2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2859268 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben basında çıkan haberlere inanmıyorum...O yüzden oyuncuları böyle mesnetsiz iddialar ile suçlayamam..Basında bizim lehimize iyi bir haber çıkmaz...
o ayrı tabi, haberin doğruluğu üzerinden yorumladım  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu yazdıklarına katılıyorum, ama Dorukhan'ın fazla para için takım değiştirmesine çok kızamam.

Neticede adam 25 yaşına kadar, görece çok düşük bir paraya oynadı. Bir birikimi yoktur muhtemelen. Aynı sakatlığı bir kere daha yaşasa, futbol hayatı bitecek belki. Daha da para kazanamaz bu meslekten.

O yüzden kendisine senelik 2-2.5 milyon Euro verecek bir gerizekalı bulduysa, imzayı atması çok normal.

Yine de, ben kulübümün menfaatine bakarım. Eğer 1-2 ay içinde sözleşme yenilemezse, yedek takıma göndermek lazım. Fenerbahçe'ye hazır oyuncu vermeye gerek yok.

fenerin futbol dehası!!! Başkanı o parayı kesin verir  :D :D :D

Çevrimdışı goktasoktay

Valla ben bu maçta nsakalayı biraz daha derli toplu buldum. Uyum sağladıkça iş görecek gibi bir izlenim bıraktı bende. Fakat wellinton... olmaz o iş. Bize uygun kalitede değil. Penaltı konusunda da, evet adam dengesiz ama böyle penaltı da anca bize çalınır. Paok maçındaki de öyle. Bence ikisi de penaltı değildi. Yine de bu durum arkadaşı temize çıkarmıyor. Sergen nasıl bu adamı ısrarla istedi anlamıyorum. Roco çok daha temiz oynadı dün. Yeni gelen eleman hızlı, süpürücü oynarsa, rocoyla ikisi olur bence (vidanın gittiğini varsyarsak). Hatta gitmese de roco böyle isabetli uzun top atacaksa o oynasın zaten.

Çevrimdışı cursedofdragon

Valla ben bu maçta nsakalayı biraz daha derli toplu buldum. Uyum sağladıkça iş görecek gibi bir izlenim bıraktı bende. Fakat wellinton... olmaz o iş. Bize uygun kalitede değil. Penaltı konusunda da, evet adam dengesiz ama böyle penaltı da anca bize çalınır. Paok maçındaki de öyle. Bence ikisi de penaltı değildi. Yine de bu durum arkadaşı temize çıkarmıyor. Sergen nasıl bu adamı ısrarla istedi anlamıyorum. Roco çok daha temiz oynadı dün. Yeni gelen eleman hızlı, süpürücü oynarsa, rocoyla ikisi olur bence (vidanın gittiğini varsyarsak). Hatta gitmese de roco böyle isabetli uzun top atacaksa o oynasın zaten.

Roco iyi zaten ama yavaş abi hızlı bir adam karşısında hemen ortaya çıkıyor sıkıntısı.

Vida,Roco,Mirin giderse 1 stoper daha gelir. x-Montero-Welinton-Alpay gibi bir şey olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Wellinton'u gorunce Roco iyi gozuktu ama oda bizim seviyemizde bir oyuncu degil cok ama cok agir
Vermeyi düşündükleri parayla daha iyisini bulamaz bunlar, daha fazla çomak sokmasınlar.

Ben Montero'dan da korkuyorum mesela.

Çevrimdışı ALDENYX

Mehmet özcan ... bu sene alinabilinirse bize cok yarar saglar... dorukana altarnatif. Birde diger begendigim Antalya da oynayan 21 yaşındaki dogukan sinik...oda oguzhana altarnatif olur.

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı goktasoktay

Futbol profesyonel bir oyun. Biz biraz romantik bakıyoruz duruma. Dorukhan, sözleşmesi varken, gidip fenerle ya da başka bir takımla anlaşıyorsa ve seninle kontrat yenilemiyorsa, gereğini yapmalıyız. 6 ay kala anlaşıp, gitmek isteyebilir bunda sorun yok ama burada durum öyle değil. Kulübü yönetenlerin iş bu raddeye gelmeden çözüm bulması gerekiyordu. Bu adam kalmak istemiyorsa eğer, bedava kaçmasındansa, ya satılsın ya da paf takıma gönderilsin. Kendisi düşünsün bundan sonrasını da..

