2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2881595 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı bjk4ever

sezon başlamadan daha doğrusu transferler başlamadan floryayı sattı gibi gösterip paraları cukkalayan sırf bonservise 50 milyon gömen gomisler belhandalar feguliler marianolar maykonlar alan sonra floryayı boşaltmayan paraları bile geri ödemeyen devlet tarafından şampiyon olunulacak die yola çıkarılan bir gese vardı o sezon önce bunu bir başköşeye koyalım.

sonraaa biz avrupadan dönerken sıkışık fikstürler özenle hazırlanırken şenol güneş bundan yakınırken ne var fikstürde fikstürü fatih hocamla birlikte hazırladık diyen de şenoldu tabii değil mi  :D

yeni kurulan gese zorlanmasın die sezonun ilk 8 haftası tarihin en kolay lig başlangıç fikstürünün gese lehine olması böle tatlı tesadüflerin hep geseye denk gelmesi de terim balıydı tabii yiyenlere.

ligin sonları gese bjk maçı yine tokideydi son 11 yılda 8 defa gibi garip bi oranla ve o maçtan evvel alanya deplasmanında muzleranın penaltı+kırmızısı atlanmış alanyanın net golü ofsaytla kesilmiş daha o hafta liderliği ele alarak tokiye lider+beraberliğin yeteceği bir beşiktaşın gitmesinin önü kesilmiş  omaçın yıldız forveti ümit öztürk ileriki zamanlarda tesegese maçında varda seyredip göre+bile+isteye vermediği penaltı+kırmızı filan hep şenoldan tabii, neyse ertesi hafta fırat aydınusun daha maçın başında vermediği belhanda kırmızısı olacakların habercisi idi 3 defa avantaja bırakılan ve gesenin kaleye yuvarlayamadığı topa rağmen baktı bu mallar atamıyor penaltı vereyim üstüne de tosiçi atayım diyende fırat değil şenoldu di mi?

tabii tüm bunlar olup biterken yusuf abim hakemlerimizin hepsi birer pırlanta filan diyende tabii yine şenoldu...

https://www.mackolik.com/takim/be%C5%9Fikta%C5%9F/ma%C3%A7lar/2ez9cvam9lp9jyhng3eh3znb4/s%C3%BCper-lig/2017-2018/cu8pxg9v5nfa41f22wztutkvd
Al burada bak ilk yarida ne sacma puanlar kaybetmisiz. Onlarin da mi suclusu hakemler ve GS?
Konsantre olmasaydi o zaman Avrupa'ya. Sen sampiyon olup CL'ye gidemedigin surece batiksin. Bunu bilip farkina varip ona gore oynayacakti.
Senin antrenorun yeni gelen oyunculara kac hafta forma vermedi, rotasyon yapmadi. Lige focus edemedi takimi.
Avrupa basarisi tamamen kendini bos bir sekilde tatmin etmekten baska bir ise yaramiyor. 1 sene gruptan ciktik diye Avrupa devi falan da olmadik.
GS'li kafasi bunlar. Bizim capimizdaki kulup icin lig basarisi esastir su maddi durumdayken. Antrenor ve oyuncular bunun farkina varmadi, onlari uyarmasi gereken
yonetim de farkina vardi. Ilk yari 30 puanda kalirsan kolay kolay ceviremezsin, ceviremedik de. Besiktas tarihinin en iyi kadrosu 4. oldu.

Çevrimdışı autopsy

Gokhan Tore'nin son 3 seneki istatistiklerine bir bak ondan sonra anlarsin kimin ne is yapacagini.
Ben sag kanat alinmasin demiyorum, alinacaksa eldekilerden cok cok daha iyi, performansi tartisilmayacak bir adam gelsin diyorum.
Sen kalkiyorsun eldekilerden 1 gram iyi olmayan, rotasyonu sisirecek ve seneye gondermek icin kapi kapi gezecegin 1 adam daha ariyorsun.
Gokhan Tore iyi ise gecen sene biz neden bedava verdik? Iyiyise neden Malatya'yi tasimadi, koca sezonu 1 gol 3 asistle kapatti?
Eldekilerden ne ustunlugu var? Siz herhalde 2015'te kaldiniz, o Gokhan gideli cok oldu.

