2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874711 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Nartallo

bu yönetimden hiç bir şey olmaz. ortada yabancı sınırı varken (henüz seneye ertelenmemişti o günlerde) 3 ilk 11 yerliyi (gg caner burak) gönderip sonra ilk resmi maça sağ beksiz santraforsuz takımı sahaya süren bir gruptan bahsediyoruz. ortada bi planları olsa neyse diyelim de planda yok madem tut bu isimleri haftalar önce imzala ondan sonra mensahı mı alıyorsun al bir skorer kanat forvet al bir de stoperi veya önliberoyu sene bitimi ertesi gün açıkla bari şu maça minimum eksikle çık şu basit organizasyonu bile yapamayan adamlar topluluğu beşiktaşımızı yönetiyor

Yönetimin sadece taraftarla değil, Sergen Yalçın'la ve futbolcularla iletişiminde de ciddi sıkıntılar yaşanıyor. İletişim işinden sorumlu olan Adnan bey, sosyal medya da sürekli taraftarı kışkırtıcı paylaşım yapıyor.

Başkan futbolcularına basın üzerinden giydiriyor. Transferden sorumlu yönetici muhabiri üzerinden Balotelli ile anlaşıldı Sergen Yalçın istemedi diye algı kasıyor.

Şuraya gelecem, bu yerli futbolcuların gidişinde başka etkenler olsa da iletişimin payı da az değil. Gökhan'la Burak'la düzgün bir şekilde iletişim kursan, bunları belki de kaybetmez, şimdi de yerlerine abuk subuk adamları aramazdın.

Yapacağın bunları yedekleyecek veya yedek bırakacak potansiyelli isimler bulmaktı. Daha rahat hareket ederdin.

Böyle böyle geçen seneki 11'inden 6 tane adam kaybettin ve Kairus hariç seni yukarıya taşıyan, takıma kalite katan adamlar gitti. Şimdi bu imkansızlıklar dahilinde bunların yerini doldurmaya çalışıyorsun ama çalıştıkça daha da kaliteyi aşağı çekiyorsun.

Futbolculara eğer patron gibi davranacaksan, edimlerini zamanında yerini getireceksin, yok yerine getiremiyorsan iletişimle çözüm bulacaksın.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Tekrar aday olacaksa demek ki :D.

Bu kadar Beşiktaş sevdalısıysa TV bağış kampanyası finalinde kendisinden milyonlar bekliyorum.  :kop:

Çevrimdışı tangaz

Yönetimin sadece taraftarla değil, Sergen Yalçın'la ve futbolcularla iletişiminde de ciddi sıkıntılar yaşanıyor. İletişim işinden sorumlu olan Adnan bey, sosyal medya da sürekli taraftarı kışkırtıcı paylaşım yapıyor.

Başkan futbolcularına basın üzerinden giydiriyor. Transferden sorumlu yönetici muhabiri üzerinden Balotelli ile anlaşıldı Sergen Yalçın istemedi diye algı kasıyor.

Şuraya gelecem, bu yerli futbolcuların gidişinde başka etkenler olsa da iletişimin payı da az değil. Gökhan'la Burak'la düzgün bir şekilde iletişim kursan, bunları belki de kaybetmez, şimdi de yerlerine abuk subuk adamları aramazdın.

Yapacağın bunları yedekleyecek veya yedek bırakacak potansiyelli isimler bulmaktı. Daha rahat hareket ederdin.

Böyle böyle geçen seneki 11'inden 6 tane adam kaybettin ve Kairus hariç seni yukarıya taşıyan, takıma kalite katan adamlar gitti. Şimdi bu imkansızlıklar dahilinde bunların yerini doldurmaya çalışıyorsun ama çalıştıkça daha da kaliteyi aşağı çekiyorsun.

Futbolculara eğer patron gibi davranacaksan, edimlerini zamanında yerini getireceksin, yok yerine getiremiyorsan iletişimle çözüm bulacaksın.

:claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/AsperMadida/status/1298984832014286848
Böyle bir şey olabilmesi için önce kendilerinin taraftar ile arasının iyi olması gerekir. Ayrıca maç sonrası çoğu kişinin fikri değişmeye başladı. Artık iyi oyuncularımızın gitmesini kimse istemiyor. Vasat oyunculardan takımda çok var, bize iyi oyuncular lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

bildiğin küçük kıyameti yaşıyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

Her şeyin ötesinde ilk maçımızda defans hattımızın hemen hepsi birbiri ile ilk defa oynadılar. 5-6 hafta içinde biraz daha belli olur durumları.

