2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2879550 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

o zaman gözü dönmüş gibi herkes transfer istemiyor muydu? Geç bu işleri, emin ol Fikret Orman senden çok daha iyi bilir,,

Bu mu belirliyor kulübün nasıl yönetileceğini? Herkes kim? Milyonlarca insanın ortak fikrini neyi referans alarak belirleyeceğiz ki? O halde şu an en doğru transfer adımının Quaresma'yla derhal sözleşme imzalamak olarak belirleyebiliriz. Çünkü twitter'da onu istiyorlar, trendlere filan girdi. Yönetime, herhangi bir yönetim planlamasına filan da gerek yok. Bir temsil heyeti seçelim, okusun twitter'ı. Taraftar kimi istiyorsa, ne bekliyorsa anında onu alalım, satalım.

Taraftarın ne dediği günden güne değişir. Çünkü bir kişiden değil, kitleden bahsediyorsunuz. 3 ayda bile değişir. Bu önemli bir veri değil. Hatta bunu tutarsızlıkla eleştirmek, taraftar kötü demek de saçmadır. Kitleler böyledir çünkü. Takımın başarısına ve günlük gelişmelere bakar. Doğası böyle. Uzun vadeli planlama başka bir konu.

Çevrimdışı ilhan mansız

İlk 11 i ve gol atma planlarını o yapıyormuş işte Aziz Yıldırım gibi
😂😂 herkes anlayacak inşallah iş işten geçmez,,

Çevrimdışı tangaz

o zaman gözü dönmüş gibi herkes transfer istemiyor muydu? Geç bu işleri, emin ol Fikret Orman senden çok daha iyi bilir,,

herkesin ne istediği önemli değil idare edenlerin doğru planı yapması önemli mesela taraftarı.dinlemeyip hocayı dinlemesi negredo yerine burakı alması gerekiyordu.

fikret ormanın benden iyi bildiği şeyler !!! var zaten bundan şüphesi olan yoktur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kahyaoglueren

o maçta 3 penaltımız verilmedi,, doğru mu? Peki bizler yönetimin arkasında durduk mu? Yoksa klavye kartallığı mu yaptık? Hangisi?
Bu yazidan sadece bunu mu çıkardınız? Taraftar 3 mayista hic bir yonetimi desteklemedigi kadar destekledi. Ta ki suraya kadar :
 "Pirlanta gibi hakemler. Zekeriya abi. Taraftar isine baksin. Taraftarin isi kombine almak alisveris yapmak. Bize akil vermesinler ".

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu mu belirliyor kulübün nasıl yönetileceğini? Herkes kim? Milyonlarca insanın ortak fikrini neyi referans alarak belirleyeceğiz ki? O halde şu an en doğru transfer adımının Quaresma'yla derhal sözleşme imzalamak olarak belirleyebiliriz. Çünkü twitter'da onu istiyorlar, trendlere filan girdi. Yönetime, herhangi bir yönetim planlamasına filan da gerek yok. Bir temsil heyeti seçelim, okusun twitter'ı. Taraftar kimi istiyorsa, ne bekliyorsa anında onu alalım, satalım.

Taraftarın ne dediği günden güne değişir. Çünkü bir kişiden değil, kitleden bahsediyorsunuz. 3 ayda bile değişir. Bu önemli bir veri değil. Hatta bunu tutarsızlıkla eleştirmek, taraftar kötü demek de saçmadır. Kitleler böyledir çünkü. Takımın başarısına ve günlük gelişmelere bakar. Doğası böyle. Uzun vadeli planlama başka bir konu.
yazdıklarına katılıyorum fakat biraz empati yapmalısın, burada yazdığım hiçbir şeyi silmedim, dilersen oku,, bence adamı boşu boşuna harcadık,,

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu yazidan sadece bunu mu çıkardınız? Taraftar 3 mayista hic bir yonetimi desteklemedigi kadar destekledi. Ta ki suraya kadar :
 "Pirlanta gibi hakemler. Zekeriya abi. Taraftar isine baksin. Taraftarin isi kombine almak alisveris yapmak. Bize akil vermesinler ".
çok detaya girmeye gerek duymadım 20 yıllık yönetici olarak, istiyorsan zaman ayırır anlatırım , kendini kandırmayı bırak artık,

Çevrimdışı mrred

@worns
Bugün ANÇ ye Q7 sorusunu hala soruyorlar. Bu adam futbolu bırakmadan biz rahat edemicez
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Mevcut yönetimin yaptığı hiç bir şeyden memnun değilim. Ne transfer ne iletişim politikasından. Bu başka bir konu. Ama Orman yönetimini de sportif başarı dışında şeylerle de değerlendirmek gerekiyor artık.

Çevrimdışı ilhan mansız

Mevcut yönetimin yaptığı hiç bir şeyden memnun değilim. Ne transfer ne iletişim politikasından. Bu başka bir konu. Ama Orman yönetimini de sportif başarı dışında şeylerle de değerlendirmek gerekiyor artık.
ne yapmış peki Orman yönetimi??

