2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2858662 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rafael kim ya yok mu şöyle Danimarka 2. Ligi'nde istatistikleri yüksek eleman. Pedro Rebocho gibi

Çevrimdışı MUSTAFA_

eyvah !! x eyvah !!
Senin korktuğun oluyor @tangaz  abi  :tabe: Defans boy ortalaması 1.80  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ben hala ayni noktadayim.. Dorukhanla sozlesme imzalamama sebebimiz buyuk ihtimalle sakatliginin kronik olup olmadigi meselesi.. Salaga yatip Fener'e kitlemis de olabiliriz.. O yuzden yonetime filanhemen giydirmeyelim bekleyelim ..  :biggrinking: Eger oyleyse buyuk zarardan kurtuluruzama degilse  ve giderse bildigin kotu olur ... https://ortacizgi.com/dorukhan-tokozde-surpriz-gelisme-kulup-doktorunu-gonderiyorlar
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 18:33:35 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

sorumun yanıtını rica edeyim 1 milyon kazananı kaça ikna ederiz? 500 kazananı kaça ikna ederiz? mirin orada ne kazanıyordu da 1,25 milyona ikna edebildik? ya da mirin alt sınıfın üstünde bir yetenekmiydi de senin verdiğin ücretaralığının 2 katı maaşa ikna oldu. soru bu kadar basit vereceğin yanıttan belki bi çıkarım yapabiliriz mesela mirin 250ye oynuyorsa orada ve biz 5 katını ödemişsek o zaman ajax kadrosunu 205 milyon maaşa mı ikna edebiliriz vbvb die bir hesap deneyeceğim.

Elmayla armudu kiyaslamaya calisiyorsun. O zaman kadro degerlendirmesi uzerinden gidelim. Ajax'in sattigi Donny van Beek'in bonservis bedelini Besiktas'in butun kadrosunu satsan denklestiremezsin. Bu mantikla Donny vd Beek=Besiktas?
Hollanda kulupleri yetistirici rolunde. Oranin A sinif yetenekleri zaten sana donup bakmaz bile. Alacagin B sinif oyuncular da soyledigim rakamla ikna olur.
Sorunun cevabi bu. Ben 500-1m arasi demisim, Mirin de 1.2'ye oynuyor iste. Sanki arada ucurum var.

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı worns

Yönetimimiz kime sıcak acaba 3 gün içinde gelen gelcek ki ts maçında oynasın

ts maçında necip oynayacak, kurtuluş yok.

Çevrimdışı bjk4ever

Hollanda da en iyi oyuncsuu bile bizim ligde dökülüyor sertlik olarak ordan vasat alt sınıf yeteneği getirince sıkıntı çıkarmadan oynayacak demi ? atl madridten gelince 2.ci lig topcusu anlıyorum...

Kimmis o dokulen en iyi oyuncu? Kusura bakma da o kucumsedigin Hollanda liginde son 2 senede Ziyech, De Ligt, vd Beek cikti. Super lig tarihini toplasan su Ajax'in son 5 senede
sattigi kadar satis cikar mi emin degilim.
Benim bahsettigim ikinci sinif yetenekler amator topcu degil herhalde. Mesela Ajax'in gecen sene alip kullanmadigi Marin. Cagliari'ye kiralandi, bir sene sonra 10 milyon euro'ya alacaklar. Turkiye'de oynar.
Mesela Feyenoord'da oynayan Jorgensen, Ajax'in gonderdigi Dolberg vs Hollanda ligi icin B sinif oyuncular.
Turkiye'de catir catir oynarlar, alacaklari maas da 1.5 milyon euro olur.

