2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2863257 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

Bu hafta başı kalinic Josef ve sağ bek gelsin artık lige puan kaybıyla başlamayalım

Çevrimdışı tuncaboylu

900 bin € alan adam yedek bırakacak lükse sahibiz rocoyu 1.5 milyon € verip yedek bekletecek lükse sahip değiliz.

Sen douglas oynasın diyen insansın.Ben welinton transferini övmüşüm çok mu ayrıca övmedim daha eleştirmek için erken 1 maçtan oyuncu eleştirilmez erken dedim.Transfer sezonu bittikten sonra transferleri ayrıca değerlendiririz dedim onları atlamışsın bak.

Sen love'u filan eleştiremezsin demirören döneminde alınan ferrariyi orman döneminde halen bu adamın parasını ödüyoruz demirören klübü batırmış derken bir önce ki yönetimin yaptığı hataları görmezden geliyor anç'a yüklüyorsun...

Hala Douglas oynasın diyorum, çünkü yerine Lens, Necip falan oynuyor.

Love için yazdıklarım orada, aç bak. Hatta tangaz ve mylife1903 Love gelsin diye ortalığı birbirine katarken ben istemedim.

Pepe transferini de eleştirdim, aç bak.

Yönetim 11 aydır görevde, 2 transfer dönemi geçirdi. 5 gün sonra lig başlıyor. Hala Orman'ı mı konuşacağız?

Çevrimdışı tangaz

1.5'luk Roco'yu göndermek için 700 bin verdik.

800+700 yine 1.5 etti. Ortada tasarruf da yok.

Üstelik Roco'nun sözleşmesi bitiyordu, Welinton ile 3 sene uzadı

bu arada olaya bu çerçeveden bakınca geçen sene sizin orman avcı ikilisi neler yapmışlar yaw

elde gül gibi roco mirin vida üçlüsü vardı mirin ve roco canavar gibi çocuklardı avcı onları oynatmadı illa tutturdu sol ayaklı sol stoper isterim die ve ruizi aldırdı ruizi almak için mirin gönderildi 1 milyon maaşını biz ödedik 2,5da bons saydık ispanyollara 1,8demaaş bağladık ispanyola gerçektenmüthiş tasarruf  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Bence de, yakında Douglas da kalsın der.

Bilmiyorum ki abi, ondan ümidi kestim ben. Dorukhan, Douglas, Rebocho Müdürüm Avcı'nın False-Back mantığıyla yardığı adamlar onların artık Reşit Akçay falan gibi bir hocaya ihtiyacı var :lol:

@tuncaboylu koyayım da cevapladığım gözüksün benim mesajlar teknik bir aksaklıktan dolayı geride kalıyor :)
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 23:29:04 Erman1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Muthis guvenilir bir kaynak, hemen ikna oldum.

O zaman da çıktı bu haber ortaya maaşının 1 milyon € sunu biz verdik diye.Biz tepki göstermiştik bütçe açmak için denmişti ister inan ister inanma işinize gelmeyen şeye inanmazsınız zaten..

Çevrimdışı tuncaboylu

fotbolda böle bir yasa mı var? satın alınca maaş artar yasası  :kop:

anadoludan aldıgımız adamların maaşı bize gelirken neden artıyor diye gömen sen şimdi şiliden hollandadan gelenlerin maaşlarını 6-7ye katlayınca normal diyorsun tezini desteklemek içinde hollanda gibi ucuz bir ülkeden epl gibi rekor paraların ödendiği bir lige transferi araya sıkıştırıyorsun süper yaa 

o zaman f.orman geçen sene diabiyi kiralarken neden maaşını 4e katladı elemanın? sonra abuşunkini 6ya katlamıştı filan. hani düşmesi gerekiyordu ya senin tezine göre o bakımdan  :bandit:

Diaby'nin maaşını katladıysa, o da skandaldır. Aboubakar da skandaldır, ama ben Aboubakar'ın Porto'da 600'e oynadığına inanmıyorum hala.

