2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2858531 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı bjk4ever

hollandada bi eleman gol kıralı olmuştu herenveende oynuyordu bu tuncay şanlı m.brough gittiği sene o elemanı 39 milyona almışlardı ogün bugündür m.brough bidaa kendine gelemedi  :D

bu arada az evvel 500-1m arasına gelirler diyordun şimdi 1,5 milyona oynarlar demişsin sanki bu sohbet 2 saat filan uzasa adamlar 3-4 milyondan aşağı gelmez diye bağlayacağız rakamı  :bandit:

haa bu arada mirine 1,25 verilen ülkede dolbeg 2,5-3den aşağı gelmez.

sözü toparlayacak olursak burası bir ortadoğu ülkesi maaşlarda ona göre aşağısına adam gelmiyor gelenlerde franco milseviç filan oluyor 500bine geliyorlar ki onlarda tutunsalar bir sene adam gibi top oynasalardı emin ol maaşları çoktan 1,5-2 bandına çıkmıştı

Van Nistelrooy
Sneijder
vd Vaart
Robben
Kezman
Kuyt
Babel

Daha devam edeyim mi? Senin verecegin 1 ornege karsilik 20 ornek veririm, merak etme. Daha da eskilere gitmedim bu arada.
Eskilere gitsem Ronaldo'lar, Romario'lar cikar, rencide olursun.

Turkiye liginde tabii ki normal maasin ustune bir kat cikman gerekecek, bunu anlatmak icin o kadar zorlanma gerek yoktu.
Ama Hollanda ligine gore bu fark o kadar da buyuk degil. Ajax'ta oynayan ve sana gelebilecek bir oyuncuyu ikna etmen icin illa 3-4 katini vermene gerek yok.
Ispanya, Ingiltere, Italya ligi farkli tabii. Ben Hollanda, Belcika, Avusturya'ya vs gore konusuyorum.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 19:32:52 bjk4ever ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Bu arada Ajax'in oyuncu maaslari aciklamasinda vergiler de dahildi. Oyuncular 52% vergi odedigine gore net maas asagi yukari 20 milyon euro'ya denk geliyor.
Besiktas'in butcesi 35-40 milyon euro, iki kati.
Burada mesele Ajax da degil. Ajax veya Hollanda orneginden gitme, Atalanta'nin maas butcesine bak. Veya git bir Sevilla'nin, Porto'nun maas butcesini bak.
Hatta Hoffenheim'in.
Burada mesela maas'in yuksekliligi de degil. Mesele scouting, sistem ve liyakat (antrenor, yonetici, scout seviyesinde).
Ilicic Atalanta'da 500 bin euro'ya oynuyorsa bu sende 2 milyon euro'ya oynayacak veya 2 milyon euro'ya Ilicic seviyesinde adam bulacaksin demek degil.
Adam o altyapiyi kurdugu icin Ilicic'i zaten o paraya bulup oynatiyor. Senin o seviyeye gelmen icin maas butcesini arttirman veya transfere para harcaman yetmiyor.
Komple kulubun felsefesini degistirmen lazim.
Mesela gidip 22 yasinda altyapindan cikip catir catir oynamis Fatih Aksoy'u ve altyapinin gelecek vaad eden sol bekini 30 yasini gecmis bir yedek stopere vermeyeceksin.
Ise buradan baslayabilirsin. Mesela senin altyapindan iyi bir kalecin varsa, o altyapi kalecisi anca 1. kaleci senden kacip gittiginde tesadufen forma giymeyecek.
Senin antrenorun o kalecideki cevheri gorup 1. kalecin kotu performans gosterdiginde dusunmeden cat diye kaleye koyacak mesela.
O sekilde seviye atlarsin.

Çevrimdışı bjk4ever

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1302646096095838211

Douglas'i niye israrla gondermeye calisiyoruz hic anlamiyorum.
Potansiyeli var, kumasi iyi, maasi da illa kurtulalim denecek seviyede degil.
Daha 1 sagbek alamiyorken elimizdekini de gondermeye bakiyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Yahu hakliligini cikartmak icin bu kadar zorlama. 500-1m euro arasini kalite acisindan verdim, stoper-forvet ne alaka? O zaman Van Dijk de Bas Dost'tan az kazansin, sonucta biri stoper biri forvet. Hey Allah'im. Mirin bize geldiginde dusuk kalitede falan degildi, geldigi devre haric son 3 sene neredeyse her sene sampiyon olan PSV'nin banko stoperiydi, her mac oynuyordu. Yani Hollanda ligine gore elit, kalite bir oyuncuydu. O yuzden o maas bandinda bakacaksa 1 milyon euro diye bakacaksin, 500 bin euro diye degil. Ok?
Demek ki neymis? Fikret Orman parasini carcur etmemis. Bu arada gecen sene de biz Mirin'i gonderdik, kontratini fesih etmedik. Gonderdigimiz takim da Toulouse, Ligue 1 ekibi.
Ahmet Nur Cebi de gondersin bakalim Mirin veya Roco'yu Ligue 1 ekibine?