Çevrimdışı tuncaboylu

Roco iyi zaten ama yavaş abi hızlı bir adam karşısında hemen ortaya çıkıyor sıkıntısı.

Vida,Roco,Mirin giderse 1 stoper daha gelir. x-Montero-Welinton-Alpay gibi bir şey olabilir.

Allah korusun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mehmet özcan ... bu sene alinabilinirse bize cok yarar saglar... dorukana altarnatif. Birde diger begendigim Antalya da oynayan 21 yaşındaki dogukan sinik...oda oguzhana altarnatif olur.
Mehmet Özcan'ın potansiyelinin tahmin edilenden az olduğu ortaya çıktı. Doğukan Sinik'i biz de istemiştik Antalya alırken ama biz çok para deyip kaptırdık. Bundan sonra almamız imkansız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Wellinton'u gorunce Roco iyi gozuktu ama oda bizim seviyemizde bir oyuncu degil cok ama cok agir

:claps:

doğru tespit

koyun+keçi+a.çelebi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı goktasoktay

Montero hızlı ve süpürücüyse, rocoyu tamamlar işte. Onu demek istedim. Para yok, kimi alıcaz? Bir de yeter artık kusacam stoper gelmesin daha. St lazım bize, hem de affetmeyeninden..

Çevrimdışı tuncaboylu

Menajeri bu transfer dönemi iyi çalışmıyor herhalde, adı geçmedi.

Çevrimiçi annoca

Mehmet Özcan'ın potansiyelinin tahmin edilenden az olduğu ortaya çıktı. Doğukan Sinik'i biz de istemiştik Antalya alırken ama biz çok para deyip kaptırdık. Bundan sonra almamız imkansız  :tabe:
bir kaç sayfadır dorukhan muhabbetini takip ediyorum tam mehmet özcan yazacaktım sen potansiyelinin düşük olduğunu söylemişsin. üstad gayet iyi duruyor. ilk ilgilendiğimiz zaman beğendiğim bir yorumcudan dorukhandan daha potansiyelli olduğunu vs vs yazmıştı. bizde iş görmez mi

Çevrimdışı MUSTAFA_

bir kaç sayfadır dorukhan muhabbetini takip ediyorum tam mehmet özcan yazacaktım sen potansiyelinin düşük olduğunu söylemişsin. üstad gayet iyi duruyor. ilk ilgilendiğimiz zaman beğendiğim bir yorumcudan dorukhandan daha potansiyelli olduğunu vs vs yazmıştı. bizde iş görmez mi
Ben uygun olduğunu düşünmüyorum. İzleyen arkadaşlar daha iyi yorum yapacaktır. @Erman1903

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1302162650395271168
İndirim yapmazsa gitsin. Daha yeni mi akıllarına gelmiş. Welinton'dan iyi olduğunu da farketmişlerdir umarım. Ancak önde oynadığımız maçlarda hızıyla canımızı yakar bunu dünkü maçta da gördük.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi annoca

dorukhanı da abartmaya gerek yok. süper ligde oyuncular sisteme yanındaki oyuncuya göre taraftar baskısı ve desteğine göre vereceği fayda değişir. buna uymayan son zamanlarda bi talisca olmuştu hiç bir şey fark etmeksizin çıkar golünü atar ondan öncede alex oldu onun öncesine de yaşım tutmaz zaten. dorukhan eskişehirdeyken öyle ahım şahım abartılmıyordu en azından altınordudaki cengiz kadar değildi. belkide pozisyonu gereği göz önünde değildi. geldi şenol hoca sayesinde potansiyelini ortaya koydu. avcı zamanında sakatlanana kadar 9 maça çıkmış ve hatırlıyorum vasadı geçememişti. fenere giderse büyük ihtimal yine sağlam kazık olur. çünkü dorukhan ne tam bir 6 ne de tam bir 8. yanında iyi bir performans veren atiba önünde de yine tadı damağımızda kalan 18/19 döneminin 2. devresindeki ademle iyi bir performans koydu o kadar. abartmaya gerek yok. dorukhanın tek artısı yerli olması. mucize olursa yabancı sınırı gelmezse yüzlercesi var dorukhan gibisinden. yeterki bulmak istiyelim

Çevrimdışı Orhan_

İndirim yapmazsa gitsin. Daha yeni mi akıllarına gelmiş. Welinton'dan iyi olduğunu da farketmişlerdir umarım. Ancak önde oynadığımız maçlarda hızıyla canımızı yakar bunu dünkü maçta da gördük.

