2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2872807 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Arthur Dayne

beşiktaş'ın genel durumuyla ilgili olduğunu düşündüğün öznel bir yorum yapıyorsun, bir tespitin var. doğal olarak kendini, sınırlarını senin belirlediğin alan içinde saymayan bir grup da olacak; bu insanlar çizdiğin sınırların onları barındırmadığını ifade etmek için sana "hayır, siz ezik değilsiniz" diyemez. tek yapabilecekleri şey söylediklerinin seni ve senin gibi düşünenleri bağladığını hatırlatmak olabilir.
Haklısın,belki de özellikle yönetimin bizi düşürdüğü ruh halinin ortak olduğunu düşünerek genel bir durum olarak algılamış olabilirim bunu.

Çevrimdışı Arthur Dayne

çünkü senin gibi bir beşiktaşlının/beşiktaşlıların renkli söylemini benimsemesini yanış buluyorum
İşte abi kendimizi eleştirmeye çalışınca,bu renkli söyleminin sonu yok ama anlıyorum seni

Çevrimdışı tuncaboylu

getafe'den angel rodriguez ile ilgileniyormuşuz
33 yaşında 1.71 boyunda İspanyol santrafor.

Tam aradığımız (!) profil, kesin alırlar bunu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adam o kadar düşmedi, Alanyaspor bize denk duruma geldi.

Vida ve Ljajic'i gönderirsek, adamların kadrosu bizden daha iyi olacak.

Mesele o değil abi her seferinde 1 tik daha iyi ve Türkiye liginde her türlü iş yapacak Santraforu bulup monte ediyorlar takıma

Love > Cisse > Babacar

Alanyanın scott ve yöneticileri bu işi biliyor kim me derse desin..

Bi zamanlar bizde böyleydik , Cenk > Ba > Aboubacar > Gomez

Yine Krallığa oynayacak santrafor getirmişler adamlar olayı çözmüş , Iyi Golcü = Ligi iyi yerde bitirmek

@tangaz abimin çok sevdiğim bir lafı vardır : GOLCUN KADAR TAKIMSIN , sonuna kadar katılıyorum

Mesela Burak ligde en fazla 3 mac kaçıracak Fiizkte olsa direkt GOL KRALI , ama en az 10-12 maç kaçırıyor , ona rağmen Gol krallığında iddali oluyor , Golcü , Golcü , Golcü....
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 01:52:06 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Demir

Orta kafa gol ve bizim ligi düşününce tam isabet olmuş.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Eyvah , hiç mi akıllanmamışlar

Daha 2 sene önce Wagner Love olayı var , yine stoperlerin kucağına oturacak , stoperlerin arasında ezilecek santrafor mu bakıyorlar , pes yani vallahi pes

Hem ispanyol , hem 33 yaşında hemde 1.71 boyunda , simdi kesin Solaktır bu , eger öyleyse TAM KOMBO :bandit: :bandit: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 02:11:58 Yunus Emre Dökmeci ]

Orta kafa gol ve bizim ligi düşününce tam isabet olmuş.

Hele bir de solaksa aradığımiz butun kriterlere uyuyor :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 02:00:35 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Erman1903

Daha önce ilgilendiğimiz Nahuel Molina Udinese'ye gitmiş. İki yıl sözleşme yapsak ve 1. yıl sonu kontrat iptal etsek bile Santon'dan falan ucuza malolurdu. Defansı da hiç fena yapmayan ofansif bek, güzel bir seçenek olabilirdi...
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 07:28:53 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

vidyoyu begenmedim saçma sapan bişey olmuş hiç olmasaymış bundan iyiymiş.

pantolonda sıkıntı yok çünkü çocuk daha ergen mesela büyüklerin ergen gibi giymesi idi  :D @Erman1903

Benim teknik direktörlüğümü sorgulayamazsınız da biraz ergen tribiydi ama şu anda mutludur gibi geliyor bana. Müdürümün kurduğu takım dağıldı biz de pek iyi gözükmüyoruz, tanıdığa falan bir haber yazdırsa güzel algı yapar  'Onun kurduğu kadroyla Okan da şampiyon oldu' falan diye :lol:

Hiçbir kitapta bulamayacağı şeyleri tecrübe etti burada, iş bulsa çıkış yakalayacak diye düşünüyorum ama yapacağı görüşmelerde hataları üstünde durmalı ve kendini yenilediğini net şekilde göstermeli.