Gomez de geldiğinde son 2 yıl istatistikleri iğrençti.  Lüzumsuz kıyaslamalarla bir şey ispat etmiş olmuyorsun.  Malatya'nın toplam gol sayısı ne ki ne atacak zaten ? Beşiktaş'da düzenli oynayıp da Vida ya da Atiba kadar gol atamamış vasıfsızlardan daha çok şey vaat eden bir adam olduğu kesin. Kumaşı da 10 basar hepsine.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Aboubakar orda 600 bin € alırken bizde 3.3 milyon € maaş almış. @Samet Demir :)

Abou nun Portekiz de aldıgı maaş ile burada aldıgı maaş arasındaki farkın dönemin bazı “medyatik” figürleri arasında bölüşüldügü ve de gene dönemin bazı “yetki sahiplerinin “bundan haberdar oldugu ama birşey yapmadıkları,Beşiktaş ın en popüler döneminde ben dahil bütün taraftarların gözlerinin boyandıgı dönemde çok ciddi içeriden soyuldugu,bir ucak yolculugu esnasında bir klubün baskanlıgını yapan kişi tarafından bana anlatılmıştı.O dönemde yönetim içindeki tek düzgün kişilerin E. Torunogulları ve Çebi oldugu,E.T nin menajerlere kurban edildiği,Çebi nin de küstürüldüğü anlatılmıstı konuyu bana anlatan TFF 1.lig baskanı tarafından.Yanlış anlamayın lütfen hala arada görüştüğüm bu kişiye olan saygım dolayısıyla bana anlattıklarını ismini zikretmeden yaZmak zorundayım affınıza sıgınarak.

Çevrimdışı tangaz

Senol Gunes'in basin toplantisinda adini verdigi diger oyuncular Yusuf Erdogan ve Volkan Sen'di. Transfer dehasina bak hele.
Besiktas'in o kadrosu tas gibi kadroydu, ligin acik ara en iyi kadrosudu. Negredo da gayet iyi bir santrfordu Turkiye sartlarinda.
Senin ne kadar bos oldugunu ispat edecek istatistik:
2017/2018 senesinin ilk yarisinda topladigimiz puan sayisi: 30
2017/2018 senesinin ikinci yarisinda topladigimiz puan (senin dedigine gore santrforsuz kaldigimiz donem: 41
Demek ki neymis? Negredo ve Love'la 41 puan toplayabiliyormus 'santrforsuz' takim.
Bu arada kotu dedigimiz kadrodaki bazi oyuncular:

Adriano
Pepe
Lens
Medel
Negredo
Talisca
Babel
Quaresma
Oguzhan
Tolgay
Atiba

Berbat otesi, les bir kadroymus evet.

peki o volkan şeni burakı istediği basın toplantısını hatırlıyorsunda ayrıldıkdan sonrakini neden es geçiyorsun) dur onu da ben hatırlatayım adam aynen şunu dedi quaresmayla yeni kontrat uzatılmış bende yanına volkan şeni önerdim almadılar gidip lensi aldılar oynamayınca sorun oldu üstüne paralar da ödenmedi lens dünya para idi volkan şen onun beşte biri maaşa yedek beklemeye razı elemandı ben maaşlar düzenli ödensin die volkanı istedim yoksa ben bilmiyormuyum pahalı adamları istemeyi diye gidiyordu sözleri
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı bjk4ever

Marcelo dan sonra kaç tane stoper aldık yerine maliyetleri neydi peki onlarıda sen düşün. Marcelodan bonservis aldın onları da maaş olarak verdin ve hala veriyorsun da. Şimdi gündem marcelo oldu onuda alamıyoruz. Yani çarkı döndüremedik.

Demek istediğim çok basit bir adam sattın yerine koyduğun onun yerini doldurdu mu? Maddi olarak kâr elde edebildin mı? Sportif anlamda sana katkısı oldu mu? Bunların hiç birisi olmadı ve sen 2 sene önce yolladığın adamları arıyorsan sistemde sorun vardır. Ki fazlası ile var. Buda 1 yıllık olay değil. bizde süregelen bir hal almaya başladı.

