Yav abi niye hocayı denklemden çıkarıyorsunuz? Bak sayfalarca mesaj var sayfalarca yönetim eleştirisi var bir tane hocaya eleştiri yok roco'nun gitmesini de welinton'a kalmamızı da fatih+genç çocuk karşılığı welinton alınmasını da hoca istemedi mi? Yönetimin falsosu sürekli şikayet etmesi ve insanları karamsarlığa sürüklemesi maçtan önce çıkıp elimiz kolumuz bağlı falan demesi mesela başkanın, bunlar bu iletişim sorunları büyük ancak yapılan ve yapılacak transferler, gönderilecek oyuncular sergen yalçın'ın bilgisi ve isteği dahilindeyse yönetim mi hatalı sence tamamen? Bu yönetimden memnun değilim kimse değil ama rica ediyorum denkleme hoca da dahil edilsin artık. Dünyada hiçbir yönetim kendi kafasına göre welinton diye 31 yaşındaki anadolu kulübü yedeğinin peşinden 1 ay koşmaz bu insanlar futboldan anlamayabilir ama gerizekalı değiller hoca istedi alındı ve ona kaldık işte söylemek zor olmamalı bunu.
Kaldı ki konu sadece welinton değil roco'yu mirin'i douglas'ı gönderecek olan hatta bana göre boyd nkudu lens gibi oyuncularla da çalışmak istemeyen bir hocamız var haksız mı peki bence asla değil bir tek şu welinton aşkı başına iş açacak ondan korkuyorum.
Hocayı denklemden çıkarmıyorum, Sergen'den hiç umutlu olmadığımı söyledim defalarca.
Ama hala yönetime kızıyorum, çünkü oyuncu repertuarı bu kadar kısıtlı ve teknik direktörlük deneyimi çok az olan bir adamı transferde tek söz sahibi gibi lanse ediyorlar.
Şu kulüpte "Elimizde Roco varken ondan daha kötü olan Welinton'a gerek yok" diyecek bir scout ekibi yoksa, ya da "Sergen Hocam, 31 yaşındaki vasat stoper için 2 genç veremeyiz" diyecek bir transfer komitesi yoksa; hocaya kızmak yersiz.
Sosyal medyada klasör gösterip hava atan Adnan Dalgakıran nerede sahi?