2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2863187 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı celiker1

Bu sezon ne yapacağımız yapılacak forvet,hücum kanat,sağ bek transferlerinin kalitesine bağlı olacak.Bu oyuncular ya nokta atışı olmalı ya nokta atışı olmalı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Bindirme yapabilen bir sağ bek lazım bu takıma.

Adı geçen isimler arasında bu özelliğe sahip kim var?

Çevrimdışı tangaz

fener kaliniçi elimizden kapsa bizde zahaviyi alsak ne güsel olarr
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Eldeki kanatların hepsi sağ kanat.

Bu başımızı ağrıtabilir.

Çevrimdışı tangaz

nazım ve karsdorp
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Orhan_

Roconun defosunu kapatacak bir oyun oynarsak neden olmasın ? Hücumdan savunmaya geçişlerde ilk baskıyı iyi yaparsak

roconun yavaşlığını tolere edebiliriz. Hücumda isabetli pas atması oyun kurulumunda +1 olması savunmadaki zaafıyla

karşılaştırıldığında buna değer. Baya güzel toplar attı rakipte şaşırdı beklemiyordu

Valla ne yalan söyleyeyim ben de beklemiyordum, ben de şaşırdım :D

Çevrimdışı cursedofdragon

şayet layiç kalacaksa solda layiç sağda hasiç yapalım boşa kanata para vermeyelim atakan da yedeklesin, enkudu boyd gitsin lenste 4.secenek olur kupada filan oynar

İyi olur abi aradığımız oyun kurucu kanat ljajic olabilir kariyerinde sol kanat oynamışlığı 10 numaradan daha fazla zaten milli takımda da sol kanat oynuyor  :tabe:

N'koudou'ya kalırsak işimiz yaş  :tabe:

necipte sağ bekte ilginç bir şekilde iyi oldu bundan sonra necip sağ bektir orta sahadan daha iyi  :evillol:

Çevrimdışı Orhan_

Hasic'i doğru düzgün oynatmayan 2. lig takımı hangisiydi? Küfür edicem.

Çevrimdışı 38life

Yanlış mesajı alıntılamışım, sonradan düzelttim :)

Roco şaşırttı mı yoksa adam buydu da bizim mi haberimiz yoktu. Zaman içinde görürüz işin doğrusunu. İnşallah bizim haberimiz yoktur.

Roco en nihayetinde bir stoper. Bugün karşımızda tehdit oluşturan bir rakip yoktu. Buna rağmen tek bir sınav verdi maç içinde (Gökdeniz pozisyonu) o sınavı da kaybetti. Ofansif anlamda yaptığı işler büyük artıydı bugün. Fakat artı işlerin anlam kazanması için önce asıl vazife tamam olmalı. Müthiş soslar hazırlasan bile ana yemeğin kötüyse o yemek kötüdür.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 23:44:27 38life ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

şayet layiç kalacaksa solda layiç sağda hasiç yapalım boşa kanata para vermeyelim atakan da yedeklesin, enkudu boyd gitsin lenste 4.secenek olur kupada filan oynar
Forvet de kalinic olursa balkan jk oluruz ne güzel.Orta sahayı da full alman yapsak keşke

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

2-3 gündür ismi konuşulan,şu anda Trtspor'un görüşüyoruz diye iddaada bulunduğu Newcastle United oyuncusu Deandre Yedlin
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı balkan-kartal

Eldeki kanatların hepsi sağ kanat.

Bu başımızı ağrıtabilir.

https://www.transfermarkt.com/berkan-taz/profil/spieler/451380

berkan taz seneye sozlesmeside bitiyor sol kanat gurbetci
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı 38life

Hasicte öngörülemezlik var. Biz izlerken bile öngöremiyoruz sahadakileri düşünemiyorum bile. Biz izlerken tepe

kamerasında vücut postürünü ve ayak bacak gövde baş omuz hareketlerinin hepsini görerek bir sonrakini hareketini bile

tahmin edemiyoruz. Rakip bizden daha azını görerek hiç tahmin edemez. Bazuka gibi vuruyor toplara falsoyu da iyi

veriyor

Zaten bu yüzden "hayal ettiren oyuncu" konumunda. Eğer gelişimini sürdürür ve potansiyelini sahaya koyabilirse yönetimin sol kulağını çok çınlatırız. O %50 saç baş yoldurabilir.

Çevrimdışı 38life

Hasic'i doğru düzgün oynatmayan 2. lig takımı hangisiydi? Küfür edicem.

Ben her maç tweet'inin altında belamı okudum geçen sene. Ümraniyespor... Beşiktaşın kardeş kulübü!

Çevrimdışı tangaz

Forvet de kalinic olursa balkan jk oluruz ne güzel.Orta sahayı da full alman yapsak keşke

kaliniçi fener alsın zahavi bize kalsın :icool:

Beşiktaş, Newcastle United forması giyen sağ bek, Deandre Yedlin ile görüşüyor. (TRT Spor)

Çevrimdışı tuncaboylu

Hasic için bir zamanlar böyle konuşuluyordu  :tabe:

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1212828411456081920
Bir de cümlenin sonuna çift ünlem koymuş herbo.olog yöneticimiz.

O videoda gösterdiği klasörde hangi oyuncular varmış, bir söylesin keşke.

Çevrimdışı 38life

Hasic için bir zamanlar böyle konuşuluyordu  :tabe:

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1212828411456081920

Bu yüzden bu yönetimin adaylık sürecinden beri karşısındayım. Hep de karşısında olacağım. Şampiyon olsak bile...
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 23:48:00 38life ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Hoca biz hücuma çıkarken 2 bekide öne çıkarıp 6 numaramızı stoperlerin içine atıyor.Iki hucum kanat oyuncusu içeri girip beklere alan açıyor.Hasic özellikleriyle bu oyunda çok faydalı oldu.Daha da gelişecektir.Yeterki 5 maç sürekli sure alsın.Bu oyunda Ljayic'i diğer kanata atıp,top rakipteyken en azindan rakibin bekini kovalamaya ikna ettirsek iyi bir takım çıkabilir ortaya nokta atışı forvet ve sağ bek transferiyle.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

necipte sağ bekte ilginç bir şekilde iyi oldu bundan sonra necip sağ bektir orta sahadan daha iyi  :evillol:
ümraniye
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Welinton transferi tam fiyasko Beşiktaşın yıllık 850 bin eurpsunu çöpe atmaktır stoper göndermeden niye alırsın artı fatih ve genç sol bekin yüzde 40ını verip tam bir fiyasko bu paralara sağ bek kovaladım nazımı bile alabilirdin belki ama gidip en dolu bölgeye bombacı adamı alıp sonrada yok limit yok o bu şu diyemez kimse