Çevrimdışı worns

yazdıklarına katılıyorum fakat biraz empati yapmalısın, burada yazdığım hiçbir şeyi silmedim, dilersen oku,, bence adamı boşu boşuna harcadık,,

orman'dan bahsediyorsan bence biz harcamadık bile. çok kısıtlı bir taraftar tepkisiyle bile kaçtı gitti. bence yönetilemez bir tablo gördü.

Çevrimdışı kahyaoglueren

çok detaya girmeye gerek duymadım 20 yıllık yönetici olarak, istiyorsan zaman ayırır anlatırım , kendini kandırmayı bırak artık,
Kendimi kandirmiyorum.Hic bir olayin tek nedeni olamaz bunu soylemeye çalışıyorum. Senol Gunes suçlu çünkü 30 puan aldi tezinin tek sebebi Senol Gunes olamaz bunu soylemeye çalışıyorum. Alt nedenleri vardir. Bu alt nedenlerden biri de hakemler. Ayni zamanda gec gelen transferler. Ayni zamanda Senol Gunesin taktiksel farkliliklar denememesi. Sorunu tek noktada ararsaniz probleme ulasamazsiniz bunu sizin bilmeniz gerek 20 yıllık yonetici olarak.

Çevrimdışı worns

ne yapmış peki Orman yönetimi??

sportif açıdan başarılı. (bunun da aksi söylenebiliyor, katılmıyorum ona) 16-17 başı ve sonrasında harcamalar açısından bence uzun vadeli yönetilemez bir tablo bıraktı. üstte de yazdım bence de yönetemeyeceğini kendi bile gördü.

Çevrimdışı cursedofdragon

kurumsal hafıza yok bizde abi

luçescu = şenol güneş, luçe sonrası = şenol güneş sonrası

ve şenol güneşin şu sözü ; "Bizi ayırmaya çalışanlar sonunda emellerine ulaştılar". Taraftar ile yanlış anlaşılmasın orman ile değil başkan hocayı göndermek isteyenlerle birlikte çalıştı.

Hepsi birlikte tff,mhk,pırlanta hakemler,medya,yayıncı kurulus.

Nasıl sindirdiler ama ?

Alıntı
Konyalılar 2 kere sahaya girdi
Sahaya bıçak atıldı maç devam etti.
Beşiktaş’a 1 maç ceza verildi.

Talisca ve Tosiç savcı karşısına çıkartıldı.
Ertesi sezon kulüpten ayrılan ilk oyuncular Talisca ile Tosiç oldu.
Caner’e olmayan maddeden 6 maç ceza verdiler, bu Milat olacak kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız dediler, başka ceza alan olmadı.

Bunlar sürerken Basın neredeyse hergün Beşiktaş’ı karıştırmak için basın ahlakını çiğneyerek yalan haberler yaptılar özellikle Şenol hocayı hedef aldılar.
Bütün bunlar olurken Beşiktaş şampiyonlar liginde tarih yazdı ve guruptan namağlup lider çıktı.

Bugün ülke puanı diye ağlayanlar o günlerde Beşiktaş’ı aşağı çekmek için elinden geleni yaptı.
Beşiktaş’ın fikstürü sıkışsın diye Fener ile oynanacak kupa maçını normalden 50 gün öne çektiler, Bayern ile oynayacağımız zaman dilimine sıkıştırdılar.
İsyan ettik
Ağlamayın dediler

Namoğlu’nun hakemler üzerinde baskı unsuru olarak kullandığı ödül/ceza sistemi açığa çıktı. Buna yönetimin dikkatini çekmeye çalıştık başaramadık.
Beinsport lehimize olan pozisyonları kesti, patronlarına şikayet ettik, görüntü geldi, lehimize penaltı verilmediğini gördük.

Fener ile oynadığımız 2. Maçta hocanın kafasını yardılar maç yarıda kaldı, normalde hükmen lehimize sonuçlanması gerekirken, akla hayale sığmayan bir karar verildi.

Beşiktaş bunu yaşarken,
Namoğlu abi
Hakemler pırlanta
Yayıncı kuruluşun iyi niyetinden şüphem yoktur
Fikstürü Fatih hocayla birlikte yapıyoruz duvarına tosladık.
via : ankaralıatiba'dan alındıtır.

Bizim de bildiğimiz sürekli söylediğimiz şeyler zaten.Adamlar kime inandıklarının bile farkında değiller.

