2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2860259 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamlar bedava verir mi ligin en iyi bek oyuncusunu
Yedek kalecilerini bile alamadık.

Çevrimdışı tangaz

Valla geçen seneki kadro daha iyi.

Ha maliyeti falan çok daha fazlaydı, ama geçen seneye göre gelenler gidenlerden kötü ve pek çoğunun yeri dolmadı.

geçen yıla nasıl geçtin aradaki 7sene ne olacak? ben ilk görev seneleri ilk transfer dönemlerini kıyasladım sen son seneye ustalık dönemine atlamışsın.

geçen sene bonservise 16 milyon gömebilecek bütçe wardı ayrıca şimdi bonservis verdiğimiz tek delikli kuruş yok bir mensah kirası var 500k

hem daha kadro oluşmadı sağbek 6 numara ve 9 numara iyi elemanlar gelirse geçen senenin üzerine çıkarız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Douglas'i niye israrla gondermeye calisiyoruz hic anlamiyorum.
Potansiyeli var, kumasi iyi, maasi da illa kurtulalim denecek seviyede degil.
Daha 1 sagbek alamiyorken elimizdekini de gondermeye bakiyoruz.
Neden olacak, daha kötüsünü getirmek için.

Ben "Douglas Barcelona görmüş" derken dalga geçenler, Montero'yu Atletico Madrid topçusu olarak yutturmaya çalışıyor.

Çevrimdışı bjk4ever

sağ stoper sol stoper olarak bakmayın diye attım onu algılayamıyor musunuz cidden ? Giden olmadan gelen olmuyor diyorum işte hepsi bu.

Douglasın önüne yabancı stoper alamıyoruz gerek bütçe gerek maaş gerek yabancı kontejyanı.

stoperden adam gönderip yabancı sağ bek alıp douglası ne yapalım gitmezse maaşını siz mi ödüceniz ? Bütçe yok giden olması gerekiyor 300 bin € harcama limiti var.

Taşa anlatsam taş anlardı bu kadar kafanız almıyor olamaz herhalde.

Aynı şeyi 1000 kere yzmaktan sıkıldım bundan sonra yazmıyorum bu konu hakkın da daha fazla...

Asil senin kafan almiyor. Senin elindeki yabanci oyuncu sayisi belli, gidenler belli, eksik bolgeler belli.
Transfer edebilecegin veya takimda tutabilecegin yerli oyunculara bakabilirdin. Kimin sozlesmesi bitiyor vs hepsi belli.
Yonetim transferde onceligi dogru sekilde ayarlasaydi Dorukhan, Oguzhan ve Ljajic'in oldugu bolgeye Mensah'i almazdi, 4 stoperli takima da Welinton ve Montero'yu da almazdi, kontenjan sikintisi vs olmazdi. (...)
N'Sakala (geldi sayiyorum, bolgede eksiklik vardi)
Roco
Mirin
Vida
Douglas
Atiba
Ljajic
N'Koudou
Lens
Hasic
Boyd
Larin

Kac ediyor? 12. Kac kontenjan icin yer var? Sagbek, forvet icin yeterli mi, degil mi?
Bu kadar basit. Yapardin sagbek ve forvet transferini, PAOK macinda sagbekte Lens'i, forvette Larin'i izlemek zorunda olmazdik.
Stoperde Mirin-Vida-Roco-Fatih'ten biri pek ala oynardi, orta alanda da Atiba-Dorukhan-Oguzhan oynardi, Necip backup olurdu.
PAOK macina kadar da gondermek istedigin oyunculardan birini veya ikisini gonderdigin takdirde 6 numara ve kanat da gelirdi, hem PAOK maci icin hem sezon
icin kadro buyuk olcude tamam olurdu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Asil senin kafan almiyor. Senin elindeki yabanci oyuncu sayisi belli, gidenler belli, eksik bolgeler belli.
Transfer edebilecegin veya takimda tutabilecegin yerli oyunculara bakabilirdin. Kimin sozlesmesi bitiyor vs hepsi belli.
Yonetim transferde onceligi dogru sekilde ayarlasaydi Dorukhan, Oguzhan ve Ljajic'in oldugu bolgeye Mensah'i almazdi, 4 stoperli takima da Welinton ve Montero'yu da almazdi, kontenjan sikintisi vs olmazdi. (...)
N'Sakala (geldi sayiyorum, bolgede eksiklik vardi)
Roco
Mirin
Vida
Douglas
Atiba
Ljajic
N'Koudou
Lens
Hasic
Boyd
Larin