Çevrimdışı worns

bugün giresun medyasında kerem kalafat'ı geri çağırmayı planladığımız haberleri çıkmış. memleket takımı olduğundan giresunspor'u takip ederim. yalan olsa niye böyle bir şey uydursunlar bilemedim.

esasen bana da kerem'i erkenden paldır küldür kiralamaları anlamsız gelmişti, diğer gençler gibi hazırlık döneminde zaten alternatifin bile şaibeli olduğu mevkide değerlendirilebilirdi. ben oynadığı maçlarda kötü bulmamıştım dengeli bir bek olma potansiyeli var kerem'in.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rafael kim ya yok mu şöyle Danimarka 2. Ligi'nde istatistikleri yüksek eleman. Pedro Rebocho gibi

alabaydı o 2.ci ligden gelmedi bayern den geldi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ts maçında necip oynayacak, kurtuluş yok.
Bu saatten sonra yeni gelen transfer ancak ikinci yarıda oyuna girer.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

rafael sosyal medyadan iddiaları yalanladı dneebilecek bir paylaşım yapmış, hayırlı da olmuş. isteyenler neyini beğeniyorlar rafael'in bilmiyorum da hem maaş hem form olarak lyon'un ne zamandır en çok kurtulmak istediği adamdı.

moussa wague kiralama haberleri çıkmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

rafael sosyal medyadan iddiaları yalanladı dneebilecek bir paylaşım yapmış, hayırlı da olmuş. isteyenler neyini beğeniyorlar rafael'in bilmiyorum da hem maaş hem form olarak lyon'un ne zamandır en çok kurtulmak istediği adamdı.

moussa wague kiralama haberleri çıkmış.

Beşiktaş'ın malı deniz yemeyen saf. Babalarının kulübü gibi her iyi takımda oynayanı 3Milyonluk adamı isterler. Rebocho en azından menajer topçusu değildi.

Çevrimdışı worns

İlgilenmediğimiz sağ bek kalmadı  :ebebe:

https://twitter.com/SqenfFoot/status/1302543452379508738

güzel öneri. 2 yıllık kiralasınlar, başarılı iş derim. barcada oynayabilecek seviyede değerlendirilmiyor zaten.

Çevrimdışı tangaz

Senin korktuğun oluyor @tangaz  abi  :tabe: Defans boy ortalaması 1.80  :ebebe:

ersinde yan toplarda defolu eyvah eyvah  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

güzel öneri. 2 yıllık kiralasınlar, başarılı iş derim. barcada oynayabilecek seviyede değerlendirilmiyor zaten.

Ciddi potansiyelli duruyor, şu ana kadar ismi geçenler arasında gördüğüm en iyisi.

Çevrimdışı levitate

junior caiçara diyenler var hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

junior caiçara diyenler var hmm

Adamlar bedava verir mi ligin en iyi bek oyuncusunu

Çevrimdışı tangaz

Elmayla armudu kiyaslamaya calisiyorsun. O zaman kadro degerlendirmesi uzerinden gidelim. Ajax'in sattigi Donny van Beek'in bonservis bedelini Besiktas'in butun kadrosunu satsan denklestiremezsin. Bu mantikla Donny vd Beek=Besiktas?
Hollanda kulupleri yetistirici rolunde. Oranin A sinif yetenekleri zaten sana donup bakmaz bile. Alacagin B sinif oyuncular da soyledigim rakamla ikna olur.
Sorunun cevabi bu. Ben 500-1m arasi demisim, Mirin de 1.2'ye oynuyor iste. Sanki arada ucurum var.