Çevrimdışı Bilal Bahadır

1 yıl olarak düşününce olasılık yüksek ama 11de 8 defa olması  çok düşük ve mide bulandırıyor.
3 veya daha az maçın evimizde olma ihitimali %11,3. Sanıldığı kadar aşırı düşük bir ihtimal değil yani. Derbi toplarını da işin içine katarsak bu oran %3,8'e düşer tabi. ilk hesaplamada bunu hesaba katmamıştım. Kısaca Son haftalar deplasman istatistiğini inceliyorsak ihtimal %3,8. ligin 2. devresinde deplasman istatistiğini inceliyorsak ihtimal %11,3
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2020, 17:23:58 Bilal Bahadır ]

Çevrimdışı Orhan_

Bu ne karamsarlık yahu? Geçen sene enkaz devraldı iyi bi yere getirdi hoca. Üstelik korona sonrası elindeki kadro feci haldeydi. İlk maç ki bunu hazırlık maçı kabul ediyorum ben, ilk yarı felaket oynadık ancak o kadar kötü bi tablo yok ortada. Bi maçta gömen taraftar yüzünden türk futbolu gelişemiyor. 3 gol birbirine benziyor diye herkes ortalığı yangın yerine çevirmiş. Ben Avrupa liginde gruplara rahat kalıp ligte de +50 puan yapacağımızı düşünüyorum ilk devre. Olmazsa oturur eleştiririz ama 1 maç üzerinden kaos oluşturmak bize değil rakiplere yarar. Burada Sergen Hoca'yı ve yönetimi 1 maçta gömen bazı arkadaşların önceki yönetim ve hocaya verdiği geniş kredileri hatırladıkça şaşırıyorum. İsim vermeyim ama eski mesajlar arasında dolaşırken geçen sene en iyi transfer sürecini yönettiğimizi, ayakları yere basan doğru pozisyonlara doğru adamları aldığımızı ve sahip olduğumuzu söyleyen, Avcı'nın zeki teknik direktör olduğundan bahseden arkadaşlar şimdi bu yönetim ve hocaya niye şans vermiyor?

Bence de karamsar olmanın bize zerre katkısı yok ama gerçekleri de görmek gerekiyor. Yönetimin işi çok zor da baskı altında çok doğru hareket edebildiklerini göremedik henüz. Camia olarak kötü durumun farkındayız, bunun temcit pilavı gibi sürekli öne sürülmesi artık bize durumu anlatmak değil de kendilerini durumdan kurtarmak gibi görünmeye başladığını söylemek lazım. Evet limit doldu, borç içindeyiz. O zaman Beşiktaş'ı düzlüğe çıkaracağız sözünün arkasında durup bu problemleri aşmanın yollarını bulmaları gerekiyor. Ayrıca taraftar ile iletişimini mevcut şekildeki gibi devam ettirirlerse eminim sadece Adnan'ın değil, Erdal Torunoğulları'nın ve ANÇ'nin de ömrü uzun olmayabilir. Büyük bir destekle geldiler, Beşiktaş'ı düzlüğe çıkarmadan gitmesinler, sadece Adnan gidebilir. Beşiktaş'ın geleceği ile ilgili hazırladığı o kitapçığın pcv kapağı ve plastik sırtlığı bile bu işte ne kadar becerikli olduğunu gösteriyor. Sinek küçüktür ama mide bulandırır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

1.İsteyen istedigi fikirde olabilir. Bu fikir dayatması neden ? Herkes aynı fikirde olsa bu forum neden var ? Bu kadar çok kisiye gerek yok ki? Herkese ayni fikirde olmasi noktasinda baski yapilcaksa 1000 kisilik foruma gerek yok 3 kisi falan yazsin yeterli
2.Ben karakter olarak hep iyimserimdir sergenden ve yonetimden de umudum var fakat en son maç ozelinde bizim golu yiyecegimiz daha ilk dakikadan belli olmustu TD mudahale etmedi diye elestiriyorum. Elestirmeyim mi ? Ya da soyle diyim ne zaman neyi soylecegimi sana mi sorayim mi ? Bunu mu istiyorsun ?
3.Bak ben “hoca” diyorum oysa siz avciya “hoca bile degil” diyordunuz adamin mesleki yeterliligine dil uzatiyordunuz benim karsi ciktigim nokta tam olarak bu insanlarin ve hoca bile degil dediginiz insani U17 milli takimiyla avrupa sampiyonu yaptigi zaman ilk arayan kisi kim ? Serpil hamdi tuzun ! Yani sergeni sergen yapan insan. Boyle bir adam TD oldugu icin sevinmeyelim mi ? Gecen sene sevindik sabredelim dedik diye suclu mu olduk ?
4.Kaldi ki ben de sergen icin sonuclar ne olursa olsun sabredilmeli diyorum ikide bir hoca degistirmek iyi degil fakat elestirilir. Siz elestiriyi egoya saldiri gibi goruyorsunuz. Biz istifa etsin gitsin falan demiyoruz sadece hata yapmistir diyip ortaya koyuyoruz. Onu da mi demeyelim ? İlk 45 dakika oyuna mudahale etmedi vardir bir bildigi mi demeliydik ???

