2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2872386 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yonetim gucu buna denir iste. Adamlar catir catir bonservissiz oyunculari kapti, simdi de isine geldigi gibi BB anlasmasini revize ettirip limit acmak uzereler.
Bizimkiler hala ezik ezik takilsin. Ali Koc'a sportif olarak her turlu elestiride bulunabilirsin, ama bizimkiler hem sportif olarak birsey yapmiyor, hem de gucsuz.
Cikip da bu haksiz rekabete karsi bir cift laf edecek adam yok.
İliklerimize kadar eziklik işlemiş  bizim

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence bu kullanım yanlış. Kendini olduğundan küçük görme mevcut. Bu biraz iki takım saçmalığının pompalanmasından biraz da yönetici ve taraftarlarımızdan kaynaklanıyor. Eskiler hiç böyle görmüyorlar. 2000 başlarında gördükleriyle insanlar böyle demeye başladı. Şampiyon olalım yine kimsede böyle tavırlar görmemeye başlarsın. İki sene üst üste şampiyon olunca herkes korkmuştu hatırlatırım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Elimizde 5 yabancı stoper var, ve hiç biri ne sağ bek ne de 6 numara oynayabiliyor.

Muhteşem

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bence bu kullanım yanlış. Kendini olduğundan küçük görme mevcut. Bu biraz iki takım saçmalığının pompalanmasından biraz da yönetici ve taraftarlarımızdan kaynaklanıyor. Eskiler hiç böyle görmüyorlar. 2000 başlarında gördükleriyle insanlar böyle demeye başladı. Şampiyon olalım yine kimsede böyle tavırlar görmemeye başlarsın. İki sene üst üste şampiyon olunca herkes korkmuştu hatırlatırım  :tabe:
Valla ben pek emin değilim bu konuda çünkü bu eziklik şampiyonluklardan,başarılardan bağımsızlık bir eziklik bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla ben pek emin değilim bu konuda çünkü bu eziklik şampiyonluklardan,başarılardan bağımsızlık bir eziklik bence.
Ben bu düşüncede değilim. Fikret Orman bu konuda baya toparladı camiayı. Mevcut yönetim gelene kadar ben böyle bir hava olduğunu düşünmüyorum. O da yönetimin saçma iletişim anlayışından kaynaklanıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bir de hadi biz 2000 sonrasına aşinayız da böyleyiz diyelim,yaşı çok daha büyük olanlarda da var bu durum ki onlar en görkemli dönemlerimize de şahit olmuşlar.Ben maf dönemini yaşasaydım renklilere nasıl yukarıdan bakardım tahmin bile edemiyorum.Şimdi internetten okuduklarımız veya büyüklerin bize anlattığı şeyler günümüzle kıyaslayınca çok uçuk geliyor ama aslında biz buyuz,ülkenin en büyük takımıyız bunun farkında olmamız gerekiyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Dorukhan denen kardeş uzatmıyor mu birilerine mi söz vermiş.
Bırakın kadro dışı 2 sene oynamayan futbolcunun turşusunu kursun kim alacaksa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir de hadi biz 2000 sonrasına aşinayız da böyleyiz diyelim,yaşı çok daha büyük olanlarda da var bu durum ki onlar en görkemli dönemlerimize de şahit olmuşlar.Ben maf dönemini yaşasaydım renklilere nasıl yukarıdan bakardım tahmin bile edemiyorum.Şimdi internetten okuduklarımız veya büyüklerin bize anlattığı şeyler günümüzle kıyaslayınca çok uçuk geliyor ama aslında biz buyuz,ülkenin en büyük takımıyız bunun farkında olmamız gerekiyor.
O dönemi rakiplerimizin de yaşamış olması gerekli. O dönemi yaşayan rakip taraftarlar Beşiktaş azıcık kafasını kaldırsa korkuyorlar. İki sene üst üste şampiyon olduğumuzda konuşulanları hatırlamıyorsun herhalde  :) Bence yeni nesil de biliyor. Şu an yönetim şeffaf olmakla ağlamayı karıştırmasa kimse böyle bir havada olmaz. Mensah transferi ile yakalanan havayı bile sürdüremediler. Bu yönetim iletişim konusunda beni çok yanılttı. Ben kutuplaşmış camiayı birleştirmesini bekliyordum. Daha beter ayırdılar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Eyvah... @tangaz abi görmesin pantalonu.

vidyoyu begenmedim saçma sapan bişey olmuş hiç olmasaymış bundan iyiymiş.

pantolonda sıkıntı yok çünkü çocuk daha ergen mesela büyüklerin ergen gibi giymesi idi  :D @Erman1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

kendi adınıza konuşun mesela böle düşünenler biz değil de ben die başlayan cümle kurabilirler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Egos

kendi adınıza konuşun mesela böle düşünenler biz değil de ben die başlayan cümle kurabilirler

hahahahaha

doğru, ayrıca ezikler çıksın kasıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alıntı

Beşiktaş'ta herkes bir birinden bağımsız futbolcular ile anlaşıyor Santon transferi bitmesine rağmen vazgeçildi Balotelli aynı keza Aboubakar transferi bitti vazgeçildi Sergen Hocanin kardeşi bir yandan futbolcular ile anlaşıyor yönetim almıyor Erdal bey başka x futbolcu ile anlaşıyor Sergen hoca ekibi onay vermiyor önce içimizdeki bu sorunları çözmemiz lazım Allah Beşiktaş taraftarına sabır versin.