Misal Gökhan töreyi almayı düşünmek gibi.
Ki birde yönetimin kendi oyuncusunu itibarsizlastirmasi var o konuya deginmiyorum bile. Bizde çoğu konuda yönetime çanak tutuyoruz..

Ya arkadasim niye anlamiyorsun ki? Marcelo'dan sonra gelen stoperlerden bana ne? Ben sana Marcelo'nun satis nedenini anlatiyorum?
Marcelo gitmeden seni sampiyon yapmis Talisca'ya lisans bile cikartamiyorsun. 2+2=4.
Marcelo'yu sattiktan sonra ligde sampiyon olup CL gelirini cebine koysaydin o maaslari pasa pasa oderdin. Nasil ki sampiyon oldugumuz seneler odediysen.
Bizim icin sikinti Marcelo'yu satip Pepe'yi vs almak degildi, o gayet dogru ve mantikliydi. Sikinti o hamleleri yaptiktan sonra ligde sampiyon olamamakti.
GS nasil gecen sene odedi maaslari da bu sene kuculmeye gidiyor? CL geliri 40 milyon euro ediyor, senin koca 1 senelik maas butcenin karsiliyor neredeyse.
Bunun hangi kismini anlamakta sikinti yasiyorsunuz anlamiyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Senol Gunes'in basin toplantisinda adini verdigi diger oyuncular Yusuf Erdogan ve Volkan Sen'di. Transfer dehasina bak hele.
Besiktas'in o kadrosu tas gibi kadroydu, ligin acik ara en iyi kadrosudu. Negredo da gayet iyi bir santrfordu Turkiye sartlarinda.
Senin ne kadar bos oldugunu ispat edecek istatistik:
2017/2018 senesinin ilk yarisinda topladigimiz puan sayisi: 30
2017/2018 senesinin ikinci yarisinda topladigimiz puan (senin dedigine gore santrforsuz kaldigimiz donem: 41
Demek ki neymis? Negredo ve Love'la 41 puan toplayabiliyormus 'santrforsuz' takim.
Bu arada kotu dedigimiz kadrodaki bazi oyuncular:

Adriano
Pepe
Lens
Medel
Negredo
Talisca
Babel
Quaresma
Oguzhan
Tolgay
Atiba

Berbat otesi, les bir kadroymus evet.

Transfer dehası değil adam en azından bildiğim adamları alın dedi aldığın lens daha mı farklı oldu ? 7.5 milyon € bonservis bedeli ödedin 2 milyon € maaş ödedin halen ödemeye devam ediyorsun kaç sezondur yattığı yerden parasını veriyorsun bu demi transfer başarısı ? Gönderemiyorsun da adamı ? Şenol hoca faydalanamadı dediniz o gitti avcı geldi onla da olmadı sergen hoca geldi onlada olmuyor guardiola gelsin mi belki bizim ligde ki hocalar verim alamıyordur ? Sistem oyuncusu idi demi lens ?
O sene iyi kadro kurdunda santraforun yoktu bir şekilde topu ceza sahasının içine getirip golü atamıyorduk sezon sonu keşke hocanın istediği burak alınsaydı şampiyon olurduk söylemi bir çok kez geçti herhalde hatırlamıyorsun unutkanlık var biraz.
O 41 puan toplaması hocanın başarısı ile alakalı bir durum bir şekilde oyunculardan en yüksek verimi almayı başarıyor ölmüş bitmiş denen adamları bile ayağa kaldırmasından kaynaklı sen o kadar puan topladın da ilk yarıda kaybettiklerin yüzünden şampiyonluk gitti.Yetmedi adamın devre arası cenkini aldın aldın sırtında buzdolu taşıyan vagnere 33 yaşında 3.3 milyon € bonservis maaş verdin adamı gönderirken üstüne para verdin bunları görmezsin bak hiç deme o zaman yazdın mı bunları hiç ? 200 bin € luk hesabı biliyonda klübün içini boşaltırlarken uykudaydın herhalde.

(...)

Çevrimdışı worns

Ana mevkisi sağ bek olan bir oyuncu gelmeyecek herhalde.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1299715604648202241

gelsin bu. frankfurt altyapısı iyidir. kadro derinliği için bu tarz oyunculara yönelmek gerekiyor.

