2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2860363 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Evet 52% cogunlukla, vergiyi de isveren oduyor devlete.
Ayrica kimin 'fiziken' odediginin de hicbir onemi yok.
Sen maas gorusmeni ister net ister brut uzerinden yaparsin, o senin ve kulubun bilecegi is.
Kimin fiziken odediginin bir onemi yok. Kulup totale bakar, oyuncu net rakama bakar.

Tamam farketmez sonuç olarak vergi oldukça yüksek klüpte ödese de oyuncuda ödese oyuncu 250 bin € gibi bir rakama oynamış oluyor :)

futbolcuda ödese kulüpde ödese sonuçta o 400binin içinden düşüyor oyuncu ha kendi yatırmış ha kulüp fark eden bişey yok eline 200-250k kalıyor işte bizde aldığının 5de1i hatta dediğin gibi %52 ise 6da1i

Aynen abi  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Oyuncu alırken planlama yapmıyoruz, yapamıyoruz.  Ucuz olsun 1.80 olsun diye düşünüyorlar  :D

Daha önce adı geçen Maya Yoshida gelseydi belki bu uzun boylu stoper ihtiyacımızı kapatırdı.

yoshida ismi bile plansızlığın bir delili aslında adamın italyada iyi sezon geçirdiği ve sampdoria ile uzatacağı basbas bağırıyordu o adamı ordan ancak 2-3katı maaş vererek çıkarabilirsin ee böylede bir bütçe zaten yok dolayısı ile hayalini kurmak bile plansızlık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı bjk4ever

tr.de oyuncu maaşları NET neden 875e düşürüyorsun? sakın fransa filan deme fransızlar 250 sini ödedi biz kalanını kemiksiz verdik mirine hala da hollanda da kazandıgının 5 katını kemiksiz vermeye dewam ediyoruz.

O siteden yazan nedense Hollanda olunca brut, ama Turkiye olunca net. Peki haha. Nasil isine gelirse.
Isterse PSV'ye gore 15 kati olsun. Toulouse'a maasinin tamami karsiliginda kiralandi gecen sene (o sizin etmiyor dediginiz maas), bu sene 250 bin euro karsiliginda kiralanacagi soyleniyor.
Kimin ne kadar becerikli oldugu belli.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 22:04:57 bjk4ever ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Ruiz yerine alınmadı welinton sağ stoper oynuyabiliyor sol stoper değil.Vida+roco+mirin gönderileceği düşünüldüğü için alındı halen aynı görüşteler.Ruiz yerine montero alındı.

Vida + Mirin de giderse 1 stoper daha gelir welinton yedek olarak bekler işte.

x          -          Montero
Welinton    -         Alpay

gibi.
Lig başladı, Douglas gönderilmedi diye sağ bek alınmıyor.

Transfer dönemi başında eldeki 3 stoperin gönderileceği hesaplanıp Welinton alınıyor.

Çevrimdışı Erman1903

Şu adamlar için birbirimizi yemeyelim isterseniz ne F.Orman ne ANÇ birbirinden çok iyi-kötü değiller.

Şu anda da bir ton kaynak gömülüyor stoper hattına daha 2. 3. Bölgeye gelmeye fırsat olmadı.

Biri kavanozu boşalttı, diğeri çeperini sıyırıyor. Ne fark eder Montero vergiler çıkınca 200Bin mi ne alıyordu, şimdi kaç alıyor bilmiyorum.

Getirin Mukairu'yu N'Sakala şov yapacak, Welinton ayağı iyi stoper. Mensah 1,5M kiralık yeni yıldız. Ver Hasiç'in %50sini 1M'e öbür yönetime aynı muhabbet için caz yap. Montero'ya %50'si için 4,5 opsiyon koydur. Ahmet Gülay'ın %40'ını ver, 4 senelik kirala hey yavrum hey futbol tarihinde bir ilk. Hem de Welinton gibi muhteşem bir stoper için. Vizyonun Alanya ıskartaları olsun, adamları yok yere kendine rakip et. Sezon başlamadan stratejik yenilgi al.

Şu işler bir de Tekerlekli sandalye takımımız malzeme edilerek yapıldı bırakın adamcılığı da Beşiktaş'tan taraf olun. ANÇ 6,5 sene F.Orman'ın asbaşkanlığını yaptı adama toz kondurmuyordu. Biraz gözünü açsa neler olduğunu Süreyya abiden bile öğrenirdi. Seçime azıcık vakit kala plansız programsız çıktı ortaya daha önce divanda yaptığı konuşmayla ceketi asıp oyları topladı. İlk günden aday olan adamların hakkını yedi.