Kac ediyor? 12. Kac kontenjan icin yer var? Sagbek, forvet icin yeterli mi, degil mi?
Bu kadar basit. Yapardin sagbek ve forvet transferini, PAOK macinda sagbekte Lens'i, forvette Larin'i izlemek zorunda olmazdik.
Stoperde Mirin-Vida-Roco-Fatih'ten biri pek ala oynardi, orta alanda da Atiba-Dorukhan-Oguzhan oynardi, Necip backup olurdu.
PAOK macina kadar da gondermek istedigin oyunculardan birini veya ikisini gonderdigin takdirde 6 numara ve kanat da gelirdi, hem PAOK maci icin hem sezon
icin kadro buyuk olcude tamam olurdu.

üff yavrum be 30 milyon € bütçeye düşürdün mü bu kadroyu 2 tane de oyuncu almışsın bu kadroya.

(...)

Çevrimdışı bjk4ever

Bir de onun için Giresunspor'a ceza öderiz şimdi.

Elinde tek sağ bek varken ve onu da gözden çıkarma niyetindeyken, yedeği olabilecek sağ beki kirala.

O yüzden, PAOK maçında sağ bekte Lens'le oyna.

Sonra da yerine adam bulamayıp geri çağır.

Artık üzücü olmaya başladı bu saçmalıklar.

Vallahi oyunculari da telef ediyoruz bu sekilde. Roco'nun olaylarin olus sekline bakarsak ayrilma istegini cok iyi anliyorum.
Kerem de bu saaatten sonra geri cagirilirsa 0 moral ve motivasyonla gelecek. Sene basinda kampa dahil edip hazirlik maclari yapip
oynatsak cok farkli olurdu cocugun halet-i-ruhiye'si. Hasic'in de kirgin oldugunu dusunuyorum. Lens, N'Koudou, Ljajic, Douglas gibi oyuncularla
da iyi bir iliski kurulamadigi, oyuncularin moral olarak dip noktaya indigi ortada.

Çevrimdışı Sinan23

O arkadaşımız yurt dışında vergilerin futbolcuların ödediğinden bile bir haber  :ebebe:

Hollanda da vergiler o.kadar ağır ki millet araba alamıyor yıllık vergisinden dolayı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya bunu elli kere anlattık bunu milyon kere anlattık.

Bak Ruiz gitti yerine welinton geldi.
Roco gitti montero geldi.
Caner gitti n'sakala geldi.
Elneny gitti mensah geldi.

Milyar kere anlattık.Daha kaç kere anlatmamız gerekecek.

Gönül gitti, sağ bek neden gelmedi?

Burak gitti, santrafor nerede?

Roco'yu göndermek için maaşını yarısını verdin, yazık günah.

Welinton'u almak için katlanılanlara bak.

2 genç oyuncu, 900x3 sene maaş + Roco'ya 700 bin Euro fesih ücreti. Bu kadar saçmalık olmaz

Çevrimdışı bjk4ever

üff yavrum be 30 milyon € bütçeye düşürdün mü bu kadroyu 2 tane de oyuncu almışsın bu kadroya.

(...)

