2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875818 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı mrred

Nihayet yönetimde birilerinde jeton düştü.

Bunun da kariyeri çok matah görünmüyor, ama en azından Leipzig ve Bayern altyapılarında oynamış.

Cok seri bir cocuk bu yere de cok saglam basiyor. Teknigi de iyi savunmada biraz sorunlu gibi yine de risk alinir . 500 bin cok para degil . Bariz yonetim transferi. Nsakala ve welingtondan sonra yonetim aklini basina almis
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetimin hamlelerinde bir önceki yönetime karşı bir rövanşizm havası sezmeye başladım.

Onların yaptığı doğru yanlış her şeyi yıkıp, yeni bir şey yapmaya çalışıyorlar.

Ola ki bir başarı gelirse, önceki yönetime paye çıkarılamasın diye belki de.

Ama bu taktik elde patlar, çünkü başarısızlikt halinde (ki büyük ihtimal), ihale kendilerine kalacak.

Herhangi bir başarısızlık durumunda o kadar süre dayanmazlar. Ben maksimum Kasım - Aralık gibi kongre olur diyorum kötü gidiş dvam ederse.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

6 numara lazım. Bu orta saha 2 gol ortalaması ile ligi kapatır ama atılan değil yenilen gol  :tabe:
Kevgire doner orta saha vizir vizir gecerler. Yuzde 75 topa sahip olabilirsek bu sekilde oynayalim. İmkansiz bir sey
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adı geçenler içinde en makul seçenek bence.

Bence en kötü seçenek. İyi olsa bu yaşa kadar Altınordu elinde kalmazdı. Bence potansiyeli düşük bir oyuncu. Gelirse ah vah dedirtir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Adı geçenler içinde en makul seçenek bence.

Mert bundan iyi duruyor hem bonservis hem teknik hem de hiz bakimindan
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kevgire doner orta saha vizir vizir gecerler. Yuzde 75 topa sahip olabilirsek bu sekilde oynayalim. İmkansiz bir sey
Sergen hoca Ljajic - Mensah tercihi yaptı. Mensah'ı tercih etti. Çok büyük kumar oynadı. Tutturamazsa sezonu kaybeder.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Yönetimin hamlelerinde bir önceki yönetime karşı bir rövanşizm havası sezmeye başladım.

Onların yaptığı doğru yanlış her şeyi yıkıp, yeni bir şey yapmaya çalışıyorlar.

Ola ki bir başarı gelirse, önceki yönetime paye çıkarılamasın diye belki de.

Ama bu taktik elde patlar, çünkü başarısızlık halinde (ki büyük ihtimal), ihale kendilerine kalacak.

Ev yanarken saçlarını tarıyor olamazlar, en azından böyle düşünmek istemem. Sadece yangın söndürmede iyi değiller diyelim şimdilik, bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Herhangi bir başarısızlık durumunda o kadar süre dayanmazlar. Ben maksimum Kasım - Aralık gibi kongre olur diyorum kötü gidiş dvam ederse.
Gerçekten kredilerini nasıl bu kadar çabuk harcadılar, inanılmaz.

Bu taraftar Fikret Orman geldiğinde ne kadar zaman tanıdı ona, hatırlasanıza.

Feda döneminde düşük başarı oranı, rakiplerin güçlü kadroları, Arsenal ile CL play-off 2. maçında sağ bekte İsmail Köybaşı'nın oynaması vs.

Ama süreci iyi yöneterek, işi idare ettiler.

İşin komik tarafı, şu anki başkan o dönem yönetimdeydi

Çevrimdışı Orhan_

Bence en kötü seçenek. İyi olsa bu yaşa kadar Altınordu elinde kalmazdı. Bence potansiyeli düşük bir oyuncu. Gelirse ah vah dedirtir.

