2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862704 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

umarım aboubakar kumarı oynamayız sezonu sadece larinle oynamak zorunda kalabiliriz. oyuncunun menajeri de sağlam yalancı yalnız tr basınına oyuncum geçen sene hiç sakatlanmadı kaçırdıgı idman yok ve portoda tüm maçlarda kadrodaydı demiş, abuş geçen sene 10 maçta 294 dk oynamış sadece ve 60a yakın maçında 20 küsüründe kadrodaymış geri kalanında ya sakat(4 maç) ya da kadrodışı imiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Abi tam aklımdakini söyledin, adamın topu önüne alışı ve vuruşu berbat. Sadece ayak içi vurabiliyor, abanma nedir bilmiyor. Attığı golleride incele hep ayak içi. Bence kendini geliştirebilir ve ücreti azaltırırsa 2. forvet olarak kalabilir güvenle beraber

atibada öyle bu kanadalılar hep mi böle acaba o cüsse bende olacak varya rakip stoperleri döve döve manyak ederim sahada vurduğum top kaleciyide içeri sokar hayvan gibi cüsseden o tıss vuruş çıkınca beni gülme tutuyor maç izlerken  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

babası fanatik fenerliymiş. Muhtemelen dorukhan da öyledir diye tahmin ediyorum. Ama burda mevzu ahmet bulut. kulüple arası kötü diye biliyorum. Ayrıca bu menejer şuanda fenerin transfer komitesinde gibi çalışıyor.

ciddimisin ironi mi yapıyorsun yoksa (...:D

Çevrimdışı ilhan mansız

Dorukhan için bu kadar yazmaya değmez, imzalamazsa nereye istiyorsa oraya gitsin,, burası Beşiktaş, bu yaptığı kurnazlık ona hiçbir şey kazandırmaz,

Çevrimdışı tuncaboylu

ciddimisin ironi mi yapıyorsun yoksa (...:D
Ben de okudum buna benzer bir şey.

Çevrimdışı tangaz

kaliniçi fener bitirdi die haberler dolanıyor hemen zahaviye yürüyelim hemen

Çevrimdışı bjk4ever

Dorukhan'a sirf gitmek istiyor diye abuk subuk paralar vermeyiz insallah. Zaten boyle boyle maas skalasinin icine ediliyor. 1-1.5m euro arasi max normal.
Ama gorusmeyi niye yapmiyoruz anlamiyorum. Bu gorusmeyi yil sonuna birakinca zaten gidiyor, bin turlu sikinti cikiyor.
Acikcasi imzalamaya niyeti yoksa ben de oynatma taraftari degilim.
Bizim icin vazgecilmez degil. Oyuncular nasil hakli olarak haklarini sonuna kadar kullaniyorsa biz de kulup olarak o sekilde kullanmaliyiz.
Oyuncular sakatken, oynamiyorken nasil catir catir parasini aliyorsa parasini odedigimiz oyuncuyu oynatmamak da bizim dogal hakkimizi.
Gorusmeleri yaparim, imzalamaya yanasmiyorsa kadro disi birakirim, seneye nereye gidiyorsa gitsin (2 sene top oynamamis oyuncu olarak).

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Ben de okudum buna benzer bir şey.

sakalları değirmende ağartmamışız demek ki

renkli kendini her ortamda belli ediyor

Çevrimdışı tangaz

sağ kanada jose callejon forvete de zahaviyi alalım 2şer hatta 2,5ar milyon maaşla 2şer yıllık kontrat önerelim gelsin başlasınlar ihtiyacımız olan elemanlar bunlar gol gol gol ikisi de mevkisinde leblebici elemanlar callejonun italyada  ve şl.de her 2 maçta 1 gole katkısı var müthiş rakam kanat için elemanla idman yapacak olan atakan ve hasiç için de iyi olur 

Çevrimdışı bjk4ever

Çevrimdışı worns

ben dorukhan'ın bir şeyler kazandırarak satılmasına sıcak bakıyorum. iki nedenden, birincisi aramızın kötü olduğu menajeri ile ilişkileri, sözleşme muhabbetleri derken verimi çok düşecek gibi bir intiba bırakıyor bende. kalacaksa da sözleşme problemi bir an önce çözülsün ya da vedalaşalım. ikincisi, bence çok kullanışlı bir oyuncu değil. belli oyunların oyuncusu yani. 6 numara desen değil, gerekli alan-pozisyon-oyun bilgisi yok bence. 8 desen oyun kurucu özellikleri hemen hiç yok. ne saha görüşü ne pas kalitesi ne topla ilk reaksiyonu kaliteli bir merkez oyuncusu seviyesinde. orta sahada verim verebileceği rol, çift yönlü, oyuna tempo kazandıran bir oyuncu olarak kullanıldığı durumlar. örneğin baklava 442 ya da oyun kurucu 6'yla oynanan 352-343 gibi sistemlerde (bunların da çoğu serie a'da bol kullanılır) çift dinamoyla oynamayı severler. (belki iki kreatifli 433de de rolü olurdu) bir teknik-oyun kurucu 6, iki adet atletik kalitesi yüksek iç oyuncusu önünde ofansif oyun kurucu ya da ikinci forvet kullanılan düzenlerde dorukhan gibi oyuncuların değeri artar. zırt pırt serie a'dan haberler çıkması da sürpriz değil, sever onlar böyle iç oyuncularını. bir diğer örnek elif elmastır. onun da o kadar para edeceği ortam italya'dır. başka liglerden zor.

bize gelince istesek de istemesek de kullanacağımız geleneksel 4231-4141 kırmalarında no8'in daha meziyetli ve vizyoner olması beklenir. dorukhan böyle bir oyuncu değil.

ben sağ bekte başarılı olabileceğini düşünüyordum, tr sınırlarında üst sınıf bir merkez olamaz ama bek olabilir diyordum. ama görüyorum ki teknik kadroda böyle bir değerlendirme yok.

