2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2860845 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı bjk4ever

Altinda essek kadar harflerle kaynak: ajansspor yaziyor, ortacizgi ozel haber mi yaziyor?
Ayrica merak etmeyin; bazi arkadaslar gibi kazi cevirmeyiz biz. Mirin'i maasinin buyuk bir kismini cebimizden odeyerek kiraladiysak bu bir hatadir.
F.Orman da hata yapmistir zamaninda, tipki Diaby, N'Koudou, Larin transferleri gibi.
Kabak gibi gozuken hatalari komik sekilde duzeltmeye calismayiz.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 07:49:11 bjk4ever ]

Çevrimdışı bjk4ever

Artık yokluktan kim gelirse gelsin, razıyım.

Yalnız kafam karıştı:

Bir sürü kişi bu elemanı övüyor. Ama bu çocukta milletin görüp benim göremediğim ne var, anlamış değilim.

Whoscored ratingleri çok vasat.

https://tr.whoscored.com/Players/319388/History/Valentin-Rosier

Feansa'da orta sıra takımında 3 sene geçirmiş. 1.5 sene oynamış, 1.5 senesi sakatlıklarla geçmiş.

Sakatlıkları çok ağır geçmiş.

https://www.transfermarkt.com.tr/valentin-rosier/verletzungen/spieler/441170

Sonra her nasılsa Sporting 5 milyon Euro bonservis ödemiş, ama doğru düzgün oynatmamış. Şimdi de kiralık gönderiyor.

Ne olur içimi ferahlatın, bu adamda benim göremediğim ne var?

Whoscored her zaman dogru fikir vermeyebiliyor, Welinton'un ratingleri de iyiydir galiba.
Sagbeke cok iyi adam beklemiyorum zaten, en azindan mevkisel bosluk dolsun yeter.
Ligimizden bildigimiz vasat adam gelecegine boyle biri gelsin tercihim.
Tek sikinti sakatlik gecmisi; eger nuksederse Douglas'in istikrarsizligini da ekleyince yine sikinti dogabilir.
Oraya Beck gibi sakatlik gecmisi olmayan istikrarli bir adam bulsak daha iyiydi sanki.
Kalitesini zaten gelirse gorecegiz. Alt tarafi ligde oynayacak.

Çevrimdışı bjk4ever

İşte burada şöyle bir durum oluştu şenol hocanın volkan ozan burak istediği dönem gidip lens negredo vs alındı ve açıkçası başarısızlıktaki payı önemli bir kesim tarafından yönetime göre daha az görüldü. "İstediği oyuncuları almadınız bundan daha kötü olamazdı paramız da cebimizde kalırdı" diyen kişi sayısı az değildi. Şimdi ise tam tersi durum var hoca bunlarla çalışmak istedi ve başarılı mı oldu onun eseri, başarısızlıkta ise mazeret uydurma şansı hocayı en çok destekleyen kesimde bile çok az olacak. Dilerim çok başarılı olur ve yıllarca başımızda kalır her şeye rağmen umutlu olmak istiyorum şahsen.

Yonetim hicbir sekilde siyrilamaz bu isten. Senin yazdigin gibi olsa bile neden Sergen gibi tecrubesiz hocanin yanina ust akil gelmedi diye her turlu sorgulanir zaten.
Veya kulubun hic mi kendi stratejisi yok en onemli aktivitesi alaninda, hoca'nin her dedigi sey yapilacak mi?
Hoca simdi mesela Hasic'i gonderin ben orada Sabri Sarioglu'nu oynatacagim onu alin dese ona da mi ok diyeceksin, sinir nerede?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

cok potansiyelli bir oyuncu  sajatligi agirdi evet ama zaten bu sakatlik olmasa su an Besiktasla anilmazdi adi :) Kaldi ki whoscored daki 6.96 lik rating vasat bir ortalama degil gayet iyi bir ortalama...fmdataba da bahsettigim potansiyeli ve not ortalamalarinin  ornegin renkliye verdigimiz GG den cok ustun oldugunu gorebiliyoruz ..  Pas alisverisinde cok iyi  cok hizli  inatci  saglam basiyor  ayrica her iki bekte oynayabiliyor sikisirsan solda da oynatirsin ki gerek kalmayabilir bizde... Bu da  fikir vermesi acisindan videosu :
6.96 sadece 5 maç oynadığı Avrupa Ligi rating'i.

