2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2860270 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir de rakip takımın 35 yaşındaki Sosa'ya 2 sene için 4.5 milyon Euro para bağlacak kadar şuursuz bir başkanı var.

Yaklaşan yabancı sınırını da düşünürsek, Dorukhan'a benzer bir teklifte bulunması gayet makul.

Öyle 1 milyona falan tutamazsın Dorukhan'ı, hayal kurmaya gerek yok

Oyuncunun elini bu kadar güçlendirene kadar sözleşme imzalamayan yönetim de hatalıdır. Ancak hatasından hala dönebilir. Dorukhan ile imzalanamıyorsa başka bir değere dönüştürülmelidir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

neden kalmalıdır? Orta sahada bir virtüöz müdür? Asist kralı mıdır? Çalım ustası mıdır? Süper pres yapan biri mi? Beşiktaş’ın uzun yıllar orta sahada vazgeçemediği biri mi? Hangisi? Neden?

Evet saydıklarının hepsi mevcut.Önde press,agresiflik,fizik,çalım asit,gol,top tekniği bir orta sahanın yapması gereken ne varsa hepsi var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Söyletinlere mi inanıyorsunuz dorukhan ile oturup konuşulmadı bile henüz yönetim beklemede sakatlıktan çıktı nasıl dönecek ne verecek onu bekliyor iyi dönerse sözleşme yenileme 1-2 ay sonra önüne koyulur illa devre arasını beklemeye gerek yok.6 ay kalmadan da sözleşme imzalatabilirsin yani..Dorukhan konuşulmasın diyen yok adamın babası fenerli kendisi fenerli diyorsunuz ispatı nerede yok ? Oyuncunun ağzından 1.8 milyon € 4 yıllık sözleşme istiyor gibi lanse ediyorsunuz bu da ispat gerektirir.Basında oyuncuyu bizden koparmaya çalışıyorlar sizde çanak tutuyorsunuz adam 300 bin € oynuyor 1 milyon€ veriririz kalır kalmaz buda apayrı bir olay.Daha yüksek ücrete veren çıkar gitmek ister buda ayrı.Konuya fransız kalan sizsiniz bence..Dorukhan>Beşiktaş diyen olmadı zaten.Başkana basın önünde n'koudouyu rezil gösterince oyuncuyu nasıl satacaz şimdi diyorsunuz değersizleştiriyor diyorsunuz sizin ne farkınız kalıyor kaldı ki başkan gerçekleri açıklıyor sizin ki uydurma haberler...Bu yolda devam edin...
Dorukhan ile 4 senelik sözleşme imzalayacaksın, senelik ne kadar maaş önerirsin en fazla?

Dorukhan ile 4 senelik sözleşme imzalayacaksın, senelik ne kadar maaş önerirsin en fazla?

Oyuncu ne kadar istiyor bilmiyoruz onun istediği rakama göre bizde bir rakam verir orta yolu buluruz bizden daha fazlasını veren varsa gitmek istiyorsa gidebilir.

Öyle havadan 1.8 milyon € maaş 4 senelik anlaşma diye uydurmaya.OYuncucu yedi göbekten fenerli diye oyuncuyu itibarsızlşatırmaya gerek yok..Parayı kim çok veriyorsa ona gidiyorlar zaten...

Her şeyi açıklama gereği duyuyoruz "oyuncu kesin gitmez yedi gökten bize bağlı maneviyat" filan dediğim yok sonra karşıma çıkarmayın karşı olduğum nokta uydurma haberler...Fenerli 1.8 milyon € maaş istiyor vs...

