2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2863580 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi levitate

ben love alınırken 25 milyon para kaldırdık 10ar milyondan gidip 2 brezilyalı alalım shaktar stayl yapalım dedim karıştırıyorsun
yoo love'ı çok istiyordunuz mylife abiyle
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Diaby'nin maaşını katladıysa, o da skandaldır. Aboubakar da skandaldır, ama ben Aboubakar'ın Porto'da 600'e oynadığına inanmıyorum hala.

Larin Kanada, Mirin Hollanda gibi, Roco Şili gibi ucuz ülkelerden gelmedi mi? Maaşlarını arttırmalarında ne saçmalık var?

onur bana Ahaber mantıgı ile cevap verme ucuz ülkelerden geldiler maaşlarının artması normal ne demek yaw dolar her yerde dolar dolar kazanana ist. çok pahalı sanki. birde sanki maaşları %20 %50 filan gibi masum artmış ayaklarına yatıyorsun. adamlar maaşlarını 6ya katlamışlar, larinide iyi hatırlattın bu arada onunda maaşını 9a katlamıştık tıpkı mitroviçiinkini 10a katladıgımız gibi gerçionların bonservisini almıştık bonservisi alınanın maaşı artar yasasını bir an unutmuşum  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Kiralık gelen oyuncu aynı ücrete oynar, satın alınınca maaşı artabilir.

Bu cümleyi printer'da bastırıp odanın duvarına yapıştır.

O zaman tekrar konuşalım.

5-6 sayfa geriye git kendi mesajlarında bak bakalım ne yazmışsın buraya atmayayım şimdi rezil olma :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bunu yazdıktan 30 sn sonra arkaya bir adam kaçırdı uuuuf

top hızlı gitti yoksa net goldü
Bence cok kötü, birtane adam akilli orta yapamadi, rastgele vuruyor nereye giderse.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı autopsy

Douglas tartışması yapılmış. Kendisinin PAOK maçının bir kaç gün öncesinde fotoğrafı vardı burada. Bu kadar göbek salan adamı değil oynatmak, kulübe sokmam ben. İş ahlakı olmayan kim varsa çıksın gitsin bu takımdan, maaşından ıvır zıvırından bağımsız olarak.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 23:47:23 autopsy ]

Çevrimdışı tuncaboylu

5-6 sayfa geriye git kendi mesajlarında bak bakalım ne yazmışsın buraya atmayayım şimdi rezil olma :)
At. Sana bir saat de süre veriyorum.

Lütfen at. Bu yazdığımın (Kiralık aynı para alır, satın alınanın maaşı artar) aksini söyleyen mesajımı bul ve at.

At o mesajı. Atarsan, ben yarın sabahtan akşama kadar her saat başı burada büyük harflerle Ben eşeğim yazacağım.

Ama eğer o mesajı bulamazsan, aynı şeyi senden bekliyorum.

Çevrimdışı tangaz

Biri kiralık, biri satın alınıyor. Neyi anlamıyorsun, çözemedim.

Bayern'in Larin gibi Kanada'dan getirdiği Alphonso Davies kulübünde senelik 72.500 dolar alıyordu, Bayern'e kaça imzaladı?

Davies'i biz getirsek, aynı muhabbeti onun için de yapacaktınız.

daviesin bayernden 1,8 almadığı kesin

kadlecin fenerden aldıgı parayı görünce david alaba isyan bayrağı açmıştı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

At. Sana bir saat de süre veriyorum.

Lütfen at. Bu yazdığımın aksino söyleyen mesajımı bul ve at.

At o mesajı. Atarsan, ben yarın sabahtan akşama kadar her saat başı burada büyük harflerle Ben eşeğim yazacağım.

Ama eğer o mesajı bulamazsan, aynı şeyi senden bekliyorum.

