2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865700 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimiçi murat

daha enteresan olanı da way efendim 3.stopere 900bin mi vereceğiz şeklinde olan yorumlar işin daha da tuhaflaşmasına sebep 4,5 bons verip hırvatistanda 125bine oynayan elemana 1,250 milyon maaş verilirken alkışlayanlar aynı arkadaşlar mitroviç birinci stoperdi de benim mi haberim yok 3.4. sıradaydı o da. şilide 300 alana 1,5 imza 1,5 maaş vermek normal hırvatistandan gelen elemana 10 katı vermek normal kanadadan gelene 8-10 katı vermek normal laligadangelene 775 vermek anormal  :alala:
adamı beğenmediniz alınan paraya gitti de yerine daha iyisimi geldi?şimdi roko mirin gönderiyoruz bakalım gelenler daha mı iyi olacak.birde o zaman kur düşüktü makul görmesemde sidik yarışında bütün büyük kulüpler paraları sactı.ben her zaman oyuncuları olmadan 300-500 ken bulma taraftarıydım.benim icin en değerli oyuncular olcay ozi dorukhan gibi ucuz maliyet bol fayda şeklindedir.tercihlerimi de hep fiyat performans ürünlerinden yana kullanırım.sedan yerine genis bagaj hacback olsun hem az yaksın hem iyi gitsin.

Çevrimdışı tangaz

istediğiniz kadar gülün walla ben ekran görüntüsü aldım  :photo:  acil durumlarda kullanırım  :bandit:

@Orhan_ @MURAT
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

daha enteresan olanı da way efendim 3.stopere 900bin mi vereceğiz şeklinde olan yorumlar işin daha da tuhaflaşmasına sebep 4,5 bons verip hırvatistanda 125bine oynayan elemana 1,250 milyon maaş verilirken alkışlayanlar aynı arkadaşlar mitroviç birinci stoperdi de benim mi haberim yok 3.4. sıradaydı o da. şilide 300 alana 1,5 imza 1,5 maaş vermek normal hırvatistandan gelen elemana 10 katı vermek normal kanadadan gelene 8-10 katı vermek normal laligadangelene 775 vermek anormal  :alala:
Bunlar yüzünden bu durumda değil miyiz?

Euro düşükken 1.5 verince dara düştük, o zaman neden Euro yüksekken şimdi 900 veriyoruz. O 600 mü bitirdi bizi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

adamı beğenmediniz alınan paraya gitti de yerine daha iyisimi geldi?şimdi roko mirin gönderiyoruz bakalım gelenler daha mı iyi olacak.birde o zaman kur düşüktü makul görmesemde sidik yarışında bütün büyük kulüpler paraları sactı.ben her zaman oyuncuları olmadan 300-500 ken bulma taraftarıydım.benim icin en değerli oyuncular olcay ozi dorukhan gibi ucuz maliyet bol fayda şeklindedir.tercihlerimi de hep fiyat performans ürünlerinden yana kullanırım.sedan yerine genis bagaj hacback olsun hem az yaksın hem iyi gitsin.

mitronun bonservisinde sorun yoktu genç eleman miili de olmuş tutarsa 20yede satardık ama maaşı 1,25 mio çoktu doğrusu 500-600 max. olmalıydı, konuya 3.stopere 900bin maaş mı vericez eleştirisi gördüm ve detaydan baktım. bu eleştirileri yapan kişi  mitroviç  maaşını da larin maaşını da normal karşılayan bunların maaşlarını 10a katlamalarını normal karşılayan kişi şimdi welinton maaşını montero maaşını eleştirince içinde tutarsızlık barındırıyor sanki amaç eleştiri değil de sırf gömmüş olmak için yapılan karalama kampanyası ve anç.ye karşı taraftarı kışkırtma havası veriyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bunlar yüzünden bu durumda değil miyiz?

Euro düşükken 1.5 verince dara düştük, o zaman neden Euro yüksekken şimdi 900 veriyoruz. O 600 mü bitirdi bizi?

onur yönetimi sırf gömmek için yazıyor gibisin konu eleştirinin ötesinde sanki kan davası güder gibi davranıyorsun. bırakalım kuru muru mitroviçe larine bize gelmeden evvel aldıklarının 10ar katı maaş verilirken gıkın çıkmıyordu şimdi monteronun maaşını 2ye 3e katlamasına tüm gün isyan ettin bu sence de garip değil mi?

Çevrimiçi murat

bunlarda almıslar bir nick ismiyle cismiyle yazı yazanlara laf sokuyor.cesaretin varsa isminle yaz seninde sallamasyoncu oldugun ortaya çıksın.

Çevrimdışı tangaz

bu töre için yazılan 1,5 alacağı var ihtar çekti 03/09da ödenmezse tek taraflı feshedecek gelecek bilgisi sallama olabilir zira o işler yabancılar için geçerli yerli oyuncularda sanırım tff uyuşmazlık kuruluna sevk ediliyor konu onlar bakıyolar ama uefa fifa kadar keskin değiller

Çevrimiçi Samet Demir

bunlarda almıslar bir nick ismiyle cismiyle yazı yazanlara laf sokuyor.cesaretin varsa isminle yaz seninde sallamasyoncu oldugun ortaya çıksın.
Meçhul haberci, bıyıklı Karaoğlan, yangel yat Osman prim yapmak çok kolay. Burayi takip et aşağı yukarı gündem hakkında birşeyler yazıp takipçi kovalayabilirsin.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan_

istediğiniz kadar gülün walla ben ekran görüntüsü aldım  :photo:  acil durumlarda kullanırım  :bandit:

@Orhan_ @MURAT

Benlik bir sorun yok abi, istediğin kadar kullan. Acil durumları merak ettim ama. Aklında var bir şeyler sanki? :D

Çevrimdışı tangaz

bu zaten meçhul kıllı tüylü niklerle yazanlara kafayı bile çevirip bakmayacaksın mesela arada ismiyle yazanlarda var kürşat mı ne die biri vidyo koymuş balotelli ismi dönerken yönetimden aldığım kesin bilgi gibi ifadeler kullanıyolar hani kimseyi hakir görmem ama tiplere imajlara filan bakıyorsun sen kiiim yönetimdeki iş adamları ile görüşmek kiiiim.

