2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862726 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Valla ne yalan söyleyeyim ben de beklemiyordum, ben de şaşırdım :D
aslında oynadığı her maçta uzun topları iyiydi özellikle ortasaya attığı derin toplarda öndeki baskıyı kırıp daha rahat oyun kurma fırsatı sağlıyorsivas maçında da 4-5 sefer yüksek yüzdeli uzun pas başarısı sağlamıştı.

Çevrimdışı tangaz

Yönetim Dorukhan'ı kaybetti herhalde  :alala:

https://twitter.com/AsperMadida/status/1301987360884875266

weli yiğit acaip çok konuşuyor  mesela muhabirlere telefonla bağlanıyorlar muhaire bir soru soruyor bu sonra muhabir 5 dk konuşacaksa 4 dk.sını veli çalıyor 1 dk.yı muhabire ayırıyor yeteneksiz bir tv.ci o veli
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yüzde 50  :tabe:
Haydaa.. Niye yarım yarım alıyoruz. Nkoudu'da yarım. Keşke Welinton'un da çeyreğini alsaymışız :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haydaa.. Niye yarım yarım alıyoruz. Nkoudu'da yarım. Keşke Welinton'un da çeyreğini alsaymışız :D
Yarım almadık da işte mevcut yönetim az imza parası vermek için böyle bir yol seçti. Umarım sözleşme yenilenir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Diğer %50'sini Alanyaspor'a vermediklerine şükret.

Çevrimdışı tangaz

onu da eldekilerden mensah ile değerlendirsek bence mensah en iyi kanatta olur. hiç oynamışlığı varmı acaba?

iş görmeye görür de ben şöle rüzgarın oğlu kanat izlemeyi özledim fuleli filan tekme yediğinde 3-5 takla yuvarlanacak arada sakatlancak filan ekşın istiyorum tesede eskiden orhan çıkrıkçı vardı ya o stil bir eleman
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim Dorukhan'ı kaybetti herhalde  :alala:

https://twitter.com/AsperMadida/status/1301987360884875266
Kadro dışı bırakılıp B takımına gönderilmeli.

4 ay (20 maç) top oynayan adam, tepemize çıkıyor.

Çevrimiçi levitate

Şimdi Hasic'in yüzde kaçı bizim?
%100

ama satışında adama ve ailesine pay vereceğiz %40-50 civarı bişey
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

welintonu hayatımda 2-3 kere izledim o da bize karşıydı hiç iz bırakmamıştı bu nedenle ismi daha ilk anılmaya başladığı günlerde "bu welintonda ne buluyolarsa" die bir ileti yazmıştım ama şu da var welintonun kötü olması rocoyu sadece koyunun olmadığı yerde keçiyi abdurrahman çelebi yapar :bandit:

Rakip de çok kötüydü ama sahada en iyi olan adama  da kötü dememek lazım, Welinton çok daha kötü. Biraz yanlış degerlendirme, iskarta yapma durumu da yapıldı Roco'ya her zaman. Vida torpilli gibi hep oynatıldı..

İspanyol çocuk da baya balta benzer yönleri var biraz Welinton'a sana haber 😁

Bu arada N'Sakalayla oynayan Mukairu tam faciaydi her zaman böyle adam denk gelmez belirteyim.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 00:24:40 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

fener kaliniçi elimizden kapsa bizde zahaviyi alsak ne güsel olarr
Keşke böyle birşey olsa kaç yıldır Zahavi ve Despodov'u istiyorum ama hayal tabi.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 00:33:10 Samet Ç ]

Çevrimiçi murat

Zahavinin şartlar çok daha uygun niye araya girmiyoruz  onu çözemedim git al gel bonservissiz bu lige uygun golcü profili fb vedatı satmsdan imzala getir
bedava ise iyi de imza parası artı 2 milyon vs isterse o iş pek olmaz gibi.
iş görmeye görür de ben şöle rüzgarın oğlu kanat izlemeyi özledim fuleli filan tekme yediğinde 3-5 takla yuvarlanacak arada sakatlancak filan ekşın istiyorum tesede eskiden orhan çıkrıkçı vardı ya o stil bir eleman
bizde sertan eser vardı saha biter ama o koşmaya devam ederdi. orhan değilde faruk vardı kocaelinde koşarken rüzgar sesi çıkardı :D

Çevrimdışı Orhan_

aslında oynadığı her maçta uzun topları iyiydi özellikle ortasaya attığı derin toplarda öndeki baskıyı kırıp daha rahat oyun kurma fırsatı sağlıyorsivas maçında da 4-5 sefer yüksek yüzdeli uzun pas başarısı sağlamıştı.

