2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875184 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bahsettiği twit hangisi?

Ben yöneticileri takip etmiyorum. Büyük ihtimalle Adnan Beydir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Önceden eleştirmişlerdi zaten  :tabe:

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1275709948257763328

Çok konuşuyor, çok eleştiriyor ama yapıyor kısmını göremedik Majesteleri VI. Adnan Dalgakıran'ın. Levent'ten, Yalçın'dan kurtulduk Metin'e, Ahmet'e takıldık, onlardan kurtulduk derken Adnan'a takıldık. Sınanıyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Takım için mi genel olarak mı?

genelden kastın ülke ise 3 kasım 2002den beri küçük filan değil baya büyük bir kıyamet yaşıyoruz

küçük olan Beşiktaşımınki @tolga1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

1-Aşırı saçmalamışsın. Senin fikrini eleştirdim ve gereksiz bi karamsarlık içinde olduğunu söyledim. Buradan fikir dayatması çıkarıyorsan bu forumdaki her alıntılanan mesaj dayatma olur. Bu kadar alınganlığı uzun yıllardır görmemiştim.

2-Yine başka bir saçmalama. 1 maç üzerinden eleştiri yapıyorsun demişim. Burada verecek cevabın olmayınca yine alınganlık. Ne yazacağımı sana mı sorayım demek benim yazdığım mesajıma cevap bulamayıp art niyetle cımbızlama çalışmasından başka bir şey değil.

3-Ben Avcı'ya hoca bile değil mi demişim? Hatırlamıyorum ama helal olsun demişsem o kadar öngörülü bi adam değilimdir. Konuya gelirsek ben niye Avcı'yı destekledin demiyorum. Avcı gibi birini bile desteklediyseniz Sergen geçen sene kendini kanıtladı bu sene büyük kredisi var sabredin diyorum. En azından Avcı'ya sabrettiğiniz kadar. Buradan Serpil Hamdi Tüzün'e bağlamak da acayip bi cımbızlama. Ya dediğimi anlamamışsın ya da yine bi cevap veremeyince konuyu çarpıtma durumu. Kararı okuyanlar versin.

4-Ben eleştirilmez demedim ki. Eleştir ama eleştiri seviyesi 1 maç için çok yüksek. 4-5 maçta aynı şeyi görürsen bu kadar sert eleştiri makul olur bence diyorum.
Yahu sergeni desteklicez zaten ama yanlışına da yanlış denir . Sergeni izinle müsaadeyle falan mı eleştircez?  Yahu ilk golü yemeden önce aynı pozisyonu verdik adamlar atamadı sonra golü yedik. Bunu ortaya koymak neden ağır eleştiri olsun. Maçın spikeri bile aynısını söyledi ayan beyan her şey ortada herkes görüyor. Susalım mı yani ?

Zırt pırt hoca değiştirilmez hele bu pandemi dönemi sonuçlar kötü gelse de yine de desteklenir.

Bir insan desteklenirken eleştirilir. Eleştirilirken de desteklenir. Ya siyah ya beyaz bakmak çok saçma  Ortası yok mu bunun ?

Avcı konusunda 2.çoğul şahıs eki kullandım direkt senin için kullanmadım. Avcının hatalarını eleştirmek başka adamın mesleğine dil uzatmak başka bir şey. Kötü hoca ya da başarısız hoca sıfatlarını yakıştırabilir ama adamı Serpil Hamdi Tüzün takdir etmiş beşiktaşın özkaynak düzeninin mimarlarından olan bir insan bu adamı takdir etmiş diyorum bundan iyi referans mı olur? Şenol Güneş adama referans olmuş öğrencim demiş yerime o gelsin demiş. Bunlar az buz referanslar değil. Siz hala hoca bile değil diyorsunuz.

Ben ortaya konuşmuşum ilk sen beni alıntılamışsın. Ben neden alıngan olayım yahu?
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2020, 18:02:12 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Gelecek senede ihtimaller arasında olabilirmi 1 ay iyi yani...
şaşırmam valla geçen sene bir forvet daha alacağız dedik, sezonu burakla tamamladık
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Töre konusunu da bir an önce kapatsak iyi olacak. Bedavaya gelecekse gelsin. Limit limit diye bahsedilirken bu paralar verilmez  :sombrero:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1298995542928703494

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yumurta ağzına gelene kadar bu görüşmeler niye yapılmadı? Paralar yok olunca mı akıl başa geldi?

