar sadece 3.15 milyon euro vermişler. Onuda Argentine u20 oynadı zaman baya beğenmiştim ve bugünde güzel maç oynadı.
Loïc Badé uzun boylu genç stoperde almışlar lider özelliğe var bu üç oyuncu takip almak lazım.

Michelin çok iyi çıkış yapmıştı daha da üstüne koymuş. 3 sene öncesinde çılı çırpı çocuktu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahmet 27 yaşında, 3 ay sonra 28 olacak. Atakan 21 yaşında.

Ahmet'in olup olacağı, gelip geleceği nokta bu.

Bizde İlk 11 olmak için çok yetersiz, yedek olmak için çok gereksiz.

Mert Yılmaz ya da Kerim Alıcı'yı alsınlar, daha iyi. En azından gelişme şansları var hala.

Çevrimdışı Erman1903

Ahmet 27 yaşında, 3 ay sonra 28 olacak. Atakan 21 yaşında.

Ahmet'in olup olacağı, gelip geleceği nokta bu.

Bizde İlk 11 olmak için çok yetersiz, yedek olmak için çok gereksiz.

Mert Yılmaz ya da Kerim Alıcı'yı alsınlar, daha iyi. En azından gelişme şansları var hala.

Kerim Alıcı ve Mert Yılmaz'ın bu sezon performansları rezalet. Biri 3.Ligde Biri PTT'de çok kötü performans veren adamlara senin gibi bunlardan olur diyorlarsa alsınlar.

Ahmet Oğuz 1.takım için yetersiz ve gereksizse bu söylediğin oyuncular anca Paf takım mücadelesi verir bizde. 
[ Son Düzenleme: 11 Eylül 2020, 07:58:55 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

yerli de kalmadı artık mecburen yabancı bakacaklar sağ bek. zaten sol bek n'sakala, 6 numara josef gibi değişkenleri düşünürsek ofansif ekstrası olmayan bir sağ bekle yamamaya kalkarsak hücumu genişletmekte, çoğalmakta büyük güçlük çekeceğiz gibi duruyor.

Sağ bek yerli olacak diye çıktığımız yolda defansif yabancı sol bek aldık. Muhtemelen yabancı birini kiralarlar artık, Ali Koç bu sezon sınırlamanın olmayacağına dair içeriden bilgisi olduğu için biz karşıyız falan dedi, bir yandan önümüzdeki sezonun hazırlığını yaptı. Göz göre göre kendimizi sıkıştırıp sonra kıvranıyoruz, bu Kasımpaşa önümüzdeki sezon kapımda yatarlar artık diye bekleri yerli yapmış, bir de 3.ligden oyuncu almış 2sinden birini satar yoluma devam ederim diye düşünüyordur.

Çevrimdışı ankarakartal06

bugün hiç gelişme yok sanırım. :halay: :halay:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Avcı , takım çalıştırmak yerine Bein Sport'da yorumcu olacakmış.
Binbir zorlukla topladıgımız paraları bu adama veriyoruz çok zoruma gidiyor.
Haram zıkkım olsun.

Çevrimdışı Jimexi

Bugün aslında dündü.  :ebebe: transfer  :ebebe:

Çevrimiçi Samet Demir

Haram zıkkım olsun.
Valla bence Avcı yerine ona o kontratı yapana kızmalısın. Misal Sergen hocayı bugün yollasak tazminat vermeyeceğiz. Hiç kimse parayı almamalı falan demesin. Hangimiz iş yerimizden çıkarken bize verilen tazminatı kabul etmez ?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Sıkıldınız mı, Gülhan'a sataşayım mı? :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Dün geceden bu yana 1-2 entry girilmiş .İnsan haliyle şaşırıyor tabi.  Duyum felanda yok bu aralar  :money:

Çevrimdışı ankarakartal06

Çevrimiçi Necmi

+1903  ne kadardir  yazacaktim, bu  didisme gercekten guzel durmuyor beyler .. Bizi de yoruyor  sizi de mutlaka...  Yine de tabi siz ve moderatorler  daha iyi bilir  .. sevgiler !
Bizde rahatsızız ama forum kurallarına aykırı haraket edilmediği sürece yapabileceğimiz birşey yok.
biraz üyeler sakınmak zorunda ilk kontrol insanların kendisinden gelmeli.

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1304363514644103168
düne kadar kimsenin Beşiktaş formasını bile giymesini istemediği biri için
ne yapmak lazım sevinelimmi.  :bandit:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Haram zıkkım olsun.

Bu sözleşmelerde fesih yapmak yerine neden başka göreve atamıyoruz. Nasıl bi futbolcu kadro dışı kalınca gidip yorumculuk yapamıyosa teknik direktör de aynısı olsun. Adam bizim paramızı yiyip bizi gömecek tv'de.  :s20:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bence forumun durgunluğunun sebebi sizin @cursedofdragon ile atışmanızın bitmesi değil, @tangaz 'ın eksikliği. büyük ihtimalle yine ceza yemiştir. buralarda olsaydı en az 7-8 sayfa fazla yazı okuyacaktık  :ok:

Çevrimdışı celiker1

Gol katkısı veren sol açık+Gökhan Töre yapmazsak kaliteli golcü alsak bile şampiyonluk zor olur.Şu an kanat hücumcularımız Ts ve Başakşehir'in çok gerisinde Fb  ve Gs'nin biraz gerisinde :tabe: Sol açığa yapılabilecek Babel'in bizdeki iyi hali veya Ts'li Nwakaeme gibi bir oyuncu transferi+Töre ile beraber Hasic'in ýükselmesini umut ettiğimiz oyunuyla tüm rakiplerimizin önüne geçebiliriz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Bu sözleşmelerde fesih yapmak yerine neden başka göreve atamıyoruz. Nasıl bi futbolcu kadro dışı kalınca gidip yorumculuk yapamıyosa teknik direktör de aynısı olsun. Adam bizim paramızı yiyip bizi gömecek tv'de.  :s20:
hoca değilmi madem maaşını veriyorsun koy alt yapıya gitsin gelsin istemiyorsa istifa eder.
eminim bu yönetiminde aklına gelmişdir ama demekki yapmalarına engel bir durum var.
ya sözleşme yada hukuken kim bilir.

Çevrimiçi Necmi

Gol katkısı veren sol açık+Gökhan Töre yapmazsak kaliteli golcü alsak bile şampiyonluk zor olur.Şu an kanat hücumcularımız Ts ve Başakşehir'in çok gerisinde Fb  ve Gs'nin biraz gerisinde :tabe: Sol açığa yapılabilecek Babel'in bizdeki iyi hali veya Ts'li Nwakaeme gibi bir oyuncu transferi+Töre ile beraber Hasic'in ýükselmesini umut ettiğimiz oyunuyla tüm rakiplerimizin önüne geçebiliriz
töreden hiç birşey olmaz kardeşim onu alacağına koy alt yapıdan bir çocuk hiç olmazsa çıkar elinden geleni yapar.
defalarca Beşiktaşı zarara uğratmış bir oyuncuyu almak için yanıp tutuşmak niye
lens oynasın boyd oynasın olmadı şu genç çocuk oynasın hiç birimi olmadı kulübün kapısının önünden geçen birini kolundan tutun lisans çıkartın o oynasın kesinlikle töreden daha sağlıklı bir karar olur.