2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2834963 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Samatta'yı bu kadar isteyenler oyuncunun aynı Koita tipinde olup kontra futboluna uygun olduğunu, hayatı boyunca sadece bir iyi sezon geçirdiğini ve onu da arkasındaki Pozuelo sayesinde yaptığını biliyor mu acaba?

Bu sene bir maçta 3 gol atıp bütün sezonu boş yaparak geçirdi, Belçika ligine göre bile son derece vasat altı bir performansı var, bana göre kesinlikle büyük takım santraforu değil.

Çevrimiçi yaço58

Beşiktaş, Gökhan Töre’ye garanti ücretin az maç başı ücretinin biraz yüksek olduğu teklifte bulundu.

•Gökhan Töre tarafı ise “ben özveride bulundum fazla para değil hakettiğim ücreti istiyorum” dedi.

•Her zamanki gibi Başkan Çebi devreye girip halletmeye çalışacak.
Töre neyin hakedişi merak ettim Malatya da 10 gol 10 asist mi yaptı sapasağlam mı sakatlığı tekrar nüks ederse ne olacak gelmesin bu saatten sonra

Çevrimdışı Erman1903

Beşiktaş, Gökhan Töre’ye garanti ücretin az maç başı ücretinin biraz yüksek olduğu teklifte bulundu.

•Gökhan Töre tarafı ise “ben özveride bulundum fazla para değil hakettiğim ücreti istiyorum” dedi.

•Her zamanki gibi Başkan Çebi devreye girip halletmeye çalışacak.
Töre neyin hakedişi merak ettim Malatya da 10 gol 10 asist mi yaptı sapasağlam mı sakatlığı tekrar nüks ederse ne olacak gelmesin bu saatten sonra

Yahu ne pazarlığı 2 güne bitmesi gerekiyordu bu işin, uzatmaya gerek yok. Onun gibi Beşiktaş sayesinde isim yapmış, yıldızı sönmüş adamların boş mukaveleye imza atması gerekiyor. Senelerdir ortaya koyduğu bir şey yok, kimse 500-600Bin Eurodan fazla maaş vermez ona beğenmiyorsa kapı orada. 250-300Bin Euroya alır bir gurbetçi koyarsın, boşa gençlerin önünü kapatacak.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

İnsanların anlamadığı da şu rakipler de 6-7 tane genç oyuncularla oynamıyor! ne fb ne gs ne ts.

Hatta daha fazlası bizde 11 tane genç oyuncu var ersin yedeği 22 yaşında utku onun yedeği 16 yaşında emre.

Başakşehirin 31 yaşında mert 33-34 lük volkan.
gs'nin 35 lik muslera yedeği 33 lük fatih.

?

Bizim yedeklerde rıdvan var sol bekte 19 yaşında fenerde 31 lik caner yedeği 30 luk novak ? Diğerleri de böyle..

Daha açıklayıcı oldu mu ?

Bu sene de bu moda oldu yeni çıktı piyasaya "genç oyuncu oynat".Geçen sene hocanın dandik dündük oyuncularla neler yapabileceği insanların gözünü korkuttu herhalde...Başarı gelemsin diye uğraşılıyor...Basın medyada bizim forumda ki arkadaşlar da çanak tutuyor.Şampiyonlar ligine gidimedik diye yönetime sallıyorlar santrafor hani dediler paraya ihtiyacımız vardı dediler.5 sene şampiyon olmayalım gerekirse gençlerle oynayalım diyorlar nasıl bir akıl ?

İdeal 11'de oynaması planlanan 25 yaş altı oyuncuları söyler misin?

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/SemihSezerli/status/1304095621394169856

Tam olarak bu noktadayım
Basketbolda en büyük bütçeyi gelişim antrenörlerine ayırdık. Futbolda da ayırırsak başarı gelir. Yoksa hiçbir şey olmaz. Tesadüflere kalırız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Sen Tore'nin ismini 2 ay gundemde tutarsan onun da bir tarafi tavana cikar tabii, dogal.

Forvetlerden benim icime sinen Balotelli disinda sadece Batshuayi oldu.
Almamiz tarz forvet icin en onemli ozellikleri soyle desen ilk etapta fizik guc/kuvvet derim, ikinci etapta pozisyon alma ve bitiricilik.
Hizli, calim atabilen, kendi pozisyonunu yaratan forvete gerek yok. Tek forvet oynayacagimiz icin stoperler arasinda ezilmesin, kanatlarimiz
golcu olmadigi icin gol yukunu ceksin yeter.
Adi gecenler arasinda bu ozellikleri sahip, ayrica kalite olarak doyuracak sadece Batshuayi var. Gol sayisi dusuk olabilir ve tam bir killer degil,
ama ligimiz icin yeterli olacaktir bence. Gomis de gelip kac gol atti gorduk. Bence kendisi Gomis'in bir tik ustu yetenek ve kalite olarak.

