Dorukhan mevzusu baya konuşulmuş, aylar önce Ahmet Bulut'la anlaştığından beri söylüyorum olacakları. Onun durumunda olan, sözleşmesinin bitmesine az zaman kala sakatlanan oyuncular için yapılacak yaklaşım şudur: Eğer oyuncunun belli bir değeri varsa ve güveniyorsan sakatlanır sakatlanmaz kulüp olarak yanında olacak 300 alıyorsa 700-800 teklif yapacaksın. Ne vereceğine şüphen varsa, verdiğin teklifi kabul etmiyorsa satışını/takasını planlayacaksın; öyle elin kolun bağlı gidişine seyirci kalmak kabul edilemez. Teklif yapmayı düşünüyorsan uzatmayacaksın 1,2+ istiyor şimdi ve sakatlıktan çıkan oyuncuya bu paraları vermenin de bir riski var.
Oyuncuya gelirsek eğer, 4-2-3-1 'de yanında geriye gelip defanslarla alışveriş yapacak daha sakin bir oyuncu, önde iş yapan bir 10 numara ile '2'den biri olarak oynayabilir. Lakin 4-1-4-1 için çok ideal bir yapısı yok: 1'i oynayamaz, 2 orta sahadan biri olduğunda önünde biri olmadan ileride çok fayda sağlayamaz. Milli takımda bu taktikle iyi işler yaptı daha önce ama ideal değil. Sağ bek sakatlandığı maç hariç pek görme fırsatım olmadı, piyasada bek oyuncusu yok o açıdan da bir değeri var lakin bahsettiğimiz gibi biraz geç kalındı kendisi ile ilgili karar vermede. Şu an yüksek kontrat beklentisine girdi ve biz onun istediği ücretlere çıkamıyoruz.
Bir şekilde elden çıkarmaya çalışmak lazım, şu saatten sonra zor ama bahane değil. Yönetim gelir gelmez yapmalıydı kendisi ile ilgili planlamayı.