Bu oyuncu hakkında kimi okuduysam iyi bir görüş görmedim. Eksik gidereceğiz diye daha büyük problemlere yol açmamamız lazım. Çünkü günün sonunda 3.5 milyonluk Vida'yı eleştirirken 500 binlik oyuncular sonlarını getirecek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gerçekten kredilerini nasıl bu kadar çabuk harcadılar, inanılmaz.

Bu taraftar Fikret Orman geldiğinde ne kadar zaman tanıdı ona, hatırlasanıza.

Feda döneminde düşük başarı oranı, rakiplerin güçlü kadroları, Arsenal ile CL play-off 2. maçında sağ bekte İsmail Köybaşı'nın oynaması vs.

Ama süreci iyi yöneterek, işi idare ettiler.

İşin komik tarafı, şu anki başkan o dönem yönetimdeydi

Plansızlık ve iletişimsizlik bitirdi yönetimi. Ben iletişim kısmında iyi olacaklarını düşünenlerdendim. Sportif başarı beklemiyordum. Belki ekonomik anlamda rahatlık sağlarlar diyordum. O beklediğim sinerjiyi bile oluşturamadıkları gibi bir de ortaya karamsar bir tablo çizdiler. Şanslılar ki maçlar şu anda seyircisiz oynanıyor. Bir de seyirci olsaydı düşünemiyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Mert bundan iyi duruyor hem bonservis hem teknik hem de hiz bakimindan
Ama ligi tanımıyor:)

Altınordu'da Kerim Alıcı ile Atakan Üner birlikte oynadılar sağ kanatta, bir uyum yakalayabilirler diye düşünmüştüm.

Çevrimdışı mrred

Dilimde tüy bitti.

Douglas'ı beğenmeyip göndermeye çalışırken N'sakala'yı almak, oksimoron bir harekettir.

Douglas Sivas'ta bek olarak iyi performans gösterip alındı, tutmadı. Ondan kurtulmaya çalışırken, Alanya'da bek olarak iyi oynadığını düşündüğün N'sakala'yı alıp nasıl bir beklenti içine giriyorsun?

Nsakala bence gömdüğümüz kadar kötü değil fakat planlama yanlış. Rıdvanın önünü kapatmak anlamsız o bakımdan yanlış yoksa özellikleri kötü değil.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu oyuncu hakkında kimi okuduysam iyi bir görüş görmedim. Eksik gidereceğiz diye daha büyük problemlere yol açmamamız lazım. Çünkü günün sonunda 3.5 milyonluk Vida'yı eleştirirken 500 binlik oyuncular sonlarını getirecek.
Ben Vida ve Ljajic onun için kalsın diyorum. Kalite çok düşecek. Vida'nın gitmesi yine bir parça ama Ljajic kesinlikle kalmalı. Mensah'ın alternatifi yok diyenler var ligde. Ljajic o zaman bu dünyadan değil  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Nsakala bence gömdüğümüz kadar kötü değil fakat planlama yanlış. Rıdvanın önünü kapatmak anlamsız o bakımdan yanlış yoksa özellikleri kötü değil.

Kötü kötü caner bile daha iyiydi rakipler canerin ordan maden buluyorlardı n'skala 1 kere bile geçit vermedi bir hata yaptı gol yedirdi caner öyle mi hiç gol yedirmezdi :)

Çevrimdışı mrred

Ama ligi tanımıyor:)

Altınordu'da Kerim Alıcı ile Atakan Üner birlikte oynadılar sağ kanatta, bir uyum yakalayabilirler diye düşünmüştüm.

Pas bağlantı haritasına bakmadım belki ikisi arasında pas bağlantısı çok yüksektir . Bu arada atakana fiziği kötü falan demiş tangaz. Onyekuruyu seyretmemiş sanırım adam bildiğin sinek siklet
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Kötü kötü caner bile daha iyiydi rakipler canerin ordan maden buluyorlardı n'skala 1 kere bile geçit vermedi bir hata yaptı gol yedirdi caner öyle mi hiç gol yedirmezdi :)
Ben defansif birebir kazandığı baya pozisyon saydım. Bide arkasına atılan deparlara karşılık verebiliyor. He transfer edilir mi hala emin değilim
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Beğenmediğin Caner'den bir fazlası yoksa ve olmayacaksa, Caner kalmalıydı.