Çevrimdışı celiker1

Lig belli ki tüm takımlar için 4. haftadan sonraki milli takım arasından sonra baslayacak.Bir nevi takımlar için ilk dört hafta hazırlık ve transferler ile eksiklerini tamamlamakla geçecek.Gönül ister 12 puan ama ben minumum 7 puana fitim :ok:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lig belli ki tüm takımlar için 4. haftadan sonraki milli takım arasından sonra baslayacak.Bir nevi takımlar için ilk dört hafta hazırlık ve transferler ile eksiklerini tamamlamakla geçecek.Gönül ister 12 puan ama ben minumum 7 puana fitim :ok:
5. haftayı bay geçecek olmak avantaj olacak bizim için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rezerv Lig için yalvaran Başakşehir bile başvuru yapmamış. Bu kulüpleri amatörler yönetiyor. Bakalım yerine ne getirecekler?

https://twitter.com/demarkesports/status/1304105045399568393

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

@cursedofdragon ve @tuncaboylu Onur ve Gülhan. Lütfen şu ikili münakaşayı bırakın artık. Ben sizin birbirinize sürekli bişeyler diretmeye çalışmanızdan sıkıldım. Benim gibi düşünen çok kişi olduğundan da eminim. Sizin diyaloglarınızı okumadan geçiyorum artık ama arada belki faydalı birşeyler yazıyorsanız onlar da kaynıyor.
Forum düşünceni karşıdakine dayatma, zorla kabul ettirme ortamı değildir. Herkesin düşüncesi değerli. Sen öyle düşünürsün, o öyle olmadığını düşünür. Bunu birkaç kere ifade edersin, kabul etmeyen etmez. Bu kadar iddialaşacaksanız lütfen dm kullanın artık Allah aşkına..

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

@cursedofdragon ve @tuncaboylu Onur ve Gülhan. Lütfen şu ikili münakaşayı bırakın artık. Ben sizin birbirinize sürekli bişeyler diretmeye çalışmanızdan sıkıldım. Benim gibi düşünen çok kişi olduğundan da eminim. Sizin diyaloglarınızı okumadan geçiyorum artık ama arada belki faydalı birşeyler yazıyorsanız onlar da kaynıyor.
Forum düşünceni karşıdakine dayatma, zorla kabul ettirme ortamı değildir. Herkesin düşüncesi değerli. Sen öyle düşünürsün, o öyle olmadığını düşünür. Bunu birkaç kere ifade edersin, kabul etmeyen etmez. Bu kadar iddialaşacaksanız lütfen dm kullanın artık Allah aşkına..

+1903  ne kadardir  yazacaktim, bu  didisme gercekten guzel durmuyor beyler .. Bizi de yoruyor  sizi de mutlaka...  Yine de tabi siz ve moderatorler  daha iyi bilir  .. sevgiler !
Yorgo

Çevrimdışı haluk.m

Harcama limitleri değişmiş  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1304105177704796162

Haydaaa bu olmadı, değişmemiştir bir daha baksınlar  :ebebe:

Yabancı sınırına takılıyoruz yükleniyor..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sandığımız gibi bir değişim değilmiş. Satılan futbolcular ve yeni sponsorluk anlaşmalarından gelen paraları limite yansıtacaklarmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Koç 11 transfer yaparken belliydi bizimkiler limit dedi şimdi dediğin gibi yabancı sınırına döner iş 3 gün sonra ts maçı var gökhan ve Burak gideli 1 Ayı geçti iki mevkimiz olmadan çıkacağız sağ beke çok sürpriz biri gelmeyeceğine göre bu kadar uzatarak ne kazandık

Çevrimdışı bjk4ever

Koç 11 transfer yaparken belliydi bizimkiler limit dedi şimdi dediğin gibi yabancı sınırına döner iş 3 gün sonra ts maçı var gökhan ve Burak gideli 1 Ayı geçti iki mevkimiz olmadan çıkacağız sağ beke çok sürpriz biri gelmeyeceğine göre bu kadar uzatarak ne kazandık

Ben yazarken kizdiniz da bahsettigim guclu camia-ezik camia tam olarak buydu iste.......

Çevrimdışı haluk.m

Sandığımız gibi bir değişim değilmiş. Satılan futbolcular ve yeni sponsorluk anlaşmalarından gelen paraları limite yansıtacaklarmış  :tabe:

Elin oğlu satar, biz de bu adam nasıl para etti diye düşünürüz.   
Devre arasında 2 tane oyuncu alsalar belki 2'inciliği kovalardık ama limit dediler almadılar.   
160m ₺ herkes kasaya koymaz, Ahmet Nur Çebi bu konuda büyük fedakarlık yaptı.  Fakat 20m ₺ sponsorluğu sıradan bir muhasebeci bile kağıt üstünde hallederken bizimkiler bu konuda beceriksiz olması  :s20:

Çevrimiçi levitate

antalya nazım'a yaptığımız teklifi reddetmiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. :utan:

Ama foruma dinamizm katıyoruz bence, dün tartışmayınca mesaj atılmadı doğru dürüst :evillol: :evillol:

Çevrimdışı goktasoktay

Ama foruma dinamizm katıyoruz bence, dün tartışmayınca mesaj atılmadı doğru dürüst :evillol: :evillol:
Yahu sizi sevmesek zaten yazmazdık birbirinizi ikna çabalarından vazgeçin sadece.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe limitini yükseltsin diye ayar çektiler işte.

Satılan futbolcular zaten limite dahildi, 3 senenin ortalaması olduğu için satış tutarının 3'te biri ekleniyordu.

Şimdi yalandan Fenerbahçe'ye Muriç'in satışı kadar 160 milyon mudur nedir limit artışı sağlayacaklar.

Onlar da yeni transferleri kaydedecek.

Çevrimdışı mrred

2 3 cümlelik tartışma olursa sorun olmaz aksi taktirde okumak zor oluyor :evillol:
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Nazımın ismi güzel olsa da futbolunda pek bir şey göremedim. Antalyanın red etmesi iyi olmuş. Sportingteki şu bek gelsin o daha iyi
The great gig in the sky