Çevrimdışı tangaz

Benlik bir sorun yok abi, istediğin kadar kullan. Acil durumları merak ettim ama. Aklında var bir şeyler sanki? :D

yenilince yönetimi hocayı gömerken sırıtma emojisi kullanırsanız o anlarda alın görün işte bunların niyeti ağustosta belliydi der sizi ateşe atar geçerim işte :icool:

Çevrimdışı leylileyli

@tuncaboylu  bu arada siz değil misiniz Douglas alırken çok iyi bir transfer oldugu ve 800k euro maaşi hep savundunuz. Başkaları çok fazla diyence siz hep bir mazeret vererek savundunuz.

Çevrimiçi murat

yenilince yönetimi hocayı gömerken sırıtma emojisi kullanırsanız o anlarda alın görün işte bunların niyeti ağustosta belliydi der sizi ateşe atar geçerim işte :icool:
besiktaşın yenilmesine hele hele elenmesine sevinmekmi ?kendi adıma sergen hocanında yönetiminde yanındayım basarılı olmasını da canıgönülden istiyorum.maaş ufaltmasını da destekliyorum ama isimler dogru degil bence .belki bu seneyi kurtarır ama benim gönlümden gecen beşiktasın gelecegine yatırım yapmalarıydı.

Çevrimdışı Orhan_

:outtahere:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1300483206098104321
O zaman takımdan bugün veya yarın resmi ayrılıklar olacak diyebiliriz galiba.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Roco da gider Mirin'de gider sözleşmeyi fesheder parasını verirsen komple gönderirsin takımı 1 gecede. Sağ beke takılmışsın takımda gol atacak adam bile yok, bana soran olsa sağı bırak golcü birini al derim, yine sağ bekten önce yedek kaleci yok Necip'i düşünüyolar heralde o mevkiyede. Bi sürü eksik var ama ucuz yolla halletmeye bakıyolar ben öyle görüyorum. Ruiz'i elden kaçırdığımız günlerde belliydi becerikli olmadıkları. Sen beklentiyi çok yukarıya koymuşsun herhalde o yüzden çok sert eleştiriyorsun.
Dostum, gerçekten beklentim minimum.

Santraforda yine santrafor oynuyor, sağ bekte sağ açık oynatıyoruz.

Önce takıma benzer bir şey olalım istiyorum, çok mu büyük bir beklenti bu?

Çevrimdışı Orhan_

besiktaşın yenilmesine hele hele elenmesine sevinmekmi ?kendi adıma sergen hocanında yönetiminde yanındayım basarılı olmasını da canıgönülden istiyorum.maaş ufaltmasını da destekliyorum ama isimler dogru degil bence .belki bu seneyi kurtarır ama benim gönlümden gecen beşiktasın gelecegine yatırım yapmalarıydı.

Hepsinin yanında olmak lazım da abi beni bu Dalgakıran ile Urgancılar çok huzursuz ediyor. Birisini bir mottoyla, diğerini de bir sanat eseriyle dövmek istiyorum. Bu tip adamlar ahengi bozuyorlar. Ya kendilerine çeki düzen verecekler ya da biz sabır taşı olup çatlayacağız.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu  bu arada siz değil misiniz Douglas alırken çok iyi bir transfer oldugu ve 800k euro maaşi hep savundunuz. Başkaları çok fazla diyence siz hep bir mazeret vererek savundunuz.

Douglas alırken iyi transfer diyordum, çünkü imza parasından haberim yoktu.

Takımda açlık sınırı 1 milyon Euro olmuştu, Douglas'ın 800 bin maaşına çok fazla diyen kim vardı burada?

Çevrimdışı tangaz

o da olur inşallah bu seneyi bir atlatsak ve şu banka yapılandırması revize edilse önümüzü daha bir görebiliriz sanki @Egos un bugün paylaştıkları kıymetliydi f.ormanın ilk senesi bunların ilk senesi kıyaslamalarına bakarsak f.o sağlam sıvamış ilk sene ama sonra üstüne koydu şampiyonluk geldi bekleyelim görelim.

Çevrimdışı mrred

bu zaten meçhul kıllı tüylü niklerle yazanlara kafayı bile çevirip bakmayacaksın mesela arada ismiyle yazanlarda var kürşat mı ne die biri vidyo koymuş balotelli ismi dönerken yönetimden aldığım kesin bilgi gibi ifadeler kullanıyolar hani kimseyi hakir görmem ama tiplere imajlara filan bakıyorsun sen kiiim yönetimdeki iş adamları ile görüşmek kiiiim.
İşadami yonetici dedigin tipler efe bezci degildir hethalde
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Douglas alırken iyi transfer diyordum, çünkü imza parasından haberim yoktu.

Takımda açlık sınırı 1 milyon Euro olmuştu, Douglas'ın 800 bin maaşına çok fazla diyen kim vardı burada?

ben.

daglısa verilen her kuruş zarar ziyan asla işe yaramayacak eleman paralar boşa gidiyor die yırtınmıştım