Larin Kanada, Mirin Hollanda gibi, Roco Şili gibi ucuz ülkelerden gelmedi mi? Maaşlarını arttırmalarında ne saçmalık var?

Çevrimdışı bjk4ever

O zaman da çıktı bu haber ortaya maaşının 1 milyon € sunu biz verdik diye.Biz tepki göstermiştik bütçe açmak için denmişti ister inan ister inanma işinize gelmeyen şeye inanmazsınız zaten..

Guvenilir bir kaynak ver inanayim. Guvenilir kaynak ya resmi sitedir ya da yonetime yakinligiyla bilinen ortacizgi, Yasaklı Link vs.
Sporx kaynak falan degil.

Çevrimdışı tuncaboylu

İşine gelen şeye inanıyorsun işine gelmeye inanmıyorsun.

Aynen rocoya mobing yaptık önce ki yönetim de yaptı nee rocoymuş be zannedersin ramosu gönderdik.

Bu tepkiyi ben zamanında ormana gösterirken keşke sende gösterseydin o zamanı bırak şimdi bile göstermiyorsun bugün bu halde olmazdık işte.Sen kötü oyuncuları şenol hocaya yüklüyordun oynatamıyor diye negredo duvar oluyordu diyordunuz iyi demi...Hadi hadi..

Şimdi muhasebeci kesildin kuruşun hesabını yapıyorsun paralar o zaman 5'er 5'er uçarken olacak tabi bunlar diyordun...

Roco Ramos oldu, çünkü Welinton'u gördük.

Sen ne zaman tepki göstermiştin Orman'a bu arada? Herkes gömmeye başladığı zaman. Sanki Serhat Akkaya gibi en baştan karşıydın.

Gören de Jean Darc sanacak.

Love için yazdıklarım orada, aç bak. Hatta tangaz ve mylife1903 Love gelsin diye ortalığı birbirine katarken ben istemedim.

Yönetim 11 aydır görevde, 2 transfer dönemi geçirdi. 5 gün sonra lig başlıyor. Hala Orman'ı mı konuşacağız?

Ben douglas yerine adam gibi sağ bek izlemek istiyorum.Kronik sakat adamı oynayabilirse otur sen izle.Gönderemiyoruz...

Merak etme ben senin bütün yazdıklarını biliyorum ormanın yaptığı yanlış  transferleri şenol hocaya nasıl yüklediğini de biliyorum şimdi mevcut yönetime yüklüyorsun değişen bir şey yok.

Her şeyi konuşacağız...

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Diaby'nin maaşını katladıysa, o da skandaldır. Aboubakar da skandaldır, ama ben Aboubakar'ın Porto'da 600'e oynadığına inanmıyorum hala.

Larin Kanada, Mirin Hollanda gibi, Roco Şili gibi ucuz ülkelerden gelmedi mi? Maaşlarını arttırmalarında ne saçmalık var?

Aynen larin 192 bin € oynarken bize gelince 1.8 milyon € alması normal.

Montero 343 bin € vergileri düşünce 200 bin € alırken 750 bin € alması anormal.

2 gün bunun mücadelesini verdim.

Çizgin yok çizgin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben douglas yerine adam gibi sağ bek izlemek istiyorum.Kronik sakat adamı oynayabilirse otur sen izle.Gönderemiyoruz...

Merak etme ben senin bütün yazdıklarını biliyorum ormanın yaptığı yanlış  transferleri şenol hocaya nasıl yüklediğini de biliyorum şimdi mevcut yönetime yüklüyorsun değişen bir şey yok.

Her şeyi konuşacağız...

Roco yerine de adam gibi stoper istiyordun, otur izle şimdi.

Roco Ramos oldu, çünkü Welinton'u gördük.

Sen ne zaman tepki göstermiştin Orman'a bu arada? Herkes gömmeye başladığı zaman. Sanki Serhat Akkaya gibi en baştan karşıydın.

