tam tecrübe kazandırıp premier lige satmalık oyuncu. keşke iyi opsiyon koydurup, alabileceğimiz zemin olsa. şimdilik biraz acemilikleri var ama her şeyi üzerine koyar üst sınıfa çıkabilecek seviyeye yakın. hem defansif açıdan kötü değil hem de topla çok etkili. korkmadan merkeze bile dalabiliyor, ayaklarına hakim. atletik açıdan zaten bizim ligde efekt yaratacak düzeyde. baya sevdim ben de.
@Erman1903 ben de tam rosier'i sana soracaktım. sakatlanmadan önce hücumda etkili bir bekmiş izlenimi yarattı ama sakatlık etkilemiş galiba.
Çok fazla izleme fırsatım olmadı ama Wague ile ilgili dikkatimi çeken kısım oyuncunun çok dar bir ısı haritası çıkarması. Kendi ceza sahası ve ceza sahasına yakın kısımlara pek girmiyor, full-back'ten ziyade wing-back tarzı oyun oynuyor. Aslında bu benim çok sevdiğim bir şey değil ama yine de oyuncudaki potansiyel görmezden gelinemez, çıkan 3 isim arasında en iyisi. Lakin kiralandığı yerde pek kullanılmamış olmasını da biraz buna bağlıyorum. Oysa savunması falan iyi çocuğun. 2.Bölgede de çok işi yok mesela, belli ki orayı geçip 3 gidiyor genelde. Beni biliyorsun genelde ucuzcuyum, bu tarz adamları büyük kulüplere gitmeden bulma taraftarıyım. Sol taraf için derin çalışma yapmıştım, Sağ taraf için yerli düşünüldüğü için ucuz ötesi düşebilecek adamları aradım. 1,250'ye bu sezon transfer olan sağlam 2 bek oldu, sol tarafta Mykhaylichenko, sağ taraftan Hefti (Mesela bu oyuncu benim fiyat skalamın üstündeydi
@kaan1903 paylaşmıştı ama beklenilenin çok altına gitti) ikisi de oyununu oturtmuş adamlardı. Çok güzel kar bırakacak, doğal bek oyuncuları.
İsmi çıkanlardan Yedlin bence oynadığı seviyenin adamı kesinlikle değil, 2 sezondur performansı baya düşük.
Rosier'e gelirsek o da yaşadığı ciddi sakatlıktan sonra performansı çok düşen bir oyuncu, osu busu kötü dersem çok fazla şeye değinmek gerekir çünkü adamın ofansif özellikleri ciddi olarak törpülenmiş (zaten sakatlık öncesinde de genel olarak dikkatimi çekecek bir istatistik çıkarmıyor), saymaya başlarsam yok mu bir 2.lig beki-Rebocho falan diye başlar millet yine. Maç başı 1,3 atakla oynuyor ki bu rakam asgarinin yarısıdır diyeyim anla sen, normalde böyle oyuncuların yüzüne bile bakmam. Sakatlık sonrası geriye sadece savunmacı özellikleri kalmış gibi, ya da sen böyle mi oyna dediler bilmiyorum, zaten öncesinde de ortalama ofansif istatistikleri olan, savunmaya ağırlık veren bir arkadaşmış. Sakatlık öncesi ileri çıktığı zamanları iyi değerlendirmiş ve 2,7 aksiyonda 3 asist almış. Şu haliyle ancak yarım Gökhan Gönül seviyesinde olduğunu söyleyebilirim.