ben haklılıgımı çıkarmak için bişey yapmama gerek kalmıyor sen eksik olma o konuda bana hiç iş bırakmıyorsun.

elmayla armutu  kıyaslama deyip A++ klas van dijk ile B- klas bas dostu aynı kefeye koyman bile kendini haklı çıkarmak için ne saçma yollara düştüğünün resmidir. kıyaslayacaksak  B- bi forvet bedeli ile B- bi stoperi mukayese edebiliriz kalkıp van dijk ile bas dostu kıyaslayarak değil. madem mirin elit topçuydu amsterdam manavını bile 1 milyona okutan bu hollandalılar mirini neden bedavaya bize verdler?

f.orman mirini fransaya kiraladı iyi güzel 1,25 maaşının ne kadarını biz ödedik? dur sen şimdi ortaya 500-1 arası die yuvarak bişey sölersin ben yanıtlayayım 1 milyonunu biz verdik. marifet lig 1e gönderip maaşını bizim ödememizse senin fikret orman çok başarılıymış çünkü larinide belçikaya gönderdiğinde maaşının 200 binini belçikalılar ödedi kalanını biz. çok maharet değil mi??? gerçekten formanı aklayacam dedikçe daha çok yerin dibine sokuyorsun  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı haluk.m

Altyapı ve genç oyuncuyu boşa tartışıyorsunuz. Düne kadar Hasic'i kiralık göndereceklerdi, çocuk çıktı da 2 maç kıpırdandı kalmasına ikna oldular.

1 aydır antrenman da denedikleri çocuk Nkoudou sakatlanmasa kiralık olarak gönderilecekti.

Gözleri mi kör, niyetleri mi kötü?  hadi çık bu işin içinden. 

Çevrimdışı worns

Ciddi potansiyelli duruyor, şu ana kadar ismi geçenler arasında gördüğüm en iyisi.

bence de. alamayız diyordum ama geçen sene nice 10 milyon opsiyonla kiralamış. gözden çıkartma eğiliminde olduklarına delalet.

makul bi opsiyon koyduramasak da 2 sene kiralasak bol bol faydalanırız. geçen sene nice'de çıktığı maçlara baktım. gelir direk oynar burda gibi duruyor. hem ofansif aksiyonları iyi bir adam. solda nsakala olduğunu düşünürsek denge kurulur.

Çevrimdışı worns

ismi geçen diğer isim yedlin hızlı bir oyuncu ama o kadar :) defansif açıdan biraz baş ağrıtır gibi gördüm. çok dağınık-dengesiz bir görüntüsü var. nsakalayı çıkarmayıp bunu sürekli bindirten asimetrik bi yapı düşünülüyorsa belki bi anlamı olabilir.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 19:55:42 worns ]

Çevrimdışı tangaz

Van Nistelrooy
Sneijder
vd Vaart
Robben
Kezman
Kuyt
Babel

Daha devam edeyim mi? Senin verecegin 1 ornege karsilik 20 ornek veririm, merak etme. Daha da eskilere gitmedim bu arada.

Turkiye liginde tabii ki normal maasin ustune bir kat cikman gerekecek, bunu anlatmak icin o kadar zorlanma gerek yoktu.
Ama Hollanda ligine gore bu fark o kadar da buyuk degil. Ajax'ta oynayan ve sana gelebilecek bir oyuncuyu ikna etmen icin illa 3-4 katini vermene gerek yok.
Ispanya, Ingiltere, Italya ligi farkli tabii. Ben Hollanda, Belcika, Avusturya'ya vs gore konusuyorum.

verebilirsin ben bitirmeni bekiyorum artık kim 1e karşı 20 isim sayar görürüz. artık rencide mi olursun rezil kepazemi olursun bilemem.

hem kimse hollandanın futbolcu fabrikası oldugunu inkar etmiyor ancak verdiğin örnekler A++ ve proje profiller peki neden hollandadan çıkan B klas topçular yurtdışında çuvallıyorlar?

konuştukça övmelere doyamadıgın f.ormanı daha çok batırdıgını hatırlatmak isterim madem sadece 1 kat üstüne çıkmak gerekiyor biz neden mirine değerinin 5 katı maaş ödedik? adama gelen teklifler  250 bin adamın değeri bu  f.orman neden böyle bir maaş verdi???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Van Nistelrooy
Sneijder
vd Vaart
Robben
Kezman
Kuyt
Babel

Aman avusturya liginden uzak duralim, burdan topcu falan alinmaz, genc yetenekleride 15-16 yasinda almanlar hemen kapiyor. Salzburg haric hicbir takimdan adam alinmaz, salzburgdanda alamayiz o ayri konu.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı leylileyli

Douglas'i niye israrla gondermeye calisiyoruz hic anlamiyorum.
Potansiyeli var, kumasi iyi, maasi da illa kurtulalim denecek seviyede degil.
Daha 1 sagbek alamiyorken elimizdekini de gondermeye bakiyoruz.