Planlama oluyormuymus, olmuyormuymus? Ayrica benim yukaridaki kurdugum kadroyla mevcut kadro arasinda 15 milyon euro fark mi var?
Welinton 500k
Montero 700k
Mensah 1.2
Etti 2.4 toplamda

Benim kadromda olanlar:

Fatih 200k
Roco 800k (1.5-0.7 fesih bedeli)
Sagbek 750k
Forvet 2.500k

Etti 4.2 milyon euro. Butun tantana demek ki 1.8 milyon euro icinmis, vay be.
Bu arada benim kadromda sagbek ve forvet acigi kapandi. Daha mevcut kadroda onlar da yok, onlar da eklenecek. Arada hicbir fark kalmayacak
Ayrica kimse burada Roco, Mirin, Boyd, Lens, Vida, Ljajic illa kalsin vs demiyor.
Makul sartlarda gonderebiliyorsan gonder, yerine ayni performansi verecek daha ucuzunu bulabiliyorsan getir.
Onu PAOK macindan sonra da yaparsin, hersey sirasiyla.

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 22:32:33 bjk4ever ]

Çevrimdışı tangaz

Vallahi oyunculari da telef ediyoruz bu sekilde. Roco'nun olaylarin olus sekline bakarsak ayrilma istegini cok iyi anliyorum.
Kerem de bu saaatten sonra geri cagirilirsa 0 moral ve motivasyonla gelecek. Sene basinda kampa dahil edip hazirlik maclari yapip
oynatsak cok farkli olurdu cocugun halet-i-ruhiye'si. Hasic'in de kirgin oldugunu dusunuyorum. Lens, N'Koudou, Ljajic, Douglas gibi oyuncularla
da iyi bir iliski kurulamadigi, oyuncularin moral olarak dip noktaya indigi ortada.

kamyonla para veriyoruz bu arkadaşlara bir de pohpohlayacakmıyız?  kendileri sıksık sakatlanmaları ile tanınıyor hatta lens pandemi dönemine dair yapılan %15 eksik ödemeye bile şahin kesilmiş birde sırtlarını mı sıvazlayacağız eşşek yükü ile para veriyoruz çıkıp hakkını versinler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

2 genç oyuncu, 900x3 sene maaş + Roco'ya 700 bin Euro fesih ücreti. Bu kadar saçmalık olmaz

gönül gitti sağ bek douglas geri döndü.

Burak gitti larin geri döndü.Yabancı bir santrafor isteniyor yerli olarak umut ve güven var.Yabancı kontejyanı ve maaş bütçesi.

Rocoyu göndermek için  alacağı varmış önceden onu verdik.Ekstra para verilmedi.

Welintonu almak için katlanılan bir şey yok.

2 genç oyuncu kiralık gitti.Roconun alacakları verildi ekstra para yok.Saçmalık yok.

Var mı başka ?

Ormanın aldığı vasat oyunculara da bir gün deyineceksin inanıyorum o inancım var halen...

Çevrimdışı tangaz

geçen sene de mirinin larinin maaşları biz ödedik kiralamak için zamanında yapılan yüksek kontratların sonuçlarını yaşıyoruz.

:kop: :kop:

Biz mi indirdik morallerini anç indirmiştir yada sergen yalçın :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Burak gitti larin geri döndü.Yabancı bir santrafor isteniyor yerli olarak umut ve güven var.Yabancı kontejyanı ve maaş bütçesi.

2 genç oyuncu kiralık gitti.Roconun alacakları verildi ekstra para yok.Saçmalık yok.

Var mı başka ?

Ormanın aldığı vasat oyunculara da bir gün deyineceksin inanıyorum o inancım var halen...

Douglas nereden döndü, pardon? Adam zaten kadrodaydı bütün sene.

Üstüne gözden çıkarmışsın.

Roco bu sene alacağı 1.5 milyon Euro maaşın tamamını bırakıp gitti yani, sen de bunu yedin?

Welinton'un 3 sene boyunca alacağı 900 bin Euro neden rahatsız etmiyor seni? 3. stopere 900 bin Euro vermemiz çok değil mi? Orman döneminde 1.4 veriyoruz diye battık, şimdi 900 mü vereceğiz?

