2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2834939 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

antalya nazım'a yaptığımız teklifi reddetmiş
  sevindirici haber  :D
Yorgo

Çevrimdışı goktasoktay

antalya nazım'a yaptığımız teklifi reddetmiş
Şükürler olsun. Dik dur antalya, geri adım atma..

Çevrimdışı mrred

Ahmet Oğuz kasımpaşaya gitmiş bir ara gündemdeydi
The great gig in the sky

Ahmet Oğuz kasımpaşaya gitmiş bir ara gündemdeydi
Ooo cokiyi  bizim yonetimin aday eleyerek yapamadigini Super lig kulupleri  yapiyor sagolsunlar...  Bu sene sansimiz yaver giedecek gibi.. Sampiyonuz bence simdiden  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı tuncaboylu

Algı yönetimi nasıl yapılırın güzel bir örneği:

3 gol 1 asist yapan oyuncu, etkisiz bir performans sergilemiş.

Diğer tarafta 2 gol 4 asist yapan futbolcu, etkili görüntüsünü taçlandırmış.

https://www.asistanaliz.com/futbol/hatayspordan-tyler-boyd-atagi-a71823

TYLER BOYD’DAN ETKİSİZ PERFORMANS

2019-20 sezonu öncesinde Beşiktaş’a transfer olan Tyler Boyd etkisiz bir performans sergiledi. 28 maçta siyah-beyazlı formayı giyen 25 yaşındaki futbolcu 3 gol kaydetti. ABD’li sol kanat 1 tane de asist yaptı.

https://www.milliyet.com.tr/skorer/son-dakika-transfer-haberleri-gokhan-tore-besiktas-icin-gemileri-yakti-6278605

Peş peşe yaşadığı sakatlıklar sebebiyle kariyeri olumsuz etkilenen ve Premier Lig ekibi West Ham United’ta oynarken bir anda kendisini Yeni Malatyaspor’da bulan tecrübeli futbolcu, Sarı-Kırmızılılar’da başarılı bir sezon geçirdi. Hücum hattındaki etkili görüntüsünü 28 maç sonunda 2 gol ve 4 asistle taçlandıran 28 yaşındaki kanat oyuncusu, eski takımı Beşiktaş’a dönmek istiyor...

Çevrimdışı ankarakartal06

almanyada'ki mert 'i alsak nasıl olur ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Ooo cokiyi  bizim yonetimin aday eleyerek yapamadigini Super lig kulupleri  yapiyor sagolsunlar...  Bu sene sansimiz yaver giedecek gibi.. Sampiyonuz bence simdiden  :biggrinking:

Seneye bize satmak için almışlardır.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ben yazarken kizdiniz da bahsettigim guclu camia-ezik camia tam olarak buydu iste.......

babasının paralarını harcayan bir başkanları var diye  looserlığın kitabını yazmış bir camia güçlü adledilirken  Türkiyenin en büyük kulübü sırf o günkü beceriksiz yönetimi yüzünden ezik adlediliyor üstelik o büyük camia aldıkları oyuncuları bildirmek için ezik adledilen camianın mevcut başkanı sayesinde yapılan yapılandırma anlaşmasına muhtaçken... :D ilginç...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi yaço58

Nazım sangare boşa zaman kaybıydı çünkü Antalya yönetimi bize bir toplu iğne satmaz o kadar nefret ediyorlar bizden kaldıki nazımı satsın gelse yerli olarak iş görürdü ama boşa uğraşıldı zaten vermeyecekleri en başından belli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı leylileyli

Çevrimdışı Sinan23

Toulouse ye mirin i bedava verip sylla yi alsaydık keşke. Nsakala dan daha az savruk. Nsakala yi seviyorum bu arada. Bunun yaşı 26. Uzun süre ligue 1 tecrübesi var. Ayni takımdaki eski nice li Ganago bana yeni aboubakar olacak gibi geliyor.

Çevrimdışı bjk4ever

babasının paralarını harcayan bir başkanları var diye  looserlığın kitabını yazmış bir camia güçlü adledilirken  Türkiyenin en büyük kulübü sırf o günkü beceriksiz yönetimi yüzünden ezik adlediliyor üstelik o büyük camia aldıkları oyuncuları bildirmek için ezik adledilen camianın mevcut başkanı sayesinde yapılan yapılandırma anlaşmasına muhtaçken... :D ilginç...