Ligde oynadığı maçlarda 6.74'ü geçememiş 3 senedir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gökhani mumla arayacagiz anlaşildi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

tam tecrübe kazandırıp premier lige satmalık oyuncu. keşke iyi opsiyon koydurup, alabileceğimiz zemin olsa. şimdilik biraz acemilikleri var ama her şeyi üzerine koyar üst sınıfa çıkabilecek seviyeye yakın. hem defansif açıdan kötü değil hem de topla çok etkili. korkmadan merkeze bile dalabiliyor, ayaklarına hakim. atletik açıdan zaten bizim ligde efekt yaratacak düzeyde. baya sevdim ben de.

@Erman1903 ben de tam rosier'i sana soracaktım. sakatlanmadan önce hücumda etkili bir bekmiş izlenimi yarattı ama sakatlık etkilemiş galiba.

Çok fazla izleme fırsatım olmadı ama Wague ile ilgili dikkatimi çeken kısım oyuncunun çok dar bir ısı haritası çıkarması. Kendi ceza sahası ve ceza sahasına yakın kısımlara pek girmiyor, full-back'ten ziyade wing-back tarzı oyun oynuyor. Aslında bu benim çok sevdiğim bir şey değil ama yine de oyuncudaki potansiyel görmezden gelinemez, çıkan 3 isim arasında en iyisi. Lakin kiralandığı yerde pek kullanılmamış olmasını da biraz buna bağlıyorum. Oysa savunması falan iyi çocuğun.  2.Bölgede de çok işi yok mesela, belli ki orayı geçip 3 gidiyor genelde. Beni biliyorsun genelde ucuzcuyum, bu tarz adamları büyük kulüplere gitmeden bulma taraftarıyım. Sol taraf için derin çalışma yapmıştım, Sağ taraf için yerli düşünüldüğü için ucuz ötesi düşebilecek adamları aradım.  1,250'ye bu sezon transfer olan sağlam 2 bek oldu, sol tarafta Mykhaylichenko, sağ taraftan Hefti (Mesela bu oyuncu benim fiyat skalamın üstündeydi @kaan1903 paylaşmıştı ama beklenilenin çok altına gitti) ikisi de oyununu oturtmuş adamlardı. Çok güzel kar bırakacak, doğal bek oyuncuları.

İsmi çıkanlardan Yedlin bence oynadığı seviyenin adamı kesinlikle değil, 2 sezondur performansı baya düşük. Rosier'e gelirsek o da yaşadığı ciddi sakatlıktan sonra performansı çok düşen bir oyuncu, osu busu kötü dersem çok fazla şeye değinmek gerekir çünkü adamın ofansif özellikleri ciddi olarak törpülenmiş (zaten sakatlık öncesinde de genel olarak dikkatimi çekecek bir istatistik çıkarmıyor), saymaya başlarsam yok mu bir 2.lig beki-Rebocho falan diye başlar millet yine. Maç başı 1,3 atakla oynuyor ki bu rakam asgarinin yarısıdır diyeyim anla sen, normalde böyle oyuncuların yüzüne bile bakmam. Sakatlık sonrası geriye sadece savunmacı özellikleri kalmış gibi, ya da sen böyle mi oyna dediler bilmiyorum, zaten öncesinde de ortalama ofansif istatistikleri olan, savunmaya ağırlık veren bir arkadaşmış. Sakatlık öncesi ileri çıktığı zamanları iyi değerlendirmiş ve 2,7 aksiyonda 3 asist almış. Şu haliyle ancak yarım Gökhan Gönül seviyesinde olduğunu söyleyebilirim.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 10:30:03 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok fazla izleme fırsatım olmadı ama Wague ile ilgili dikkatimi çeken kısım oyuncunun çok dar bir ısı haritası çıkarması. Kendi ceza sahası ve ceza sahasına yakın kısımlara pek girmiyor, full-back'ten ziyade wing-back tarzı oyun oynuyor. Aslında bu benim çok sevdiğim bir şey değil ama yine de oyuncudaki potansiyel görmezden gelinemez, çıkan 3 isim arasında en iyisi. Lakin kiralandığı yerde pek kullanılmamış olmasını da biraz buna bağlıyorum. Oysa savunması falan iyi çocuğun.  2.Bölgede de çok işi yok mesela, belli ki orayı geçip 3 gidiyor genelde. Beni biliyorsun genelde ucuzcuyum, bu tarz adamları büyük kulüplere gitmeden bulma taraftarıyım. Sol taraf için derin çalışma yapmıştım, Sağ taraf için yerli düşünüldüğü için ucuz ötesi düşebilecek adamları aradım.  1,250'ye bu sezon transfer olan sağlam 2 bek oldu, sol tarafta Mykhaylichenko, sağ taraftan Hefti (Mesela bu oyuncu benim fiyat skalamın üstündeydi @kaan1903 paylaşmıştı ama beklenilenin çok altına gitti) ikisi de oyununu oturtmuş adamlardı. Çok güzel kar bırakacak, doğal bek oyuncuları.