Bu da iyi bir defansif meziyet değil midir? Ruiz de bu konuda iyiydi. Bir tane iyi pasla takımı yediği baskıdan kurtuluyorsun.

Çevrimdışı mrred

onu da eldekilerden mensah ile değerlendirsek bence mensah en iyi kanatta olur. hiç oynamışlığı varmı acaba?
Larini karşı karşıya bıraktığı topu sağ kanat çizgiden aldı götürdü pası verdi. Devamlı sağ kanat olmasa bile oyun içinde zaman zaman sağ kanatta kalmalı
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Bu da iyi bir defansif meziyet değil midir? Ruiz de bu konuda iyiydi. Bir tane iyi pasla takımı yediği baskıdan kurtuluyorsun.
rokonun arkasını toplayacak bir adam aslında rokoyu yıldız yapar. havadan iyi ayak iyi. yanındakiler balta olunca sağbek yok solbek hazır değil rokonun ağırlığı daha çok göze batar.

Çevrimdışı tangaz

bedava ise iyi de imza parası artı 2 milyon vs isterse o iş pek olmaz gibi. bizde sertan eser vardı saha biter ama o koşmaya devam ederdi. orhan değilde faruk vardı kocaelinde koşarken rüzgar sesi çıkardı :D

sertanı bie daum kakalamıştı sertanı izlerken littbarskiyi görüyorum demişti kakalarken  :ebebe:

faruk sonra fenere gitmişti bizim komşuydu izmitte,  kaptan mağraadamı gibi bişeydi öle orhanın yanında hacı murat gibiydi hızı ya hu orhan iyiydi hem hızlıydı hem fuleliydi hem de çok skorerdi

Çevrimdışı mrred

Yarım almadık imza parası 2 milyon euroymuş bu yönetim onu 1 milyon euroya indirdi fakat karşlığında bir sonraki

satıştan %50 payı menajerine verdi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

rokonun arkasını toplayacak bir adam aslında rokoyu yıldız yapar. havadan iyi ayak iyi. yanındakiler balta olunca sağbek yok solbek hazır değil rokonun ağırlığı daha çok göze batar.

Nsakala'yı henüz defansif olarak anlamadım ama Welinton bu işi yapabilecek gibi durmuyor. Yeni aldığımız eleman belki bu işi halleder (Vida gidici gibi duruyor)...

İnşallah gördüğümüzden fazlası vardır bu adamda da yeteneklerini tartışmak yerine niye 2 senedir oynatmadılar diye tartışırız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan'ın sende kalsın. Bize büyük iyilik yaptın bırakmayarak.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1301996378273579015

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

sertanı bie daum kakalamıştı sertanı izlerken littbarskiyi görüyorum demişti kakalarken  :ebebe:

faruk sonra fenere gitmişti bizim komşuydu izmitte,  kaptan mağraadamı gibi bişeydi öle orhanın yanında hacı murat gibiydi hızı ya hu orhan iyiydi hem hızlıydı hem fuleliydi hem de çok skorerdi

Faruk :D

Yedek kulübesinde sigara içen topçu değil miydi bu :D

Çevrimdışı Orhan_

Yarım almadık imza parası 2 milyon euroymuş bu yönetim onu 1 milyon euroya indirdi fakat karşlığında bir sonraki

satıştan %50 payı menajerine verdi

Bu daha iyi bi anlaşma mı olmuş? Çok anlamadım buradaki olayı (:

Çevrimdışı mrred

Bu daha iyi bi anlaşma mı olmuş? Çok anlamadım buradaki olayı (:
Devre arası böyle bir tasarrufta bulundular bence daha iyi anlaşma değil. Zagrep bildiğin futbolcu fabrikası öyle bir altyapıdan böyle bir oyuncuyu çıkarmak kolay değil. 2 milyona çıkarmışız işte ama bu yönetim 1 milyona düşürmek için %50 yi verdi
The great gig in the sky