Abicim sen bu forumda Vagner Love alınsın diye ilk ben söyledim diye zamanında övünen kişi değil misin? Başkası Love adını söyleyince ilk ben demiştim diye kıyameti koparıp tam bize göre bi adam olduğunu anlatıp durmuştun. Bu bir. İkincisi de baktım Love Alanya'da ne oynamış diye. 4-1-4-1 ve 4-2-3-1 oynamış adam hep tek forvet. Adam leblebi gibi dizmiş ama nerede? Kontratak oynayan anadolu takımında. Şenol Hoca'nın çift forvet oynatmadığını bile bile neden Love tam bizlik adam diyip sonra hayalindeki dizilişi oynatmayınca sorumluluktan kaçıyosun? Babel, Talisca, Quaresma'lı hücumcu bi takımda beceriksizliğiyle saç baş yoldurdu bu adam. Kör ölür badem gözlü olur derler tam o durum. Love iyiydi hoca oynatmadı lafını da duydum ya..
Tam bize gore bir adam oldugunu soyleyip durmadim, bir daha oku bence. Istedigimiz forvetleri (Aboubakar, Gignac, Balotelli vs) alamayinca son care olarak gelmesini istedim.
Ama as forvet olarak degil, sonradan girip maci cozecek oyuncu veya cift forvet olarak. O kadroda zaten as forvet olarak iyi oynayacak Negredo vardi, iyi oynadi da o sezonun 2. devresinde. Love'u da basimizdaki sozde antrenor kotu kullandi tipki Lens'i, Medel'i, Oguzhan'i kotu kullandigi gibi.
Love buyuk bir takimin tek forveti olmaz, ama dogru sekilde kullanilsa faydali olurdu. O sartlarda alinmasi da normaldi (transferin son gunu, kimse yok vs).
Senol Gunes de o zaman biraz taktiksel esneklik gostersin. Kadroya gore formasyon belirlersin, elindeki malzemeye gore dizilisi belirlersin.
Oyunculari dogalari geregi dogru yerde kullansin.