2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2859306 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Angel rodriguez in kendi hesabıysa Yeni sezonda görüşürüz Paylaşımı

Çevrimdışı cursedofdragon

Roco kalacaksa kontenjanı nasıl açacağız? Douglas, Mirin, Boyd ve Lens gidecek desek. 3 kontenjan kalıyor. Sağ bek, 6 numara, santrafor desek kontenjan doluyor. Kanada oyuncu gerekecek. Neresinden tutarsan tut 4 yabancı stoper iş değil.

Sadece yabancı olarak da değil limit de düşmesi gerekiyor vida 3.5 alıyor roco 1.8 mirin 1.2'i stoper pompalıyoruz sürekli.

Kanatlar Lens,N'koudou,Boyd bu sene de kansere yakalanmazsak bir daha hiç yakalanmayız...

Çevrimdışı Erman1903

İndirim yapmazsa gitsin. Daha yeni mi akıllarına gelmiş. Welinton'dan iyi olduğunu da farketmişlerdir umarım. Ancak önde oynadığımız maçlarda hızıyla canımızı yakar bunu dünkü maçta da gördük.

Çok zayıf bir rakibe karşı oynadık ama Welinton'dan asla kötü değil. Vida daha hızlı ama çok daha dengesiz bir oyuncu. Bunca zaman biraz hakkı yendi kendisinin, Ruiz tarzında bir oyun oynadı. En azından hızlı adamları olmayan rakiplere, daha kontrollü oyun oynayacağımız maçlarda kullanılabilirdi. Kenar'da tutup tutup hazırlamadan taraftarın önüne atıldı bu zamana dek.

İmkan varsa Welinton'u, Vida'yı göndersinler. Yoksa bunlardan kötü olmadığını gösteren adamı yollayarak düşük olan karmamızı daha da dibe batıracağız. Gelen Montero'da seri falan ama balta bir oyuncu, emin olun tribünden oynarken demiştir yahu bu adam iyi oynuyor ben acaba bu kadar iş yapabilir miyim diye.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 14:54:37 Erman1903 ]

Çevrimdışı blackeagle35

Sadece yabancı olarak da değil limit de düşmesi gerekiyor vida 3.5 alıyor roco 1.8 mirin 1.2'i stoper pompalıyoruz sürekli.

Kanatlar Lens,N'koudou,Boyd bu sene de kansere yakalanmazsak bir daha hiç yakalanmayız...
İşin bir de o boyutu var. Aslında temizlik yapmaya çok musait bir kadro ama kontratlar elimizi kolumuzu bağlıyor.

Çevrimdışı worns

hem kalinic hem angel listemizdeyse yine garipliklere devam ediyoruz. :) ikisi de çok kötü ya da çok iyi oyuncular değil, belli oyunlarda başarılı olabilirler ama tarz olarak uzaktan yakından ilgisi olmayan santraforlar. buradan oyuna-plana uygun oyuncu bakmadığımızı düşünüyorum böyle olursa hangisi gelirse gelsin verim alma ihtimalimiz tesadüflere kalır.

Çevrimdışı haluk.m

Maaşı yüksek, kalitesi düşük olduğu için göndermeyi dene > Oyuncu ikna olacakken çeşitli sebeplerle süreci uzat > Oyuncuyu oynat ve kafasını karıştır ki gitmekten vazgeçsin > Ulan bu gitmiyor mayış düşürelim, hem zaten fena da oyuncu değilmiş  :alala:   > Maaş düşürmede anlaşamıyoruz başa dön. 

5 Eylül 2020 Tarihi itibariyle yapılan transferler:

Nsakala, Welinton Aka Penaldo, Mensah, Montero ve Atakan Üner. 

Kaleci(yedekte olur), sağ bek, orta saha ve Forvet'de net eksiğimiz var, kanat ve diğer bölgelere'de rotasyon oyuncusu alınabilir. 

Şimdi bakınca eski kadromuz 1-2 eksik hariç daha iyiymiş diyebiliyoruz, bugün kadroya Roco'yu yazandan daha iyisi çıkmaz. 

[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 14:48:03 jokerhm ]

Çevrimdışı Erman1903

Valla ben bu maçta nsakalayı biraz daha derli toplu buldum. Uyum sağladıkça iş görecek gibi bir izlenim bıraktı bende. Fakat wellinton... olmaz o iş. Bize uygun kalitede değil. Penaltı konusunda da, evet adam dengesiz ama böyle penaltı da anca bize çalınır. Paok maçındaki de öyle. Bence ikisi de penaltı değildi. Yine de bu durum arkadaşı temize çıkarmıyor. Sergen nasıl bu adamı ısrarla istedi anlamıyorum. Roco çok daha temiz oynadı dün. Yeni gelen eleman hızlı, süpürücü oynarsa, rocoyla ikisi olur bence (vidanın gittiğini varsyarsak). Hatta gitmese de roco böyle isabetli uzun top atacaksa o oynasın zaten.