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1299000285210087427

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Töre, Westham'a gitmek için olay çıkardı, zorladı ve sonunda 2.5m€ civarında bir paraya kiralık gitti.  5 Maçta sakatlandı ve totosuna baka baka geri döndü.

1 Yıl yattığı yerden parasını aldı, sonraki yıl iyileşme dönemindeydi ve hiçbir zaman hazır olamadı. 2018 Yılında para ve disiplinsizlikten üstü çizildi ve yattığı yerden parasını alarak sözleşmesini tamamladı.  2019'da Malatya'da oynayıp biraz kıpırdadı..

Yıl 2020 Gökhan Töre'ye bonservis ödemek için pazarlık yapıyoruz  :claps:

2 Yıllık hafızamız yok.  Bellek 64mb.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2020, 18:15:33 jokerhm ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bankalar Birliği anlaşması revize edilmezse seneye büyük kıyameti yaşarız. O zaman işte bu satış haberleri doğru olmaya başlar...

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1299000190037188608

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Töre, Westham'a gitmek için olay çıkardı, zorladı ve sonunda 2.5m€ civarında bir paraya kiralık gitti.  5 Maçta sakatlandı ve totosuna baka baka geri döndü.

1 Yıl yattığı yerden parasını aldı, sonraki yıl iyileşme dönemindeydi ve hiçbir zaman hazır olamadı. Bir süre sonra para mevzuları yüzünden üstü çizildi ve yattığı yerden parasını alarak sözleşmesini tamamladı.  2019 Yılında Malatya'da oynayıp biraz kıpırdadı..

Ve taraftar da Töre gelsin diye baskı yapıyor. Fıkra gibi gerçekten  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1299001869776216066

Atletico 5 istemiş 4e düşmüş yine boşa kürek çekiyoruz anlaşılan lig 2 haftaya başlayacak

Çevrimdışı tuncaboylu

Yumurta ağzına gelene kadar bu görüşmeler niye yapılmadı? Paralar yok olunca mı akıl başa geldi?

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1299000285210087427
Boyd'un 3 sene sözleşmesi var, nereye feshedecekler?

Ayrıca bu Boyd değil miydi, Ankaragücü'nde yıldız olan? 7.31 rating'le oynayan Boyd

Anadolu'da yıldızlaştığı için aldığın Boyd'u feshet.

Diğer yandan Anadolu'da iyi oynadı diye N'sakala ve Welinton ile 3 yıllık sözleşme imzala. Seneye de onları feshedersin.

https://tr.whoscored.com/Players/120342/History/Tyler-Boyd

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nikola Kalinic transferinde son durum!

Siyah beyazlı yönetim, Burak Yılmaz ile yolların ayrılmasının ardından yerine doldurabilecek bir golcü transferi için görüşmelere devam ediyor.
Beşiktaş’ın gündeminde yer alan golcü oyunculardan biri de Nikola Kalinic.

Geçen sezonu Roma’da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Atletico Madrid’de olan 32 yaşındaki Hırvat golcü oyuncu için siyah beyazlı yönetim, görüşmelerini hızlandırdı.

Edinilen bilgiye göre; Atletico Madrid ile başlayan görüşmelerde bonservis bedeli için ilk talebin 5 milyon Euro olduğu öğrenildi.
Yapılan pazarlıkların ardından İspanyol kulübünün 4 milyon Euro’ya düştüğü belirtildi.

Atletico Madrid ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kalinic’in ise fiyatı aşağı düşürmek için kulübü ile görüştüğü ifade edildi

Nikola Kalinic, geçen sezon Roma formasıyla Serie A’da 15 maça çıkarken 5 gol atıp 1 de asist yaptı. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1299001869776216066?s=19
Atletico 5 istemiş 4e düşmüş yine boşa kürek çekiyoruz anlaşılan lig 2 haftaya başlayacak
2.5 alıyor diye Burak'ı gönder, 4 milyon bonservis + 3 milyon maaşlı adam kovala.

