1-Aşırı saçmalamışsın. Senin fikrini eleştirdim ve gereksiz bi karamsarlık içinde olduğunu söyledim. Buradan fikir dayatması çıkarıyorsan bu forumdaki her alıntılanan mesaj dayatma olur. Bu kadar alınganlığı uzun yıllardır görmemiştim.
2-Yine başka bir saçmalama. 1 maç üzerinden eleştiri yapıyorsun demişim. Burada verecek cevabın olmayınca yine alınganlık. Ne yazacağımı sana mı sorayım demek benim yazdığım mesajıma cevap bulamayıp art niyetle cımbızlama çalışmasından başka bir şey değil.
3-Ben Avcı'ya hoca bile değil mi demişim? Hatırlamıyorum ama helal olsun demişsem o kadar öngörülü bi adam değilimdir. Konuya gelirsek ben niye Avcı'yı destekledin demiyorum. Avcı gibi birini bile desteklediyseniz Sergen geçen sene kendini kanıtladı bu sene büyük kredisi var sabredin diyorum. En azından Avcı'ya sabrettiğiniz kadar. Buradan Serpil Hamdi Tüzün'e bağlamak da acayip bi cımbızlama. Ya dediğimi anlamamışsın ya da yine bi cevap veremeyince konuyu çarpıtma durumu. Kararı okuyanlar versin.
4-Ben eleştirilmez demedim ki. Eleştir ama eleştiri seviyesi 1 maç için çok yüksek. 4-5 maçta aynı şeyi görürsen bu kadar sert eleştiri makul olur bence diyorum.
Yahu sergeni desteklicez zaten ama yanlışına da yanlış denir . Sergeni izinle müsaadeyle falan mı eleştircez?
Yahu ilk golü yemeden önce aynı pozisyonu verdik adamlar atamadı sonra golü yedik. Bunu ortaya koymak neden ağır eleştiri olsun. Maçın spikeri bile aynısını söyledi ayan beyan her şey ortada herkes görüyor. Susalım mı yani ?
Zırt pırt hoca değiştirilmez hele bu pandemi dönemi sonuçlar kötü gelse de yine de desteklenir.
Bir insan desteklenirken eleştirilir. Eleştirilirken de desteklenir. Ya siyah ya beyaz bakmak çok saçma Ortası yok mu bunun ?
Avcı konusunda 2.çoğul şahıs eki kullandım direkt senin için kullanmadım. Avcının hatalarını eleştirmek başka adamın mesleğine dil uzatmak başka bir şey. Kötü hoca ya da başarısız hoca sıfatlarını yakıştırabilir ama adamı Serpil Hamdi Tüzün takdir etmiş beşiktaşın özkaynak düzeninin mimarlarından olan bir insan bu adamı takdir etmiş diyorum bundan iyi referans mı olur? Şenol Güneş adama referans olmuş öğrencim demiş yerime o gelsin demiş. Bunlar az buz referanslar değil. Siz hala hoca bile değil diyorsunuz.
Ben ortaya konuşmuşum ilk sen beni alıntılamışsın. Ben neden alıngan olayım yahu?