[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 07:30:12 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

Daha önce ilgilendiğimiz Nahuel Molina Udinese'ye gitmiş. İki yıl sözleşme yapsak ve 1. yıl sonu kontrat iptal etsek bile Santon'dan falan ucuza malolurdu. Defansı da hiç fena yapmayan ofansif bek, güzel bir seçenek olabilirdi...

güzel oyuncuydu. udinese genelde boş oyuncuya gitmez. biz santon'u bile alamayız bu gidişle. son dönem gelişmelerinin takımın prestijini de düşürmeye başladığını ve avrupa'da ortalama da olsa piyasası olan oyuncuların artık bize sıcak bakmadığını düşünmeye başladım. iki ortalama yerliyle sağ beki kapatırsak şaşırmam.

Çevrimdışı worns

kalinic kötü oyuncu değil. bence türkiye'de iş de yapar. ama öyle kendi başına pozisyonunu hazırlayacak, takıma ekstra bir hücum meziyeti katacak oyuncu olmadığını bilmek gerekiyor. sözü edilen maliyetler çok fazla ayrıca.

Çevrimdışı worns

son zamanlarda zaten göz önünde olan oyuncular üzerinden garip değerlendirmeler görmeye başladım orda burda. hadi kimsenin özel ilgisi olmadığı sürece polonya'da, norveç'te oynayan oyuncuyu tanımasını beklemem benim de çoğu hakkında bir fikrim olmuyor ama kendi ligini bi zahmet izlemeyen adam da oyuncu-transfer değerlendirmesi yapmaya çalışmasın yahu. bana bazen bizim maçları bile doğru düzgün izlememişler gibi geliyor. :)

n'sakalayı beklediği gibi bulamayan var. adam bin yıldır türkiye'de oynuyor. adriano verimi mi ümit ediyorsunuz? bu adam dribling yapamaz, pas kalitesi iyi değildir, ilk dokunuşu filan da vasat altıdır. tek numarası atletik açıdan özellikle gücü kuvveti yerinde bir adam olması ve defansif açıdan iyi işler çıkarabilmesidir. yine formunu bulduğunda iyi gider gelir. bu kadar. zaten onu alan da nasıl bir oyuncu olduğunu biliyordu. fizik oyuncusu olduğu için de sezona iyi başlamaz zamanla kendine gelir. başka bir şey beklemeyin :) rıdvan gelişimini sürdürürse n'sakalayı bir noktada kesecektir.

welinton'un paok ve sivas maçında yaptığı hataları da acemiliğine vermeyin. bunları alanya'da sezonun 22. 23. maçında da yapıyordu. tartışılacak şeyler bile değil bunlar. oyuncuların ayan beyan göz önünde olan özellikleri.

Çevrimdışı Erman1903

güzel oyuncuydu. udinese genelde boş oyuncuya gitmez. biz santon'u bile alamayız bu gidişle. son dönem gelişmelerinin takımın prestijini de düşürmeye başladığını ve avrupa'da ortalama da olsa piyasası olan oyuncuların artık bize sıcak bakmadığını düşünmeye başladım. iki ortalama yerliyle sağ beki kapatırsak şaşırmam.

Oyuncular işin sadece bir tarafı. Hayatım boyunca Beşiktaş'ı hiç böyle düşük karmalı bir halde görmedim. Bizim o dibi bir görmemiz gerekiyor sanırım ve buna hiçbir şey engel olamayacak.  Her şeyde bir hayır vardır  başka türlü değişmeyecek bu derme çatma düzen, kafayı kaldıramayacağız diyorum artık.