Ne yaptın mesajlarını mı düzenlendin :D  :evillol:

40 yaşında adamsın girdiğin şekillere bak ya :D

Çevrimdışı mrred

Forumda sen şunu savundun sen şöyle demiştin muhabbetlerinden gına geldi. Herkes futbol gurusu değil . Ben demiştim

ben her şeyi biliyorum diyen bir kaç kişi var zaten onlara cevap vermeyin arkadaşlar daha çok teknik taktik konular

konuşsak daha iyi olur. Mesela 2.yarıyı 10 kişi oynayan Sırbıstana biz neden gol atamadık ? Bu 10 kişi kalan rakibe gol

atamama olayı şampiyonluğu kaçırdığımız son 2 senede baya başımızı ağrıtmıştı. Demekki neymiş elinde en elit oyuncular

olsa bile planın olmayınca 10 kişiye de gol atamıyorsun.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne yaptın mesajlarını mı düzenlendin :D  :evillol:

40 yaşında adamsın girdiğin şekillere bak ya :D
Süren başladı.

Son 10 dakika içinde düzenlediğim eski bir mesajımı bulursan sen yine kazanmış olacaksın.

Ama bulamazsan, yapacağını biliyorsun.

Süren başladı.

Son 10 dakika içinde düzenlediğim eski bir mesajımı bulursan sen yine kazanmış olacaksın.

Ama bulamazsan, yapacağını biliyorsun.

Panik yaptırma dur sürekli ormanı övdüğün mesajların karşıma çıkıyor :D  :evillol:

Bulmak kolay değil :D

12766 mesajının 12 bin tanesi orman övmekten :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Forumda sen şunu savundun sen şöyle demiştin muhabbetlerinden gına geldi. Herkes futbol gurusu değil . Ben demiştim

ben her şeyi biliyorum diyen bir kaç kişi var zaten onlara cevap vermeyin arkadaşlar daha çok teknik taktik konular

konuşsak daha iyi olur. Mesela 2.yarıyı 10 kişi oynayan Sırbıstana biz neden gol atamadık ? Bu 10 kişi kalan rakibe gol

atamama olayı şampiyonluğu kaçırdığımız son 2 senede baya başımızı ağrıtmıştı. Demekki neymiş elinde en elit oyuncular

Golü birak dogrudürüst pozisyona bile giremedik.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tuncaboylu

Panik yaptırma dur sürekli ormanı övdüğün mesajların karşıma çıkıyor :D  :evillol:

Bulmak kolay değil :D

12766 mesajının 12 bin tanesi orman övmekten :D
Süreni arttırdım, 1.5 saat.

Hadi kolay gelsin.

Çevrimdışı tangaz

Karıştırmıyorum, çok da net eminim. Ben "Yapmayın, Love'a 3 milyon bonservis verilir mi. Ezilir savunmaların arasında" derken, senle mylife "Aşk adamı bu aşk, Rusya'da ateş ediyordu" yazıyordunuz.

Küme düşmesi kesinleşen Karabük'e hasbelkader 2 gol atınca, forumu yangın yerine çevirmiştiniz

mylife istiyordu hatta kötü oynayıncada noldu bu adamın pamuk gibi ayakları betona döndü top istop edemez oldu diyordu. ben hep 2 tane olmasa bile en azından 1 tane 10 milyonluk brezilyalıya para basalım onuda 30a çakarız diyordum. ben wagneri rusyadada beğenmediğimi söylüyordum burda nasıl bu kadar iyi oynuyor die şaşırdıgımı söylüyordum ama negredodan da iyidir die ekliyordum negredo oynayacağına bu oynasın diyordum. karabük maçında negredo saç baş yoldurup üstüne bu girip 2 gol atınca herkes öyle düşündü hatta necmi abi bile artık bu takımın santraforu benimdiyen biri var sahada diyordu love için.

Çevrimiçi levitate

Bence cok kötü, birtane adam akilli orta yapamadi, rastgele vuruyor nereye giderse.
atletik afrika kökenli caner :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Murat Özen de yazdı "Sergen kalsın dedi, Roco gitmek istedi" diye?