Geldi geleli toplam 5 maçı var hiç bir ümit verici performansda göstermedi. 3 kes sakatlandı. 30 yaşında daha ne potansiyeli. Kesinikle Besiktasin oyuncusu olamaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

bence de. alamayız diyordum ama geçen sene nice 10 milyon opsiyonla kiralamış. gözden çıkartma eğiliminde olduklarına delalet.

makul bi opsiyon koyduramasak da 2 sene kiralasak bol bol faydalanırız. geçen sene nice'de çıktığı maçlara baktım. gelir direk oynar burda gibi duruyor. hem ofansif aksiyonları iyi bir adam. solda nsakala olduğunu düşünürsek denge kurulur.

ismi geçen diğer isim yedlin hızlı bir oyuncu ama o kadar :) defansif açıdan biraz baş ağrıtır gibi gördüm. çok dağınık-dengesiz bir görüntüsü var. nsakalayı çıkarmayıp bunu sürekli bindirten asimetrik bi yapı düşünülüyorsa belki bi anlamı olabilir.

Wague çok aktif bir oyuncu, yaptığı işlerde de başarılı, defansı iyi. 5 ofansif aksiyon ciddi rakam, maksimuma yakın. Yedlin 2 sezondur kötü oynamış epey, şunu iyi yapıyor dediğim bir şey göremedim pek. Ofansif katılım olarak falan da epey kısır. Bu sezon 2, önceki sezon 1,8. 35lik Gökhan 2,9 çıkarıyor mesela, skor yüzdesi ile eksiği kapatıyor. 2,5 modern bekler için asgari değerdir diyebiliriz (eğer takım ilkel bir oyun oynamıyorsa-Mesela Avcı Dönemi Çaiçara 2,1. Bu sezon 2,8) Defansif aksiyon yeterli ama pozisyon takibi falan da kötü çıkıyor Yedlin'in.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

yedlin-rosier-wague güzel isimler bence

birileri kafayı kullanmaya karar verdi galiba

bize gelinceye kadar güzel isimler bize gelince.

2.lig takımı rezerv takımı çöp anadolu oyuncusu yetersiz lizbonun 85.ci sağ beki filan olur o.

Alıştık artık...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

verebilirsin ben bitirmeni bekiyorum artık kim 1e karşı 20 isim sayar görürüz. artık rencide mi olursun rezil kepazemi olursun bilemem.

hem kimse hollandanın futbolcu fabrikası oldugunu inkar etmiyor ancak verdiğin örnekler A++ ve proje profiller peki neden hollandadan çıkan B klas topçular yurtdışında çuvallıyorlar?

konuştukça övmelere doyamadıgın f.ormanı daha çok batırdıgını hatırlatmak isterim madem sadece 1 kat üstüne çıkmak gerekiyor biz neden mirine değerinin 5 katı maaş ödedik? adama gelen teklifler  250 bin adamın değeri bu  f.orman neden böyle bir maaş verdi???

Yaz bakalim yazabilecegin kadar. Hollanda liginden A class talent olarak degil de bir alt seviye olarak giden van Dijk mesela nerede goruyoruz iste.
Cuvallayanlari yaz, sonra ben karsilik verecegim. Hodri meydan.
Mirin gecen sene Toulous'a kiralaniyorsa bu sene anca Hatayspor'a gidiyorsa bir de yonetime bakacaksin. yetersiz₁ olsa adamin yillardir PSV'de isi ne.
Niye Toulouse gecen sene kiraladi?

Çevrimdışı Orhan_

Yönetim 2-3 tane iyi transfer yapsa da şurada dönen tartışmaların da şekli şemali değişse. O kötü, bu kötü, Orman kötü, ANÇ kötü, herkes kötü, taraftar zaten kötü. İçim şişti.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 21:18:50 Orhan_ ]

