ben de öyle düşünüyorum paok maçın da bütün basın futbol uleması kesildi.
Amaçları belli tabi hocayı yıldırmak şenol güneşe yaptıkları gibi...
Tek dertleri Beşiktaş başarısız olsun.
Futbol uleması olmaya da pek gerek yok ki adamlar sol şeritten yardırdılar deli gibi Lens madara oldu. 1.Golü anlarım da adamlar sürekli aynı şeyi yaptı 2. Golü yediğinde değiştirseydi keşke biraz karizmayı cizdirdi hoca.
Ben Sergen hastası bir adamım, ama asıl hastalığım Beşiktaş. Kabul edemem bariz yanlışları, Sergen hoca'nın oyuncu araştırma ve planlama işlerinde çok bir ilgisi olmadığını biliyorum. Daha önce röportajlarında falan bahsederdi ben bu işlere vakit ayıramam diye. Üsttekiler her zaman daha sorumludur bu işlerde, belli ki adamın omuzlarına bindirdiler yükü, iyi öneriler getiremediler o da bildiği adamları getirdi. Bu Roco'nun falan hazırlık maçlarında oynamasını da biraz buna bağlıyorum. Gidecek adamın ne işe var hazırlıkta yani...
Ayıp bir şey değil hata yapmak ama iyi olmadı işte, hocaya bu planlamayı yaptırırsan kötü sonuçlar alınması halinde her zaman eleştiriler olur oyuncular üzerinden. Bizim kulüp içerisinde planlama ile ilgili bilimsel çalışacak insanlar hiç olmadı, Ajax modeli falan nedir abicim kopyala yapıştır bir çalışma yapıyorsun ondan sonra uygulamaya sokamıyor klasik tarza dönüş yapıyorsun. Boşa vakit kaybı, taraftar da diline dolar tabi sen böyle yaparsan. Ne bakıyorsun millete otur Beşiktaş modelini çalış tarihimizde var Şifo'lar falan nereden gelmiş ne yapmış bir bak dönüp kendine.