2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875619 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bu yeteneksizler ordusu ile sergen hocanın bu sene işi zor bu sezon bitmez net transferler lazım.
nsakala ve wellington aşığı sergen hocan kendi ayağına sıktı,hiç sızlanmasın mümkünse

Çevrimdışı tangaz

Beğenmediğin Caner'den bir fazlası yoksa ve olmayacaksa, Caner kalmalıydı.

Yaşları yakın, en azından Caner yerli kontenjanındaydı.

Kontenjan doldu, o yüzden şimdi aldıkları adamı bildiremiyorlar.

keşke kalsalardı burda herkes gömerken canere tek laf söyletmeyen bendim gg.den zaten hepimiz memnunduk AMA beyler adamlar haftalar önce anlaşmış 20 numara ile o nedenle kalmalıydı tutmalıydık kısmının altı boş kalıyor ali koçun göreve geldiği ilk günden beri hayaliydi herifler yahu gg.nin imza sonrası açıklamasını hatırlayın beşiktaş yönetimide beni tutmayı çok istedi ama ben şuan hayatımın en mutlu gününü yaşıyorum dedi. unutmayalım bunları napalım silah zoru ile mi oynatacaktık ya da allın 2şer milyon deyip parayla mı tavlayacaktık ?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Nihayet yönetimde birilerinde jeton düştü.

Bunun da kariyeri çok matah görünmüyor, ama en azından Leipzig ve Bayern altyapılarında oynamış.

Tek kafama takılan şey boyu 174 cm arkaya atılan toplarda gol yedirebilir
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Nskala uc kere falan kacirdi adamini, sari yedigi pozisyon, gol olan pozisyon, digerinin dakikasini hatirlamiyorum.
Kontrada dogru duzgun Larine acacagina arkadan gelen Lense sacma bi top cikarmaya calisti.

Caner gol yediriyordu ama attiriyordu da, Nsakala attiramayacaksa yedirtmeyecek de.

sezon başı ya oyunculara güç yüklemesi yapılıyor yeni takım uyum süreci vs hazırlık maçları bu yüzden yapılıyor zaten paok maçında nasıldı şimdi nasıl bir sonra ki maça daha iyi olur uçar kaçar demiyoruz ama savunma oyuncusu ne yapması gerekiyorsa onu yapar.Alanyada izlediğimiz n'sakala böyleydi ölmediyse adam orda yaptıklarını burdada yapacak aceleci davranıyorsunuz...Adamı kaçırmadı adam n'sakaladan daha hızlıydı attı geçti o da indirdi caner olsa arkasında küfür ederdi.Gol yedirdiği pozisyon var bir başkada yok diğer pozisyonlarda hepsinde ayakta kaldı 2'li mücadeleleri kazandı spikerde söyledi zaten geçen sene ligin en çok ikili mücadele kazanan oyuncusu diye adamın önünde oynayan adamında etkiisi büyük n'koudou oynuyor ne yaptığı belli değil çizgide geri gelmez ilerde bir şey etmez.Ya canerlede  karşılaştırılmasın bir zahmet yedirdiği golün haddi hesabı yok rakipler folloş ediyordu orayı caner hepsinin arkasından güzelce izliyordu yediğimiz gollerin çoğu ordan.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu seneden tek beklentim, Ersin, Hasic ve Larin'i geliştirip 10 milyon plus oyuncular haline getirmek.

Kadroyu ne şekilde kuracaklarsa kursunlar, bu 3 çocuk en az 30-35 maçta ciddi süre alsınlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu seneden tek beklentim, Ersin, Hasic ve Larin'i geliştirip 10 milyon plus oyuncular haline getirmek.

Kadroyu ne şekilde kuracaklarsa kursunlar, bu 3 çocuk en az 30-35 maçta ciddi süre alsınlar.

Ben Larin'i gençler arasında sayamam o maaşıyla. Elden çıkarılması gerekenler listesine koyarım ya da maaşında ciddi indirime gitmeye çalışırım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

nsakala ve wellington aşığı sergen hocan kendi ayağına sıktı,hiç sızlanmasın mümkünse

sergen hocan derken senin hocan değil mi  :alala:

İş sergene geldi mi yönetimden bu arada bakıyorum gelmiş  :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

sergen hocan derken senin hocan değil mi  :alala:

İş sergene geldi mi yönetimden bu arada bakıyorum gelmiş  :claps:
Sergen hocanın dokunulmazlığı yok. Herkes gibi o da eleştirilecek yaptıkları ve yapmadıkları ile  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Larin'i gençler arasında sayamam o maaşıyla. Elden çıkarılması gerekenler listesine koyarım ya da maaşında ciddi indirime gitmeye çalışırım.
Maaşı çok kafaya takıyorsunuz.

Bu çocuk parlarsa, çıkacak taliplerinin önereceği maaşların yanında bugünkü maaşı çerez kalacak.

Avrupa'da santraforlar çok para alıyor, 35 yaşındaki Cisse bile 1.5 istiyordu işte. 1.6 alıyor diye Larin'e düşman ettiler bizi.

