sağ stoper sol stoper olarak bakmayın diye attım onu algılayamıyor musunuz cidden ? Giden olmadan gelen olmuyor diyorum işte hepsi bu.
Douglasın önüne yabancı stoper alamıyoruz gerek bütçe gerek maaş gerek yabancı kontejyanı.
stoperden adam gönderip yabancı sağ bek alıp douglası ne yapalım gitmezse maaşını siz mi ödüceniz ? Bütçe yok giden olması gerekiyor 300 bin € harcama limiti var.
Taşa anlatsam taş anlardı bu kadar kafanız almıyor olamaz herhalde.
Aynı şeyi 1000 kere yzmaktan sıkıldım bundan sonra yazmıyorum bu konu hakkın da daha fazla...
Asil senin kafan almiyor. Senin elindeki yabanci oyuncu sayisi belli, gidenler belli, eksik bolgeler belli.
Transfer edebilecegin veya takimda tutabilecegin yerli oyunculara bakabilirdin. Kimin sozlesmesi bitiyor vs hepsi belli.
Yonetim transferde onceligi dogru sekilde ayarlasaydi Dorukhan, Oguzhan ve Ljajic'in oldugu bolgeye Mensah'i almazdi, 4 stoperli takima da Welinton ve Montero'yu da almazdi, kontenjan sikintisi vs olmazdi. (
...)
N'Sakala (geldi sayiyorum, bolgede eksiklik vardi)
Roco
Mirin
Vida
Douglas
Atiba
Ljajic
N'Koudou
Lens
Hasic
Boyd
Larin
Kac ediyor? 12. Kac kontenjan icin yer var? Sagbek, forvet icin yeterli mi, degil mi?
Bu kadar basit. Yapardin sagbek ve forvet transferini, PAOK macinda sagbekte Lens'i, forvette Larin'i izlemek zorunda olmazdik.
Stoperde Mirin-Vida-Roco-Fatih'ten biri pek ala oynardi, orta alanda da Atiba-Dorukhan-Oguzhan oynardi, Necip backup olurdu.
PAOK macina kadar da gondermek istedigin oyunculardan birini veya ikisini gonderdigin takdirde 6 numara ve kanat da gelirdi, hem PAOK maci icin hem sezon
icin kadro buyuk olcude tamam olurdu.