Alanya bizi kendine rakip seçti ve stratejik bir galibiyeti lig başlamadan aldı. Bizi çok güzel köşeye falan sıkıştırdılar, bunlar hep önümüzdeki dönemlerin sinyalleri. Kendi kendimize berbat bir gelecek dizayn etmiş gibi gözüküyoruz bir sürü detay var bu kadar ters işten düzlük çıkacağı pek olmaz hayatta.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 09:19:36 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

bu bilim kurulu maçlara seyirci alınmamasını tavsiye etmiş sanırım. ne güzel istanbul :ebebe:

geçenlerde @ONUR KOLCU konu hakkında bir cümle kurmuştu çok hoşuma gitmişti hatta günlük hayatımda da kullandım bunu "insanlar nasıl ki toplu taşımalarda dip dibe ağız ağıza işe gidiyorsa pek ala arada 2 koltuk boş bırakarak maç da izleyebilir"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

aynı bilim kurulu maçlarla ilgili net cümlesini kuruyor ama okullarla ilgili halen NET söylemlerini duyamadık tıpkı tatil kredileri düğün derneklerle alakalı duyamadığımız gibi papucumun bilimcileri
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı bjk4ever

3 milyon Kalinic’e verecegine niye Burak’i tutmadin? Hadi diyelim kesin gidecek o kadar parayi Kalinic’e gomup belli belirsiz performans bekleyecegine gider Mandzukic’i getirirsin. İstedigi kadar yasli olsun Kalinic’ten iyi oynar. Ya tek menajer etrafinda donuyorlar surekli ya da Sergen’in garip isteklerini oldurmaya calisiyorlar baska aciklamasi yok. Kac gundur Anadolu takimlari bizim takimda oynayabilecek topcularla anlasiyorlar biz gidip Welinton Nsakala caktik ustune hala belli belirsiz topcular pesinde kosuyoruz. Sacmaligin dik alasi.

Cunku Burak'a verecek paran yok, ama Buragin yerine cok daha ucuza kaliteli bir adam bulacak planlama ve altyapiya sahip degilsin. Is boyle olunca baskiya boyun egip menajerlerin kucagina dusuyorsun, onlar da cakabilecekleri kadar cakiyorlar (kazigi).

Çevrimdışı bjk4ever

Eyvah , hiç mi akıllanmamışlar

Daha 2 sene önce Wagner Love olayı var , yine stoperlerin kucağına oturacak , stoperlerin arasında ezilecek santrafor mu bakıyorlar , pes yani vallahi pes

Hem ispanyol , hem 33 yaşında hemde 1.71 boyunda , simdi kesin Solaktır bu , eger öyleyse TAM KOMBO :bandit: :bandit: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Vallahi bence Love'u alan kadar hocalar da suclu. Dunya kadar para aliyorlar, ama hala Guven, Robinho, Love gibi forvetlerin tek forvette ezilip is yapamayacagini anlamiyorlar.
Zannediyorlar ki boyle kisa boylu forvetli 4-6-0'a yakin taktikle oynayinca Guardiola falan oluyorlar, bir havalara giriyorlar. Bizim ligimizde, bizim kalitemizdeki takimlarda kolay kolay olmuyor o isler iste.
Negredo-Love ile cift forvet oynasaydik Love cok daha verimli olurdu. Ayni sekilde su asla oynayamadigimiz 4-3-3 turevlerinden vazgecip Larin-Guven ile cift forvet oynasak hucum hattimizin cok daha verimli olabilecegi gibi. Oyun kalitesi olarak ileri gitmeyiz, ama en azindan ceza sahasinda oyuncu bulundurup daha fazla pozisyona girip daha fazla gol atariz.
Ama bunun icin komplekssiz, cesur hoca lazim. Sirf bu yuzden bile Sumudica ve Okan Buruk'a buyuk saygi duyuyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