Bakın bir şey demek istemiyorum, ama bu kadar basiretsizlik artık kanıma dokunmaya başladı.

Çevrimdışı haluk.m

Başarı şimdi Kalinic'e 3-4m € bonservis vermek değildir, başarı ucl elemesinden önce forvetini hazır edip tur atlamaktır. 

Gömü mü buldunuz, nereden geliyor bu bolluk ?  :s20: 

Çevrimdışı mrred

Kalinic diğer alternatiflere göre iyi transfer fakat pivot tipli. Bizim taraftar negredoyu fena gömüyordu bunu 2 dakka tahammül edemez. Bana kalsa hemen gelsin iyi oyuncu fakat aşırı gösterişli oyunu yok ve ağır. Sevmezler
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1299001869776216066

En az 3 milyon euro bonservis + 3 yıl için 9 milyon euro maaş = 3 sene için 12 milyon euro maliyet. Sahi biz Burak Yılmaz'ı neden göndermiştik? Ajax modeli bu mu Torunoğulları'nın bahsettiği? Bu rakama 3 tane bonservisli genç yetenek getirirsin  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ben bundan sonra hiçbir yönetimin,hocanın veya oyuncunun gitmesini istemeyeceğim.Çünkü nasıl başarıyoruz bilmiyorum ama kim giderse gitsin daha kötüsü geliyor.Beterin beteri varmış gerçekten

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben bundan sonra hiçbir yönetimin,hocanın veya oyuncunun gitmesini istemeyeceğim.Çünkü nasıl başarıyoruz bilmiyorum ama kim giderse gitsin daha kötüsü geliyor.Beterin beteri varmış gerçekten
Sonunda insanları Fikret Orman'a bizi kurtar diye yalvartacaklar

Çevrimdışı tuncaboylu

En az 3 milyon euro bonservis + 3 yıl için 9 milyon euro maaş = 3 sene için 12 milyon euro maliyet. Sahi biz Burak Yılmaz'ı neden göndermiştik? Ajax modeli bu mu Torunoğulları'nın bahsettiği? Bu rakama 3 tane bonservisli genç yetenek getirirsin  :money:
O maliyete menajer parasını da ekle. Toplam 10 milyon Euro alacak adamın 1 milyon Euro menajer masrafı olur.

Sonra kongrede anlatırlar, önceki yönetim menajerlere şu kadar ödemiş diye

Çevrimdışı tuncaboylu

Başarı şimdi Kalinic'e 3-4m € bonservis vermek değildir, başarı ucl elemesinden önce forvetini hazır edip tur atlamaktır. 

Gömü mü buldunuz, nereden geliyor bu bolluk ?  :s20:
Negredo transferinden bile büyük fiyasko olur. Ki ona o paraları verirken, CL geliri vardı.

Çevrimdışı mrred

2.5 alıyor diye Burak'ı gönder, 4 milyon bonservis + 3 milyon maaşlı adam kovala.

Bakın bir şey demek istemiyorum, ama bu kadar basiretsizlik artık kanıma dokunmaya başladı.

Bu maliyetler çok fazla oyuncuyu geri satamıcaz en son sözleşmesini bizde yapacak. Akpom falan daha iyi olabilirdi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu atakan üner yetersiz bir oyuncu olarak mı görülüyor neden sağ kanada töreyi zorluyoruz. Atakanın da önü kapanacak. Atakan hasic lens boyd ve töre olacak. Lens gönderip boydu takasta kullansak bile 3 sağ açık oluyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

1 Yıl yattığı yerden parasını aldı, sonraki yıl iyileşme dönemindeydi ve hiçbir zaman hazır olamadı. 2018 Yılında para ve disiplinsizlikten üstü çizildi ve yattığı yerden parasını alarak sözleşmesini tamamladı.  2019'da Malatya'da oynayıp biraz kıpırdadı..

2 Yıllık hafızamız yok.  Bellek 64mb.

Doğru diyorsun  :claps: Aidiyet veya vefa duygusu göstermeyen futbolcuya acımamak lazım. Bedavaya gelip düşük ücrete oynuyorsa gelsin.