2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874329 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

Vida - Ozan takası
Fenerin stoper ihtiyacı kalmadı Birtane almanyadan alacaklarmış vida bizde kalır onlar dorukhan istiyor büyük ihtimalle

Çevrimiçi mayguntr

Töre, Westham'a gitmek için olay çıkardı, zorladı ve sonunda 2.5m€ civarında bir paraya kiralık gitti.  5 Maçta sakatlandı ve totosuna baka baka geri döndü.

1 Yıl yattığı yerden parasını aldı, sonraki yıl iyileşme dönemindeydi ve hiçbir zaman hazır olamadı. 2018 Yılında para ve disiplinsizlikten üstü çizildi ve yattığı yerden parasını alarak sözleşmesini tamamladı.  2019'da Malatya'da oynayıp biraz kıpırdadı..

Yıl 2020 Gökhan Töre'ye bonservis ödemek için pazarlık yapıyoruz  :claps:

2 Yıllık hafızamız yok.  Bellek 64mb.

Cidden balik hafizaliyiz, kaleci konusu acilinca da Fabri aglayip gitti, yonetim gonderdi derler. 1 sene once bedavaya biraktigimiz adami tekrardan parayla almaya calismak MALLIKTIR.
Nasil ki ligden alip verim aldigimiz yabanci oyuncu sayisi bir elin parmak sayisini gecmezken gidip ligden yabanci almak gibi.

Sezon baslayacak oynayacak sag bek yok, kaleci 19 yasinda, sakatlansa arkasindaki adam her ciktigi macta kova olmus 22 yasindaki utku.
Sag aciklarin Lens, Boyd gondermek istiyorsun, 6 Numarada 38 yasindaki Atibanin ayagi bi kaysa oynayacak tek oyuncu sari kart Necip.
Forvette tek alternatifin gecen sene kadroda sans bulamayip kiralik gonderilen Larin.

2-3 gun icinde dogru duzgun 3-4 transfer aciklanmazsa yonetim 10.haftayi goremez, bu kadar basit.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu maliyetler çok fazla oyuncuyu geri satamıcaz en son sözleşmesini bizde yapacak. Akpom falan daha iyi olabilirdi.
Bu haberden sonra takımda maaşında indirim yapmayı kabul edecek futbolcu bulurlarsa, enayi plaketi versinler.

Çevrimiçi tolga1903

genelden kastın ülke ise 3 kasım 2002den beri küçük filan değil baya büyük bir kıyamet yaşıyoruz

küçük olan Beşiktaşımınki @tolga1903

Evet o da doğru ne yazık ki cümlenin ilk kısmına imzamı atıyorum. Diğer kısmınaysa şu transfer dönemi bitsin takım şekillensin ona göre ümidi kesmeyi düşünüyorum sergen yalçın'ı biraz tanıyorsam bu takımı bu halde lige başlatmaz umarım nitelikli oyuncuları kazandırır şu takıma ya bıktık kötü oyuncu izlemekten

Çevrimiçi Kartal Ç

Yumurta ağzına gelene kadar bu görüşmeler niye yapılmadı? Paralar yok olunca mı akıl başa geldi?

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1299000285210087427

Umarım 4'ü birden takımdan ayrılabilir. Şimdiye kadar takımdan ayrılan yabancılardan açılan kontenjanın nasıl doldurulduğunu da gördükten sonra
bu 4'lüden açılaçak kontenjan boş kalsa daha hayırlı olacak gibi takım için. Hatta bu 4 lüye lens de eklenirse tam ballı börek olur.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2020, 19:49:55 Kartal Ç ]

Çevrimiçi tolga1903

2.5 alıyor diye Burak'ı gönder, 4 milyon bonservis + 3 milyon maaşlı adam kovala.

Bakın bir şey demek istemiyorum, ama bu kadar basiretsizlik artık kanıma dokunmaya başladı.

Yav abi alamazlar zaten o paralara mantıklı mı sence yani mümkünatı var mı? Teklif yapmışlar herifler de 4'e düştük demiş bu yani olay alacağımız falan yok bu takım şu halde 1 milyon Euro bile veremez bonservise

Çevrimdışı Akil Emre

Umarım 4'ü birden takımdan ayrılabilir. Şimdiye kadar takımdan ayrılan yabancılardan açılan kontenjanın nasıl doldurulduğunu da gördükten sonra
bu 4'lüden açılaçak kontenjan boş kalsa daha hayırlı olacak gibi takım için. Hatta bu 4 lüye lens de eklenirse tam ballı börek olur.
Oraya birde nsakala rica edeceğim, adamın fıtbolcu olduğuna inancım yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim elimizdeki değerlileri de gönderip iyice ne olduğu belirsiz oyuncularla takımı dolduracak. Anlaşılan bu. Üstelik yanlarına da Kalinic gibi maaşı yüksek tek başına iş yapamayan adamları da ekleyecekler. Zaten sakatlık problemi ve formsuz olan oyuncuları da alıyoruz. Ortada ne değerli oyuncu ne de bir başarı bırakıp gidecekler. Sonra gelen de limit diyecek ve daha küçük bütçeli bir takım olmak zorunda kalacağız. Bu işin sonu buraya gidiyor. Planlı geldik dediler planları buysa Aziz Yıldırım gelip yönetse bundan kötü yönetemez.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Instagram'da paylaşım yapacağına, 2-3 milyon ateşlesin.