Çevrimdışı bjk4ever

Var mı başka ?

Douglas gecen sene de vardi, su an takimda Douglas sakatlansa sagbek yok.
PAOK macinda sagbekte kim vardi? Ben goremedim, sen gordun mu?
Demek ki neymis? Gonul gitti Douglas geldi sacmalikmis.
Burak'in yeri Larin'le falan dolmadi. Larin as santrfor olacak oyuncu degil, Buragin yerini dolduracak oyuncu da degil.
Zaten olmadigi icin hala forvet ariyoruz. Sen de biliyorsun bunu, ama yanlislari ortmek icin ugrasiyorsun, yapma.

https://ortacizgi.com/iste-enzo-roco-ile-yapilan-sozlesme-fesih-sartlari

Bak bakalim burada ne diyor? FESIH BEDELI. Fesih bedeli nedir bilir misin?
Fatih Aksoy ayrica bonservisyle birlikte gitti. Ahmet'in transfer sekli zaten ayri bir komedi.
O kadar zorluyorsunuz ki bazi yanlislari dogruya cevirmek icin; hic yapmayin, gerek yok.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 22:39:24 bjk4ever ]

Çevrimdışı tangaz

Var mı başka ?

g.süzene bons ödedik sezercik için hemde fenere bons ödedi f.orman kimse çıt çıkarmadı dentinho için kira parası ödedi adamlar al götürün maaşın yarısı bizden bile diyebilirdi rocoya bileimza parası hediye etti yıllık 450 k brüt kazanan adam tüm kariyerinde belki kazanacağı parayı burda 2 senede kaldırdı

Douglas nereden döndü, pardon? Adam zaten kadrodaydı bütün sene.

Üstüne gözden çıkarmışsın.

Roco bu sene alacağı 1.5 milyon Euro maaşın tamamını bırakıp gitti yani, sen de bunu yedin?

Welinton'un 3 sene boyunca alacağı 900 bin Euro neden rahatsız etmiyor seni? 3. stopere 900 bin Euro vermemiz çok değil mi? Orman döneminde 1.4 veriyoruz diye battık, şimdi 900 mü vereceğiz?

Sakatlıktan döndü dönmüş hali buysa tabi.

Gözden değil dünyadan bile çıkartırım böyle oyuncuyu.

Klübün resmi açıklamasına itimadın yoksa yapacak bir şey yok.

Montero & welinton 1.650 milyon €.Roco tek 1.5 milyon € bu yüzden batmıyor.

Var mı başka ?

Ormanın yaptığı transflere değinmemişsin aldığı oyunculara bir tane laf etmiyorsun inanıyorum bekliyorum edeceksin...

Çevrimdışı tuncaboylu

geçen sene de mirinin larinin maaşları biz ödedik kiralamak için zamanında yapılan yüksek kontratların sonuçlarını yaşıyoruz.
Yüksek kontratların sonuçları ile açıklanamaz bunlar.

Roco'yu göndermek için 700 bin Euro veriyoruz.

Welinton'la 900x3 sene sözleşme imzalıyoruz.

Montero'yu oynatmak için 750 bin Euro maaş veriyoruz ve büyük ihtimalle 500 bin Euro kira parası ödeyeceğiz.

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1302684626536800259

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1302689432563318785

Menajer niyeti bozmuş Abaoubakar kaç yerele anlaştı acaba :evillol:   

Gökhan Malatya'dan 500Bin € alıyor mudur ? 
Westham'a gitmek için olay çıkaran, 2 sezon yatan oyuncuya neredeyse 1m € vermişler.   
Görüyorum ki Adik Gevrek bonservis isteyerek bize iyilik yapmış. 

x Oyuncu Beşiktaş'a gelirken Türk ve Anadolu kaplanı olsa bile bir anda %100 zam alıyor..   Bu oyuncu sakatmış, bonservis getirme ihtimali yokmuş kimsenin umurunda değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

g.süzene bons ödedik sezercik için hemde fenere bons ödedi f.orman kimse çıt çıkarmadı dentinho için kira parası ödedi adamlar al götürün maaşın yarısı bizden bile diyebilirdi rocoya bileimza parası hediye etti yıllık 450 k brüt kazanan adam tüm kariyerinde belki kazanacağı parayı burda 2 senede kaldırdı

Kimse çıt çıkarmadı mı? 7 sene boyunca konuşuldu, daha ne çıt çıkarılacaktı?