şu ekonomik düzlemde ilk 11 olamayacağını ve değerini yükseltemeyeceğimizi öngördüğüm oyuncuyu 3-5 milyon euro kazanarak satabiliyorsak iyidir derim.

tekrarlıyorum söylediklerimi ve gitsin diyorum :)

tekrarlıyorum söylediklerimi ve gitsin diyorum :)

300 bin € alıyor lensin 2 milyon € aldığı yerde limit açıp maaş iyileştirmesi yapıp 1 milyon € filan sözleşme yenilenmeli dorukhan gibi bir yerli orta bulunmaz kolay kolay.

Fener'in aç kurtları gibi beklemesi udinesin ilgilenmesi boşa değil..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dorukhan elden kaçıp hiçbir işe yaramayacağına gitsin de karşılığında bir şeyler elde edelim. Bir Fernandes olayını daha kaldıramayız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi gokhans

Dorukhan gitmelidir.
Valla kötü niyetli olabilirim ama konu Beşiktaş olunca dayanamıyorum. Paf la antremana çıkar , sezon biterken paf ile a takım maç ayarla. Necip bu camianın çocuğu. Görev ver maçta sakatlasın , öyle yolla fenere.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı tangaz

ben hala dodo-ozan takasına fitim, ozan iyi bir yerli ve skor katkısı oldukça iyi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yonetim Dorukhan'a belirli bir sure vermeli bu tarihe kadar imzalamiyorsa, bu sezon oynatmamak lazim otursun butun sezon tribunde Euro2021'de samandirada televizyon'da izler.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

kevin strootman cincona önerildi gibi haberler vardı araya mı girsek ne ideal 6 numara herif

Çevrimdışı tuncaboylu

300 bin € alıyor lensin 2 milyon € aldığı yerde limit açıp maaş iyileştirmesi yapıp 1 milyon € filan sözleşme yenilenmeli dorukhan gibi bir yerli orta bulunmaz kolay kolay.

Fener'in aç kurtları gibi beklemesi udinesin ilgilenmesi boşa değil..

"Lens 2 milyon Euro alıyor, ben de 2 milyon istiyorum" diyorsa da kalmalı mı?

Çevrimdışı worns

sağ kanada jose callejon forvete de zahaviyi alalım 2şer hatta 2,5ar milyon maaşla 2şer yıllık kontrat önerelim gelsin başlasınlar ihtiyacımız olan elemanlar bunlar gol gol gol ikisi de mevkisinde leblebici elemanlar callejonun italyada  ve şl.de her 2 maçta 1 gole katkısı var müthiş rakam kanat için elemanla idman yapacak olan atakan ve hasiç için de iyi olur

villareal'e gidecek diyolardı. süper olur callejon alabilsek.

Forum'dakiler birbirini gazlıyor yok oyuncunun babası fenerli kendisi de fenerli fenerde oynamak istiyor gitmek istiyor aslı astarı olmayan haberler kaynağı yok...

fener'in basit oyunları,gs linnes ile takas istiyor udinese istiyor oyuncuyu böyle değerli bir oyuncuyu değersizleştirip göndermeye çalışıyoruz.

Sonra başkana sallanıyor oyuncuyu değersizleştiriiyor nasıl gönderecez diye ne farkınız kaldı başkandan ?

Adam 300 bin € alıyor lens 2 milyon € alıyor sadece maaşından uygun artış istiyor hakkı değil mi ? 1.8 istiyorsa sen 1 verirsin 1.2 filan hallolur iş 300 bin € da oynamaz yani.

Dorukhanın fenerli olduğu için fenere gitmek istediği haberleri uydurmadır....
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 11:39:28 cursedofdragon ]

"Lens 2 milyon Euro alıyor, ben de 2 milyon istiyorum" diyorsa da kalmalı mı?

Adamın ağzından 2 milyon € istiyorum diye bir şey duydun mu ?

Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz kendi hayal dünyanız var.

Babası fenerli kendisi de fenere gitmek istiyor vs..Aslı astarı olmayan haberler...

300 bin € oynuyor adam 1 milyon € verirsin kalır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamın ağzından 2 milyon € istiyorum diye bir şey duydun mu ?

Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz kendi hayal dünyanız var.

Babası fenerli kendisi de fenere gitmek istiyor vs..Aslı astarı olmayan haberler...

300 bin € oynuyor adam 1 milyon € verirsin kalır.
Tamam, ben sana olması muhtemel bir şey soruyorum.

Dorukhan için 1.2'ye çıktık ama Dorukhan 1.8'den aşağı düşmüyor. Bir de 4 yıllık sözleşmede ısrarcı.

Bu şartlarda kalsın mı, kalmasın mı?