İsmi çıkanlardan Yedlin bence oynadığı seviyenin adamı kesinlikle değil, 2 sezondur performansı baya düşük. Rosier'e gelirsek o da yaşadığı ciddi sakatlıktan sonra performansı çok düşen bir oyuncu, osu busu kötü dersem çok fazla şeye değinmek gerekir çünkü adamın ofansif özellikleri ciddi olarak törpülenmiş (zaten sakatlık öncesinde de genel olarak dikkatimi çekecek bir istatistik çıkarmıyor), saymaya başlarsam yok mu bir 2.lig beki-Rebocho falan diye başlar millet yine. Maç başı 1,3 atakla oynuyor ki bu rakam asgarinin yarısıdır diyeyim anla sen, normalde böyle oyuncuların yüzüne bile bakmam. Sakatlık sonrası geriye sadece savunmacı özellikleri kalmış gibi, ya da sen böyle mi oyna dediler bilmiyorum, zaten öncesinde de ortalama ofansif istatistikleri olan, savunmaya ağırlık veren bir arkadaşmış. Sakatlık öncesi ileri çıktığı zamanları iyi değerlendirmiş ve 2,7 aksiyonda 3 asist almış. Şu haliyle ancak yarım Gökhan Gönül seviyesinde olduğunu söyleyebilirim.
Adamın 20 yaşından önce kaydı yok, bunun sebebi ne?
Futbola çok geç mi başlamış?

Çevrimdışı Erman1903

Adamın 20 yaşından önce kaydı yok, bunun sebebi ne?
Futbola çok geç mi başlamış?

Bilmiyorum, ben sahip olduğum sınırlı üyelikten sadece 2 sezonunu görebiliyorum.

Daha önceki 2 sezona dair sınırlı bir şeyler gözüküyor ama yorum yapmak için çok yeterli değil, lakin yine sakatlık önceki sezona benzer gözüküyor, sakatlık sonrası sezonundan daha iyi ofansif işler yapmış.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 10:41:33 Erman1903 ]

Çevrimdışı kaan1903

Bilmiyorum, ben sahip olduğum sınırlı üyelikten sadece 2 sezonunu görebiliyorum.

Daha önceki 2 sezona dair sınırlı bir şeyler gözüküyor ama yorum yapmak için çok yeterli değil, lakin yine sakatlık önceki sezona benzer gözüküyor, sakatlık sonrası sezonundan daha iyi ofansif işler yapmış.
Hajduk Split'in kaptanı Josip Juranovic de 400 bine Legia Warsovaya transfer yapmış oda fena değildi . Silvan Hefti bedavaya gitti 1.25m para değil onun için ,ne adamlar var da işte bizimkiler görmüyor 

Çevrimdışı Erman1903

Hajduk Split'in kaptanı Josip Juranovic de 400 bine Legia Warsovaya transfer yapmış oda fena değildi . Silvan Hefti bedavaya gitti 1.25m para değil onun için ,ne adamlar var da işte bizimkiler görmüyor

400'e şahane adam Juranovic, Hefti'de kaptanlık yapıyordu. Bizimle adı çıkan serbest oyuncu Nahuel Molina'da Udinese'ye imza attı. Öyle süper bir seviyede değildi ama performans çıkışına başlayan oyuncuydu, Karsdorp'dan iyi adamdı yani söyleyeyim. İmzalayıp sene sonu kontratını iptal etsen yine kiralayacağımız adamlardan ucuza gelirdi muhtemelen.