Bu arada Alanya 2 sene önce bizim gündemimizde ki Babacari almış , vay be o kadar düştü mü bu adam :alala:

Cissenin yerine yine Cisse ayarında adam almışlar, güzel iş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

hahahahaha

doğru, ayrıca ezikler çıksın kasıyor.

ben bu espriyi anlamadım @Egos sanırım benim saksı basmadı

bu ezik söylemi renkli uydurmasıdır renkliler dedi die evet yaa biz eziğiz die kabullenmek bana doğru gelmiyor.

Çevrimiçi yaço58

Aynen öyle abi belki hevesimizi kursağımızda koydu yönetim bu sene  ama Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır diğerleri gibi her haltı yemek değil Beşiktaşın bir asilliği bir duruşu vardır

Çevrimdışı Arthur Dayne

Beşiktaş'ın genel durumuyla ilgili konuşurken nasıl öznel yorum yapacağız?Başkanın,yönetimin,taraftarın genel halini tartışırken nasıl ben diye cümleye girebilirim ki?

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş'ın genel durumuyla ilgili konuşurken nasıl öznel yorum yapacağız?Başkanın,yönetimin,taraftarın genel halini tartışırken nasıl ben diye cümleye girebilirim ki?

başkan için bu başkan da amma zırladı beşiktaşa yakışmıyor denebilir burası ağlama duvarı değil icraat görelim vbvb 50 taneşey söylenir

taraftara gelince eleştirceksen taraftar son dönem saçmaladı büyüklüğümüzükavrayamayan tipitipler belirdi 50 tane şey türetirsin ama bize ezik denmesi renkli söylemidir ve bizler bu ezik kelimesini kullanırsak renklilerin arsızlıklarını hırsızlıklarını meşrulaştırırız.

Çevrimdışı tangaz

Aynen öyle abi belki hevesimizi kursağımızda koydu yönetim bu sene  ama Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır diğerleri gibi her haltı yemek değil Beşiktaşın bir asilliği bir duruşu vardır

[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 01:26:04 tangaz ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Alıntı

Beşiktaş'ta herkes bir birinden bağımsız futbolcular ile anlaşıyor Santon transferi bitmesine rağmen vazgeçildi Balotelli aynı keza Aboubakar transferi bitti vazgeçildi Sergen Hocanin kardeşi bir yandan futbolcular ile anlaşıyor yönetim almıyor Erdal bey başka x futbolcu ile anlaşıyor Sergen hoca ekibi onay vermiyor önce içimizdeki bu sorunları çözmemiz lazım Allah Beşiktaş taraftarına sabır versin.

Bu arada Alanya 2 sene önce bizim gündemimizde ki Babacari almış , vay be o kadar düştü mü bu adam :alala:

Cissenin yerine yine Cisse ayarında adam almışlar, güzel iş
Adam o kadar düşmedi, Alanyaspor bize denk duruma geldi.

Vida ve Ljajic'i gönderirsek, adamların kadrosu bizden daha iyi olacak.

Çevrimdışı Arthur Dayne

başkan için bu başkan da amma zırladı beşiktaşa yakışmıyor denebilir burası ağlama duvarı değil icraat görelim vbvb 50 taneşey söylenir

taraftara gelince eleştirceksen taraftar son dönem saçmaladı büyüklüğümüzükavrayamayan tipitipler belirdi 50 tane şey türetirsin ama bize ezik denmesi renkli söylemidir ve bizler bu ezik kelimesini kullanırsak renklilerin arsızlıklarını hırsızlıklarını meşrulaştırırız.
Abi neden buna benzer konular açıldığında sürekli renkli aklama olayına geliyorsun,renkli söylemi de aynı şekilde mesela?Ezik kelimesi yanlış olabilir onu tartışırız da olayı her seferinde buraya getirmeni anlayamıyorum

Çevrimdışı Egos

beşiktaş'ın genel durumuyla ilgili olduğunu düşündüğün öznel bir yorum yapıyorsun, bir tespitin var. doğal olarak kendini, sınırlarını senin belirlediğin alan içinde saymayan bir grup da olacak; bu insanlar çizdiğin sınırların onları barındırmadığını ifade etmek için sana "hayır, siz ezik değilsiniz" diyemez. tek yapabilecekleri şey söylediklerinin seni ve senin gibi düşünenleri bağladığını hatırlatmak olabilir.

Çevrimdışı tangaz

Abi neden buna benzer konular açıldığında sürekli renkli aklama olayına geliyorsun,renkli söylemi de aynı şekilde mesela?Ezik kelimesi yanlış olabilir onu tartışırız da olayı her seferinde buraya getirmeni anlayamıyorum

çünkü senin gibi bir beşiktaşlının/beşiktaşlıların renkli söylemini benimsemesini yanış buluyorum

Çevrimdışı levitate

getafe'den angel rodriguez ile ilgileniyormuşuz
bipbipbupbup