Çevrimdışı ilhan mansız

Evet saydıklarının hepsi mevcut.Önde press,agresiflik,fizik,çalım asit,gol,top tekniği bir orta sahanın yapması gereken ne varsa hepsi var.
Umarım Fener başkanı da böyle düşünüyordur 😂😂, oyuncuları bu şekilde abartmanız o kadar büyük hata ki,, Tolgay da öyleydi değil mi? Ne oldu? Dorukhan henüz rüştünü ispat etmemiş ve esasen de kendisini ortaya çıkaran Beşiktaş’a borçlu bir oyuncudur, borcunu ödemeyip defolup gitme hakkına lafzıyla profesyonellik denebilir ama aslında bunun bambaşka bir adı var,,

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncu ne kadar istiyor bilmiyoruz onun istediği rakama göre bizde bir rakam verir orta yolu buluruz bizden daha fazlasını veren varsa gitmek istiyorsa gidebilir.

Öyle havadan 1.8 milyon € maaş 4 senelik anlaşma diye uydurmaya.OYuncucu yedi göbekten fenerli diye oyuncuyu itibarsızlşatırmaya gerek yok..Parayı kim çok veriyorsa ona gidiyorlar zaten...

Her şeyi açıklama gereği duyuyoruz "oyuncu kesin gitmez yedi gökten bize bağlı maneviyat" filan dediğim yok sonra karşıma çıkarmayın karşı olduğum nokta uydurma haberler...Fenerli 1.8 milyon € maaş istiyor vs...
Tamam, ne kadar istiyorsa istiyor.

Sen ne kadar önerirsin, en fazla kaça kadar çıkarsın?

Çevrimdışı Orhan_

roconun 3 hoca tarafından da neden tercih edilmediğinin turnusol kağıdı oldu çocuk 30 saniyede

Yahu abicim bırak da sevelim adamı biraz :D. Bak elimizdeki stoperlerden Roco ile olandan daha iyi ikili çıkma ihtimali var mı? Hepsi Tosicgillerden :/. Eğer paranın adının geçmediği bir şekilde Roco gidecek yerine daha iyisi gelecekse amenna da öyle bir şey mümkün mü? 300 bin euro limitimiz kalmış. Dedikleri gibi limit yükselirse gerekli bölgelere transferlerden sonra onun da çözümü bulunur. Tabii bunun için iyi bir yönetim ekibine ihtiyaç var  :ebebe:

Umarım Fener başkanı da böyle düşünüyordur 😂😂, oyuncuları bu şekilde abartmanız o kadar büyük hata ki,, Tolgay da öyleydi değil mi? Ne oldu? Dorukhan henüz rüştünü ispat etmemiş ve esasen de kendisini ortaya çıkaran Beşiktaş’a borçlu bir oyuncudur, borcunu ödemeyip defolup gitme hakkına lafzıyla profesyonellik denebilir ama aslında bunun bambaşka bir adı var,,

Abartı yok oynadığında neler verebileceğini bize gösterdi.Tolgay dorukhanın pabucunu siler anca.6 senede 1 gol atan adam dorukhan sakatlanmadan önce 3 gol 3 asist orta sahayı organize ediyordu hem defanstta hem ilerde.O da borcunu bizi fifaya şikayet etmeyerek göstermiş işte.Bir önce ki yönetim zam sözü varmış 300 bin € oynuyor ne kadar istiyor bilmiyoruz o biraz ister biz biraz veririz orta yol bulunur kabul eder veya daha fazlasını veren çıkar gider gitmek ister bunlar ayrı olaylar profesyonel futbolcular yalnız elin de ki mevcut oyuncuyu değersizleştirmekte ayrı bir bakış açısı.Fener'in,udinesin,gs'nin aç kurtlar gibi beklediği adama tu ka ka diyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağ bek için Valentin Rosier adlı bir oyuncunun adı geçiyor.

Sporting iyi bir paraya almış, ama nedense pek az oynatmış.

Detayları bilen var mı?

yazdım elli kere mesajları okumadan geçiyorsun anlaşılan...

Çevrimdışı tuncaboylu

yazdım elli kere mesajları okumadan geçiyorsun anlaşılan...
1 milyon Euro demiştin, bu mudur çıkabileceğin en yüksek rakam?

1 milyon Euro demiştin, bu mudur çıkabileceğin en yüksek rakam?

evet.Çok sıkarsak 1.1-1.2 olabilir.