Biz hatayı rotasyon stoperlerini yabancı alarak baştan yaptık, şimdi ıskartaya çıkan beklerden geçici çözüm arıyoruz...

Çevrimdışı kaan1903

400'e şahane adam Juranovic, Hefti'de kaptanlık yapıyordu. Bizimle adı çıkan serbest oyuncu Nahuel Molina'da Udinese'ye imza attı. Öyle süper bir seviyede değildi ama performans çıkışına başlayan oyuncuydu, Karsdorp'dan iyi adamdı yani söyleyeyim. İmzalayıp sene sonu kontratını iptal etsen yine kiralayacağımız adamlardan ucuza gelirdi muhtemelen.

Biz hatayı rotasyon stoperlerini yabancı alarak baştan yaptık, şimdi ıskartaya çıkan beklerden geçici çözüm arıyoruz...

Çok ağır kaldık transferlerde malesef ,Nahuel Molina bile yeterli olabilirdi ,Karsdorpu baya beklettik oda vazgeçti büyük ihtimal, Sol bekte de hata yaptık Nsakala yerine senin önerdiğin Frydek alınabilirdi en kötü, onunda bonservisi elindeydi . Welinton yerine Stoperlerden biri  Erdi Dikmen veya Fatih kurucuk olabilirdi Welinton gereksiz hamle oldu. Montero için birşey diyemeyeceğim çok izlemedim ama tek bildiğim Vida'nın da gitmesi gerektiği yönünde. Eğer giderse  X Transfer+Montero+Welinton+Alpay olmalı ama yapmamız gereken aslında X transfer+Xtransfer+Erdi Dikmen veya Fatih Kurucuk+Roco şeklinde olmalıydı.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 11:26:15 kaan1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Nartallo

Necip'in Trabzon maçında ve hatta sonraki Antalya maçında sağ bek oynayacağı kesinleşti gibi bir şey. Ne güzel.

Kaosla başlıyoruz yine lige.

Yönetim camiayı birleştirmek, motive etmek yerine, bahane üretmeyi, twitterden taraftara akıl vermeye çalışıyor.

Birlik beraberlik anca saha sonuçlarıyla sağlanır ama şu eksik kadroyla o da zor görünüyor.

Transfer limitimiz 300 bin € idi roco gidince 700 bin € daha eklendi 1 milyon € oldu 1 milyon € luk bonservisi bedeli  de dahil,maaş'ı dahil oyuncu bulmak zorundayız..

Matias Delgado: "Beşiktaş ile çok güzel anılarım var, bendeki yeri çok başka. İnsanlar beni çok severdi ve bana bir yıldız gibi davranırlardı. Oradan ayrılma kararı zorunluluktu. Beşiktaş'tan sonra o heyecanı bir daha yaşayamadım. Orada hissettiğim duygular çok özeldi..."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sağ bek Dorukhan düşünülmemesi beni çok geriyor.

Çevrimdışı Akil Emre

Sağ beki geçtim adamı takımda düşünmüyoruz, gitmesine üzüleceğim topçulardan ama eğer fb ile anlaştıysa şimdiden gönderelim ya da takasta falan kullanalım,

Çevrimdışı kaan1903

Transfer limitimiz 300 bin € idi roco gidince 700 bin € daha eklendi 1 milyon € oldu 1 milyon € luk bonservisi bedeli  de dahil,maaş'ı dahil oyuncu bulmak zorundayız..