Murat Özen'e inanmıyorsan, adamın Fesih bedeli twitini neden gönderiyorsun?

Roco'ya 1 aydır bu kadar mobbing yaparsan, tabii ki gitmek ister. Şimdi kalırsın Welinton'a

Yav abi niye hocayı denklemden çıkarıyorsunuz? Bak sayfalarca mesaj var sayfalarca yönetim eleştirisi var bir tane hocaya eleştiri yok roco'nun gitmesini de welinton'a kalmamızı da fatih+genç çocuk karşılığı welinton alınmasını da hoca istemedi mi? Yönetimin falsosu sürekli şikayet etmesi ve insanları karamsarlığa sürüklemesi maçtan önce çıkıp elimiz kolumuz bağlı falan demesi mesela başkanın, bunlar bu iletişim sorunları büyük ancak yapılan ve yapılacak transferler, gönderilecek oyuncular sergen yalçın'ın bilgisi ve isteği dahilindeyse yönetim mi hatalı sence tamamen? Bu yönetimden memnun değilim kimse değil ama rica ediyorum denkleme hoca da dahil edilsin artık. Dünyada hiçbir yönetim kendi kafasına göre welinton diye 31 yaşındaki anadolu kulübü yedeğinin peşinden 1 ay koşmaz bu insanlar futboldan anlamayabilir ama gerizekalı değiller hoca istedi alındı ve ona kaldık işte söylemek zor olmamalı bunu.

Kaldı ki konu sadece welinton değil roco'yu mirin'i douglas'ı gönderecek olan hatta bana göre boyd nkudu lens gibi oyuncularla da çalışmak istemeyen bir hocamız var haksız mı peki bence asla değil bir tek şu welinton aşkı başına iş açacak ondan korkuyorum.

Çevrimdışı balkan-kartal

ya abi sende alemsin
forumda herkes futbol gurusu degil diyosun sonra teknik taktik konusalim diyosun :D :D
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı tuncaboylu

Yav abi niye hocayı denklemden çıkarıyorsunuz? Bak sayfalarca mesaj var sayfalarca yönetim eleştirisi var bir tane hocaya eleştiri yok roco'nun gitmesini de welinton'a kalmamızı da fatih+genç çocuk karşılığı welinton alınmasını da hoca istemedi mi? Yönetimin falsosu sürekli şikayet etmesi ve insanları karamsarlığa sürüklemesi maçtan önce çıkıp elimiz kolumuz bağlı falan demesi mesela başkanın, bunlar bu iletişim sorunları büyük ancak yapılan ve yapılacak transferler, gönderilecek oyuncular sergen yalçın'ın bilgisi ve isteği dahilindeyse yönetim mi hatalı sence tamamen? Bu yönetimden memnun değilim kimse değil ama rica ediyorum denkleme hoca da dahil edilsin artık. Dünyada hiçbir yönetim kendi kafasına göre welinton diye 31 yaşındaki anadolu kulübü yedeğinin peşinden 1 ay koşmaz bu insanlar futboldan anlamayabilir ama gerizekalı değiller hoca istedi alındı ve ona kaldık işte söylemek zor olmamalı bunu.

Kaldı ki konu sadece welinton değil roco'yu mirin'i douglas'ı gönderecek olan hatta bana göre boyd nkudu lens gibi oyuncularla da çalışmak istemeyen bir hocamız var haksız mı peki bence asla değil bir tek şu welinton aşkı başına iş açacak ondan korkuyorum.
Hocayı denklemden çıkarmıyorum, Sergen'den hiç umutlu olmadığımı söyledim defalarca.

Ama hala yönetime kızıyorum, çünkü oyuncu repertuarı bu kadar kısıtlı ve teknik direktörlük deneyimi çok az olan bir adamı transferde tek söz sahibi gibi lanse ediyorlar.