Çevrimdışı ALDENYX

Dorukhan alti ustu 20 mac oynadi onamadi bizde ikinci ligden almisiz formayi vermisiz milli takima yukseltmisiz sakatlandi tum camia arkadinda durmusuz ve degeri neyse para olarak vermisiz vermeyede dewam edecez...cekip gidecek mi ?  Para icin !!!!  C....  yolu var...   kalip önce yine yineden kendini ispatliyacak aynen oğuzdan ozyakup gibi.... kimse bos yapmasin...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tamam, sonunda bir fiyat alabildik senden.

Dorukhan'a nasıl bir söz verilmiş Fikret Orman döneminde, o konuda bir bilgi var mı?

Çevrimdışı ferdi1903

Bizim ex dürümcüyü cok sevdiği fener sutlamis, beter olsun, iyi para yaptik febeve kakalayarak

Çevrimdışı Orhan_

Dorukhan elde tutulabilirse iyi olur. Oyuncu zaten gitmişse bizim verdiğimiz paranın bir önemi yok ama inşallah gideceği takım ederinin 2 katını kendine, %50'de menajerine para bayılır... Ben Ozi ne alıyorsa daha azını verirdim.

Çevrimdışı ilhan mansız

Abartı yok oynadığında neler verebileceğini bize gösterdi.Tolgay dorukhanın pabucunu siler anca.6 senede 1 gol atan adam dorukhan sakatlanmadan önce 3 gol 3 asist orta sahayı organize ediyordu hem defanstta hem ilerde.O da borcunu bizi fifaya şikayet etmeyerek göstermiş işte.Bir önce ki yönetim zam sözü varmış 300 bin € oynuyor ne kadar istiyor bilmiyoruz o biraz ister biz biraz veririz orta yol bulunur kabul eder veya daha fazlasını veren çıkar gider gitmek ister bunlar ayrı olaylar profesyonel futbolcular yalnız elin de ki mevcut oyuncuyu değersizleştirmekte ayrı bir bakış açısı.Fener'in,udinesin,gs'nin aç kurtlar gibi beklediği adama tu ka ka diyoruz.
Tolgayı da Lazio istiyordu, kesinlikle abarttığın gibi bir oyuncu değil, kaldı ki mevcut sözleşmesine zam yapılmasını gerektirecek bir durum yok zaten 8-10 taşır oynamıyor, böyle saçma bir mantık olabilir mi? Yapması gereken sözleşmeyi makul bir ücretle uzatmak, oysa ki haberlerden anlaşılan bu kardeşimiz alırım lisansımı giderim diyerek zaten üstü kapalı tehdit ediyor, işte o halde bunun adı profesyonellik değildir,

Çevrimdışı ALDENYX

4 senelikse ilk ve ikinci
 sene 1.3 ucuncu sene 1.4 son sene 1.5 verilebilir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Dorukhan elde tutulabilirse iyi olur. Oyuncu zaten gitmişse bizim verdiğimiz paranın bir önemi yok ama inşallah gideceği takım ederinin 2 katını kendine, %50'de menajerine para bayılır... Ben Ozi ne alıyorsa daha azını verirdim.
maksimum 1 milyon Euro eder,,

Tolgayı da Lazio istiyordu, kesinlikle abarttığın gibi bir oyuncu değil, kaldı ki mevcut sözleşmesine zam yapılmasını gerektirecek bir durum yok zaten 8-10 taşır oynamıyor, böyle saçma bir mantık olabilir mi? Yapması gereken sözleşmeyi makul bir ücretle uzatmak, oysa ki haberlerden anlaşılan bu kardeşimiz alırım lisansımı giderim diyerek zaten üstü kapalı tehdit ediyor, işte o halde bunun adı profesyonellik değildir,
Ben basında çıkan haberlere inanmıyorum...O yüzden oyuncuları böyle mesnetsiz iddialar ile suçlayamam..Basında bizim lehimize iyi bir haber çıkmaz...