Çevrimdışı bjk4ever

(...)
Neye fuzuli para harcamış klüp ? Dikkatli harcıyorlar zaten.
Takımın onca sözleşmeli stoperleri birisi vida 3.5 alıyor diğeri roco 1.8 alıyor diğeri mirin 1.2 milyon € alıyor yetersiz ve yüksek maaş aldıkları için alınan welinton 900 bin € alıyor kiralanan çocuk 750 bin €alıcak.
Sağ kanatta alınacak çünkü diğer oyuncular gidecek 30 milyon € bütçe var aşağı çekmemiz lazım şuan bütçe dolu transfer yapamıyoruz algılamıyor musun ?
Alınan sağ kanat eldeki lerden daha vasat olamaz merak etme lens,Boyd'tan kaleciği sağ kanata koysan daha çok iş yapar.
Sana kim illa töre gelecek dedi ? 2 gol 5 asist yapmış bu arada geçen sezon.
Diğer söylediğim şeyere pek cevabın yok herhalde konuyu değiştirdiğine göre..

Evet, su an itibariyle de Vida+Mirin+Roco duruyor, ustune de 1.6 milyon euro daha eklendi.
Bravo. Bu arada takimda 85 tane stoper oldugu icin pazarlik masasinda gucun de kayboldu.
Cunku senin yonetimin elde hali hazirda 4 stoper varken once onlari getirip sonra alternatif aramak yerine
yangindan mal kacirir gibi Welinton'a ve Montero'ya coktu.
Su 'x gelse elimizdekilerden daha iyi is yapar' lafini ben 5 senedir duyuyorum zaten. Genelde vasat oldugu bal gibi ortada olan, ama
sacma sapan bir sekilde bir umut olur belki diye yuceltilen oyuncular icin kullaniliyor. Ve tuttugunu da henuz gormedim.

Çevrimiçi mayguntr

Gomez de geldiğinde son 2 yıl istatistikleri iğrençti.  Lüzumsuz kıyaslamalarla bir şey ispat etmiş olmuyorsun.  Malatya'nın toplam gol sayısı ne ki ne atacak zaten ? Beşiktaş'da düzenli oynayıp da Vida ya da Atiba kadar gol atamamış vasıfsızlardan daha çok şey vaat eden bir adam olduğu kesin. Kumaşı da 10 basar hepsine.
18/19 da bizim oyuncumuzdu hatirlarsaniz. Ikinci yari kadro disiydi, oturdu pasa pasa parasini aldi, ilk devre de sakat sakat aldi parasini.
hmm 17/18 de de oynamamis bizdeyken. hmm 16/17 de 8 maca cikmis premier ligde, yonetimi zorda birakip bilic hocasinin pesinde giderken.

Ne guzel unutuyorsunuz be.  istediginiz seneye gidin sezon sonlarinda yok bu adam. ya sakat ya kadro disi.

Çevrimdışı autopsy

Ya arkadasim niye anlamiyorsun ki? Marcelo'dan sonra gelen stoperlerden bana ne? Ben sana Marcelo'nun satis nedenini anlatiyorum?
Marcelo gitmeden seni sampiyon yapmis Talisca'ya lisans bile cikartamiyorsun. 2+2=4.
Marcelo'yu sattiktan sonra ligde sampiyon olup CL gelirini cebine koysaydin o maaslari pasa pasa oderdin. Nasil ki sampiyon oldugumuz seneler odediysen.
Bizim icin sikinti Marcelo'yu satip Pepe'yi vs almak degildi, o gayet dogru ve mantikliydi. Sikinti o hamleleri yaptiktan sonra ligde sampiyon olamamakti.
GS nasil gecen sene odedi maaslari da bu sene kuculmeye gidiyor? CL geliri 40 milyon euro ediyor, senin koca 1 senelik maas butcenin karsiliyor neredeyse.
Bunun hangi kismini anlamakta sikinti yasiyorsunuz anlamiyorum.

Hıhı evet çok mantıklı. 7 küsür milyon Euro'ya elindeki asset'i satıp 35'ine gelmiş Pepe'nin 1,5 yıllık maaşını karşılamak mantık dolu gerçekten.

