2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2881273 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Elimizde Negredo ve Cenkin olduğu sezon Gs ilk yarıyı Eren Derdiyok ile oynadı ve bizi geçti. Hala santrafor yok falan demeyin.

bafetimbi gomis ? herifler erenle geçmedi gomisleri vardı herif ilk 5 maç 7 gol atarak sezona girdi yılıda 29 golle tamamladı. negredo ile gomis yer değiştirsin 90 puan çıkarırdık o sene
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Gs yi aklamamış ki
Eren Derdiyok ile Gs bizi ilk yarı nasıl geçmiş onu sorgulamış. Eren Derdiyok Negredodan daha iyi santrafor değildir herhalde ? Negredo solak diye yerden yere vuruyordun Sörlothu görünce o fikrinden vazgeçtin sanırım

erenle geçmediler GOMİSle geçtiler unutkanlığını kontrol ettir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Arthur Dayne

Elimizde Negredo ve Cenkin olduğu sezon Gs ilk yarıyı Eren Derdiyok ile oynadı ve bizi geçti. Hala santrafor yok falan demeyin.
Bir de enteresan olan şey hem yukarıda verdiğin örnekteki gibi forvetsizlikten dolayı böyle oldu diyorlar,hem de bu dış mihraklar bizi şampiyon yaptırmadılar komplosuna inanıyorlar  :alala:

Çevrimdışı celiker1

Umarım "keşke Bolatelli olsaydı" noktasına gelmeyiz!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Hoca yönetim topçu vs vs vs bu bizim kendi iç tartışmamız.. Bu bahsettiğin 2 gs maçı zaten görünenin ilanıydı. Hakemin ismini unuttum. Yatacak yeri yok onun. Bu fetö artıkları da bitecek gibi durmuyor. Çoğu uyku modunda?

aynen öyle biz negredoya filan rağmen pek ala şampiyon olacaktık ama o ümit öztürkler fıratlar özgür yankayalar bülolar hemen unutuluyor o değil de kendi taraftarımız geseyi aklıyor o daha enteresan

Çevrimdışı kahyaoglueren

Elneny arsenal liverpool maçına ilk 11 başladı. Iyi performans veriyor. Baskidan top çıkartiyor. Basit ve etkili.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 18:58:49 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı tangaz

Bir de enteresan olan şey hem yukarıda verdiğin örnekteki gibi forvetsizlikten dolayı böyle oldu diyorlar,hem de bu dış mihraklar bizi şampiyon yaptırmadılar komplosuna inanıyorlar  :alala:

örnek ne derece doğru ? adamlar gomisle oynadılar ilk devre 14 ikinci devre 15 gol attı adam, eksik-yanlış bilgilere doğru örnek diye bakmamanı öneririm.

Çevrimdışı mrred

bafetimbi gomis ? herifler erenle geçmedi gomisleri vardı herif ilk 5 maç 7 gol atarak sezona girdi yılıda 29 golle tamamladı. negredo ile gomis yer değiştirsin 90 puan çıkarırdık o sene

23 ağustos 2018 de gomis satıldı ?
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 19:13:03 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

erenle geçmediler GOMİSle geçtiler unutkanlığını kontrol ettir

Gomis 23 Ağustos 2018 de satıldı
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 19:13:16 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Gs yi aklamamış ki
Eren Derdiyok ile Gs bizi ilk yarı nasıl geçmiş onu sorgulamış. Eren Derdiyok Negredodan daha iyi santrafor değildir herhalde ? Negredo solak diye yerden yere vuruyordun Sörlothu görünce o fikrinden vazgeçtin sanırım

sörlottan başka gol kralı çıktı mı ligde solak ? ya da tutan oldu mu? 50 küsür yıllık lig tarihinde bir tane çıkması genel kanıyı değiştirmez.  :ok:

Çevrimdışı levitate

negredo ve cenk olduğu sezon adamlarda gomis vardı

yapmadığı iş yoktu çok beğenirdim valla
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

2018-2019 sezonu llk yarısında Gs de tek santrafor vardı Eren Derdiyok o sezon ilk yarı bizden daha fazla puan topladılar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Elneny arsenal liverpool maçına ilk 11 başladı. Iyi performans veriyor. Baskidan top çıkartiyor. Basit ve etkili.
ceremesini çektik düzelttik sefasını arsenal sürüyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

O iyi santrafordu

Ben 2018-2019 sezonunun ilk yarısında GS de tek santrafor Eren Derdiyok vardı diyorum. Bizde o dönem Larin Love Negredo (Eylüle 15 ine kadar) oynadı. Adamlarda

sadece 1 santrafor var ve o da Eren Derdiyok. 2017-2018 sezonunda ise onlarda Gomis varken biz de hem Cenk vardı hem de Negredo vardı. Biz yine başarısız olduk.

Cenk ve Negredo az santrafor değillerdi. Sanki olay "santraforsuzluk" olarak anlatılıyor. Santraforumuz vardı fakat rakipler oyun planımızı çözdü o yüzden önlem

almaya başladılar. Yeni hücum planı geliştiremedik
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 19:18:37 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

o sene eren ilk golünü 18. maç atmış zaten 2 maçda gol atmış hepi topu. bu yanlış bilgilerle manipülasyon yapmak yanlış yönlendirmekde moda oldu bu ara

Çevrimdışı almanci

Hala cizgi adami bulamadik hatta gündemde olan bile yok gördügüm kadariyla. Oysa ki bir degil iki tane lazim. Merkez dolu kanatlar bombos. Lens ve Boyd saymiyorum. Bunlar gitmezse sezon baslamadan biter.