Ajax modeli şimdiden viral oldu, 2-3 sene sonra ANÇ'dan taraf olanların %90'ı keşke seçmeseydik diyecek aynı F. Orman'da olduğu gibi. Hayatınıza bakın fazla kafa yormayın, çünkü başa gelenler bu kadar sıkıntı dert yapmıyor belli ki. Ben bundan sonra öyle yapacağım.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 22:10:05 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

O siteden yazan nedense Hollanda olunca brut, ama Turkiye olunca net. Peki haha. Nasil isine gelirse.

benim işime gelmiyor keşke bizde de oyuncular %40-50 cebinden vergi ödese ama bizdeki maaşlar NET.

%15 stopaj var ve onu da kulüpler ayrıca ödüyor malesef öyle, haa sen hollandadan bunu bilmiyor olabilirsin normal karşılarım  :bandit:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Transfer dönemi başında eldeki 3 stoperin gönderileceği hesaplanıp Welinton alınıyor.

Ya bunu elli kere anlattık bunu milyon kere anlattık.

Bak Ruiz gitti yerine welinton geldi.
Roco gitti montero geldi.
Caner gitti n'sakala geldi.
Elneny gitti mensah geldi.

Milyar kere anlattık.Daha kaç kere anlatmamız gerekecek.

Çevrimdışı bjk4ever

Welinton birkac hafta evvel super transferdi, simdi yedege yaziliyor haha.
Lig basladiktan sonra da Montero yedege yazilmaya baslar, ama bu sefer yuksek ihtimalle ilk 11'e kaydiracak
stoper bulamayiz. Bu beceriksiz plansiz yonetim bu saatten sonra ilk 11'e koyabilecegimiz, eldekilerden iyi oyuncu alamaz maalesef.
Insallah Mirin-Vida'dan en azindan biri kalir da ANC yonetiminin aldigi vasat yetersiz₁ oyuncularini seyretmek zorunda kalmayiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

welinton'un ayağı iyiymiş sözde o yüzden gelmiş ama ben bir numarasını göremedim
Herif 10 metre yanındaki kaleciye pas atamıyor, ne ayakmış anlamadım.

Çevrimdışı tangaz

Isterse PSV'ye gore 15 kati olsun. Toulouse'a maasinin tamami karsiliginda kiralandi gecen sene (o sizin etmiyor dediginiz maas), bu sene 250 bin euro karsiliginda kiralanacagi soyleniyor.
Kimin ne kadar becerikli oldugu belli.

nerede yazıyor şu koyulaştırdığım yer?

Çevrimiçi Samet Demir

Kaç seneden beri doymadılar stoper transferine.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Welinton birkac hafta evvel super transferdi, simdi yedege yaziliyor haha.
Lig basladiktan sonra da Montero yedege yazilmaya baslar, ama bu sefer yuksek ihtimalle ilk 11'e kaydiracak
stoper bulamayiz. Bu beceriksiz plansiz yonetim bu saatten sonra ilk 11'e koyabilecegimiz, eldekilerden iyi oyuncu alamaz maalesef.
Insallah Mirin-Vida'dan en azindan biri kalir da ANC yonetiminin aldigi vasat yetersiz₁ oyuncularini seyretmek zorunda kalmayiz.

hollanda da esrar serbest demi ?

Çevrimdışı bjk4ever

Ya bunu elli kere anlattık bunu milyon kere anlattık.

Bak Ruiz gitti yerine welinton geldi.
Roco gitti montero geldi.
Caner gitti n'sakala geldi.
Elneny gitti mensah geldi.

Milyar kere anlattık.Daha kaç kere anlatmamız gerekecek.

Birkac mesaj evvel yukarida yazan, direkt alinti:

"Ruiz yerine alınmadı welinton sağ stoper oynuyabiliyor sol stoper değil".
Simdi Ruiz gitti yerine Welinton geldi....
Madem kontenjanin dolu ve yerli sagbek bulamadin, o zaman once Roco, Mirin veya Vida'yi gonderecektin ve sagbek bos kalmayacakti.
Veya elinde Fatih Aksoy'u tutacaktin.
Su sacma sapan stoper planlamasini, sacmaligini bile savunuyorsunuz ya. Pes vallahi.

Çevrimdışı bjk4ever

Kaç seneden beri doymadılar stoper transferine.

Oyle deme ama. Montero Atletico Madrid'in wonderkid'i, yeni Godin gozuyle bakiyorlar.
Welinton da ligin en iyi ayagi, muhtesem stoper.
Ahmet basgan oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

Çevrimdışı bjk4ever

hollanda da esrar serbest demi ?

Turkiye'de tiner ve bali populermis demi?

Çevrimdışı tuncaboylu

ormanın kurdugu kadro iyi bile deniyor okudukça kafayı yememek elde değil.

kanatlar enkudu boyd diabi lens herkesin gömdüğü canerin yedeği rebocho gg.ninki daglıs burğın yedeği u.nayır filan ve kadro iyiydi  :ebebe:
Valla geçen seneki kadro daha iyi.