Çevrimdışı bjk4ever

Bahsettigin oyuncu Mario Gomez. Oynayip istatistik yapamadigi lig de Serie A. Turkiye liginin 5 gomlek ustu.
Mario Gomez'in de kumasi ortada. Gokhan Tore'nin istatistik yapamadigi yer Super Lig. Kumasi da 2 sene iyi bir Besiktas performansi, baska ortada birsey yok.
Gokhan Tore bize cok sey verebilecek seviyede olsa zaten bedavaya gitmezdi, gitse de Malatya'yi sirtinda tasirdi, koca sezonu 1 gol 3 asistle bitirmezdi.
Bitmis adam iste, niye insanlar illa yonetimi koruyacagim diye zorluyor anlamiyorum.
Ben sag acik alinsin kafasinda da degilim illa. Kizdigin sey vasatlari, copleri takima doldurup sonra 'para yok' edebiyati yapip para dilenmek, televizyona cikip
gunlerce hungur hungur aglamak, oyunculari taraftarin onune atmak.
Paran yoksa mevcutlarla devam edeceksin, az ama oz transfer yapacaksin.

Çevrimdışı tangaz

https://www.mackolik.com/takim/be%C5%9Fikta%C5%9F/ma%C3%A7lar/2ez9cvam9lp9jyhng3eh3znb4/s%C3%BCper-lig/2017-2018/cu8pxg9v5nfa41f22wztutkvd
Al burada bak ilk yarida ne sacma puanlar kaybetmisiz. Onlarin da mi suclusu hakemler ve GS?
Konsantre olmasaydi o zaman Avrupa'ya. Sen sampiyon olup CL'ye gidemedigin surece batiksin. Bunu bilip farkina varip ona gore oynayacakti.
Senin antrenorun yeni gelen oyunculara kac hafta forma vermedi, rotasyon yapmadi. Lige focus edemedi takimi.
Avrupa basarisi tamamen kendini bos bir sekilde tatmin etmekten baska bir ise yaramiyor. 1 sene gruptan ciktik diye Avrupa devi falan da olmadik.
GS'li kafasi bunlar. Bizim capimizdaki kulup icin lig basarisi esastir su maddi durumdayken. Antrenor ve oyuncular bunun farkina varmadi, onlari uyarmasi gereken
yonetim de farkina vardi. Ilk yari 30 puanda kalirsan kolay kolay ceviremezsin, ceviremedik de. Besiktas tarihinin en iyi kadrosu 4. oldu.

ilk yarıdaki puan kayıplarının sorumluları lens ve negredoydu amaaa neden geseyi aklıyorsun? biz kötü oynadık hoca batırdı oyuncular sıvadı şu oldu bu oldu eyvallah da hırsızın hiç mi suçu yok??? sırf ilk 5 maç marianonun 3defa kızarması gerekiyordu hatta bazı maçlar 2-3kırmızısı es geçiliyordu fetö artıkları mhk da cirit atıyor gesenin dötünü kurtarmak için yırtınıyorlardı bırakalım ilk yarıyı ikinci yarıyı sadece alanya-gese ve gese-bjk maçlarında yabancı hakem olsa yine de şampiyonduk.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Demir

Hıhı evet çok mantıklı. 7 küsür milyon Euro'ya elindeki asset'i satıp 35'ine gelmiş Pepe'nin 1,5 yıllık maaşını karşılamak mantık dolu gerçekten.
Pepe yerine ilerde satıp para kazanabilecegin bir adam alsaydın mantıklı olurdu. Ama bu durum günü kurtarıp geleceğimizi hibe etmemize neden oldu.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Abou nun Portekiz de aldıgı maaş ile burada aldıgı maaş arasındaki farkın dönemin bazı “medyatik” figürleri arasında bölüşüldügü ve de gene dönemin bazı “yetki sahiplerinin “bundan haberdar oldugu ama birşey yapmadıkları,Beşiktaş ın en popüler döneminde ben dahil bütün taraftarların gözlerinin boyandıgı dönemde çok ciddi içeriden soyuldugu,bir ucak yolculugu esnasında bir klubün baskanlıgını yapan kişi tarafından bana anlatılmıştı.O dönemde yönetim içindeki tek düzgün kişilerin E. Torunogulları ve Çebi oldugu,E.T nin menajerlere kurban edildiği,Çebi nin de küstürüldüğü anlatılmıstı konuyu bana anlatan TFF 1.lig baskanı tarafından.Yanlış anlamayın lütfen hala arada görüştüğüm bu kişiye olan saygım dolayısıyla bana anlattıklarını ismini zikretmeden yaZmak zorundayım affınıza sıgınarak.