Dün Bülent Uslu 1.7 milyon dedi  ,Rocoya verilecek olan para 2021 ocakta başlayacak 300bin +1.4milyon şeklinde hesapladı sanırım. Maaş direk limite artı olarak geçiyor bonservis ile satarsan bonservisin 3te1 i yansıyormuş , .
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 11:52:08 kaan1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Çok ağır kaldık transferlerde malesef ,Nahuel Molina bile yeterli olabilirdi ,Karsdorpu baya beklettik oda vazgeçti büyük ihtimal, Sol bekte de hata yaptık Nsakala yerine senin önerdiğin Frydek alınabilirdi en kötü, onunda bonservisi elindeydi . Welinton yerine Stoperlerden biri  Erdi Dikmen veya Fatih kurucuk olabilirdi Welinton gereksiz hamle oldu. Montero için birşey diyemeyeceğim çok izlemedim ama tek bildiğim Vida'nın da gitmesi gerektiği yönünde. Eğer giderse  X Transfer+Montero+Welinton+Alpay olmalı ama yapmamız gereken aslında X transfer+Xtransfer+Erdi Dikmen veya Fatih Kurucuk+Roco şeklinde olmalıydı.

Karsdorp zaten aynı sakatlıkları sürekli yaşayan helva gibi dağılan bir oyuncuydu. Frydek @worns 'un önerdiği oyuncu savunmaya epey önem veren, ileri çıkışlarında sonuca dönük oynayan bir adamdı. Benim sol tarafta favori kontratsız oyuncum Danilo Soares'di, tam bir full back baya incelemiştim Frydek-Soares bunlar 400-500Bin Euroya bitirebileceğin oyuncular. Bonservisli paylaşılanlardan da kimin ne paraya gittiği görüldü, 2 senelik N'Sakala maliyetine sol bek Mykhaylichenko/sağ bek Hefti alınabiliyordu. 2-3 taksitle düşürebileceğin, 10M kar bırakacak adamlar.

Vida'nın gidişi çok zor. Şimdi diğer bölgeleri hiç hesaba katmadan şöyle bir tandem kurardım ben olsam

Mykhaylichenko (Rıdvan) / Kiralık Mavropanos (Erdi Dikmen) / Vida (Roco ya da Mirin) / Hefti (Abdülkadir Korkut)

Bunlardan Vida gittiğinde yerine baba bir yabancı kovalardın, Roco gittiğinde yerine başka bir yerli bırakır - Mirin'i kiralardın)

Ahmet Gülay'î kiralar durumuna bakardın. (1 Senelik) İyi çıkarsa muhtemelen teklif alacak Rıdvan'ı güzel bir paraya satıp sonraki sezon yerine koyardın. 

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sağ beki geçtim adamı takımda düşünmüyoruz, gitmesine üzüleceğim topçulardan ama eğer fb ile anlaştıysa şimdiden gönderelim ya da takasta falan kullanalım,

Orada menajerden kaynaklı çocuğu yönlendirme ve yüksek paraya kontrat yapma durumu var gibi orası biraz muallak ama, eğer 1 sene sözleşmesi varsa sağ bek bölgesinde gayet güzel oynar bu çocuk.

Dorukhan Oğuzhan MEnsah ortasahası biraz otoban olur. Sağlam tutan  bi 6 numaraya deli gibi ihtiyacı var takımın.

Çevrimdışı Erman1903

Orada menajerden kaynaklı çocuğu yönlendirme ve yüksek paraya kontrat yapma durumu var gibi orası biraz muallak ama, eğer 1 sene sözleşmesi varsa sağ bek bölgesinde gayet güzel oynar bu çocuk.

Dorukhan Oğuzhan MEnsah ortasahası biraz otoban olur. Sağlam tutan  bi 6 numaraya deli gibi ihtiyacı var takımın.

Dorukhan'ın akıbeti belli artık, Ahmet Bulut kurnazı yıkamıştır onun beynini. Kendini bir güzel sakınacak, baba bir kontrata imza atacak.

Sözleşme yenilemek lazım.Dorukhan ile.

Çevrimdışı kaan1903

Dorukhan'ın akıbeti belli artık, Ahmet Bulut kurnazı yıkamıştır onun beynini. Kendini bir güzel sakınacak, baba bir kontrata imza atacak.

Udinese doktor falan gönderdiği  5milyon teklif yaptıkları yazılıp çiziliyor varsa öyle birşey satılsın seneye bedava gitmesinden iyidir.