2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861540 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Orhan_

Roco en nihayetinde bir stoper. Bugün karşımızda tehdit oluşturan bir rakip yoktu. Buna rağmen tek bir sınav verdi maç içinde (Gökdeniz pozisyonu) o sınavı da kaybetti. Ofansif anlamda yaptığı işler büyük artıydı bugün. Fakat artı işlerin anlam kazanması için önce asıl vazife tamam olmalı. Müthiş soslar hazırlasan bile ana yemeğin kötüyse o yemek kötüdür.

Gökdeniz pozisyonunu görmedim. Ama verdiği tek sınavın o olmadığından eminim. Ayrıca defansta kişilerin ayrı ayrı yaptığı değil, beraber yaptıkları yemek önemli, bence. Yoksa koy iki tane Marcelo yan yana, koşan içinden geçsin defansın.
Amacım Roco'yu olduğundan fazla göstermek ya da yüceltmek değil, salt hataları üzerinden değerlendirilmemesi lazım gerekir. O pozisyonu da cidden merak ettim. 3 kere üst üste çalım mı yedi, adamın önünü mü açtı, İsmailvari bir şekilde adamı sadece izledi mi, adamın koşu yoluna pas mı attı? Cidden bir pozisyona indirgenecek bir şekilde sınav kaybettiyse o pozisyonun kronik olması lazım bence.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 23:54:40 Orhan_ ]

Çevrimdışı mrred

Hasic'i doğru düzgün oynatmayan 2. lig takımı hangisiydi? Küfür edicem.
Ümraniye ama pandemi sonrası oynattılar
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Welinton transferi tam fiyasko Beşiktaşın yıllık 850 bin eurpsunu çöpe atmaktır stoper göndermeden niye alırsın artı fatih ve genç sol bekin yüzde 40ını verip tam bir fiyasko bu paralara sağ bek kovaladım nazımı bile alabilirdin belki ama gidip en dolu bölgeye bombacı adamı alıp sonrada yok limit yok o bu şu diyemez kimse
O da nazar boncuğumuz olsun ya her transfer 12 den vurulmaz takılmayın o kadar
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Hasiç - Ljajic - N Koudou solda oynayabiliyor. Sağ taraf Lens - Atakan - Hasiç oynayabiliyor. Bence oraya tek bölgenin adamı olmayan yüksek istatistikli versatil bir adam gelmeli, sağ taraf biraz daha güçsüz. Boyd kiralamamız gereken bir oyuncu.

Santrafor, sağ bek şart. Larin de fena değil faydalı işler yaptı ama ikinci santrafor olup sonradan girdiğinde ne katkı verir pek bilemiyorum. Bence onu 11 oyuncusu düşünecek Zulte gibi takımlarda iç forvetlerle güzel iş yapar.

Atibanın maşallahı var ama maraton uzun,  beğendiğim yerlilerden biri gelse hayır demezdim ama olmaz bu yüzden yabancı birini getirmek gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 23:55:56 Erman1903 ]

Çevrimdışı Orhan_

Ben her maç tweet'inin altında belamı okudum geçen sene. Ümraniyespor... Beşiktaşın kardeş kulübü!

Onların olmayan beyinlerini seveyim ben. Böyle adamları kiralık veriyorsan cezalı bir maç şartı maddesi koyacaksın. Oturtacak olsaydık bizim kulübe daha rahat.

Çevrimdışı Karabay

gökdeniz karşısında roconun neden 2 senedir oynatılmadıgı sanırım anlaşılmıştır :bandit:
Demi. Welington olsaydı mesela penaltı garantili  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasiç - Ljajic - N Koudou solda oynayabiliyor. Sağ taraf Lens - Atakan - Hasiç oynayabiliyor. Bence oraya tek bölgenin adamı olmayan yüksek istatistikli versatil bir adam gelmeli, sağ taraf biraz daha güçsüz. Boyd kiralamanız gereken bir oyuncu.

Santrafor, sağ bek şart. Larin de fena değil faydalı işler yaptı ama ikinci santrafor olup sonradan girdiğinde ne katkı verir pek bilemiyorum. Bence onu 11 oyuncusu düşünecek Zulte gibi takımlarda iç forvetlerle güzel iş yapar.