buna benzer bişeyi bende duydum abu transferi değil genel tüm transferlerde

Pepe yerine ilerde satıp para kazanabilecegin bir adam alsaydın mantıklı olurdu. Ama bu durum günü kurtarıp geleceğimizi hibe etmemize neden oldu.

Klübün içini boşalttılar böyle böyle 5 milyon € maaş 1.5 sene kaldı 7.5 milyon €.

İmza parası da vardır ekstra.

Marceloyu gönderdiler yerine gelen oyuncular medel,negredo,lens müthiş iş.

Hoca kalsın göndermeyin dedi o kadar marcelo da kalsın tosic'de kalsın dedi.Bozmayın düzeni dedi.

Çevrimdışı mrred

ilk yarıdaki puan kayıplarının sorumluları lens ve negredoydu amaaa neden geseyi aklıyorsun? biz kötü oynadık hoca batırdı oyuncular sıvadı şu oldu bu oldu eyvallah da hırsızın hiç mi suçu yok??? sırf ilk 5 maç marianonun 3defa kızarması gerekiyordu hatta bazı maçlar 2-3kırmızısı es geçiliyordu fetö artıkları mhk da cirit atıyor gesenin dötünü kurtarmak için yırtınıyorlardı bırakalım ilk yarıyı ikinci yarıyı sadece alanya-gese ve gese-bjk maçlarında yabancı hakem olsa yine de şampiyonduk.
Gs yi aklamamış ki
Eren Derdiyok ile Gs bizi ilk yarı nasıl geçmiş onu sorgulamış. Eren Derdiyok Negredodan daha iyi santrafor değildir herhalde ? Negredo solak diye yerden yere vuruyordun Sörlothu görünce o fikrinden vazgeçtin sanırım
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 18:36:43 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı ALDENYX

Ben bu transferler kulubu batirdi mi diyorum? (...) yoksa isine geldigi gibi mi anlayip cevap veriyorsun?
Dedigim sey, param yok param yok edebiyati yapan biri bu kadar fuzuli para harcamaz, dikkatli harcar.
Takimin sozlesmeli onca stoperi varken ve kimseyi gonderememisken 2 stoper almaz. Takimda o kadar sag acik oynayacak adam varken gidip
1 vasat sag acik daha almaz.
Bu arada Besiktas'ta begenmediklerinin aksine Gokhan Tore gecen sene kac gol atmis?
Tam tamina 1. Evet bir. Uno. One.
Ve sen bu adamin pesinden kosuyorsun 1 aydir. Asist sayisi da bu arada 3. Tres. Three. 23 maca da cikmis bu arada.
Yanin senin elindekilerden 1 gram daha iyi performans sergileyememis, senin daha 2 sene evvel begenmeyip bedavaya gonderdigin adamin pesinden kosuyorsun. Elinde onca vasat sag acik varken.
Muhtesem bir dusunce, muhtesem bir transfer stratejisi.
Bravo.

İşte düşün bir g.toreyi bile zar zor alacak durunda kulup... benden demesi bu sene ilerideki 3 senenin en iyi senesi olacak... sergen bu sene sansini dener insallah iyi gideriz yoksa kotu bir durumda samet ve ekibini bizim genclerle 2 sene izleyip kemik bir yerli oyunculari monte edip 2024 e iyi yabancilarla hedefe gideriz... 

Bu yazdigim 5 senelik banka odemesinin getirisinden dolayidir.