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 20:11:26 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Kendimi kandirmiyorum.Hic bir olayin tek nedeni olamaz bunu soylemeye çalışıyorum. Senol Gunes suçlu çünkü 30 puan aldi tezinin tek sebebi Senol Gunes olamaz bunu soylemeye çalışıyorum. Alt nedenleri vardir. Bu alt nedenlerden biri de hakemler. Ayni zamanda gec gelen transferler. Ayni zamanda Senol Gunesin taktiksel farkliliklar denememesi. Sorunu tek noktada ararsaniz probleme ulasamazsiniz bunu sizin bilmeniz gerek 20 yıllık yonetici olarak.
arkadaşım, suçlu falan yok, Beşiktaş 5 yıl da şampiyon olurdu, engellendi, hem içeriden hem dışsrıdan, bunu hepimiz biliyoruz, Saygılarımla ,, ve bu engelleme yapılırken biz kılımızı kkpırdatmadık, yönetime salladık, şimdi hangi yüzle yazıyoruz??

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yine şenol konuşuyoruz :D Ne zaman bitecek bu işkence

Çevrimdışı ilhan mansız

ve şenol güneşin şu sözü ; "Bizi ayırmaya çalışanlar sonunda emellerine ulaştılar". Taraftar ile yanlış anlaşılmasın başkan ile değil başkan hocayı göndermek isteyenlerle birlikte çalıştı.

Hepsi birlikte tff,mhk,pırlanta hakemler,medya,yayıncı kurulus.

Nasıl sindirdiler ama ?
via : ankaralıatiba'dan alındıtır.

Bizim de bildiğimiz sürekli söylediğimiz şeyler zaten.Adamlar kime inandıklarının bile farkında değiller.
arkasında durdun mu, klavyeden sallamak Kolay 😂

Çevrimdışı worns

@worns
Bugün ANÇ ye Q7 sorusunu hala soruyorlar. Bu adam futbolu bırakmadan biz rahat edemicez

:D
aslında quaresma'yı istemekten çok işlerin kötü gittiğini düşündüklerine yönelik bir reaksiyon bence. bayrak adamda sorun var. keşke gomez 2-3 yıl kalsaydı da en azından işler kötü giderken gomez diye bağırılabilseydi. :)

arkasında durdun mu, klavyeden sallamak Kolay 😂

O hocasının taraftarının arkasında durdu mu ki ben başkanın arkasında durayım abi ?,

Sana taraftar işine baksın diyen adam.Beşiktaşın hakkı yenerken susan adam hocasını savunmayan adam taraftar yönetti son 2 sene klübü biz baktırdık VAR'dan pozisyonlara filan.

Yapmayın gözünüzü seveyim gözleriniz mi mühürlendi.

Çevrimdışı kahyaoglueren

arkadaşım, suçlu falan yok, Beşiktaş 5 yıl da şampiyon olurdu, engellendi, hem içeriden hem dışsrıdan, bunu hepimiz biliyoruz, Saygılarımla ,, ve bu engelleme yapılırken biz kılımızı kkpırdatmadık, yönetime salladık, şimdi hangi yüzle yazıyoruz??
Ne yapmamiz gerekiyordu? Yonetimin tepki aldığı konu zaten bunlara tepki verilmemesiydi o zamanlar. Taraftar arkasinda duruyorken pirlanta gibiler, Zekeriya abi,Fatih Terimle beraber fikstur yapiyoruz cumleleriyle bozuldu bu destek. Daha sonrasinda elestiri aldiginda taraftar işine baksın demeçleri başladı.
Iyi isler yapıldığında övüldü. Kotu isler yaptiginda elestirildi. Bundan daha normali yok. Elestiriye karşılık taraftari resmen azarlamaya basladi.

Çevrimdışı worns

:D normaldir. sonuçta belki son yirmi yılın iz bırakan iki figüründen biri. lucescu, şenol güneş.

sadece şenol güneş mi ?

Orman ?

Çevrimdışı tangaz

😂😂 herkes anlayacak inşallah iş işten geçmez,,

yusuf abi
hakemler pırlanta
yayıncı kuruluşun iyi niyetinden şüphemyok
fikstürü fatih hocamla beraber yapıyoruz.

diyen fikret orman mı  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

nasıl kılımızı kıpırdatmadık?

taraftar mhkyı abluka altına almış namoğlu gitti gidecek orman çıktı yusuf abim dedi
taraftar hakemeri baskı aaltına aldı orman çıktı hakemler pırlanta dedi
beinin yanlı yayınlarına karşı taraftar protesto etti orman çıktı yayıncıyı akladı
şenol güneş fikstürden yakındı orman çıktıfikstürü fatih hocamla beraber yaptım dedi

Çevrimdışı worns

kurumsal hafıza yok bizde abi

luçescu = şenol güneş, luçe sonrası = şenol güneş sonrası

valla bende de benzer bir his var. epeydir 2005 sonrası debelenme yıllarımıza benzetiyorum bu dönemi. umarım bir yerden döngü kırılır. :D yoksa sergen de fena halde çalımbay'ı hatırlatıyor. camia çocuğu, yarım dönem başarı, kürşat, adem dursun, ali tandoğan, youla ekseninde geçen bir transfer dönemi. bu kadar şey birbirine benzememeli.