Ha maliyeti falan çok daha fazlaydı, ama geçen seneye göre gelenler gidenlerden kötü ve pek çoğunun yeri dolmadı.

Birkac mesaj evvel yukarida yazan, direkt alinti:

"Ruiz yerine alınmadı welinton sağ stoper oynuyabiliyor sol stoper değil".
Simdi Ruiz gitti yerine Welinton geldi....
Madem kontenjanin dolu ve yerli sagbek bulamadin, o zaman once Roco, Mirin veya Vida'yi gonderecektin ve sagbek bos kalmayacakti.
Veya elinde Fatih Aksoy'u tutacaktin.
Su sacma sapan stoper planlamasini, sacmaligini bile savunuyorsunuz ya. Pes vallahi.

sağ stoper sol stoper olarak bakmayın diye attım onu algılayamıyor musunuz cidden ? Giden olmadan gelen olmuyor diyorum işte hepsi bu.

Douglasın önüne yabancı stoper alamıyoruz gerek bütçe gerek maaş gerek yabancı kontejyanı.

stoperden adam gönderip yabancı sağ bek alıp douglası ne yapalım gitmezse maaşını siz mi ödüceniz ? Bütçe yok giden olması gerekiyor 300 bin € harcama limiti var.

Taşa anlatsam taş anlardı bu kadar kafanız almıyor olamaz herhalde.

Aynı şeyi 1000 kere yzmaktan sıkıldım bundan sonra yazmıyorum bu konu hakkın da daha fazla...

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 22:14:56 cursedofdragon ]

Turkiye'de tiner ve bali populermis demi?
Bizim olmazsa olmazımız tiner..

Çevrimdışı MUSTAFA_

:dontknow:

Vida - Montero tandemi nasıl olur acaba  :alala:
Büyük sıkıntı olabilir. Net bir tandem ile başlayamamak canımızı çok sıkacak bu sene  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Valla geçen seneki kadro daha iyi.

Ha maliyeti falan çok daha fazlaydı, ama geçen seneye göre gelenler gidenlerden kötü ve pek çoğunun yeri dolmadı.

Gecen seneki kadro tabii ki daha iyiydi.
Arsenal'da kadroda dusunulen bir adam kiralamistik, en azindan o vardi.
Su an Ligue 1'in kalburustu takimlarindan birinin as santrforu olan adam vardi.
2 tane yerli, ligin kalitesine gore iyi bek vardi.
Ispanya'da (Liga Santander bak ha, 2. lig falan degil) piyasasi olan, yillarca catir catir oynamis bir stoper vardi.

Çevrimiçi Samet Demir

Oyle deme ama. Montero Atletico Madrid'in wonderkid'i, yeni Godin gozuyle bakiyorlar.
Welinton da ligin en iyi ayagi, muhtesem stoper.
Ahmet basgan oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
Ben anlamıyorum kaç seneden beri bizim transfer stratejimizi. Benim bildiğim takımın gerisi oturunca kolay kolay ellemeyeceksin. Defans oyuncuları sürekli birlikte oynayarak düzenin sağlanması gereken bölge. Bizde her sene ilk takımın gerisini bozuluyor..

Vardır bir bildikleri.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

bugün giresun medyasında kerem kalafat'ı geri çağırmayı planladığımız haberleri çıkmış. memleket takımı olduğundan giresunspor'u takip ederim. yalan olsa niye böyle bir şey uydursunlar bilemedim.

esasen bana da kerem'i erkenden paldır küldür kiralamaları anlamsız gelmişti, diğer gençler gibi hazırlık döneminde zaten alternatifin bile şaibeli olduğu mevkide değerlendirilebilirdi. ben oynadığı maçlarda kötü bulmamıştım dengeli bir bek olma potansiyeli var kerem'in.
Bir de onun için Giresunspor'a ceza öderiz şimdi.

Elinde tek sağ bek varken ve onu da gözden çıkarma niyetindeyken, yedeği olabilecek sağ beki kirala.

O yüzden, PAOK maçında sağ bekte Lens'le oyna.

Sonra da yerine adam bulamayıp geri çağır.

Artık üzücü olmaya başladı bu saçmalıklar.

Büyük sıkıntı olabilir. Net bir tandem ile başlayamamak canımızı çok sıkacak bu sene  :tabe:

Ne tandemler gördü bu gözler :) Milosevic,Necip,Franco,Rhodolfo,Pepe,Tosic,Ersan,Mirin,Vida,Roco,Welinton,Escude,mitrovic hedef 2 milyar stoper :)

Çevrimdışı levitate

Herif 10 metre yanındaki kaleciye pas atamıyor, ne ayakmış anlamadım.

kulüpte birileri çok seviyor demek ki
bipbipbupbup