Bu borçta bir miktar düşerse sewindirici olur...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı worns

FFP anlaşması var diye maaş bütçesini neden yükseltmek zorunda olalım? 15-16'de kurulmuş maaş dengesinden sonra hızlı şekilde seni her sene şampiyon olmak zorunda bırakacak bir maaş seviyesine yükseltecek yeni kontratlar ve bunlar sayesinde mecburen kadro içerisinde de yükseltmek zorunda kaldığın maaşlar mantıklı bir yönetim adımı değildi. Burada her şeyden önce şu önermede hata var, maaş seviyesini çevirmek için şampiyon olmak zorunluydu. Bunun neresi rasyonel. Bir biçimde şampiyon olamayabilirsin. Olası cl gelirlerini refere alarak bütçe planı yapılır mı? O noktaya geldikten sonra durumu şampiyon olamamakla açıklayabilirsin. Ama durumu sonuçlara bakarak değil başta kurulan yapıyla açıklamak gerekiyor. Her sene şampiyon olmak zorunda olacağın bir maaş skalasıyla yola devam ediyorsan o gelir-gider dengesi illaki bozulacak.

Ayrıca rasyonel olmayan başka şeyler de vardı. Yukarıda da yazılmış. 1 milyon altı maaşla oynarken kiralanmış oyuncuya 3.3 yıllık ödenmesi gibi. Bunu ben dünyanın hiç bir yerinde görmedim. Porto'nun kiralık göndermeye razı olduğu durumda hadi devam eden kontratı üzerine türkiye'ye ikna etme primi diyerek biraz para ödenir. (ki bu bile aslında biraz gariptir) bu oyuncunun aktif kontratının 5 katı olur mu? Her türlü spekülasyona açık transfer hamleleriyle kuruldu o takım. Sportif başarının bunları gölgelememesi gerekiyor.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bu soruyu bende çok soruyorum da bir cevap yok.Orman döneminde yanlışlarını gördükleri halde savunmaya devam ettiler halen savunmaya devam ediyorlar.Zamanında Beşiktaş başkanının yanında iken sıkıntı yoktu karşıt görüş bildirince cezalar yaptılarımlar havada ucuşmaya başladı.Beşiktaş başkanı hakkında böyle konuşamazsın diye.Yanlış anlaşılmasın ne küfür ne argo vardı.ANÇ seçildiği günden itibaren çok affedersiniz "itin bi tarafına sokup çıkartılıyor adam" her gün bir gömü değişik...Herhangi bir yaptırım yok...Orman döneminde orman ile ilgili ağzımı açamıyordum...Hoş şimdide açamıyoruz...Transferler nerede kaldı diye soramıyordum 10 kişi üstüne çullanıyordu insanın hele geç kaldı transferler demek intihar etmekle eş değerdi.O zaman ki arkadaşlar şimdi tam tersine dönmüş durumda...
Yahu ikisi aynı şey mi?Adam başta çok netti;feda dedi,stat yapımına başlandı,insanlar bir plan umut gördüler de desteklediler.2 şampiyonluktan sonra kasap-yağ olayı geldi başımıza.Bu yönetimse 7/24 zırlayıp enkaz devraldık enkaz devraldık edebiyatından başka hiçbir şey yapmıyorlar.Ajax modeli dediler ama menejerlerin oyuncağı olduk.Anadoludan öteye bakmıyoruz bile artık transfer için...

Çevrimdışı ALDENYX

+1903   30 degilde 35yapmis olsaydik 30 hafta birsey degistirmiyecekti 63 62 61 61 60 bogle bir puan durumu vardi biz ikinciydik.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 18:37:37 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı mrred

Elimizde Negredo ve Cenkin olduğu sezon Gs ilk yarıyı Eren Derdiyok ile oynadı ve bizi geçti. Hala santrafor yok falan demeyin.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

Hoca yönetim topçu vs vs vs bu bizim kendi iç tartışmamız.. Bu bahsettiğin 2 gs maçı zaten görünenin ilanıydı. Hakemin ismini unuttum. Yatacak yeri yok onun. Bu fetö artıkları da bitecek gibi durmuyor. Çoğu uyku modunda?

Çevrimdışı kahyaoglueren

Biz ilk sene sampiyon olduktan sonra ikinci sene sanki sampiyonlar liginde oynamadık. O sene de şampiyonlar ligine önem verdik. Hatta avrupa liginde yari final kapısından döndük neredeyse mayis görecektik avrupa liginde. Ama gidip şampiyon olduk.
Demek ki tek problem hoca değilmiş.