Yaşları yakın, en azından Caner yerli kontenjanındaydı.

Kontenjan doldu, o yüzden şimdi aldıkları adamı bildiremiyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Ben Vida ve Ljajic onun için kalsın diyorum. Kalite çok düşecek. Vida'nın gitmesi yine bir parça ama Ljajic kesinlikle kalmalı. Mensah'ın alternatifi yok diyenler var ligde. Ljajic o zaman bu dünyadan değil  :ebebe:

layiç oynasa ve önünde formda sağlıklı bir burak warken ligin en iyi on numarası performansı verdi zaten ama gel gör ki önünde ne öle bi forvet war ne de layiç oynuyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben defansif birebir kazandığı baya pozisyon saydım. Bide arkasına atılan deparlara karşılık verebiliyor. He transfer edilir mi hala emin değilim

Mevcut şartlar bunu gerektiriyordu free olarak bonservis veremiyoruz.Gelenler de kiralık geliyor 60 milyon € bütçe 30'a düşünce takımın yarısı gitti bir yarısının daha gitmesi gerekiyor.

Keşke klübü bu hale getirmeserlerdi de daha iyilerini seyretseydik...

Çevrimdışı Orhan_

Plansızlık ve iletişimsizlik bitirdi yönetimi. Ben iletişim kısmında iyi olacaklarını düşünenlerdendim. Sportif başarı beklemiyordum. Belki ekonomik anlamda rahatlık sağlarlar diyordum. O beklediğim sinerjiyi bile oluşturamadıkları gibi bir de ortaya karamsar bir tablo çizdiler. Şanslılar ki maçlar şu anda seyircisiz oynanıyor. Bir de seyirci olsaydı düşünemiyorum.

Bazı yöneticilerin tavırları yönetimin taraftar tarafından algılanma şeklini de bozuyor. İletişim konusunda çok feci çakozluyorlar gerçekten. Bu böyle devam ederse seyircili maça bile gerek kalmayabilir.

Çevrimiçi mayguntr

Nskala uc kere falan kacirdi adamini, sari yedigi pozisyon, gol olan pozisyon, digerinin dakikasini hatirlamiyorum.
Kontrada dogru duzgun Larine acacagina arkadan gelen Lense sacma bi top cikarmaya calisti.

Caner gol yediriyordu ama attiriyordu da, Nsakala attiramayacaksa yedirtmeyecek de.

Çevrimdışı MUSTAFA_

layiç oynasa ve önünde formda sağlıklı bir burak warken ligin en iyi on numarası performansı verdi zaten ama gel gör ki önünde ne öle bi forvet war ne de layiç oynuyor
Bence Ljajic bu takımda oynar. Mensah'ın üstüne takım kuracağıma Ljajic üstüne kurarım. Bu takım kontra atak dışında bir şey oynayacakmış gibi görünmüyor yoksa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Sergen hoca Ljajic - Mensah tercihi yaptı. Mensah'ı tercih etti. Çok büyük kumar oynadı. Tutturamazsa sezonu kaybeder.

Dorukhan mensah ljajic orta sahasında top rakibe geçtiği an adamlar üstümüze çullanır. Bizim ilk baskıları iyi yapan rakibi kovalayan orta sahaya ihtiyacımız var. Ya 6 numara çok ısıran çevre kontrolü iyi olacak iki tane 8 miz olacak birisi defansif açıdan çok iyi olacak diğeri idare edecek ya da 6 numara çok teknik topu oyuna iyi sokan pas isabeti çok iyi biri olacak iki tane 8 numara hem defansif hem ofansif çok iyi olacak. Öbür türlü fark yaratamayız.
The great gig in the sky