Gören de Jean Darc sanacak.

Yanlışını gördüğüm zaman başladım.

Geçte olsa başladım sen halen savunuyorsun onu ne yapacağız ?

Çevrimdışı tangaz

Adamlar inanilmaz bir sekilde israrci, olacak gibi degil.
Sezer'in bonservisini konusurlar, ama Tolgay'in satilmasini konusmazlar mesela. O cunku yasak, onu Orman yapmamistir.
G.Suzen gibi bizi maddi olarak cok dusuk zarara sokmus bir seyi temcit pilavi gibi tekrarlarlar, ama basarili isleri konusmazlar.

Marcelo 1.5a geldi 8'e satildi.
Ba 6.5'a geldi 13'e satildi.
Ersan 7'ye satildi.
Atinc 7'ye satildi.
Cenk Tosun 22'ye satildi.

Bunlarin yanina Dentinho, G.Suzen, Eneramo devede kulak kalir.

Tolgay'dan, McGregor'dan bile kar elde ettik.
Zararli transferler de oldu tabii, ama teraziyi dogru sekilde yapmak lazim.
Transfermarkt'ta tum transfer bedelleri yaziyor. Tum Fikret Orman donemindeki satislar da var, alis fiyatlari da var.
Hepsini toplayinca asagi yukari 25 milyon euro gibi bir zarar cikiyor ortaya 7 senenin sonunda.
Buna kiralama bedellerini vs eklesen bile ortada abuk subuk bir bakiye yok. Besiktas tarihinde yapamadigi satisi da yapti bu donemde.
Oyuncu alisi-satisi acisindan gayet dengeli durumdaydik. Bizi en zor duruma sokan son seneki transferlerde odenen bonservis bedelleri ve 3 seneden beri
artan maas butcesi.
A.Avci donemindeki transferlerde cuvalladik, o transfer bedeli acisindan buyuk zarara soktu. 3 sene evvel de maas butcesinde arttirima gittik, planlanmis
ve bilerek alinmis bir riskti, o riski dogru yonetemediler.

harbi yaa biz tolgaydan bilepara kazandık. o zaman bir kere daha sorasım geldi

paralar nerede f.orman?

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen larin 192 bin € oynarken bize gelince 1.8 milyon € alması normal.

Montero 343 bin € vergileri düşünce 200 bin € alırken 750 bin € alması anormal.

2 gün bunun mücadelesini verdim.

Çizgin yok çizgin.
Biri kiralık, biri satın alınıyor. Neyi anlamıyorsun, çözemedim.

Bayern'in Larin gibi Kanada'dan getirdiği Alphonso Davies kulübünde senelik 72.500 dolar alıyordu, Bayern'e kaça imzaladı?

Davies'i biz getirsek, aynı muhabbeti onun için de yapacaktınız.

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 23:35:24 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Yanlışını gördüğüm zaman başladım.

Geçte olsa başladım sen halen savunuyorsun onu ne yapacağız ?
Fikret Orman'ın son 2 seneki icraatlerinden neyini savunuyorum, söyle bakalım?

Çevrimdışı bjk4ever

@tuncaboylu su acidan gayet hakli; kiralik kontrati olan oyuncunun kiralik kontrati mevcut kontrati uzerinden yapilir Avrupa'nin genelinde.
Oyuncu zaten maasini kabul etmistir, o kontrat uzerinden gidilir. Genelde kiralik transferle bu sekilde olur Avrupa icinde.

Oyuncu satisinda yeni bir adim vardir, cogunlukla oyuncu daha iyi bir kulube veya daha iyi bir lige gider ve uzun sozlesme imzalar, tek yillik degil.
Veya tam tersi olur; oyuncu iyi bir ligten daha az cekici bir lige gitmek zorunda kalir.
Yeni sozlesmesi icin bir ekstra artis istemesi kadar dogal birsey yok.

