2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869737 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Dorukhanı tanımlasak en iyi özellikleri nedir ?

Dinamik
Atlet
İlk baskıyı iyi yapar
Dripplingi var
Şutları iyi

Kötü özellikleri neler
Dönüşleri iyi değil
sırtı dönük oynamaz
pas isabeti düşük

Bu özellikleri ile en oynamaması gereken yer 6 numaradır.

Fatih aksoyu pas isabet oranı düşük diye elden çıkardık dorukhanın sanırım pas isabet oranının baya yüksek olacağı hayal ediliyor.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 21:37:55 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Karabay

Sivaslı oyuncu ben düşürdüm dedi defalarca ama yine de attı hakem.

Çevrimdışı haluk.m

Dorukhan'lık bir şey yok, bu oyun ve oyuncu grubuyla daha çok kırmızı yeriz. 

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu kart ligde geçerli midir ?

Hazırlık maçı ligi nasıl etkileyecek? Etkilemez.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Hücum hattını güçlendirmezsek bu takımla gol atmaya çalışmak büyük bir işkenceye döner.
Nsakala ilk maçına göre biraz daha toparlamış gibi görünüyor.
Mensah için bu kadar yarışa değer miydi? Çok anlayamadım. İnşallah gelecek transferlerle beraber performansını 4e 5e katlar.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Sanki ayaga temas mi var rakipten yoksa ayagi mi kaydi onu pek anlamadim. Dorukhan da hazirlik maci atmaz diye düşündü büyük ihtimalle.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Orhan_

Yahu sert bi hareket centilmenlik dişi bir şey olur kırmızı verilir de son adamdan hazırlık maçında oyuncu atılır mi anlamış değilim. Ki anladigim kadarıyla Sivaslılar bile kırmızıyı pek istemedi.

Sivas içinde 11-11 maç daha anlamlı çünkü. Hakemler bize karşı çok istekli yönetiyor.

Çevrimdışı mrred

Maçı kazanırız çünkü sivas oyun formatından koptu. 2. bölgede topu kaparak oynuyordu şimdi eksik olduğumuz için bizim sahaya oyunu yıkarak oynmaya çalışcak ki bence beceremicek
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nkoudou da her şeye sakatlanıyor. Onun üstüne kesinlikle plan yapılmaz. Keşke bir mucize olsa da transfer olsa  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Orhan_

Maçı 5 pixelde izlediğim için çok anlaşılmıyor. Zeminin durumu nedir?

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic ne kaçırdın böyle  :duman:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Akil Emre

Elneny tadında birini almak lazım, sağ bek e oyun zekası olan biri gerekli, nsakala yedekten öteye gitmez, ben hala 2 forvwt alınması taraftarıyım

Çevrimiçi mayguntr

Hasic golu kacirdiktan sonra bagiran ayi kimdi acaba,

Çevrimdışı mellfred

hasic ptt biletini kesti

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Elneny tadında birini almak lazım, sağ bek e oyun zekası olan biri gerekli, nsakala yedekten öteye gitmez, ben hala 2 forvwt alınması taraftarıyım

elneni tadında biri 2 miyon avrocuk maaş istior :money:

Çevrimdışı cursedofdragon

uğur çiftçi lensi öldürüyor kart yok demi   :claps:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Larin Belcikada gelisim gostermis bence. Maasi daha uygun olsa 2. santrafor olarak kalabilirdi.

Çevrimiçi levitate

Larin Belcikada gelisim gostermis bence. Maasi daha uygun olsa 2. santrafor olarak kalabilirdi.
maaştan bağımsız kalacak gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

ben hala emin olamadım 25.dk civarı enkudu buna pas attı bu sırtı dönük içerdeydi alver yapmak içindi o pas larin alakasız bi tarafa çıkardı