Baba parasi harcamakla loserlik ne alaka? Baba parasi harcayan Demiroren kac sene kaldi Besiktas'in basinda?
Guclu cunku neden: senin baskanin limitleri 1 lira asacagiz diye (...) PAOK macina sagbeksiz forvetsiz cikarken, ligin baslamasina 2 gun kala hala sagbeki ve forveti yokken senin rakibin limitin ustunde 5-10 transfer yapti. Ve bu transferleri yaparken kendi de, rakipleri olarak bizler de bir sekilde kitabina uydururlar magdur olmazlar dusuncesindeydik.
Eger yalansa yalan de goreyim, hepimiz biliyorduk nasil olacagini. Ve bu isleri bu sekilde FB degil de biz yapmis olsaydik islerin bir sekilde rayina oturacagina %kac guvenirdik?
Iste gucluluk ve eziklik tam olarak burada belli oluyor iste.

Çevrimdışı haluk.m

Toulouse ye mirin i bedava verip sylla yi alsaydık keşke. Nsakala dan daha az savruk. Nsakala yi seviyorum bu arada. Bunun yaşı 26. Uzun süre ligue 1 tecrübesi var. Ayni takımdaki eski nice li Ganago bana yeni aboubakar olacak gibi geliyor.

Mirin + bir miktar para verirsek alırlar, bu maaşlarla kimse bizden oyuncu almaz.  Alacakları Hasic, Rıdvan ve Güven gibi gençler olur.  Onlara da üç otuz para verirler.

Yapılması gereken Roco gibi maliyetinin yarısını kurtarmaya bakmak ve yerlerine genç ya da net oyuncular almak.

Çevrimdışı Sinan23

Bu arada Ganago çaktı PSG ye. Lens 6 m Euro'ya 21 yaşında potansiyeli kapmış. Lens in ligue 1 e dönmesi harika olmuş. Nouma zamanları gibi . Zenci United.
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2020, 23:24:32 Sinan23 ]

Çevrimdışı leylileyli

RC Lens - PSG maçını izledim RC Lens sağ bek'de Clément Michelin diye bir 23 yaşında oyuncuları var. Piyasa değeri fazla değil.
Offensiv anlamda baya katkı veriyor, paslari iyi, ver kaç baya iyi yapıyor, ortası güzel.
Defansi kayet stabil, oyuncu hiç kaçırmadı ve posizyon bilgisi iyi. Boyu sağ bek için uzun ve hava toplarda başarılı gördüm. Reaksiyonları hızlı.

Tam bize göre bir bek ve sadece 200 bin maaşi var. Nazım Sangara hiç beğenmiyorum üstelik 2.5 milyon istiyorlar.

Üstelik Facundo Medina stoper olarak almışlar sadece 3.15 milyon euro vermişler. Onuda Argentine u20 oynadı zaman baya beğenmiştim ve bugünde güzel maç oynadı.
Loïc Badé uzun boylu genç stoperde almışlar lider özelliğe var bu üç oyuncu takip almak lazım.
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2020, 23:55:32 leylileyli ]

Çevrimdışı Erman1903

Ahmet Oğuz'un geçen sezon performansından haberi olan var mı acaba? İnceleyenin ağzı uçuklar da ondan dedim. Kasımpaşa iyi iş yaptı, Tırpan-Ahmet kapattılar sağ beki.

Çevrimiçi yaço58

Ahmet Oğuz'un geçen sezon performansından haberi olan var mı acaba? İnceleyenin ağzı uçuklar da ondan dedim. Kasımpaşa iyi iş yaptı, Tırpan-Ahmet kapattılar sağ beki.
Ahmet geçen sezon çoğu maç saha kenarında bizle muhabbet ediyordu ya sakattı ya yedek

Çevrimdışı Erman1903

Ahmet geçen sezon çoğu maç saha kenarında bizle muhabbet ediyordu ya sakattı ya yedek

Düzenli oynatılmadığı için ritmini bulamamıştır. Sakatlık dolayısıyla kaçırdığı oyun 5 adet. Ben önceki sezonundan bahsediyorum yani 2018-2019 ama bitirdiğimiz sezon performansı da kötü değil. Hatta sana şöyle söyleyeyim, Nazım Sangare formsuz Ahmet Oğuz'un ayakkabılarını taşır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Düzenli oynatılmadığı için ritmini bulamamıştır. Sakatlık dolayısıyla kaçırdığı oyun 5 adet. Ben önceki sezonundan bahsediyorum yani 2018-2019 ama bitirdiğimiz sezon performansı da kötü değil. Hatta sana şöyle söyleyeyim, Nazım Sangare formsuz Ahmet Oğuz'un ayakkabılarını taşır.
2018-19 sezonunda da PTT 1. ligde oynadı.

Şu vasat heriflerin peşini bırakmamız lazım.

Seneye bize satmak için almışlardır.
   :lol:  ya evet dogru onu atlamisim, ama ligi taniyor olacak    :)
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon