ver nekadar istiyorsa 1.8 , 2 ver. Bu adam geçen yıl udinesseden 10milyon teklif geldi satılmadı. Potansiyeli belli , avrupada bilinen biri artık. Fener alıp kullanmadan satadabilir. Böyle bir olayın yaşanması hem yönetim tarafında büyük prestij kaybı , camia adına imaj kaybı , taraftar için güven ve moral kaybı sağlar. Ezeli rakibine , en potansiyelli , para edebilecek adamın bedava gidiyor. Korkunç birşey , düşünmek bile istemiyorum ama böyle birşey yaşanacağına bi avrupa takımına bedava ver daha iyi onuda kabul etmiyorsa paf ile antremana çıkar maç yüzü görmesin. transferde mensahı aldın diye gs ve yönetimi , taraftarı ne hale geldi , ayarları bozuldu. dorukhanın fenere gidişi sonrasını hayal bile edemiyorum. Özellikle oyuncu tanıtım videosu falan aman aman...
"Ver ne kadar istiyorsa ver" diye öneride bulunuyorsak, şimdi niye Orman yönetimini yerden yere vuruyoruz?
Udinese 10 milyon önerdi de, ondan sonra çapraz bağını yırtıp 1 sene oynamadı. Şimdi 5 önerirler mi, belli değil.
Önerseler bile, Dorukhan 2 alırken gitmeyi kabul eder mi; o da belli değil.
Sakatlıktan sonra yeni bir Veli Kavlak'ımız olur mu, o da belli değil.
Adamın tavanı 10 milyon Euro'ymuş, sağlam ve daha gençken. 2 sene yaslanıp ağır sakatlık geçirince o teklif bir daha gelmez bence.
Prestij kaybı da anlamsız. En iyi zamanlarında Alpay, Sergen, Oktay gitti bu takımdan, Dorukhan kim ya.