Bir oyuncunun Alanya maasiyla GS/FB/BJK maasi bir olmaz, tipki Sociedad/R.Madrid maasi bir olmayacagi gibi.
Yine sen Turkiye ligine bir oyuncu getireceksen belki birkac istisnai lig haric her oyuncuya bir zam yapmak zorundasin, kacarin yok.

Burada onemli olan orandir. Diaby icin 4 kat fazla maas verdiysek bu skandaldir.
Atiyorum, Love icin 5 kat maas verdiysek bu skandaldir.
Montero'ya 3 kat maas vermemizin skandal oldugu gibi.
Aboubakar ve Talisca konusu da skandal olabilir, ama bu oyuncularin performansi ortada, bize cok sey verdiler, bu da onlarin aldigi maasi
helal kiliyor. Kaldi ki Talisca ve Aboubakar yaslari sebebiyle kolay kolay Turkiye'ye (kiralik olsa bile) gelecek adam degillerdi. Onlarin ikna etmek icin
kiralik kontratlarinin ustune cikmak normal olabilir.

Aboubakar'i bonservisiyle almis olsaydik adam 600k'ya falan gelmezdi Turkiye'ye, mumkun degil. Belki 3.3 olmazdi, ama 2.5'tan asagi gelmezdi.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 23:35:32 bjk4ever ]

Biri kiralık, biri satın alınıyor. Neyi anlamıyorsun, çözemedim.

Bayern'in Larin gibi Kanada'dan getirdiği Alphonso Davies de 192 bin Euro alıyordu, Bayern'e kaça imzaladı?

Davies'i biz getirsek, aynı muhabbeti onun için de yapacaktınız.

Bak şimdi de kıvırıyorsun ben aynı ücrete mi oynayacak kiralık/satın alma farketmez montero kiralık dedim fatih örneği verdim fatih bonservisi ile gitti alt yapı ücreti mi alıyor dedim ?

Sen ne dedin ?

Çizgin yok çizgin...

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 23:35:51 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

ben love alınırken 25 milyon para kaldırdık 10ar milyondan gidip 2 brezilyalı alalım shaktar stayl yapalım dedim karıştırıyorsun

Çevrimdışı tuncaboylu

Bak şimdi de kıvırıyorsun ben aynı ücrete mi oynayacak kiralık/satın alma farketmez montero kiralık dedim fatih örneği verdim fatih de bonservisi ile gittim alt yapı ücreti mi alıyor dedim ?

Sen ne dedin ?

Çizgin yok çizgin...

Kiralık gelen oyuncu aynı ücrete oynar, satın alınınca maaşı artabilir.

Bu cümleyi printer'da bastırıp odanın duvarına yapıştır.

O zaman tekrar konuşalım.

Fikret Orman'ın son 2 seneki icraatlerinden neyini savunuyorum, söyle bakalım?

Kendin özeleştiri yap şu son 1 hafta ki konuşmalarına bakman bile yeterli olacaktır...

Çevrimdışı gokhantr

Körler sağırlar birbirini ağırlar.

Çevrimdışı levitate

nazım sangare çok kötü gözükmüyor :D

gerçi rakip 10 kişi çok ciddi bir değerlendirme olmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

nazım sangare çok kötü gözükmüyor :D

gerçi rakip 10 kişi çok ciddi bir değerlendirme olmaz
bunu yazdıktan 30 sn sonra arkaya bir adam kaçırdı uuuuf

top hızlı gitti yoksa net goldü
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

ben love alınırken 25 milyon para kaldırdık 10ar milyondan gidip 2 brezilyalı alalım shaktar stayl yapalım dedim karıştırıyorsun
Karıştırmıyorum, çok da net eminim. Ben "Yapmayın, Love'a 3 milyon bonservis verilir mi. Ezilir savunmaların arasında" derken, senle mylife "Aşk adamı bu aşk, Rusya'da ateş ediyordu" yazıyordunuz.

Küme düşmesi kesinleşen Karabük'e hasbelkader 2 gol atınca, forumu yangın yerine çevirmiştiniz