1-Aşırı saçmalamışsın. Senin fikrini eleştirdim ve gereksiz bi karamsarlık içinde olduğunu söyledim. Buradan fikir dayatması çıkarıyorsan bu forumdaki her alıntılanan mesaj dayatma olur. Bu kadar alınganlığı uzun yıllardır görmemiştim.

2-Yine başka bir saçmalama. 1 maç üzerinden eleştiri yapıyorsun demişim. Burada verecek cevabın olmayınca yine alınganlık. Ne yazacağımı sana mı sorayım demek benim yazdığım mesajıma cevap bulamayıp art niyetle cımbızlama çalışmasından başka bir şey değil.

3-Ben Avcı'ya hoca bile değil mi demişim? Hatırlamıyorum ama helal olsun demişsem o kadar öngörülü bi adam değilimdir. Konuya gelirsek ben niye Avcı'yı destekledin demiyorum. Avcı gibi birini bile desteklediyseniz Sergen geçen sene kendini kanıtladı bu sene büyük kredisi var sabredin diyorum. En azından Avcı'ya sabrettiğiniz kadar. Buradan Serpil Hamdi Tüzün'e bağlamak da acayip bi cımbızlama. Ya dediğimi anlamamışsın ya da yine bi cevap veremeyince konuyu çarpıtma durumu. Kararı okuyanlar versin.

4-Ben eleştirilmez demedim ki. Eleştir ama eleştiri seviyesi 1 maç için çok yüksek. 4-5 maçta aynı şeyi görürsen bu kadar sert eleştiri makul olur bence diyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Bu anlaşmayı imzalayan bana çıkıp limit limit diye konuşmasın  :sombrero:

https://twitter.com/mikserin/status/1298981952519696387

https://twitter.com/mikserin/status/1298982868828319749

balotelli'yi tercih ederim

bu abimiz golcü gibi durmuyor nedense yardımcı forvet havası aldım
bipbipbupbup

Çevrimdışı ALDENYX

Olabilir, normalde yazmaktan imtina etmesi, utanması gerekirken bunu yapan aday'da olur.
Insan disarida kalip izleyince belki hatalarin ne oldugunu ciplak gozle gormesi bu gibi mesaji tetiklemis olabilir.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi tolga1903

bildiğin küçük kıyameti yaşıyoruz.

Takım için mi genel olarak mı?

Çevrimdışı ALDENYX

Kalinic gelirse 20+ gol atabileceğine inanan var mı ?

Sakatlik olmazsa atar...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

1-Aşırı saçmalamışsın. Senin fikrini eleştirdim ve gereksiz bi karamsarlık içinde olduğunu söyledim. Buradan fikir dayatması çıkarıyorsan bu forumdaki her alıntılanan mesaj dayatma olur. Bu kadar alınganlığı uzun yıllardır görmemiştim.

2-Yine başka bir saçmalama. 1 maç üzerinden eleştiri yapıyorsun demişim. Burada verecek cevabın olmayınca yine alınganlık. Ne yazacağımı sana mı sorayım demek benim yazdığım mesajıma cevap bulamayıp art niyetle cımbızlama çalışmasından başka bir şey değil.

3-Ben Avcı'ya hoca bile değil mi demişim? Hatırlamıyorum ama helal olsun demişsem o kadar öngörülü bi adam değilimdir. Konuya gelirsek ben niye Avcı'yı destekledin demiyorum. Avcı gibi birini bile desteklediyseniz Sergen geçen sene kendini kanıtladı bu sene büyük kredisi var sabredin diyorum. En azından Avcı'ya sabrettiğiniz kadar. Buradan Serpil Hamdi Tüzün'e bağlamak da acayip bi cımbızlama. Ya dediğimi anlamamışsın ya da yine bi cevap veremeyince konuyu çarpıtma durumu. Kararı okuyanlar versin.

4-Ben eleştirilmez demedim ki. Eleştir ama eleştiri seviyesi 1 maç için çok yüksek. 4-5 maçta aynı şeyi görürsen bu kadar sert eleştiri makul olur bence diyorum.
PAOK maçı bir maçtan fazlasıydı.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2020, 17:54:18 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Nikola Kalinic için 3 milyon euro maaş mı önermişiz  :o_o: Gelen gideni aratıyor...

https://twitter.com/RobsonNunesMB/status/1298978120062525440

Bu adam hırvat değil mi? Transfer için Vida devreye girdi klişesi yok mu henüz?  :kop:

Çevrimdışı Orhan_

Bu kadar Beşiktaş sevdalısıysa TV bağış kampanyası finalinde kendisinden milyonlar bekliyorum.  :kop:

:D yapılan bağışlara elleşmesinler de başka ihsan istemez.

Çevrimdışı ALDENYX

kısa süreden kasıt 1 ay galiba :D
Gelecek senede ihtimaller arasında olabilirmi 1 ay iyi yani...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★