Çevrimdışı kahyaoglueren

ceremesini çektik düzelttik sefasını arsenal sürüyor :D
Bilmiyorum elneny ust duzey yetenekli bir adam degildi ama bence çok arayacağız. Ozellikle top kontrol edebilen bir kanat(en azindan :) ) ve orta saha ile çok iyi performans verebilirdi. Donen top alma konusunda cidden iyiydi.
Bu arada arsenalin golu harikaydi.
https://twitter.com/msprck1/status/1299735279427780609

Çevrimdışı almanci

Töre'yi de saymiyorum bu arada. Sirf zarar.

Çevrimdışı tangaz

23 ağustos 2018 de gomis satıldı ?

eylül başı 2018de de neredo gitti kontrol etmeden mi yazıyorsun cidden yoksa şakamı yapıyorsun  :alala:

negredo oynarken gomis oynuyordu ikisi de bir sene kaldı

Çevrimdışı Arthur Dayne

örnek ne derece doğru ? adamlar gomisle oynadılar ilk devre 14 ikinci devre 15 gol attı adam, eksik-yanlış bilgilere doğru örnek diye bakmamanı öneririm.
Şöyle değiştireyim o zaman;biz forvetsizlikten dolayı mı şampiyon olamadık,yoksa bizi şampiyon mu yaptırmadılar?

Çevrimdışı tangaz

Gomis 23 Ağustos 2018 de satıldı

kontrol et yanlış yazıyorsun ısrarla negredo ile ereni kıyaslamadın mı az evvel negredo erenden daha iyidir heralde değil mi dedin iyi de negredo oynarken adamlarda eren değil gomis oynadı.

Çevrimdışı worns

elneny'nin arsenal'da 11 çıkmasına şaşırmadım.

Çevrimdışı tangaz

Şöyle değiştireyim o zaman;biz forvetsizlikten dolayı mı şampiyon olamadık,yoksa bizi şampiyon mu yaptırmadılar?

2 kademeli yanıt vereyim o zaman negredo yerine burak olsaydı şampiyon olurduk  diye düşünüyorum ama diğer taraftan hakemler adil olsa hatta gesenin dötünü kurtarmak için yırtınmasa negredoya rağmen şampiyon oluyorduk

Çevrimdışı bjk4ever

FFP anlaşması var diye maaş bütçesini neden yükseltmek zorunda olalım? 15-16'de kurulmuş maaş dengesinden sonra hızlı şekilde seni her sene şampiyon olmak zorunda bırakacak bir maaş seviyesine yükseltecek yeni kontratlar ve bunlar sayesinde mecburen kadro içerisinde de yükseltmek zorunda kaldığın maaşlar mantıklı bir yönetim adımı değildi. Burada her şeyden önce şu önermede hata var, maaş seviyesini çevirmek için şampiyon olmak zorunluydu. Bunun neresi rasyonel. Bir biçimde şampiyon olamayabilirsin. Olası cl gelirlerini refere alarak bütçe planı yapılır mı? O noktaya geldikten sonra durumu şampiyon olamamakla açıklayabilirsin. Ama durumu sonuçlara bakarak değil başta kurulan yapıyla açıklamak gerekiyor. Her sene şampiyon olmak zorunda olacağın bir maaş skalasıyla yola devam ediyorsan o gelir-gider dengesi illaki bozulacak.

Ayrıca rasyonel olmayan başka şeyler de vardı. Yukarıda da yazılmış. 1 milyon altı maaşla oynarken kiralanmış oyuncuya 3.3 yıllık ödenmesi gibi. Bunu ben dünyanın hiç bir yerinde görmedim. Porto'nun kiralık göndermeye razı olduğu durumda hadi devam eden kontratı üzerine türkiye'ye ikna etme primi diyerek biraz para ödenir. (ki bu bile aslında biraz gariptir) bu oyuncunun aktif kontratının 5 katı olur mu? Her türlü spekülasyona açık transfer hamleleriyle kuruldu o takım. Sportif başarının bunları gölgelememesi gerekiyor.

Sen FFP anlasmasinin neyi kapsadigini bilmiyormusun? Talisca ve Aboubakar elinden gitti. Hem 10 numaran yok hem santrforun yok. 10 ve 9 numara komple bombos. Seni sampiyon yapmis 2 adam yok. Oyuncu satmadigin surece alamiyorsun. Bunda anlasilmayacak ne var? Yonetim Marcelo'yu satmamak icin direndi, bedavaya 10 numara ve forvet aradi, kac hafta Aboubakar'i bedelsiz kiralamaya calistilar, olmadi iste. Kac hafta Marcelo'yu satmamak icin direndik, baska oyuncuya talep olmayinca sattik ve o acilan limitle bircok oyuncu aldik, Talisca'nin kiralanmasi da dahil.
Vallahi insanlarin hafizasina hayran kaldim. Hayir, o gunleri hatirlamiyormusunuz, yoksa isinize geldigi gibi mi hatirlamak istemiyorsun anlamadim.
Bu arada Marcelo o paraya satilip Pepe bedavaya geldiginde elestiren cok kucuk bir kitle vardi, taraftarin cogu bulutlarin ustundeydi.
Fikret Orman'in caps'leri vs paylasiliyordu her yerde......