N'Sakala'nın karşısında oynayan Mukairu komedi bir top oynadı, Sidney Sam'le eşleşseydi işi bu kadar kolay olmazdı. İyi Anadolu beki ama kuvvetli rakiplere karşı yine zor durumlara düşüşlerini izleriz. Yeni gelen Montero eldekiler arasından en iyi Roco ile partner olabilir zaten. Seri ama balta bir çocuk, şişirme top oynuyor-pas yüzdesi falan Welinton'dan düşük-Kafa topu yine Vida'dan düşük tecrübesizliğinden ve oyun kurmadaki eksiklerinden dolayı hatalar yapabiliyor.  Özellikle Welinton ile yanyana falan düşünmek bile istemiyorum.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 14:55:52 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Ben uygun olduğunu düşünmüyorum. İzleyen arkadaşlar daha iyi yorum yapacaktır. @Erman1903

Potansiyeli düşük değil ama büyük takımda oynamaya uymayacak bir tarzı var. Oyuncunun tipi Ball-Winner 8. Yani bizimki gibi takımlarda 6 numarada sıkıntı çeker, 8 numara için ise oyun katkısı yetersiz olur. Sivasspor gibi takımlara uygun. Medel'in daha da az 6 numara oynamayı bileni gibi bir şey.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 15:00:50 Erman1903 ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

evet.Çok sıkarsak 1.1-1.2 olabilir.
Bence de Dorukhan'ın maksimum ederi budur. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler. Fakat şöyle de bir ihtimal var ki o da Dorukhan'ı camia nezdinde itibarsızlaştırıp planlı bir şekilde bizden koparmak. Bu konuyu piyasaya çok düşürmeden halletmek en güzeli. Ha futbolcunun aklı dendiği gibi çelinmişse, önce sözleşmeli futbolcumu ayartma cesareti gösteren kişiler kamuoyunda afişe edilip, ispatlanabiliyorsa transfer yasağı getirtene kadar peşi bırakılmamalıdır.(kendi futbolcun dışında gerçek rakiplerinle de basın önünde hesaplaşmak daha güzel olur sanki) O futbolcu kardeşim de özel hoca eşliğinde düz koşu antrenmanlarıyla seneyi bitirmelidir.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Erman1903

roconun 3 hoca tarafından da neden tercih edilmediğinin turnusol kağıdı oldu çocuk 30 saniyede

Roco iyi adam değil, ağır ama Welinton onun ayakkabılarını taşır diyeyim. Getirenler az delikanlı olsunlar da Welinton'u yollasınlar, hata yaptığını kabul etmek büyüklüktür.

Gökdeniz de tam bir shredder, keşke kaçırmasaymışız.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 15:09:44 Erman1903 ]

Çevrimiçi murat

Abartı yok oynadığında neler verebileceğini bize gösterdi.Tolgay dorukhanın pabucunu siler anca.6 senede 1 gol atan adam dorukhan sakatlanmadan önce 3 gol 3 asist orta sahayı organize ediyordu hem defanstta hem ilerde.O da borcunu bizi fifaya şikayet etmeyerek göstermiş işte.Bir önce ki yönetim zam sözü varmış 300 bin € oynuyor ne kadar istiyor bilmiyoruz o biraz ister biz biraz veririz orta yol bulunur kabul eder veya daha fazlasını veren çıkar gider gitmek ister bunlar ayrı olaylar profesyonel futbolcular yalnız elin de ki mevcut oyuncuyu değersizleştirmekte ayrı bir bakış açısı.Fener'in,udinesin,gs'nin aç kurtlar gibi beklediği adama tu ka ka diyoruz.
tolgayda ne verebileceğini göstermişti ama o da dorukhan gibi ciddi bir sakatlık geçirmişti ve beklenen dönüşü yapamamıştı. dorukhana da muhtemelen dönüşüne göre kontrat önerecekler belki şimdi imzansa 1.2den imza attırılacak ama elimizde 4.8 lik bir kazık çakılacak belki iyi dönecek 1.6 dan 6.4 milyonluk sözleşme yapılacak. arada 1.milyonluk bir fark var ama belki 4.8 cebimizde kalacak. muhtemelen doktor raporu filanda değerlendiriliyordur. belki kulüp sözleşme yapmak istemiyordur belkide dorukhan sözleşmeye yanaşmıyordur bunların hepsi ihtimal dahilinde. belkide fenerlidir zaman içinde göreceğiz. şu an taraftarın yapması gereken bu konuda ne oyuncuya ne yönetime baskı yapmamaktır.