Atibanın maşallahı var ama maraton uzun,  beğendiğim yerlilerden biri gelse hayır demezdim ama olmaz bu yüzden yabancı birini getirmek gerekiyor.
6 numara için Daler Kuzyayev nasıl olur?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Ümraniye ama pandemi sonrası oynattılar

Yerine oynadığı oyuncu virüs kapmıştır kesin ya da biz mi tepki gösterdik acaba? Adamlar beyinsiz yaşamanın formülünü bulmuşlar.

Çevrimdışı Erman1903

6 numara için Daler Kuzyayev nasıl olur?

Olmaz, defansif kenar o adam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olmaz, defansif kenar o adam.
İsmi geçenler arasından hangisi bizim ihtiyacımızı karşılar?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Gökdeniz pozisyonunu görmedim. Ama verdiği tek sınavın o olmadığından eminim. Ayrıca defansta kişilerin ayrı ayrı yaptığı değil, beraber yaptıkları yemek önemli, bence. Yoksa koy iki tane Marcelo yan yana, koşan içinden geçsin defansın.
Amacım Roco'yu olduğundan fazla göstermek ya da yüceltmek değil, salt hataları üzerinden değerlendirilmemesi lazım gerekir. O pozisyonu da cidden merak ettim. 3 kere üst üste çalım mı yedi, adamın önünü mü açtı, İsmailvari bir şekilde adamı sadece izledi mi, adamın koşu yoluna pas mı attı? Cidden bir pozisyona indirgenecek bir şekilde sınav kaybettiyse o pozisyonun kronik olması lazım bence.
Abartılacak bir pozisyon değil, Welinton o çalımdan 5 kere yedi bugün

Çevrimiçi yaço58

fener kaliniçi elimizden kapsa bizde zahaviyi alsak ne güsel olarr
Zahavinin şartlar çok daha uygun niye araya girmiyoruz  onu çözemedim git al gel bonservissiz bu lige uygun golcü profili fb vedatı satmsdan imzala getir

Çevrimiçi yaço58

O da nazar boncuğumuz olsun ya her transfer 12 den vurulmaz takılmayın o kadar
Nazar boncukluj durum şu halde yok 6 stoper var gidip wellinton alıyorsun yedek durması için yanlıştır

Çevrimdışı Erman1903

İsmi geçenler arasından hangisi bizim ihtiyacımızı karşılar?

Kim var ki?

Çevrimdışı Orhan_

Biraz önce fb zahaviyi bekliyor diye bi haber gördüm :/. Nerede gördüm valla hatırlamıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kim var ki?
Yazmadıkları oyuncu kalmadı da. İçlerinde bizde iyi olur dediğim neredeyse hiç oyuncu yok. Biz Elneny arıyorsak işimiz çok zor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Şimdi de fb kalinic haberi geçiyor :D.. Aspormuş.

Çevrimdışı tuncaboylu

Nazar boncukluj durum şu halde yok 6 stoper var gidip wellinton alıyorsun yedek durması için yanlıştır
İroni yapmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

layiçi sola atıp kanat almasak da olur diyordum ama şöle lazar markoviç gibi rüzgarın oğlu birini bulup alsak isterim walla
onu da eldekilerden mensah ile değerlendirsek bence mensah en iyi kanatta olur. hiç oynamışlığı varmı acaba?

Çevrimdışı tangaz

Demi. Welington olsaydı mesela penaltı garantili  :D

welintonu hayatımda 2-3 kere izledim o da bize karşıydı hiç iz bırakmamıştı bu nedenle ismi daha ilk anılmaya başladığı günlerde "bu welintonda ne buluyolarsa" die bir ileti yazmıştım ama şu da var welintonun kötü olması rocoyu sadece koyunun olmadığı yerde keçiyi abdurrahman çelebi yapar :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şimdi Hasic'in yüzde kaçı bizim?

Çevrimdışı Erman1903

Yazmadıkları oyuncu kalmadı da. İçlerinde bizde iyi olur dediğim neredeyse hiç oyuncu yok. Biz Elneny arıyorsak işimiz çok zor.

Hasan Kılıç oynar Elneny kadar oyun sana o kadar diyeyim, yabancı olarak da var baya adam burada çok paylaşıldı ama bizim baktığımız adamlar tabiri caizse hep bir garip oluyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★