aynı bilim kurulu maçlarla ilgili net cümlesini kuruyor ama okullarla ilgili halen NET söylemlerini duyamadık tıpkı tatil kredileri düğün derneklerle alakalı duyamadığımız gibi papucumun bilimcileri
Bilim Kurulu sadece tavsiye veriyor. Asıl kararı baştaki belirliyor. Böyle bir kurula da kızılmaz. Baştaki demek ki öyle uygun görmüş. Yoksa kurul kararlarına uyan yok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bilim Kurulu sadece tavsiye veriyor. Asıl kararı baştaki belirliyor. Böyle bir kurula da kızılmaz. Baştaki demek ki öyle uygun görmüş. Yoksa kurul kararlarına uyan yok.

o zaman istifa etsinler!

"eğer benim kararlarım bilimle çatışıyorsa bilimi seçiniz" via M.K. ATATÜRK

hangi işi yapıyorsan mesleğine saygın her şeyin önünde olacak ve yeri gelecek karar vericileri de ateşe atmaktan korkmayacaksın.

Çevrimdışı worns

Oyuncular işin sadece bir tarafı. Hayatım boyunca Beşiktaş'ı hiç böyle düşük karmalı bir halde görmedim. Bizim o dibi bir görmemiz gerekiyor sanırım ve buna hiçbir şey engel olamayacak.  Her şeyde bir hayır vardır  başka türlü değişmeyecek bu derme çatma düzen, kafayı kaldıramayacağız diyorum artık.

Alanya bizi kendine rakip seçti ve stratejik bir galibiyeti lig başlamadan aldı. Bizi çok güzel köşeye falan sıkıştırdılar, bunlar hep önümüzdeki dönemlerin sinyalleri. Kendi kendimize berbat bir gelecek dizayn etmiş gibi gözüküyoruz bir sürü detay var bu kadar ters işten düzlük çıkacağı pek olmaz hayatta.

Ben zaten gördük ve bu sene mecburen aklımızı başımıza alıp bir yeniden yapılanma yolu seçeceğiz diye düşünüyordum. Giden oyuncuların hiç birine de soğuk bakmadım bu nedenden. Ama görmemişiz meğerse. Klasik dibin de dibi vardır kuralı gerçekleşti. Bakalım nerde birileri bu gidişe dur demek gerektiğini farkedecek.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Vallahi bence Love'u alan kadar hocalar da suclu. Dunya kadar para aliyorlar, ama hala Guven, Robinho, Love gibi forvetlerin tek forvette ezilip is yapamayacagini anlamiyorlar.
Zannediyorlar ki boyle kisa boylu forvetli 4-6-0'a yakin taktikle oynayinca Guardiola falan oluyorlar, bir havalara giriyorlar. Bizim ligimizde, bizim kalitemizdeki takimlarda kolay kolay olmuyor o isler iste.
Negredo-Love ile cift forvet oynasaydik Love cok daha verimli olurdu. Ayni sekilde su asla oynayamadigimiz 4-3-3 turevlerinden vazgecip Larin-Guven ile cift forvet oynasak hucum hattimizin cok daha verimli olabilecegi gibi. Oyun kalitesi olarak ileri gitmeyiz, ama en azindan ceza sahasinda oyuncu bulundurup daha fazla pozisyona girip daha fazla gol atariz.
Ama bunun icin komplekssiz, cesur hoca lazim. Sirf bu yuzden bile Sumudica ve Okan Buruk'a buyuk saygi duyuyorum.