Çevrimdışı tangaz

ben de böyle düşünüyorum larin o kategorinin adamı değil çok şey yapsa bile satışı da kolay değil 1,6 maaşı var çoğu lig uçup kaçmazsa o paralara çıkmıyorki 3milyon maaş verecekler ki burdaki maaşını yakalasın eleman
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

Abi bu Mensah'ın açık alan topçusu olduğunu çok yazdık çizdik. Orta sahanın kilit adamı olarak aldırdı hoca, kolay mı öyle olmadı diye kanata çekmek, yürek ister. Adamı tefe koyarlar burası Beşiktaş.

O gol asistlerin yarısından fazlası para yapsın da satılsın diye duran topları verdikleri için oldu, bütün penaltıları falan buna attırdılar Kayseride.

Mensah'ın burada yapabileceği en iyi şey duvara toslamak, faul almak falan olur. Yarısını bile yapamaz Kayseri'de yaptıklarının. Rakamlarını burada sabah saatlerine kadar bağırıp durdum eşek gibi.
Nsakala Welington ve Mensah hocanın özellikle istediği oyuncular demek ki bir planı var.
The great gig in the sky

ersin,hasic tamamda larini çıkart sen o listeden 1.8 milyon € alıyor gol atamıyor...Genç değil ayrıca..

Çevrimdışı tangaz

henriksen die bir elemanın ismi geçiyormuş

Çevrimdışı mrred

Bugün gördük ki Roco'yu göndermek için maaşının bir kısmını ödeyip, Welinton'u almak için 1.5 genç oyuncu göndermek de muazzam(!) bir hamle.

Yönetim satranç oynuyor olsa, ikinci hamlede şahını oynatırdı herhalde, o kadar stratejik düşünüyorlar.

Rok yapmak gibi ihtiyaçları yok demek ki. Sicilya savunması yapsınlar o da yetmezse Socratesin savunmasına göz atsınlar Baya ihtiyaçları olacak
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Maaşı çok kafaya takıyorsunuz.

Bu çocuk parlarsa, çıkacak taliplerinin önereceği maaşların yanında bugünkü maaşı çerez kalacak.

Avrupa'da santraforlar çok para alıyor, 35 yaşındaki Cisse bile 1.5 istiyordu işte. 1.6 alıyor diye Larin'e düşman ettiler bizi.

cisse tr takımlarından 1,5 istiyor adama anderlechtte talip o parayı ordan istemez verilmeyeceğini bilir. larin indirim yapmak zorunda

Çevrimdışı mrred

Larinde sıkıntı şu 25 yaşına geldi 1.6 milyon euro alıyor ve bundan fazla zaten kazanamaz. O yüzden herhangi bir gelişim beklemek iyimser olur. Diğerleri bence de gelişir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

henriksen die bir elemanın ismi geçiyormuş
Kaynak neresi ? Günayermiş tamam gördüm
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2020, 01:00:59 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Aşkta iniş çıkışlar olur fırtınalar olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Larinde sıkıntı şu 25 yaşına geldi 1.6 milyon euro alıyor ve bundan fazla zaten kazanamaz. O yüzden herhangi bir gelişim beklemek iyimser olur. Diğerleri bence de gelişir.
Cenk 25 yaşında 1.7 kazanıyordu, 27 yaşında Premier League'e gitti.

Çevrimdışı mrred

Cenk 25 yaşında 1.7 kazanıyordu, 27 yaşında Premier League'e gitti.

Cenk her sezon üstüne koydu Larin geldiğinden beri aynı bence. Sırtı dönük oyunu berbat fakat eskiye göre biraz güçlenmiş başkada da bir gelişme göremedim.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ bek ve golcü transferi için görüşmelerini sürdüren siyah beyazlılarda flaş bir gelişme yaşandı.

Edinilenbilgiye göre; Beşiktaş, Bayern Münih forması giyen Mert Yılmaz’ın transferi için anlaşma sağladı.

Siyah beyazlı yönetim, yaptığı görüşmeler sonucunda Alman devi ile 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.
21 yaşındaki Alman oyuncuya ise yıllık 200 bin Euro maaş verilecek.

Bayern Münih yetkililerinin Beşiktaş yönetiminden transferin resmiyete dönüşmesi için 2 gün süre istediği öğrenildi.

Teknik heyetten de Mert Yılmaz’ın gönderilmesi için rapor verilmesi durumunda Beşiktaş, Mert Yılmaz’a imzayı attıracak.

21 yaşındaki oyuncu, yeni alınacak diğer bir sağ bek transferi ile rotasyonlu olarak kullanılacak.

Geçen sezon Bayern Münih 2 formasıyla 3. Lig’de 17 maçta forma giyen Mert Yılmaz, 3 asist yaptı.

Mert Yılmaz'ın Alman devi ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu. (via. Murat Özen)
500 bin euro çöpe gitti altyapıdan bir genç koyup 5-10 bin euro maaş versen bunun kadar oynar.