Çevrimdışı bjk4ever

https://salarysport.com/football/player/nicolas-isimat-mirin/

Al bak bakalim Mirin icin 5 kat fazlasini mi odemis Fikret Orman. Cevap vereceksin ama, kacmak yok.
5 katimiymis degilmiymis?
Mirin'in degeri yillik 250 bin euro degil. O deger yetersiz₁ Ahmet Nur Cebi ve yonetimini gosteriyor.
Cunku o kadar yabanci stoper varken 2 tane yabanci stoper daha getirecek kadar dusuncesizler.
Sonra Hacettepe tabii Mirin icin sadece 250 bin euro teklif eder.
Bu Mirin'in kalitesini gostermez, yonetimin capsizligini gosterir.
Montero gelirken ozellikle ben ve @tuncaboylu surekli plansizligi elestirdik. Ve oyuncuyu elden cikarmadan kadroyu sisirmenin ne gibi sikintilar verecegini.
Tek tek goruyoruz iste.
Burada yonetimi koruyan tayfa neden sagbek gelmiyor diyince yok yabanci kontenjani dolu yok limit dolu vs diye kazi cevirdi, sonra pat diye Montero
gelip aciklaninca birsey soyleyemediniz.
Yonetim plansiz, yetersiz₁, beceriksiz iste. Fikret Orman isterse kulubu Bayern Munchen gibi idare etmis olsun, ister batirilmis Parma gibi, bu
ANC yonetimin capsizligini degistirmiyor. Herkes goruyor bir sizin tayfa gorup kabul edemedi.

Çevrimdışı tangaz

frankie de jong - çocuk barca orta sahasını bitirdi bayern rezilliğinin baş aktörüydü barca gibi golcü takımda 2 golü zor attı 75 milyon yuro çöpe gitti

sinkgraven
kristensen
j.kluivert
davy klaessen
riedewald
yatai
milik
cillesen
gudelj
sigthorsson

bak bunlar sadece ajaxın son birkaç yılda değişik liglere okuttugu çerçöp elemanların sadece bir kısmı daha diğer kulüplerinize girmedim bile. @bjk4ever

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu halde olmamızın sebebi orman dediğim de ormanın suçu yok yeni gelen yönetim suçlanıyor bir sonra ki başkan suçlanıyorsa o zaman demirören suçsuz orman suçlu mu oluyor ?

Niye demirörene sallanıyor madem ? Aynı hatalı transferleri demirörende yaptı farklı bir şey yapmadı ? Tabata,ferrari filan...Demirörene tepki aynı paraları saçan orman başarılı para saçmayan bir şeyler yapmaya çalışan anç suçlu ormanın aldığı oyuncular...Niye orman başkan seçildiğin de ferrari den kalan paraları ödüyoruz diye hayıflanıyordunuz ormana sahip çıkıyordunuz klübü batırmış demirören içini boşaltmış klübün diyordunuz yada neden anç'in aynı şeyleri söylemesinden rahatsız oluyorsunuz ? Orman'da geldiğin de anç gibiydi mağdur edabiyatı yaptı ağladı sızladı feda t-shirti enaramo,gökhan süzen,niang'ları doldurdu ? O zaman sallandı mı ormana ? Şimdi ki yönetime enaramo,ninang,gökhan süzen almıyor diye mi sitem ediyorsunuz ?

Kafalar karışık...

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 21:11:56 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

Al bak bakalim Mirin icin 5 kat fazlasini mi odemis Fikret Orman. Cevap vereceksin ama, kacmak yok.
Mirin'in degeri yillik 250 bin euro degil. O deger yetersiz₁ Ahmet Nur Cebi ve yonetimini gosteriyor.
Cunku o kadar yabanci stoper varken 2 tane yabanci stoper daha getirecek kadar dusuncesizler.
Montero gelirken ozellikle ben ve @tuncaboylu surekli plansizligi elestirdik. Ve oyuncuyu elden cikarmadan kadroyu sisirmenin ne gibi sikintilar verecegini.
Tek tek goruyoruz iste.
Burada yonetimi koruyan tayfa neden sagbek gelmiyor diyince yok yabanci kontenjani dolu yok limit dolu vs diye kazi cevirdi, sonra pat diye Montero
Yonetim plansiz, yetersiz₁, beceriksiz iste. Fikret Orman isterse kulubu Bayern Munchen gibi idare etmis olsun, ister batirilmis Parma gibi, bu
ANC yonetimin capsizligini degistirmiyor. Herkes goruyor bir sizin tayfa gorup kabul edemedi.

beni doğruladıın için bir kere daha teşekkür ederim evet orda vergi var vergiyi düşünce 200-250bin maaşı kalıyor eline burda ise maaşlar kemiksiz evet maaşını 5e katlamış!!!

(...)

Çevrimdışı leylileyli

Tek tek goruyoruz iste.
Toulouse yönetimi FO'dan daha beter ondan dolayı kiraladılar bak işte sonuncu oldular.
Mirin buarada PSV'de max 400.000 euro kazanıyordu. Bizde ise 1.300.000 euro... acaba niye kimseye satamıyoruz?
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 21:37:30 leylileyli ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★