Abicim sen bu forumda Vagner Love alınsın diye ilk ben söyledim diye zamanında övünen kişi değil misin? Başkası Love adını söyleyince ilk ben demiştim diye kıyameti koparıp tam bize göre bi adam olduğunu anlatıp durmuştun. Bu bir. İkincisi de baktım Love Alanya'da ne oynamış diye. 4-1-4-1 ve 4-2-3-1 oynamış adam hep tek forvet. Adam leblebi gibi dizmiş ama nerede? Kontratak oynayan anadolu takımında. Şenol Hoca'nın çift forvet oynatmadığını bile bile neden Love tam bizlik adam diyip sonra hayalindeki dizilişi oynatmayınca sorumluluktan kaçıyosun? Babel, Talisca, Quaresma'lı hücumcu bi takımda beceriksizliğiyle saç baş yoldurdu bu adam. Kör ölür badem gözlü olur derler tam o durum. Love iyiydi hoca oynatmadı lafını da duydum ya..

Çevrimdışı worns

Sumudica bence kadronun yapılışında da baya aktif rol alıyor. Tanıdığı coğrafyalardan çok oyuncu getiriyor. Gerek kadro yapısı gerek taktiksel girişim bazında geçen senenin en başarılı bir kaç hocasından biriydi. Değeri anlaşılamayanlardan.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sumudica bence kadronun yapılışında da baya aktif rol alıyor. Tanıdığı coğrafyalardan çok oyuncu getiriyor. Gerek kadro yapısı gerek taktiksel girişim bazında geçen senenin en başarılı bir kaç hocasından biriydi. Değeri anlaşılamayanlardan.

Takım başta çok dağınık görüntü çizmişti fb maçlarında falan halısaha takımı gibiydi ama çok iyi ivme yakaladı gerçekten. Sumudica boş boğaz bi adam ama  iyi hoca.

Stoper djiboloji yıllar önce çok kovalamıştık bence elimizdeki bütün adamlardan iyi :) Welinton yerine ona yürüsek daha sağlıklı olurdu bence :) 

Çevrimdışı tangaz

Abicim sen bu forumda Vagner Love alınsın diye ilk ben söyledim diye zamanında övünen kişi değil misin? Başkası Love adını söyleyince ilk ben demiştim diye kıyameti koparıp tam bize göre bi adam olduğunu anlatıp durmuştun. Bu bir. İkincisi de baktım Love Alanya'da ne oynamış diye. 4-1-4-1 ve 4-2-3-1 oynamış adam hep tek forvet. Adam leblebi gibi dizmiş ama nerede? Kontratak oynayan anadolu takımında. Şenol Hoca'nın çift forvet oynatmadığını bile bile neden Love tam bizlik adam diyip sonra hayalindeki dizilişi oynatmayınca sorumluluktan kaçıyosun? Babel, Talisca, Quaresma'lı hücumcu bi takımda beceriksizliğiyle saç baş yoldurdu bu adam. Kör ölür badem gözlü olur derler tam o durum. Love iyiydi hoca oynatmadı lafını da duydum ya..

bu forumda üyeler en çok unutkanlıktan çekiyorlar  :D

Çevrimdışı bjk4ever

Tam bize gore bir adam oldugunu soyleyip durmadim, bir daha oku bence. Istedigimiz forvetleri (Aboubakar, Gignac, Balotelli vs) alamayinca son care olarak gelmesini istedim.
Ama as forvet olarak degil, sonradan girip maci cozecek oyuncu veya cift forvet olarak. O kadroda zaten as forvet olarak iyi oynayacak Negredo vardi, iyi oynadi da o sezonun 2. devresinde. Love'u da basimizdaki sozde antrenor kotu kullandi tipki Lens'i, Medel'i, Oguzhan'i kotu kullandigi gibi.
Love buyuk bir takimin tek forveti olmaz, ama dogru sekilde kullanilsa faydali olurdu. O sartlarda alinmasi da normaldi (transferin son gunu, kimse yok vs).

Senol Gunes de o zaman biraz taktiksel esneklik gostersin. Kadroya gore formasyon belirlersin, elindeki malzemeye gore dizilisi belirlersin.
Oyunculari dogalari geregi dogru yerde kullansin.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 10:27:07 bjk4ever ]