yoo ben hiç bir şeyi kıyaslamıyorum sadece anlamanı istiyorum. sondan başlayalım 500-1m arası demiştin mirin 1,25 alıyor konusu. 500-1m aralığını analiz edelim. defanstakilerle forvette oynayanlar bir değildir heralde stoper 500se önde yaratıcı oyuncu skor katkısı verecek kanat ve forvet 1m die analiz ettim cümleni öyle yuvarlak ortaya rakam atıp 500-1 demişim işte arada uçurum yok denemez sanki. hollandadan gelen defansa 1,2 normal diyorsan o zaman forvetlerde 2,5 normal mi diyeceğiz? madem hollandadan gelen defansa 500 normalse f.orman neden 1,25mio vermiş kulübün paraları çarçur etmiş. hani şu övmelere doyamadığın f.orman... mirinin parası 1,25 normalse neden satamıyoruz ayrıca adama gelen teklif 250k.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Kimmis o dokulen en iyi oyuncu? Kusura bakma da o kucumsedigin Hollanda liginde son 2 senede Ziyech, De Ligt, vd Beek cikti. Super lig tarihini toplasan su Ajax'in son 5 senede
sattigi kadar satis cikar mi emin degilim.
Benim bahsettigim ikinci sinif yetenekler amator topcu degil herhalde. Mesela Ajax'in gecen sene alip kullanmadigi Marin. Cagliari'ye kiralandi, bir sene sonra 10 milyon euro'ya alacaklar. Turkiye'de oynar.
Mesela Feyenoord'da oynayan Jorgensen, Ajax'in gonderdigi Dolberg vs Hollanda ligi icin B sinif oyuncular.
Turkiye'de catir catir oynarlar, alacaklari maas da 1.5 milyon euro olur.

hollandada bi eleman gol kıralı olmuştu herenveende oynuyordu bu tuncay şanlı m.brough gittiği sene o elemanı 39 milyona almışlardı ogün bugündür m.brough bidaa kendine gelemedi  :D

bu arada az evvel 500-1m arasına gelirler diyordun şimdi 1,5 milyona oynarlar demişsin sanki bu sohbet 2 saat filan uzasa adamlar 3-4 milyondan aşağı gelmez diye bağlayacağız rakamı  :bandit:

haa bu arada mirine 1,25 verilen ülkede dolbeg 2,5-3den aşağı gelmez.

sözü toparlayacak olursak burası bir ortadoğu ülkesi maaşlarda ona göre aşağısına adam gelmiyor gelenlerde franco milseviç filan oluyor 500bine geliyorlar ki onlarda tutunsalar bir sene adam gibi top oynasalardı emin ol maaşları çoktan 1,5-2 bandına çıkmıştı

Çevrimdışı bjk4ever

yoo ben hiç bir şeyi kıyaslamıyorum sadece anlamanı istiyorum. sondan başlayalım 500-1m arası demiştin mirin 1,25 alıyor konusu. 500-1m aralığını analiz edelim. defanstakilerle forvette oynayanlar bir değildir heralde stoper 500se önde yaratıcı oyuncu skor katkısı verecek kanat ve forvet 1m die analiz ettim cümleni öyle yuvarlak ortaya rakam atıp 500-1 demişim işte arada uçurum yok denemez sanki. hollandadan gelen defansa 1,2 normal diyorsan o zaman forvetlerde 2,5 normal mi diyeceğiz? madem hollandadan gelen defansa 500 normalse f.orman neden 1,25mio vermiş kulübün paraları çarçur etmiş. hani şu övmelere doyamadığın f.orman... mirinin parası 1,25 normalse neden satamıyoruz ayrıca adama gelen teklif 250k.

Yahu hakliligini cikartmak icin bu kadar zorlama. 500-1m euro arasini kalite acisindan verdim, stoper-forvet ne alaka? O zaman Van Dijk de Bas Dost'tan az kazansin, sonucta biri stoper biri forvet. Hey Allah'im. Mirin bize geldiginde dusuk kalitede falan degildi, geldigi devre haric son 3 sene neredeyse her sene sampiyon olan PSV'nin banko stoperiydi, her mac oynuyordu. Yani Hollanda ligine gore elit, kalite bir oyuncuydu. O yuzden o maas bandinda bakacaksa 1 milyon euro diye bakacaksin, 500 bin euro diye degil. Ok?
Demek ki neymis? Fikret Orman parasini carcur etmemis. Bu arada gecen sene de biz Mirin'i gonderdik, kontratini fesih etmedik. Gonderdigimiz takim da Toulouse, Ligue 1 ekibi.
Ahmet Nur Cebi de gondersin bakalim Mirin veya Roco'yu Ligue 1 ekibine?