Çevrimdışı tuncaboylu

Dorukhan alti ustu 20 mac oynadi onamadi bizde ikinci ligden almisiz formayi vermisiz milli takima yukseltmisiz sakatlandi tum camia arkadinda durmusuz ve degeri neyse para olarak vermisiz vermeyede dewam edecez...cekip gidecek mi ?  Para icin !!!!  C....  yolu var...   kalip önce yine yineden kendini ispatliyacak aynen oğuzdan ozyakup gibi.... kimse bos yapmasin...
Bu yazdıklarına katılıyorum, ama Dorukhan'ın fazla para için takım değiştirmesine çok kızamam.

Neticede adam 25 yaşına kadar, görece çok düşük bir paraya oynadı. Bir birikimi yoktur muhtemelen. Aynı sakatlığı bir kere daha yaşasa, futbol hayatı bitecek belki. Daha da para kazanamaz bu meslekten.

O yüzden kendisine senelik 2-2.5 milyon Euro verecek bir gerizekalı bulduysa, imzayı atması çok normal.

Yine de, ben kulübümün menfaatine bakarım. Eğer 1-2 ay içinde sözleşme yenilemezse, yedek takıma göndermek lazım. Fenerbahçe'ye hazır oyuncu vermeye gerek yok.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Wellinton'u gorunce Roco iyi gozuktu ama oda bizim seviyemizde bir oyuncu degil cok ama cok agir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

İşte Beşiktaş'ın gündemindeki yeni sağ bek adayı!

Siyah beyazlı yönetim, sağ bek transferi için alternatif isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Yabancı sağ bek olarak Roma’dan Davide Santon ve Newcastle United forması giyen DeAndre Yedlin için görüşmeler yapan Beşiktaş’ın gündemine bir isim daha girdi.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş, Sporting forması giyen Valentin Rosier’i de listesine ekledi. Siyah beyazlı yönetim, 24 yaşındaki Fransız sağ bek oyuncusu için harekete geçecek.

Valentin Rosier’in Portekiz ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunurken geçtiğimiz sezon öncesinde Dijon’dan 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti. Fransız oyuncu, Sporting formasıyla ise toplam 15 maçta forma şansı buldu.

Ayrıca siyah beyazlılar, Antalyaspor forması giyen milli oyuncu Nazim Sangare için de teklif yapmıştı. (via. Murat Özen)
iyi duruyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı ALDENYX

Bu yazdıklarına katılıyorum, ama Dorukhan'ın fazla para için takım değiştirmesine çok kızamam.

Neticede adam 25 yaşına kadar, görece çok düşük bir paraya oynadı. Bir birikimi yoktur muhtemelen. Aynı sakatlığı bir kere daha yaşasa, futbol hayatı bitecek belki. Daha da para kazanamaz bu meslekten.

O yüzden kendisine senelik 2-2.5 milyon Euro verecek bir gerizekalı bulduysa, imzayı atması çok normal.

Yine de, ben kulübümün menfaatine bakarım. Eğer 1-2 ay içinde sözleşme yenilemezse, yedek takıma göndermek lazım. Fenerbahçe'ye hazır oyuncu vermeye gerek yok.

Para icin gidecegi sene bu donem degil daha iyi dusunmeli kendisi ailesi ve yön verenleri ! Nedeni basit  2  2.5  verene gidebilir ama sorgulanir hatta gittigi yerde sewinclede karsilana bilir ancak bunun otuzlu ve emekli oldukdan sonralarida var .bu sene bu sekilde aidiyat duygusundan yoksun giderse Kaybeder bizim de 1.2 ile 1.5 arasi verecegini dusunuyorum .dedigine de inanarak kasim ayina kadar imzalamazsa direk takimdan ayirsinlar dewre arasi makul takasa ok verebilirim... aksi yatsin 2 sene oynamamis adamada versinler ne vereceklerse ve dedigin gibi bir sakatlikdaha yasarsa .......