Çevrimdışı tangaz

tolgayda ne verebileceğini göstermişti ama o da dorukhan gibi ciddi bir sakatlık geçirmişti ve beklenen dönüşü yapamamıştı. dorukhana da muhtemelen dönüşüne göre kontrat önerecekler belki şimdi imzansa 1.2den imza attırılacak ama elimizde 4.8 lik bir kazık çakılacak belki iyi dönecek 1.6 dan 6.4 milyonluk sözleşme yapılacak. arada 1.milyonluk bir fark var ama belki 4.8 cebimizde kalacak. muhtemelen doktor raporu filanda değerlendiriliyordur. belki kulüp sözleşme yapmak istemiyordur belkide dorukhan sözleşmeye yanaşmıyordur bunların hepsi ihtimal dahilinde. belkide fenerlidir zaman içinde göreceğiz. şu an taraftarın yapması gereken bu konuda ne oyuncuya ne yönetime baskı yapmamaktır.

bu yönetimden cidden böle akılane bi şey bekliyormusun  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Roco iyi adam değil, ağır ama Welinton onun ayakkabılarını taşır diyeyim. Getirenler az delikanlı olsunlar da Welinton'u yollasınlar, hata yaptığını kabul etmek büyüklüktür.

Gökdeniz de tam bir shredder, keşke kaçırmasaymışız.

ikisi içinde bişey demek gerekirse al birini vur ötekine 2 vasat altı eleman haa bu arada birinin maaşı diğerinin 2 - 2,5 katı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

ersinin bende bıraktığı en kötü izlenim yan toplarda kötü oluşu dün milli maçta da 2 tane yan top fiyaskosu vardı hatta biri arka direkte patladı

Çevrimdışı tangaz

sağ bek+strootman+callejon+zahavi bu hamleleri bekliyor istiyor ve diliyorum  :icool:

Çevrimiçi murat

bu yönetimden cidden böle akılane bi şey bekliyormusun  :D
bu yönetimden değil genel olarak yönetimlerden beklenecek birşey bunu da beceremiyorlarsa...

Çevrimiçi murat

ersinin bende bıraktığı en kötü izlenim yan toplarda kötü oluşu dün milli maçta da 2 tane yan top fiyaskosu vardı hatta biri arka direkte patladı
bende yan toplarda çok güveniyorum kendisine karius etkisi olabilir tabi.

Çevrimiçi murat

sağ bek+strootman+callejon+zahavi bu hamleleri bekliyor istiyor ve diliyorum  :icool:
sen bu yönetimden böyle bir hamle bekliyormusun?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

ikisi içinde bişey demek gerekirse al birini vur ötekine 2 vasat altı eleman haa bu arada birinin maaşı diğerinin 2 - 2,5 katı

Roco'ya hata yaptıran şey ağır olması. Welinton'a hata yaptıran o kadar çok yönü var ki saymakla bitmez. Fundamental hatalar, abuk subuk rakipe atılan toplar, penaltı yaptırma ve en sıkıntılısı; denyoca işler. Bu son dediğimi çıkarken yaptığı kafa ve ağız hareketlerinden bile görebilirsin. Yaptım yapacağımı ama öyle işte yapacak bir şey yok der gibi ağız açık kafa sallaya sallaya çıktı. Bence Roko ondan çok daha iyi adam. En azından iş görebileceği durumlar, rakipler olur. Welinton gibi tahmin edilemez saçmalıklar yapmıyor; gerçi bunlara da alışırız yakında.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 15:48:18 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

sen bu yönetimden böyle bir hamle bekliyormusun?

hayır, bu nedenle en iyisi cümlemi istiyor ve diliyorum die değiştireyim  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Roco'ya hata yaptıran şey ağır olması. Welinton'a hata yaptıran o kadar çok yönü var ki saymakla bitmez. Fundamental hatalar, abuk subuk rakipe atılan toplar, penaltı yaptırma ve en sıkıntılısı; denyoca işler. Bu son dediğimi çıkarken yaptığı kafa ve ağız hareketlerinden bile görebilirsin. Yaptım yapacağımı ama öyle işte yapacak bir şey yok der gibi ağız açık kafa sallaya sallaya çıktı. Bence Roko ondan çok daha iyi adam. En azından iş görebileceği durumlar, rakipler olur. Welinton gibi tahmin edilemez saçmalıklar yapmıyor; gerçi bunlara da alışırız yakında.

roconun o boya rağmen hava topları da çok yetersiz

welhasıl roco çok kötü bir stoper weliinton ondan bile kötü

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

roconun o boya rağmen hava topları da çok yetersiz

welhasıl roco çok kötü bir stoper weliinton ondan bile kötü

Kafa toplarında 1 tık iyi Vida-Montero'dan. Velhasıl eldeki hiçbir stoper bizim için yeterli değil, fena bir tandem kurduk. Welinton oynatır Sergen hoca, efsaneyim diyorsa delikanlı olsun yollasın, ya da kenarda oturtsun göreyim.

Efsane adam yiğitliğe bok sürdürmeyecem diye takımını kestane yapmaz.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 16:39:04 Erman1903 ]