Yav ne ateşlemesi maaşta anlaşırsak başkanlık yapabilirim diyor bence.  :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi yaço58

Ligin başlamasına kaç gün kaldı hala yaprak kımıldamıyor dalgamı geçiyorlar birde sanki müthiş takım kuracağız gibi başkan röportajında küme düşme kaldırılsın diye başı çekiyordu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim bu kafa yapısıyla devam etsin bakalım. Yakında o taraftara sataşıp durdukları hesaplarından da olurlarsa görürler. Sabır taştı.

https://twitter.com/alperbah/status/1299008768316002304

https://twitter.com/alperbah/status/1299009820905943040

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Fenerin stoper ihtiyacı kalmadı Birtane almanyadan alacaklarmış vida bizde kalır onlar dorukhan istiyor büyük ihtimalle
Dorukanla yeni sozlesme yapamazsak seneye fb de bu cocuk bedavaya...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yönetim ve teknik heyet planlama konusunda maalesef amatör seviyedeler, burada yapılması gereken hiçbir şey planlanmamış o yüzden saçmalıyorlar, ilk kez bu derece umutsuzum,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dorukanla yeni sozlesme yapamazsak seneye fb de bu cocuk bedavaya...
Bence FB ile anlaştı bile. Sadece zamanın gelmesini bekliyor. Bizim yönetimde bekliyor ki ucuza oynasın diye. Kalinic'e 3 milyon euro vermek için yer açmaya çalışıyorlar anlaşılan. Limit limit :sombrero:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bu arada oyuncuların veya hocaların alışma süreci muhabbetini de anlamıyorum.Sergen sistem hocası olsa anlaşılır,avcı öyleydi ama başarılı olamadı maalesef.Sergense terim ve şenol tipi bir hoca az çok ne yapacağı belli,çok iyi kadro ver eline şampiyon yapar ama bizim bu durumumuzda başarılı olacağını düşünmüyorum.Kaliteli oyuncu ise ilk geldiği andan itibaren ışık veriyor zaten.Bizim anadolu topçuları bugün neyse,yarın da o olacak bekleyip görmeye gerek yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Kalinic'i o paraya getiremezler, mumkun degil.
Bir yandan Gokhan, Caner, Burak gibi takima liderlik yapayan, katki saglayan 3 tecrubeli yerli gondereceksin pahalilar diye, ama gidip yillik
3 milyondan Kalinic'i alacaksin. Oyle bir dunya yok, mumkun degil bu.
Olursa da taraftarin biraz akli varsa kulube hicbir katki yapmaz, ne haliniz varsa gorun der.
Ben oyle derim en azindan.

Çevrimdışı Akil Emre

Bence FB ile anlaştı bile. Sadece zamanın gelmesini bekliyor. Bizim yönetimde bekliyor ki ucuza oynasın diye. Kalinic'e 3 milyon euro vermek için yer açmaya çalışıyorlar anlaşılan. Limit limit :sombrero:
Tam bir akıl tutulması , orta saha ve sağ bek özellikle genç yerli bir ismi kaybetmek bu yönetime yakışır. (...)

Çevrimdışı ilhan mansız

En komiği de önceki yönetimi 3 ayda satıp yalnız bırakan kişinin Bugün çok büyük işler başarmış gibi sürekli tweet atması,, yeteneksizler ordusu, yönetime gelmek için her yıl seçim yaptırarak Beşiktaş’ı baltalamadınız mu? Buyurun şimdi yönetimdesiniz, hadi yapın da görelim,,

Çevrimdışı murat

En komiği de önceki yönetimi 3 ayda satıp yalnız bırakan kişinin Bugün çok büyük işler başarmış gibi sürekli tweet atması,, yeteneksizler ordusu, yönetime gelmek için her yıl seçim yaptırarak Beşiktaş’ı baltalamadınız mu? Buyurun şimdi yönetimdesiniz, hadi yapın da görelim,,
geçen yönetimin gidişi üzerine 600 milyon daha zarar yapmışlar.bunlar giderken de  bu taraftar çaldı diyecekler.kimse faiz sarmalının içinde olduğumuzu kabul etmiyor gibi buna yönetim de dahil.şu anki durum fikret ormanın geldiği durumdan pek farklı değil.

Çevrimiçi Kartal Ç

Şaka maka bi de önümüzde fener sivas antalya gibi takımlarla turnuva var. Sakatlık çıkmasa bari. Kadro dar malum.
Eto muhabbetinden doalyı antalyaya zaten gıcığım. Başka takım mı yoktu.
Ayrıca bu turnuvayı bizim camiayı daha lig başlamadan demoralize etme ve birilerini pohpohlama amacıyla kullanmazlar insallah.
Bir kısım medya algı yapmadan duramaz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Neden yönetimden ayrılmadan önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman dan (Hakaret Yasak)₄ diye bahsederek tweet attılar? Bilmez misiniz Allah insanı iddiasından vurur.Tabi Fikret Ormanın ne haddine Beşiktaş Başkanlığı değil mi? Fikret Orman dan zenginsiniz diye mi bu kibir? Buyrun dükkan sizin,,