verebilirsin ben bitirmeni bekiyorum artık kim 1e karşı 20 isim sayar görürüz. artık rencide mi olursun rezil kepazemi olursun bilemem.
hem kimse hollandanın futbolcu fabrikası oldugunu inkar etmiyor ancak verdiğin örnekler A++ ve proje profiller peki neden hollandadan çıkan B klas topçular yurtdışında çuvallıyorlar?
konuştukça övmelere doyamadıgın f.ormanı daha çok batırdıgını hatırlatmak isterim madem sadece 1 kat üstüne çıkmak gerekiyor biz neden mirine değerinin 5 katı maaş ödedik? adama gelen teklifler 250 bin adamın değeri bu f.orman neden böyle bir maaş verdi???
https://salarysport.com/football/player/nicolas-isimat-mirin/Al bak bakalim Mirin icin 5 kat fazlasini mi odemis Fikret Orman. Cevap vereceksin ama, kacmak yok.
5 katimiymis degilmiymis?
Mirin'in degeri yillik 250 bin euro degil. O deger yetersiz₁ Ahmet Nur Cebi ve yonetimini gosteriyor.
Cunku o kadar yabanci stoper varken 2 tane yabanci stoper daha getirecek kadar dusuncesizler.
Sonra Hacettepe tabii Mirin icin sadece 250 bin euro teklif eder.
Bu Mirin'in kalitesini gostermez, yonetimin capsizligini gosterir.
Montero gelirken ozellikle ben ve
@tuncaboylu surekli plansizligi elestirdik. Ve oyuncuyu elden cikarmadan kadroyu sisirmenin ne gibi sikintilar verecegini.
Tek tek goruyoruz iste.
Burada yonetimi koruyan tayfa neden sagbek gelmiyor diyince yok yabanci kontenjani dolu yok limit dolu vs diye kazi cevirdi, sonra pat diye Montero
gelip aciklaninca birsey soyleyemediniz.
Yonetim plansiz, yetersiz₁, beceriksiz iste. Fikret Orman isterse kulubu Bayern Munchen gibi idare etmis olsun, ister batirilmis Parma gibi, bu
ANC yonetimin capsizligini degistirmiyor. Herkes goruyor bir sizin tayfa gorup kabul edemedi.