Süzen ve Dentinho, devre arası şampiyonluk yarışına girince gaza gelip alındılar, sene başındaki planlamasında yoktular.

Çevrimdışı tangaz

Douglas gecen sene de vardi, su an takimda Douglas sakatlansa sagbek yok.
PAOK macinda sagbekte kim vardi? Ben goremedim, sen gordun mu?
Demek ki neymis? Gonul gitti Douglas geldi sacmalikmis.
Burak'in yeri Larin'le falan dolmadi. Larin as santrfor olacak oyuncu degil, Buragin yerini dolduracak oyuncu da degil.
Zaten olmadigi icin hala forvet ariyoruz. Sen de biliyorsun bunu, ama yanlislari ortmek icin ugrasiyorsun, yapma.

https://ortacizgi.com/iste-enzo-roco-ile-yapilan-sozlesme-fesih-sartlari

Bak bakalim burada ne diyor? FESIH BEDELI. Fesih bedeli nedir bilir misin?
Fatih Aksoy ayrica bonservisyle birlikte gitti. Ahmet'in transfer sekli zaten ayri bir komedi.
O kadar zorluyorsunuz ki bazi yanlislari dogruya cevirmek icin; hic yapmayin, gerek yok.

kim zorluyor acaba senden hala mirinin maaşının tamamını toulouenin ödediğine dair kaynak bekliyorum.

Çevrimdışı bjk4ever

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1302678496821608452

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1302679235451072513

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1302680078468501508

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1302681033612177410

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1302682720234082306

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1302684626536800259

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1302689432563318785

Insallah bu arkadas salliyordur, yoksa bittigimizin resmi.
Vida giderse stoper kalitesi yerin dibine girer maalesef.
Sagbeke vasat gelecek, belli. Gokhan'a 500k verenler ondan vasat yabancilara 700k veriyor.
Tore icin 650k deniyor, Malatya'dan kac aliyor cok merak ettim. ANC kurt bir baskan olduguna gore kesin maas arttirimi yoktur ama.
Forvete de vasat gelecek, o da iyice belli oldu.

Çevrimdışı tangaz

Yüksek kontratların sonuçları ile açıklanamaz bunlar.

Roco'yu göndermek için 700 bin Euro veriyoruz.

Welinton'la 900x3 sene sözleşme imzalıyoruz.

Montero'yu oynatmak için 750 bin Euro maaş veriyoruz ve büyük ihtimalle 500 bin Euro kira parası ödeyeceğiz.

ee ne güzel işte tasarrufa gitmişiz f.orman zamanı yedek stoperlere 1,5-2 milyon maaş bağlıyorduk şimdi 750-850ye işi bitirmişiz güzel tasarruf.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sakatlıktan döndü dönmüş hali buysa tabi.

Gözden değil dünyadan bile çıkartırım böyle oyuncuyu.

Klübün resmi açıklamasına itimadın yoksa yapacak bir şey yok.

Montero & welinton 1.650 milyon €.Roco tek 1.5 milyon € bu yüzden batmıyor.

Var mı başka ?

Ormanın yaptığı transflere değinmemişsin aldığı oyunculara bir tane laf etmiyorsun inanıyorum bekliyorum edeceksin...

Resmi açıklama nerede Roco'ya para ödenmediğine dair?

Douglas gözden çıkarıldıysa, sağ bek nerede?