Yerine daha iyi bir stoper alamayacaksak işimiz yaş. Anlatılanlara göre konuşuyorum, aynı tipte 2 yabancı stoper transfer ettik. Onları tamamlayacak profille mali sıkıntı yaşıyoruz ve elde alternatifi yok. Ötesinde sağ bek, 6 numara, kanat oyuncusu ve santrfor eksikliğimiz var. Limit sıkıntısı var. Adem kalacak mı gidecek mi sakat mı değil mi belli değil. Limiti üzmeden halledebiliyorlarsa halletsinler.

Tandemin Vida-Welinton olduğunu düşünebiliyor musun? Geriye hızlı dönerler ama baskı yediğimiz de verecekleri riskli paslar, hatalı paslar, yerlerini kaybetmeleri gibi nahoş şeyleri bol bol yaşayabiliriz. Bir de sol bekte Nsakala var. Ne güzel 3genler kurarlar aralarında :D.

Çevrimiçi annoca

sosyal medyada denk geliyorum bayerne giden oyuncuların fiziksel değişimlerine, resmen 1 yılda terminatöre dönüşüyorlar.

hasici kiralık gönderecektik iyi ki şans buldu da kendini kısa sürede kanıtladı. bu kafa yapısı inş değişir.

Çevrimdışı Erman1903

Dorukhan mevzusu baya konuşulmuş, aylar önce Ahmet Bulut'la anlaştığından beri söylüyorum olacakları. Onun durumunda olan, sözleşmesinin bitmesine az zaman kala sakatlanan oyuncular için yapılacak yaklaşım şudur: Eğer oyuncunun belli bir değeri varsa ve güveniyorsan sakatlanır sakatlanmaz kulüp olarak yanında olacak 300 alıyorsa 700-800 teklif yapacaksın. Ne vereceğine şüphen varsa, verdiğin teklifi kabul etmiyorsa satışını/takasını planlayacaksın; öyle elin kolun bağlı gidişine seyirci kalmak kabul edilemez. Teklif yapmayı düşünüyorsan uzatmayacaksın 1,2+ istiyor şimdi ve sakatlıktan çıkan oyuncuya bu paraları vermenin de bir riski var.

Oyuncuya gelirsek eğer, 4-2-3-1 'de yanında geriye gelip defanslarla alışveriş yapacak daha sakin bir oyuncu, önde iş yapan bir 10 numara ile '2'den biri olarak oynayabilir. Lakin 4-1-4-1 için çok ideal bir yapısı yok: 1'i oynayamaz, 2 orta sahadan biri olduğunda önünde biri olmadan ileride çok fayda sağlayamaz. Milli takımda bu taktikle iyi işler yaptı daha önce ama ideal değil. Sağ bek sakatlandığı maç hariç pek görme fırsatım olmadı, piyasada bek oyuncusu yok o açıdan da bir değeri var lakin bahsettiğimiz gibi biraz geç kalındı kendisi ile ilgili karar vermede. Şu an yüksek kontrat beklentisine girdi ve biz onun istediği ücretlere çıkamıyoruz.

Bir şekilde elden çıkarmaya çalışmak lazım, şu saatten sonra zor ama bahane değil. Yönetim gelir gelmez yapmalıydı kendisi ile ilgili planlamayı.

[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 14:58:35 Erman1903 ]

Rocoyu elde tutacaksak neden aynı profilde yerine oyuncu transfer ettik.

Önde oynuyoruz hızlı oyuncu gelince roconun karşısına afallıyor dün net bir şekilde de görüldü.

Resmen akıl tutulması...

Bir hazırlık maçı daha yapmalıyız bence 13 eylüle kadar zaman var.

Sağ bek lazım kanat lazım santrafor lazım 6 numara lazım.

Welinton 3.cü stoper olsun montero doğru transfer.

Roco,Mirin,Vida gitsin yerine 1 stoper daha gelsin yeterli olması gereken bu.

Yabancı stoper       -       Montero.
Welinton                -       Alpay

gibi bir şey yapılabilir.

Çevrimdışı blackeagle35

Roco kalacaksa kontenjanı nasıl açacağız? Douglas, Mirin, Boyd ve Lens gidecek desek. 3 kontenjan kalıyor. Sağ bek, 6 numara, santrafor desek kontenjan doluyor. Kanada oyuncu gerekecek. Neresinden tutarsan tut 4 yabancı stoper iş değil.