Şu kulüpte "Elimizde Roco varken ondan daha kötü olan Welinton'a gerek yok" diyecek bir scout ekibi yoksa, ya da "Sergen Hocam, 31 yaşındaki vasat stoper için 2 genç veremeyiz" diyecek bir transfer komitesi yoksa; hocaya kızmak yersiz.

Sosyal medyada klasör gösterip hava atan Adnan Dalgakıran nerede sahi?

Çevrimdışı Erman1903

atletik afrika kökenli caner :D

Benim PTT'de adamım var Abdülkadir Korkut, yeni Tandoğan :D. Çalışır valla birkaç gündür izliyorum.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 00:21:43 Erman1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

Hakikaten bir an 10 kişi kalan rakiplere karşı oynadığımız aciz oyunlar geldi aklıma. Rakip 9 kişi gömülmüş ceza sahasına ve quaresma-caner üzerinden heriflerin 1.90lık stoperlerine antrenman yaptırırdık dakikalarca. İnsanın içini sıkıyor düşündükçe.

Çevrimdışı tangaz

ya abi sende alemsin
forumda herkes futbol gurusu degil diyosun sonra teknik taktik konusalim diyosun :D :D

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Douglas tartışması yapılmış. Kendisinin PAOK maçının bir kaç gün öncesinde fotoğrafı vardı burada. Bu kadar göbek salan adamı değil oynatmak, kulübe sokmam ben. İş ahlakı olmayan kim varsa çıksın gitsin bu takımdan, maaşından ıvır zıvırından bağımsız olarak.
Mentalite olarak çok gerideyiz genel Turkiye takimları olarak. Geçen gün de yazdım. Bayern Munih 9 kisilik ekip kurmuş. 4 ü doktor. Oyuncularin zayif kas gruplarini tespit edip ona yönelik bireysel programlar hazırlıyormuş. Zaten Bayerne giden terminatore dönüşüyor fizik olarak. Biz hala göbekli futbolcu konuşuyoruz.

Çevrimiçi tolga1903

Hocayı denklemden çıkarmıyorum, Sergen'den hiç umutlu olmadığımı söyledim defalarca.

Ama hala yönetime kızıyorum, çünkü oyuncu repertuarı bu kadar kısıtlı ve teknik direktörlük deneyimi çok az olan bir adamı transferde tek söz sahibi gibi lanse ediyorlar.

Şu kulüpte "Elimizde Roco varken ondan daha kötü olan Welinton'a gerek yok" diyecek bir scout ekibi yoksa, ya da "Sergen Hocam, 31 yaşındaki vasat stoper için 2 genç veremeyiz" diyecek bir transfer komitesi yoksa; hocaya kızmak yersiz.

Sosyal medyada klasör gösterip hava atan Adnan Dalgakıran nerede sahi?

Tamam haklısın ben de kulüp yönetiminin bunları söylemesini ve gerekirse veto etmesini isterim ancak taraftar nezninde çok güçlü bir teknik direktör gerçeğini unutmamak lazım. Bu oyuncular için ne kadar direttiğini bilmiyoruz ama bildiğimiz tek şey var istedi ve aldırdı bundan sonra gelecekleri de kendi belirleyecek bizim yönetimin eksisi artısından kat kat fazla şu ana kadar ama hoca da bana transfer konularında hiç ışık vermiyor.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 00:18:03 tolga1903 ]

Çevrimdışı mrred

Golü birak dogrudürüst pozisyona bile giremedik.
Ondan sonra hakem lobi vırt zırt konuşarak gerçeklerin üstünü kapatalım. Şu maç tam oğuzhanlık maçtı fakat hücum

oyuncuları o kadar statikler ki en ince pası atan adam olsa ne yazar. Hoca dışardan hadi hadi diye bağırıyor fakat plan yok
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

ya abi sende alemsin
olduğu kadar işte  :D öbür türlü millet birbirini suçlayıp duruyor. Teknik taktik konuştukça kafamız açılır ya brain storm işte
The great gig in the sky